نه بابا شایعست
البته این مشخصه شاید برایه اجرایه بازی بابالاترین تنظیماته که با عقل جور در میاد
یادمه تو نمیشگاه e3 قبل از عرضه بازی کریسیس برایه اجرایه بازی با آخرین تنظیمات از دوتا کارت گرافیک 8800 رو کراس کرده بودن
Printable View
نه بابا شایعست
البته این مشخصه شاید برایه اجرایه بازی بابالاترین تنظیماته که با عقل جور در میاد
یادمه تو نمیشگاه e3 قبل از عرضه بازی کریسیس برایه اجرایه بازی با آخرین تنظیمات از دوتا کارت گرافیک 8800 رو کراس کرده بودن
نمی دونم خبر دار شدین یا نه !!! امروز ظاهرا نسخه روسی بازی leak شده و حجمش هم حدود 4.2 gb بود !!! ولی یه نسخه دیگه هم اومده 2.1 gb اون صد در صد fake هست ! برای مطمئن شدن از موضوع اومدن بازی سایت gamecopyworld هم کرکش رو قرار داده !
سلام مکس جاننقل قول:
درسته تاید می شه
Windows Vista (Service Pack 1 erforderlich)
- Prozessortyp: Intel Core2 Duo E8500 / AMD 64 X2 6000+
- RAM: 4 GiByte
- 10 GByte freier Platz auf der Festplatte
- Direct X 10 kompatible Grafikkarte mit 512 MiByte RAM / Geforce 9800 GX2 / Radeon HD 3870 X2
Und das auch nur für einer Auflösung von 1280x1024!
این مشخصات برای بالاترین تنظیمات روی ویندوز ویستا سرویس پک 1 dx 10 است
احتمالان فروارن گرافیک خیلی خیلی خیره کننده داریه این نسخه جدید
به نظر من همین جور است:10::11:
چه سیستم مسخره ای
کلی خندیدیم
ما که عکساشو دیدیم چیزی نبود
دیگه گرافیک هر چقدر هم بالا باشه دیگه به شاهکارهایی مثل AC یا crysis نمیرسه که
با این وجود شرکت سازنده نباید انتظار فروش بالایی رو داشته باشه
نقل قول:اتفاقا بازی داستان خیلی قشنگی داره گرافیکش هم خیلی بالاست بی خود وقتی درباره چیزی اطلاعات کافی ندارید صحبت نکنید !!!نقل قول:
همین یکش یه عکسایی می تونم ازش بزارم تازه هنوز ماله 1 2 سال پیشه ببینه گرافیکش چی بوده ! از جدید ترین تکنیکهای انویدیا توش بکار برده شده ! از صد تا از این بازیهای بی دونه داستان چرت هم بهتره ! بنظر من که از bioshock خیلی قشنگتر بود !!! بایو هرچی بود باز هم تکرار مکررات بود !!! ولی استالکر یه چیز دیگه ای بود !
بایوشاک رو بصورت مثال گفتم چون اینقدر گفتن خوبه هو فلان و اینها ولی در عمل هر چی بازی کردیم ما با این بازی کنار نیمودیم تا 70 80 درصد می رفتیم دیگه اصلا حسش نبود بقیش رو بریم ! ولی تو استالکر همینطور جذب میشه می خواد ببینی بعدش چیه !!! حتی AC هم تکراری می شد بعد از چند میژن اولی ! حتی کرایسیس فقط گرافیک داشت ولی اصلا war جالبی نداشت !
استالکر 1 همون یکش 7 تا پایان داشت ! دقیقا طبق شخصیت واقعیت پایان بازی رو می دیدی !!! اگه بر اساس حس خودت بازی می کردی پایانی رو می دیدی که حقت بود !
