مث اینکه کسی تاپیک رو پیگیری نمی کنه
Printable View
مث اینکه کسی تاپیک رو پیگیری نمی کنه
اگه قصد اين رو داريد که يک ويندوز کاملا سفارشي با نام خودتون بسازيد و بتونيد همه تغييرات زير را بر روي آن اعمال کنيد به وبلاگ زير يه سري بزنيد
شما مي توانيد تمام تغييرات ريز و درشت زير را بر روي ويندوزتان انجام دهيدکد:www.bahramisoft.blogfa.com
*1- تغيير آيکون تمامي قسمت هاي ويندوز
*2- تغيير تمامي عکس هاي ويندوز
*3- تغيير تمامي متون و حتي فارسي کردن 100% ويندوز
4- تغيير Boot Screen
*5- تغيير Welcome Screen
*6- تغيير تمامي صداهاي اختصاصي ويندوز
*7- تغيير ظاهر محيط نصب ويندوز
*8- آموزش ساخت نصب کاملاً خودکار و اتوماتيک ويندوز
*9- آموزش ساخت نصب اتوماتيک درايورهاي صدا و گرافيک به همراه نصب ويندوز
10- تغيير و افزودن Theme ، Screen Saver ، Wallpaper،Pointer Mouse
*11- افزودن نرم افزار دلخواه و تغيير و ارتقاع نرم افزار هاي پيش فرض ويندوز (به صورت اتوماتيک در مرحله نصب ويندوز)
12- Bootable بودن سي دي ويندوز طراحي شده
13- داشتن نامي تخصصي براي شرکت يا شخصي خاص مانند مايکروسافت در تمام قسمت هاي ويندوز
14- دستکاري تخصصي ريجستري ويندوز و بهينه سازي سرعت
15-و ده ها موارد ريز و درشت ديگر...
برای تغییر دادن screen saver های ویندوز کافیست در پوشه I386 این را سرچ کنید (.sc_) و هر چه پیدا شد رو با وینرار باز کنید و با آموزشهای داده شده جایگذاری کنید
این که دانلود نمیشه مستقیم به سایت uploadr.com میره تاتار عزیز اگه میشه لینک دانلود رو عوض کننقل قول:
چرا ادامه نمی دید
مونده در میکروسافت رو تخته کنیم:5:
اگه اقدام به نصب ویندوز کرده باشید،بعد از اینکه ویندوز فایل های مورد نیاز خود را برای نصب بارگزاری کرد،یه متنی مشاهده می کنید به نام End-user License که از شما می خواهد این را بخوانید تا از کم و کیف نرمفزار مورد نصب اطلاعاتی بدست بیاورید.که شما می توانید با زدن دکمه F8 به مرحله بعدی نصب بروید.حالا ما قصد داریم بگوییم که چگونه می شود آن را تغییر داد.برای این کار باید فایلی به اسم Eula.txt را از مسیر I386 پیدا و تغییرات لازم را اعمال کنید.
در قسمت های قبل چگونگی نصب نرمفزار را توضیح دادم و در آخر به مشکلاتی برخورد کردیم که با این روش حل نشد.مثلا خیلی ها دوست داشتن K-MEGA را نصب کنند(ازجمله خودم) که نمی شد ولی این بار با این روش این کار صورت می گیرد.این روش شبیه به روش قبل هست ولی به جای کد های قبلی یه نوع کد جدید وارد می شود.
