اگه از نسخه آنتى ویروس استفاده میکنید حتما باید از یه فایروال هم استفاده کنیدنقل قول:
اما اگه از نسخه اینترنت سکیوریتى استفاده میکنید به هیچ وجه نباید از یه فایروال دیگه استفاده کنید!!
Printable View
اگه از نسخه آنتى ویروس استفاده میکنید حتما باید از یه فایروال هم استفاده کنیدنقل قول:
اما اگه از نسخه اینترنت سکیوریتى استفاده میکنید به هیچ وجه نباید از یه فایروال دیگه استفاده کنید!!
دو تا سوال داشتم
اول اين كه از كجا ميشه فهميد ورژن avira چيه و دوم اين كه چطوري ميشه كركش كرد؟
آخرين ورژن avira رو هم بگيد
الو ؟ كسي نيست جواب بده؟
كسي خونه نيست؟
تو رو خدا يكي جواب بده
خواهش مي كنم
التماس مي كنم
دو تا سوال ديگه چي ؟
سلام
من اون لينكي رو كه markus در دو سه صفحه پيش زده بود رو دانلود كردم
همون آخرين ورژنه ديگه ؟
پست های پشت سر هم ادغام شد
Jalal
help>>>نقل قول:
....About avira
>>Version info
انتي ويروس را وقتي اجرا ميكنيد در صفحه اصلي تنظيمات به مختصات بالا برويد
بله اون اخرين ورژن است
دوست گرامی،دروود
کرک رو باید در انجمن مربوطه به خودش مطرح کنید تا با استفاده از کلید یا لیسانسهای معتبر آنرا فعال کرد!
اخرین ورژن هم درخود سایت نوشته!کافیه فقط به سایت سر بزنید
من از این استفاده می کنم AntiVir PE Premium
یه فایروال توپ بهم معرفی کنید
سلام.دوستان ؛ من اين Avira Premium Security Suite 2008 را نصب كردم ولي متاسفانه سرعت دانلود را بسيار پايين آورد و پاكش كردم و سرعت دوباره خوب شد.علت چيه؟ممنون
من دنبال یه آنتی ویروس سبک و بی دردسر از نظر رجیستر و لایسنس و ... هستم.
آیا Avira نگارش رایگان میتونه برای من مناسب باشه؟
ممنون.
با سلامنقل قول:
با توجه به خواسته های شما بدون شک بهترین گزینه نسخه 8 رایگان آنتی ویر است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.free-av.com/en/download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html
اینکه یه 30 روزه میده!!!!نقل قول:
واقعا یه 69 ماهه ندارید؟
چرا وقت آپدیت حدود 85 درصد که می رسه میگه یه ارور اینترنال پیش اومده بعد فیل(fail) می شه
لایسنسشم خودم از آویراگرفتم تا سه ماه دیگه معتبره
نقل قول:
بعضی مواقع وقتی سرور آويرا شلوغ ميشه اين اتفاق ميافته، و همچنين بخاطر بخاطر اکانتی هست که استفاده ميکنيد اگه سرعتش خيلی کم باشه، يا اينکه موقع آپديت ارتباط ديگری رو با اينترنت برقرار ميکنيد، مثل باز کردن صفحه ها يا باز کردن مسنجر...موقع آپديت محصولات امنيتی اول بگذارين محصول آپديت بشه بعد کار ديگه انجام بدين
دوستان ميشه يه لايسنس طولاني مدت بديد!
همون لينكي كه گفتيد رفتم ولي مدتش فقط 30 روزه بود!
اول بزار اون Key یکماهه تموم بشه بعد دنبال یه Key دیگه بگرد!!!! :18:نقل قول:
بعد از انقضاى Key ، ببین باز هم Key میده ، اگه هنوز فعال بود Key جدید بگیر وگرنه یه پیام خصوصى به من بده تا برات یه Key ارسال کنم
من دیروز با internet explorer 6 و ویندوز اکس پی سرویس پک 3 بدون هیچ آنتی ویروسی آزمایشی وارد یک سایتی که میدونستم
ویروسها و کرمهای خطرناکی داره شدم. چشمتون روز بد نبینه... میدونید چی شد....