اتفاقا دقیقا من همچین حسی در استالکر داشتم واقعا بازی بعد از مدتی خسته کننده و یکنواخت میشه و داستان بازی هم حقیقتا سر در گم اصلا من خودم حدود 80% بازی رفتم ولی واقعا خسته کننده شده بود برام و دیگه جذابیتی نداشت به نظر من که اصلا این بازی رو نمیشه با بازیهای درجه یک مقایسه کرد Bioshock فوق العاده بود نسخه جدیدش هم بهتر نخواهد بود با این حال بازی بدی نبود .نقل قول:
ولی در مورد گرافیک بازی و سیستم مورد نیاز که بحث شد در مقاله ای خوندم در مورد نسخه جدید این بازی یه چیز خیلی خوبی که داره اینه که با هر سطح سیستمی کاملا مچ میشه و شما میتونید حتا با سیستم نچندان قوی هم این بازی رو بازی کنید البته اگر سیستم قوی دارید هم نگران نباشید چون بازی گرافیک خیلی بهتری را حتی با قویترین کارت گرافیک (4780x2) و CPU به شما ارائه میده .
کراس؟ کراس فایر رو میگی؟ اون که برا کارتهای Ati هستش.برای انویدیا SLI به کار برده میشه.(جهت اطلاع)نقل قول:
چه سیستمه خری! :18:نقل قول:
Windows Vista (Service Pack 1 erforderlich)
- Prozessortyp: Intel Core2 Duo E8500 / AMD 64 X2 6000+
- RAM: 4 GiByte
- 10 GByte freier Platz auf der Festplatte
- Direct X 10 kompatible Grafikkarte mit 512 MiByte RAM / Geforce 9800 GX2 / Radeon HD 3870 X2
Und das auch nur für einer Auflösung von 1280x1024!
سلام
بالاخره این بازی عرضه شده یا نه؟؟؟؟؟؟همش دارم میرم به فروشگاه ها سر میزنم هی جواب منفی (نه) میشنوم
کی میاد بالاخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حداقل سیستم مورد نیاز این بازی هست :
- Microsoft(R) Windows(R) 2000(SP4)/XP/Vista (SP1)
- Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
- 512 MB RAM
- 10 GB free hard disc space
- 128 MB DirectX(R) 8.0 compatible card / nVIDIA(R) GeForce(tm) 5700 / ATI Radeon(R) 9600
- Keyboard, Mouse
- LAN / Internet for Multiplayer
میبینید که اصلا سیستم قوی برای اجرا نمیخواد
خوب اگه با این مشخصات بازی رو اجرا کنی معلومه خیلی از جزئیات بازی رو از دست میدی
جلوه های بصری روی یکی از مهمترین قسمتهای بازیه که اگه بخوایم با این جزئیات بازی رو اجرا کنیم بهتره که اصلا بیخیال شیم
گرافیک بازی خیلی روی جذب بازیکن تاثیر داره
بعله همین حال حاضر دارن با همین سیستم گفته شده بالا ملت بزور COD 2, 4 بازی می کنن پس کود هم بازیه ظعیفیه ها ! خیلی از بازی ها هستن که جوری طراحی میشن که رویه سیستم های ظعیف هم اجرا بشن و رویه سیستم های خیلی قوی هم اجرا بشن ! با کمترین گرافیک و با بالاترین گرافیک !!! شما اگر tech demo این بازی درباره dx10 رو دیده باشی می فهمی اینا چی کار کردن !نقل قول:
================================================== ===
شما داستان استالکر رو اگه بفهمی یکنواخت نمیشه !!! من همون بایوشاک رو کی می گم داستانش رو فهمیدم تا همون جایی که رفته بودم ولی خوب چیزی واسه ادامه توش ندیدم !
با این سیستم امکان داره بتونم به خوبی بازی رو اجرا کنم؟
cpu:e8400
ram:2 gb/bus:1066
vga:8800 gt
نقل قول:درمورد گرافیک بالایه بازی شک نکنید ! اگه tech demo مربوط به گرافیک بازی رو دیده باشید می فهمید چقدر از تکنیک های dx10 توش استفاده شده !نقل قول:
بله شما با اون سیستم به خوبی اجرا می کنید !!!