برای نصب،تمام روش های قبلی را برید ولی این بار به جای کد S /NCRC /qn/ از کد verysilent /norestart/ (به فاصله بین کلمات وممیز توجه شود) استفاده کنید.(امتحان شده و درست نصب شد).این برای نصب نرمفزار های با فرمت EXE بود.برای نصب نرمفزار با فرمت MSI شبیه مراحل قبل ولی این کد q/ وارد شود.(بر روی نرمفزار Windows Live Messenger امتحان شده و جواب داد)
msiexec /Option <Required Parameter> [Optional Parameter]
Install Options
</package | /i> <Product.msi>
Installs or configures a product
/a <Product.msi>
Administrative install - Installs a product on the network
/j<u|m> <Product.msi> [/t <Transform List>] [/g <Language ID>]
Advertises a product - m to all users, u to current user
</uninstall | /x> <Product.msi | ProductCode>
Uninstalls the product
Display Options
/quiet
Quiet mode, no user interaction
/passive
Unattended mode - progress bar only
/q[n|b|r|f]
Sets user interface level
n - No UI
b - Basic UI
r - Reduced UI
f - Full UI (default)
/help
Help information
Restart Options
/norestart
Do not restart after the installation is complete
/promptrestart
Prompts the user for restart if necessary
/forcerestart
Always restart the computer after installation
Logging Options
/l[i|w|e|a|r|u|c|m|o|p|v|x|+|!|*] <LogFile>
i - Status messages
w - Nonfatal warnings
e - All error messages
a - Start up of actions
r - Action-specific records
u - User requests
c - Initial UI parameters
m - Out-of-memory or fatal exit information
o - Out-of-disk-space messages
p - Terminal properties
v - Verbose output
x - Extra debugging information
+ - Append to existing log file
! - Flush each line to the log
* - Log all information, except for v and x options
/log <LogFile>
Equivalent of /l* <LogFile>
Update Options
/update <Update1.msp>[;Update2.msp]
Applies update(s)
/uninstall <PatchCodeGuid>[;Update2.msp] /package <Product.msi | ProductCode>
Remove update(s) for a product
Repair Options
/f[p|e|c|m|s|o|d|a|u|v] <Product.msi | ProductCode>
Repairs a product
p - only if file is missing
o - if file is missing or an older version is installed (default)
e - if file is missing or an equal or older version is installed
d - if file is missing or a different version is installed
c - if file is missing or checksum does not match the calculated value
a - forces all files to be reinstalled
u - all required user-specific registry entries (default)
m - all required computer-specific registry entries (default)
s - all existing shortcuts (default)
v - runs from source and recaches local package
Setting Public Properties
[PROPERTY=PropertyValue]
Copyright © TATAR.BonFire. All rights reserved
EMAIL:TATAR.BonFire@Hotmail.Com
با سلام خدمت همگی TATAR عزیز اگه میشه یه توضیح در مورد پست بالا بدید من که زیاد چیزی نفهمیدم
راستی چرا user خودتو عوض کردی :8:
پست بالايي يه كم به هم ريخته در اومده.كليك راست كن بعد left to right بزن بعد بخونشون.اين كدها همون هايي هستند كه توي winrar وارد ميكنيم.مثل s/ و چيز هاي ديگه.ئر واقع توضيخ داده كه مثلا s/ v يعني چه و چه كار مي كنه.راستي با اموزش بالايي نرمفزارتون نصب شد.مشكلي نداشت.
در مورد يوزر هم فكر كردم اين يكي قشنگه
با سلام خدمت تاتار عزیز نصب فایلهایexe به درستی انجام شد ولی اگه میشه لطف کنی و نصبmsi رو با مثال تصویری توضیح بدی
با سلام