1. اینترنت یک بار قطع و وصل شد
2. چند ثانیه گذشت و یک تبلیغات مسخره باز شد
3. عکس صفحه دسکتاپ با یک عکس دیگه که توش به انگلیسی نوشته بود سیستم شما اسپای ویر گرفته عوض شد.
4. فایروال ویندوز اکس پی غیر فعال شد.
5. اسکرین سیور عجیب و غریبی نصب شد.
6. جهار نوع ویروس خطرناک رفتن تو قسمت بک آپ سیستم هر چند که غیر فعال بود.
7. دو سه تا تروجان دیگه هم اتوماتیک دانلود شدند.
8. سه تا آیکون عجیب و غریب اومد روی صفحه دستکتاپ.
9. سرعت سیستم و سی پی یو بشدت گرفته شد.
10. سیستم پنج الی شش بار رستارت شد. :18:
دیگه بقیه شو یادم نمیاد.
اولین آنتی ویروسی که نصب کردم Avast Professional 4.8 بود. اینم با هزار بدبختی دانلود کردم. آها یادم افتاد یازدهمیش هم
این بود که سایت هر آنتی ویروسی رو که میخواستم باز کنم کلا اینترنت بسته میشد و منو مینداخت بیرون. آخرش از طریق
آی دی ام همون دانلود منیجر تونستم دانلود کنم.
بعدش آنتی ویروس رو نشستم 45 دقیقه نگاه کردم تا آپدیت بشه چون جلوی سرعت آپدیت آنتی ویروس رو هم میگرفت.
آخرش زدم سرچ کنه که اونم یکی دو تا پیدا کرد اما نمیتونست پاک نه و بهم گفت که میخوای ویندوز بالا نیومده بزنم سرچ کنه و
ویروسها و تروجانها رو پاک کنم... منم گفتم دمت گرم یعنی ویندوز بالا نیومده میتونی پاک کنی گفت آره... گفتم خوب یس بزن
بریم ریست کنیم.:46:
ویندوز بالا نیومده سرچ کرد همون دوتا رو پیدا کرد و قفل کرد دیگه سرچ نمیکرد.... تو درصد گیر کرده بود. منم زدم کنسلش کردم
و ویندوز رو آوردم بالا....
با هزار بدبختی دیگه Antivir رو دانلود و آپدیت کردم و رفتم تو سیف مد و زدم سرچ کرد. دقیقا 24 تا ویروس و کرم و تروجانهای
جور وا جور پیدا کرد و همه شون هم براحتی پاک کرد. :31:
بعد ویندوز رو آوردم بالا دیدم همه چی مثل روز اول شده و اثری از تبلیغات و سرعت کم و اون بلاهای بالا نمونده. برای اینکه
خیالم راحت بشه کسپرسکی آخرین نسخه شو دانلودم و سرچ کردم دیدم اونم 2 تا فایل پیدا کرد و پاک کرد....
پیش خودم گفتم نکنه تو رجیستری هم یه سری کلید های جاسوسی باشه رفتم و AVG AntiSpyware و Super Antispyware
رو دانلود و هر دوشون رو آپدیت کردم. ای وی جی با فول اسکن هیچی پیدا نکرد. بعدش سوپر آنتی سپای ویر رو زدم ... دمش
گرم 12 تا فایل آلوده البته غیر فعال پیدا کرد چون فایل های EXE رو آنتی ویر پاک کرده بود و اینها فقط دی ال ال های باقی مونده
بودند با یک تعداد فایل رجیستری. اونم زد همه شون رو پاک کرد بغیر از یدونه که گفت باید رستارت کنی تا بتونم پاکش کنم. منم
رستارت کردمو ویندوز رو آوردم بالا و دوباره فول اسکن کردم با همین سوپر... دیدم میگه پاکه پاکی برو به سلامت.