اگه توجه کرده باشید استالکر بیشتر یا جاها یا تو بعضی از سایت ها همیشه جزو یکی از بنچمارکهای گرافیکی بوده و هست !
نسخه روسی رو میتونید تورنتش رو با حجم 4.25gig از اینجا بگیرید :
.کد:http://thepiratebay.org/torrent/4359760/Stalker_Clear_Sky_Rus_ver._Full_instruction
دوستان اینم عکسهای بازی واسه اینکه بفهمید گرافیک رو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک صفحه مربوط به عکسهای که به صورت آلبوم هست و با زدن نکست به عکسی بروید !
کد:http://pc.ign.com/dor/objects/945039/stalker-project-1/images/stalker-clear-sky-20080826092459510.html
البته عکسها DX10 هستند ! و همچنین همه در حین بازی هستند !!!
حالا با اجازه دوستان یه چند تا عکس بزرگتر هم بزارم حجمشون تقریبا هر کدوم حول هوش 100 kb (زیر 100 کیلو) هستند !
درسته ممکنه بازی امتیازهای خیلی فوق العاده ای نیاره و من پیش بینی می کنم در حدود 85% امتیاز رو بیاره ولی حتما برای دوست دارانش 100 خواهد بود !!! گرافیک بازی رو واقعا اگر در آخرین تنظیمات بازی کنید لذت خواهید برد !
ببینم این بازی چون از یک محیط با مساحت باز و زیاد تشکیل شده به این سیستم غول احتیاج داره؟؟ اگه محیط بازی رو با همین گرافیک تو بازی های محیط بسته بزاریم فکر نکنم همچین سیستمی بخواد!!! نه؟
آره پارسال که بزرگترین نقشه رو داشت تو همه ی بازیها !!!نقل قول:
البته اون سیستم رو گفتن اگه بخوای تو بالاترین رزلوشن اجرا کنی !
که میشه 2600*1600 همچین چیزایی !
اگه پایین تر باشه فک نکنم ! :10:
سلام دوستان
ممنون از کاربر djmd که این تاپیک رو اپدیت می کنه
تشکر ویژ:10::11:
دوستان باید اماده باشید
که یه بازی فوق العاد دیگه از سری STALKER بیاد بیرون..
این دفعه با یه گرافیک خیلی خیلی زیبا
واقعان این نسخه که از لحاظ گرافیک خیلی خوب شوده
به نظر میاید حسی بازی دیگه کاملان به ادم دسته بده
فقط من نمی دونم نسخه جدید هم مثل نسخه قبیلی از چند راه تمام می شه
که احتمال می دم از چند راه تمام بشه :13:؟
آخرین خبر از بازی که قراره این بازی بر روی Steam هم قرار بگیره که می تونید از طریق اون یه بازی اوریجینال رو دانلود کنید !!!
و همچنین امتیازاتی که بازی تاکنون آورده :
PC Zone 88 % for S.T.A.L.K.E.R.: CS
The next 88 % for Clear Sky : توسط یه مجله انگلیسی
سیستم مورد نیاز بازی که بصورت رسمی منتشر شده رو می زارم :
: MINIMAL
Microsoft® Windows® 2000 (SP4)/ XP /Vista (SP1)
Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
10 GB free hard disc space
128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
Keyboard, Mouse
LAN / Internet for Multiplayer
RECOMMENDED :
Microsoft® Windows® XP / Vista (SP1)
Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
1.5 GB RAM
10 GB free hard disc space
256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 8800 GT / ATI Radeon® HD 2900 XT
Keyboard, Mouse
LAN / Internet for Multiplayer
سلام.