چطوری میشه نوشته های توی انتخاب درایو یا در واقع قسمت پارتیشن بندی هارد رو دستکاری کرد اگه کسی هست جواب بده
سلام
روشی که گفتم امیدوارم به دردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
اگه میشه لطف کنید این یکیو جواب بدید
من نرم افزارهایی که تویsvcpack قرار می دم نصب نمی کنه
خواهشا اگه کسی هست این یکیو جواب بده لازم دارم:11:
مثال تصویری نمی خواهد.اگه متوجه نشدی بگو تا بزارم.شاید شما قصد داشته باشید نرمفزار دلخواهی را با ویندور نصب کنید ولی فرمت اون msi باشه و کدهای قبلی برای نصب جوابگو نباشند.برای این کار تمامی مراحل کاری را که برای فرمت exe انجام داده اید برای اون هم انجام بدید ولی این بار از کد q/ استفاده کنید(در بیشتر نرمفزار های امتخان شده این کد جواب داده)البته ناگفته نماند برای برخی از نرمفزارهای با فرمت exe هم باید از این کد استفاده کرد.(برخی از نرمفزار های با فرمت exe در درونشون یه فایل که همون فایل اصلی نصب هست قرار داره که احتمالا برای کم حجم کردن یا ساختن فایل به روش خودشون از یه نرمفزاری برای این کار استفاده کرده اند.به همین دلیل از کد q/ استفاده می شود.)نقل قول:
در مورد کد های صفحه قبل باید بگویم که اگه کمی انگلیسی دست پا شکسته بلد باشید(که هستید)می توانید بفهمید.مثلا گفته شده کد q چه کاری می کند یا norestart به چه دردی می خورد که این کد در صفحه قبل برای نصب استفاده کردیم.بیشتر جنبه آشنایی شماست(که شما خودتون استاد ما هستید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
هنوز کارمان با ماکروسافت تمام نشده.برای اینکه بخواهید نرمفزار های ساخته شده را همراه ویندور نصب کنید باید به ویندوز دستور نصب دهید.برای این کار فایل _svcpack.in را پیدا کرده فایل اصلی را از درونش بیرون بیارید و اسم نرمفزار ها را به ترتیب اسمشان(این کار بهتر هست) در زیر عبارت [SetupHotfixesToRun] تایپ کنید.سپس فایل جدید را جایگزین فایل قبلی کنید.مثل این یکینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
با سلام خدمت تاتارعزیز و با تشکر به خاطر وقت گذازیت
تو ویندوز کریستال نرم افزارهایی با فرمت msi که تو svcpack هستند تو قسمت Run after اسم فایلو نوشته بعدشم اینو نوشته)/qn(
setup.msi /qn
اختیار دارید ما همه شاگردیمو شما استادنقل قول:
[مثال تصویری نمی خواهد.اگه متوجه نشدی بگو تا بزارم.شاید شما قصد داشته باشید نرمفزار دلخواهی را با ویندور نصب کنید ولی فرمت اون msi باشه و کدهای قبلی برای نصب جوابگو نباشند.برای این کار تمامی مراحل کاری را که برای فرمت exe انجام داده اید برای اون هم انجام بدید ولی این بار از کد q/ استفاده کنید(در بیشتر نرمفزار های امتخان شده این کد جواب داده)البته ناگفته نماند برای برخی از نرمفزارهای با فرمت exe هم باید از این کد استفاده کرد.(برخی از نرمفزار های با فرمت exe در درونشون یه فایل که همون فایل اصلی نصب هست قرار داره که احتمالا برای کم حجم کردن یا ساختن فایل به روش خودشون از یه نرمفزاری برای این کار استفاده کرده اند.به همین دلیل از کد q/ استفاده می شود.)
در مورد کد های صفحه قبل باید بگویم که اگه کمی انگلیسی دست پا شکسته بلد باشید(که هستید)می توانید بفهمید.مثلا گفته شده کد q چه کاری می کند یا norestart به چه دردی می خورد که این کد در صفحه قبل برای نصب استفاده کردیم.بیشتر جنبه آشنایی شماست(که شما خودتون استاد ما هستید)
راستی تاتار عزیز وقتی من نرم افزارای با فرمت msi رو نصب میکنم (با همون روشی که شما گفتین) صفحه ای باز میشه که آموزشهای انگلیسی که شما ذاشتین رو نشون می ده مشکل از کجاست
بايد از كدي استفاده كنيد كه با نصب جور در بياد.(اگه ميشه اسم نرمفزار بگو تا امتحان كنم).از اين كد ها اسثفاده كن ببين كدومشون ميخورن