این دفعه برای اینکه خیالم 100 درصد راحت باشه رفتم دکتر وب رو دانلود و آپدیت کردم... عجب آنتی ویروس مسخره ای 99 درصد
سی پی یو رو موقع اسکنش اشغال کرد... هیچ کار دیگه ای نمیتونستم بکنم.... بهر حال گفتم حالا دیگه این همه راهو اومدم
خوب نیست وسط اسکن قطعش کنم و گذاشتم تا کارشو بکنه و خودمم نشتم پای کامپیوتر مثل بچه های مظلوم که بستنی
خوردن یکی رو نگاه میکنند منم نشتم و کامپیوترمو خوب نگاه میکردم چون گفتم که کاری نمیتونستم بنم... این دکتر وب همه
سی پی یو رو گرفته بود.... اما هیچی پیدا نکرد و سریع پاکش کردم و دوباره آنتی ویر رو نصبیدم.
البته اینو بگم که این آزمایش رو بر روی یک ویندوز کاملا تازه فرمت شده انجام دادم تا آنتی ویروسم رو انتخاب کنم. آخر این همه
کاری که کردم دوباره ویندوز رو فرمت کردم و این دفعه با خیال راحت Avira Antivir رو نصب کردم.:11:
راستی اسم یکی از ویروسها یا کرم ها Zhelatin بود.
سلام.دوستان ؛ من اين Avira Premium Security Suite 2008 را نصب كردم ولي متاسفانه سرعت دانلود را بسيار پايين آورد و پاكش كردم و سرعت دوباره خوب شد.علت چيه؟ممنون
به دلیل اینکه سکوریتی سویت هم فایروال داره و دیتاهای رد و بدل شده رو چک میکنه و از طرفی هم وب اسکنر دارهنقل قول:
که در این برنامه بهش گفته میشه Web Guard.
نسخه Personal Premium فایروال نداره اما وب اسکنر داره و این وب اسکنری که در این آنتی ویروس استفاده شده
از لحاظ قدرت خوبه اما از لحاظ سرعت چک کردن و رها کردن سایتها برای کسانی که از اینترنت کم سرعت استفاده
میکنند زیاد خوب نیست و سرعت اینترنتشون رو پایین میاره.
این تعداد از افراد یا باید از نسخه مجانی آنتی ویر که دارای وب اسکنر نیست استفاده کنند و یا اگر محافظت وب اسکنر
براشون مهمه میتونند از آنتی ویروسهایی که سرعت وب اسکنر بهتری دارند استفاده کنند. مثلا ناد32 نسخه 2.7
نسخه مناسبیه اما ناد32 نسخه 3 که آخرین نسخه این آنتی ویروس هم هست همین مشکل آنتی ویرو رو برای
کانکشن هایی با سرعت پایین داره.
پس چی شد؟ یا آنتی ویر نسخه مجانی و یا اگر وب اسکنر میخوای ناد32 نسخه 2.70.39 :10:
نقل قول:
کارتون جالب بوده ...
منم برام پیش اومده که ویروسی رو kasper نتونست پیدا کنه ولی avira تونست....
مخ آلمانی ها از همه بهتر کار میکنه :27:
لطفاً جديدترين ورژن همراه اموزش لازم و كرك اگه نياز داره.
نسخه ي رايگان 8.1.0.326 رو دانلود كردم.
ايا براي نصب بايد كركش هم بكنم؟واسه اپديت.
لطفاً تاپيك مربوطه رو بهم معرفي كنين.