دوستان به نظر شما من با این سیستم میتونم بازی رو با دایرکس 10 اجرا کنم؟
cpu:3.2 full
ram:3gig
graphice:gigabyte geforce 8500gt 256mb
سلام دوست مننقل قول:
می شه بیشتر توضیح بدید در مورد این امکان
راستی شما خبر ندارید نسخه جدید از چند راه تمام می شه...........
سلام دوست مننقل قول:
احتمالان میاید
ولی باید گرافیک رو پایین بیارید:31::11:
سلام
خوب این بازی هم توسط چند ایت نقد شده و امتیازات نسبتا خوبی گرفته!!!
Eurogamer
7 out of 10
-------------
Pc Gamer UK
68 out of 100
------------
GamesTM
9 out of 10
------------
Pc Format UK
70 out of 100
------------
Pc Zone UK
88 out of 100
------------
Games Master UK
88 out of 100
------------
Edge Magazine
7 out of 10
و میانگینش هم از سایت Gamerankings هم 77.7 % هستش البته فعلا و 7 تا سایت هم امیتاز ندادن فعلا
در کل بازی خوبی هستش
سلام آقا سینا.نقل قول:
راستی شما قرار بود سیستمت رو برای این بازی عوض کنی,انشاالله عوض کردی؟:40:
گیم اسپات هم به بازی نمره ی 8.5 رو داد.
منبع:
کد:www.stalker-game.com
حق باتوئه راستی فیزیک انویدیا هم تاثیری داره یا نه؟؟نقل قول:
انویدیا که رسما بازی رو پشتیبانی می کنه ولی حالا فیزیک (فیزیک که داره 100%) ولی حالا نمی دونم ماله انویدیاست یا اجیا !؟!نقل قول:
انودیا که فیزیک نداره ! یا اجیا هست یا هاوک
چرا دوست من انویدیا فیزیک داره!مگه تازگی درایور فیزیکش رو ندیدی که همرا با درایور 177.92 داد بیرون؟
سلام دوست مننقل قول:
اره بردمش بالا
منمون
من که مشکلی ندارم
می تونم روی درجه یه ضرره مونده به اخری روی dx10 بازی کنم(احتمالان بازم خدا رو شکر)
تقریبان اندازه نمره قبلیش گرفته:13:نقل قول:
گیم اسپات هم به بازی نمره ی 8.5 رو داد.
منبع:
کد:
ولی فکر کنم باید بیشتر از اینا می گرفت
*
بچه ها فردا انتشار می یابد:27::31:
سلام دوست مننقل قول:
لطفان بحث های این چنین رو تویه تاپیک بیان نکنید
ممنون می شم
خواستید بحث کنید به این تاپیک مراجعه کنید(در مورد کارت فیزک است)
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237606[/html]
لازم به ذکر است انویدیا فیزک رو پشتبانی می کند البته سری ها جدید(برای این که بدونید کارتتون پشتبانی می کنه یا نه به تاپیک مراجعه کنید)
فعلان ati پشتبانی نمی کنه
سلام.نقل قول:
بله به نظر من هم نمره ی کمی گرفته.کلآ گیم اسپات به بازیها سخت نمره ی بالا میده.
من که دیگه تو پوست خودم نمیگنجم.فکر کنم بازی پس فردا تو ایران باشه.:27:
یا علی.
سلامنقل قول:
نمی دونم درست
ولی من تویه چندتا سایت دیدم که نوشته بود 15 سپتامبر بازی تویه امریکا ... بیرون میاید:13:
نمی دونم ربطی داره با این موضوع یا نه..
اگر نداشته باشه احتمالان باید هفته دیگه بازی ایران باشه:27::31::10::8::5::20::18::11::40::27::21:
بازی همچنان قراره 5 سپتامبر تو اروپا بیاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.نقل قول:
دوست عزیز به نظر شما بازی کی تو ایران میاد؟:11:
اگه فردا تو اروپا بیاد ! که باید بیاد ! و کرکش هم بیاد همون روز یا فرداشنقل قول:
احتمالا تا اواسط هفته دیگه باید ردیف شه !