1=q/
2=qn/
3=S /NCRC /qn/
4=verysilent /norestart/
5=s/
با سلام به همگی
در پاسخ به اون دوست که گفته بود سی دی های MRT چطور silent نصب میشن باید بگم که در اون فایل
(svcpack.in_) باید جلوی برنامه هایی که فرمت exe دارند بنویسید (/verysilent)
اینم یه مثال
راستی تاتار عزیز وقتی من ویندوزو عوض میکنم(ویندوز خودم) توش Drag and drop غیر فعاله تو انجمنها مطرح کردم کسی نبود جواب بده :17:کد:setup.exe /verysilent
تاتار عزیز microsoft .net framework هستشنقل قول:
اينكه فرمتش msi نيست.بعدم من microsoft .net framework 3 را با كد q/ به راحتي نصبش كردم.اگه سرعتت خوبه آخرين نسخش را دانلوئ كننقل قول:
[HTML]http://download.microsoft.com/download/3/F/0/3F0A922C-F239-4B9B-9CB0-DF53621C57D9/dotnetfx3.exe[/HTML]
حتما تا حالا قصد داشتيد كه صفحه login را تغيير بديد كه براي اين كار شما مي بايست فايلي را كه ساختيد را در حالت safe mode سيستم در جاي مخصوصش قرار بديد و سيستم را دوباره راه اندازي كنيد تا ببينيد درست هست يا نه.كه اين وقت زيادي را ميگيره و سايد در برخي مواقع خراب از آب در بياد
براي اين كار فايل login كه ساخته ايد با هر اسمي يه جايي از سيستمتون قرار بديد(منظورم در هر درايوي يا پوشه اي)بعد به مسير زير برويد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
روي winlogon كليك كنيد تا سمت راست فعال بشه سپس مسير فايلتون را در قسمت UIHost كپي كنيد و اسم فايلتون را بنويسيد.مثال
D:\TATAR\logonui.exe
با اين كار ديگر لازم نيست مشقت بالا را تحمل كنيد و با زدن switch user نتيجه را مشاهده كنيد
در این اموزش می خواهم روشی را توضیح بدهم که با استفاده از آن می توانید فایل بوتی را که ساخته اید با صرف کمترین زمان آزمایش کنید و ببینید که چگونه از اب در آمده است
برای این کار این پارامتر ها را در notepad تایپ کنید و با پسوند ini و با نام boot دخیره کنید
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows VistaXP Professional(TATAR.BonFire)" /noexecute=optin /fastdetect /KERNEL=tatar.EXE
به جای tatar اسم فایل خود را بنویسید(هر اسمی به جز ntoskrnl) .سپس boot.ini را که ذخیره کرده اید را در درایو سیستم عامل قرار بدهید.فایل بوت را هم در system32 قرار دهید
حالا شاید دوست داشته باشید به جای یک بوت چند تا داشته باشید.برای این کار باید بوت های مختلفی را به صلیقه خود درست و با نام های مختلف در system32 قرار بدهید سپس برای هر کدام از آنها این عبارت را زیر عبارات بالایی تایپ کنیدmulti(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows VistaXP Professional(TATAR.BonFire)" /noexecute=optin /fastdetect /KERNEL=tatar.EXE
که به جای tatar اسم فایل را می نویسید.البته به جای Microsoft Windows VistaXP PROFFESIONAL(TATAR.BonFire)هر چیزی که خواستید بنویسید
برای بگرداندن به حالت اول(حالت اصلی ویندوز)این عبارت را بعد از operating systems] تایپ کنید و پایینیها را حذف کنیدmulti(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer
دستت درد نکنه تاتار راستی می تونیم فایل رجیستری که تو پوشه ویندوز هست رو دستکاری کنیم واون رو ذخیره کنیم
با تشکر از شمانقل قول:
من جدید ترین نسخه net frame work را روی سیستمم دارم از پیشنهاد شما ممنونم:11:
تاپیک قشنگیه کاربرای فعالی هم داره
من تموم این کارهای شما رو خیلی وقت پیش انجام داده بودم ولی تنها کاری که نتونستم بکنم نصب نرم افزار همراه ویندوز بود آموزش هایی هم که برای نصب نرم افزار گذاشتید خوندم اما چیزی متوجه نشدم
میشه یه نفر آموزش نصب نرم افزار رو از اول به صورت کامل بزاره طوری که قابل فهم باشه.
خیلی ممنون.