دوست عزیز نسخه رایگان و یا کلاسیک آویرا فاقد گارد فعال هستش و صرفا بعنوان یه اسکنر از اون استفاده میشه
مزیت این نسخه اینه که بدون نیاز به کرک یا سریال آپدیت میشه
و بدی اون اینه که چون از سرورهای مجانی برای نسخه های کلاسیک استفاده میشه سرعت آپدیت پایینی داره
جدیدترین نسخه های آویرا رو میتونید از سایتش دنلود کنید و یا در تاپیک زیر جستجو نمایید
برای آپدیت نسخه های پرمیوم و اینترنت سکیوریتی هم باید در سایت زیر (بنابه محصول مورد نظر) ثبت نام کرده و Key معتبر دریافت کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212074
Avira AntiVir Premium v8.1
کد:ttps://license.avira.com/en/promotion-t0q1aatr05zwftftgnqr
Avira Premium Security Suite v8.1کد:https://license.avira.com/en/promotion-cj0ptfb6eh8cmw6a101r
مجيد جان من ناد32 رو بصورت فعال دارم و ميخوام آويرا رو غيرفعال داشته باشم.پس محصولم رو درست دانلود كردم؟نيازي به دست زدن به تنظيماتش نداره ديگه؟
نقل قول:
آره نسخه کلاسیک برای این منظور مناسبه ... اما از اونجا که فعلا Key معتبر برای نسخه های پرمیوم
تا یک ماه دیگه وجود داره میتونید از این نسخه استفاده کنید چون سرعت آپدیت مناسبی دارند
فقط یادتون باشه اگه میخواهید از Avira AntiVir Premium بعنوان یه آنتی ویروس پشتیبان استفاده بکنید
حتما هنگام نصب Web Guard و Mail Guard اون رو نصب نکنید
تنظیمات نسخه های کلاسیک و پرمیوم کاملا مناسب انتخاب شده
اما اگه میخواهید میتونید تنظیماتی که Nine عزیز در صفحه اول گفتند اعمال کنید
موفق باشید
من الان دارم آپديتش ميكنم مجيد جان.با سرعت 16 كيلوبيت بر ثانيه داره آپديت ميشه و اولين آپديتش كه مطمئناً حجمش بيشتر از آپديتهاي بعديه حدود 3 دقيقه طول ميكشه واسه من.يعني پرميوم از اين سريعتره؟
يه گزينه تو صفحه ي اصلي نرم افزار هست كه نوشته upgrade To Premium.از اين واسه تبديلش به نسخه ي پرميوم ميشه استفاده كرد؟
مگه سرعت اینترنت شما چنده که با نسخه کلاسیک با سرعت 16 دارید آپدیت میکنید :18:نقل قول:
بله اصولا یکی از امتیازات نسخه پرمیوم استفاده از سرورهای پرقدرت و سریع جهت آپدیت هستش و مسلما سرعت آپدیتشون بیشتره
با زدن کلید upgrade To Premium شما به سایت آویرا میرید تا با پرداخت پول اکانت یکساله و دانلود نسخه پرمیوم یه Key براتون بفرستند
موفق باشید
پرداخت پول؟
چطوري؟
با پى پال ، مسترکارد و... کلا کارتهای اعتباری اینترنتی معتبر بین المللینقل قول:
من یک مشکل دارم این آنتی ویروس را همین الان نصب کردم و فورا ویروس autorun.inf رو پیدا کرده به اسم worm/malas.d.1 الان 6 گزینه هست که اولی repair غیر فعال هست و بعدیmove to quarantine .... هر کدام از گیزینه های رو انتخاب می کنم باز هم همان پیغام قبلی رو می ده که ویروس اتورن رو پیدا کردم
الان چیکار کنم دیگه نپرسه و ویروس رو هم پاک کنه؟
آقا دیوانه شدم خواهشا زود جواب بدید چیزی شبیه این شکل
اما برای ویروس autorun.inf مییاد و اخطار برای تمام درایو ها می یاد و من یکی یکی اوکی می کنم وقتی به درایو آخر رسید دوباره از اول شروع می کنه و از درایو سی شروع می کنه اول رو اکسس دینید اوکی می کردم باز دوبار ه پرسید بعد دیلیت انتخاب کردم باز می که ویروس هست
نمی دونم چیکار کنم چرا نمی تونه این ویروس رو پاک کنه تنظیمات هم مثل صفحه اول انتخاب گردم و اسکن کردم الان 32 تا فایل توی قرنطینه هست چیکار کنم از کامپیوتر این فایل ها رو پاک کنه
سلام دوستان. من 3تا سوال دارم:
1-فرق Avira antivir Premium و Avira Premium Security چیه؟
2-این برنامه سرعت سیستم رو پایین نمیاره؟
3-من bitdefender total security 2008 دارم. میتونم کنارش Avira هم نصب کنم؟البته نمیخوام فعال باشه, فقط هر چتد وقت یه بار میخوام سیستمو با Avira اسکن کنم.