دوست عزیز تو مبحث های قبلی در موردش صحبت شده ولی به صورت پراکنده اگه می تونی بگرد پیداش می کنینقل قول:
ولی اگه نمی تونی بگو تا برات بذارم:31:
دوست عزیز من تموم صفحات این اپیکو خوندم اما چیزی از نصب نرم افزار نفهمیدم اگه ممکنه شما به صورت کامل و البته قابل فهم برام بزارید ممنون میشمنقل قول:
فقط قابل فهم باشه تموم مراحل کار توضیح داده بشه
خیلی ممنون
باشه فعلا سرم شلوغه حدود یکی دو روز ذیگه می زارم
ماه نزول قرآن بر همگان مبارک باد
اقای تاتار دستت درد نکنه واقعا که کارت عالیه
چند تا سوال ازت داشتم چه جوری میشه ریجستری ویندوز را تغییر داد وهمراه سی دی ویندوز نصب کرد که تغییرات داده شده اعمال شود
2- نام ویندوز را چه جوری میشه عوض کرد ؟در سی دی نصب ویندوز هرچی دنبال این فایل میگردم پیداش نمی کنم
با تشکر فراوان از تاتار عزیز
با سلام خدمت همگی اینم آموزش نصب برنامه های کاربردی همراه ویندوز که یکی از دوستان تقاضا کرده بودن
فرمتش PDF البته فشردش کردم تا حجمش کم بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز جواب سوال اولت اینه که توی I386 این فایل پیدا کنید Regedit.exe بعد تغییرات لازم رو توش اعمال کنید و بعد جایگزین کنیدنقل قول:
ولی سوال دومت واضح نیست واضح تر بگو جوابت رو بدم:5:
آقا samba من آموزش شما رو خوندم همون چیزایی بود که تو صفحات قبلی هست. شما فکر کن تا اینجای کار که توضیح دادین انجام دادم بعدش چی؟
یعنی چه جوری باید نرم افزار ها رو تو سیدی ویندوز سوار کرد که همراش نصب بشه ؟
تو همه ی آموزشاتون فقط نصب silent نرم افزار توضیح داده شده چیزی در مورد سوار شدنش رو سیدی ننوشتید البته به جز یه مطلب که در باره پوشه svcpack و یه فایل به همین نام هست که اونم توضیح روشنی نیست
اگه ممکنه بقیه راه رو هم توضیح بدید
خیلی ممنون
با سلام خدمت شما دوست عزيز
شما بايد بعد از قرار دادن فايل هاي اجرايي خودتون در پوشه svcpack فايلي به اسم svcpack.in_ رو پيدا كنين و توي اون اسم فايلهاتون رو بنويسيد
اينم يه مثال
[Version]
Signature="$WINDOWS NT$"
BuildNumber=2600
MinorVersion=1
MajorVersion=5
[SetupData]
CatalogSubDir="\I386\svcpack"
[ProductCatalogsToInstall]
[SetupHotfixesToRun]
Clck.exe
Conv.exe
Fnts.exe
MPC.exe
ND32.exe
nero.exe
thm.exe
TRANS.exe
FOXIT.exe
yahoo.exe
با سلام خدمت همه دوستان samba جون منظور من از اسم ویندوز این است که مثلا وقتی چندتا ویندوز روی کامپیوتر نصب میکنیم ووقتی که کامپیوتر را روشن میکنیم صفحه ای می اید که از ما می خواهد یک ویندوز را انتخاب کنیم که نام پیش فرض همه انها Microsoft Windows XP Professional است منظور من تغییر این اسم است البته تو سی دی ویندوز میگم ها نه بعد از نصب ....... با تشکر
همه ی کارهایی که گفتید انجام دادم ولی نرم افزار ی نصب نشد
اخطار می ده چه علامتی داره یا بدون هیچ گونه علامتیهنقل قول:
من خودم شخصا نصب کردم و اون نرم افزارایی که تو لیست بودن همشون نصب شدن
یه بار با دقت تمام کارایی رو که انجام دادی چک کن ببین اشتباه نکردی
دست همتون درد نكه كه اين جور با علاقه ادامه دادين تا كار ها خوب جلو بره من فعلا سيستم ندارم مي خواهم بفروشم يكي ديه بخرم