شما بهتره برای نابودی کامل این ویروس به تاپیک زیر مراجعه کنیدنقل قول:
در ضمن همیشه یادتون باشه وقتی خواستید سیستم آلوده ای رو اسکن کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
اول System Restore رو خاموش کرده و سپس سیستم رو در Safe Mode اسکن کنید
برای نابودی ویروس ها هم از دو گزینه Delete یا Wipe & Delete استفاده کنید
نقل قول:
Avira antivir Premium صرفا محصول آنتی ویروس آویرا هستش
Avira Premium Security همان اینترنت سکیوریتی آویرا ست که شامل آنتی ویروس بهمراه فایروال می باشد
Avira antivir Premium زیاد نه اما Avira Premium Security تاثیر بیشتری در سرعت سیستم دارهنقل قول:
2-این برنامه سرعت سیستم رو پایین نمیاره؟
در این زمینه تجربه نداشتم اما از اونجا که بیت دیفندر محصول ناسازگاریه اگه خواستید آویرا رو نصب کنیدنقل قول:
3-من bitdefender total security 2008 دارم. میتونم کنارش Avira هم نصب کنم؟البته نمیخوام فعال باشه, فقط هر چتد وقت یه بار میخوام سیستمو با Avira اسکن کنم.
یا باید محصول کلاسیک اون رو نصب کنید که فاقد گارد میباشد
یا هنگام نصب Avira antivir Premium حتما گاردهای اون رو نصب نکنید
من به تاپیک مورد نظر رفتم و متاسفانه نتوانستم ویروس رو پاک کنم
راستی این ویروس هایی که پیدا شده و به قرنطینه رفته رو چطور باید پاک کرد؟
فایلها در قسمت زیر قرنطینه میشندنقل قول:
شما با کلیک راست بر روی هر کدوم می تونید اونها رو کلا پاک کنید ، برگردونید و...
خوب من توی تنظیمات اکشن یه سری تغییرات دادمو گفتم در اولین اقدام فایلها رو دیلیت کنه اینجوری بهتر نتیجه گرفتم!
فکر می کنم بزرگترین نقصی که آنتی ویروسها دارند این هست که بعضی از ویروسهای قوی رو نمی تونن پاک کنند وباید به صورت دستی بعضی ویروس ها رو نابود کرد!
سلام.
به نظر شما فرق Premium و Personal فقط درWeb Guard و سرعت آپدیته؟!
نقل قول:
نسخه کلاسیک یا Personal یه اسکنر هستش که قادر به نابودی ویروس ها ، کرم ها ، تروجان ها ، Dialerها و روتکیت ها ست
اما نسخه Premium علاوه بر موارد فوق قارد به شناسایی و نابودی جاسوس ها و سایر بدافزار ها نیز هستش
همچنین سرورهای آپدیت نسخه Premium به مراتب قویتر از نسخه Personal هستش
و همانطور که شما هم عرض کردید نسخه Premium برخلاف نسخه Personal دارای وب گارد می باشد
این هم جدول مقایسه عملکرد این دو
ولی من معتقدم که استفاده از نسخه رایگان بهتر از نسخه پولی هستش مگر این که نسخه پولی رو به طور قانونی خریداری کنید.
مسیر آپدیت های Avira کجاست؟
اگه بعد از نصب وبندوز کپی کنیم جواب میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا مارکوس عزیز توضیح کامل دادندنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2426143&postcount=182
نقل قول:
مجید جان قبل از هر چیزی ازتون تشکر میکنم که برای این انجمن زحمت کشیده و به سوالات دوستان جواب میدهید.
اما باید یک نکته ای رو در ادامه صحبت های شما تکمیل کنم. نسخه کلاسیک و مجانی Avira Antivir همان گاردی را
که در نسخه های پولی مانند Premium و Security Suite وجود دارد این نسخه هم دارد.
فکر کنم منظور شما از نداشتن گارد قسمت Web Scanner بوده. بله در نسخه کلاسیک و مجانی آنتی ویر وب اسکنر
جهت اسکن صفحات اینترنتی قبل از لود شدن و اسکن فایل های دانلود شده قبل از اتمام دانلود وجود نداره. این
قابلیت وب اسکنر برای بعضی ها که سرعت اینترنت خوبی دارند یک لایه محافظی بیشتر بحساب میاید و برای بعضیها
که دارای خطوط اینترنتی کم سرعتی هستند مشکل ساز میباشد چون سرعت لود صفحات وب و دانلود فایل ها
را کمتر میکند. و حتی در بعضی مواقع در لاگین شدن به برنامه های مسنجر مانند یاهو مسنجر و ام اس ان نیز تاثیرات
خود را نشان میدهد.
و شناسایی نکردن اسپای ویر ها و ادویر ها.نقل قول:
وب اسکنر مسئله زیاد مهمی نیست. شما با استفاده کردن از مرورگر فایرفاکس و نصب پلاگین No Script محافظت
خیلی بهتری رو میتونید داشته باشید تا نسبت به وب گارد آنتی ویروسها... چون آنتی ویروسها فقط کدهای مخرب
شناسایی شده رو میتونند پیدا کنند و جلوشون رو بگیرند اما غیر فعال کردن اسکریپت ها در مرورگر فایرفاکس و کنترل
کردن آن توسط پلاگین نصب شده جهت آزاد کردن بعضی سایتها میتونه تمام کدهای مخرب رو غیر فعال کنه. حالا چه
این کدها خطرناک و مضر باشند و چه سالم باشند. سالم و مضر بودن کدهای داخل یک سایت را خود شما تعیین
میکنید.
سرعت آپدیت شدن هم به نظر من همچین مسئله مهمی نیست و برای خیلی ها این نکته قابل حل شدنه. چون 1 یا
2 دقیقه در روز اتلاف وقت برای آپدیت آنتی ویروس فکر نکنم مسئله زیاد مهمی باشه.
اما شناسایی نکردن اسپای ویر های مهم است و کسانی که از نسخه کلاسیک آنتی ویر استفاده میکنند باید سعی
کنند از یک آنتی سپای ویری که گارد مناسب و دیتابیس خوبی را در مقابل سپای ویرها دارند رو در کنار آنتی
ویروسشون بصورت فعال استفاده کنند.
از آنتی سپای ویرهایی که گار خوبی دارند و میشه به دیتابیس و گاردشون در هنگام فعال بودنشون اعتماد کرد
میشه به اینها اشاره کرد.
1. Spyware Doctor
2. Sunbelt CounterSpy
3. Super Anti-Spyware Professional
SpySweeper هم گارد خوبی داره اما نصب اون رو به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم چون مشکلات زیادی رو در
سیستم بوجود میاره و ارزش نصب کردن رو حتی بصورت غیر فعال رو هم نداره.
AVG AntiSpyware گارد خوبی نداره اما اگر بصورت غیر فعال در سیستم نصب بشه دیتابیس خیلی خوبی داره و
یکی از بهترین آنتی سپای ویر ها است.
موفق باشید.