شما باید برید سایت فلشتون مثلا برای ترنسد تو سایتش که من استفاده میکنم به نام online recoveryنقل قول:
که به نت وصل میشه و هم تعمیر میکنه فایل های سیستمی رو و هم فلش میکنه
Printable View
شما باید برید سایت فلشتون مثلا برای ترنسد تو سایتش که من استفاده میکنم به نام online recoveryنقل قول:
که به نت وصل میشه و هم تعمیر میکنه فایل های سیستمی رو و هم فلش میکنه
سلام
من يک فلش 4 گيگ اچ پي دارم
وقتي به کامپيوتر وصل ميکنم ميشناسه
ولي حجمش رو صفر ميزنه فرمت هم نميشه
با نرم افزار هاي مختلف هم تست کردم نشد
با OnLineRecovery که به نت وصل میشه هم
فرمت نشد نرم افزاري براي فلشهاي hp وجود داره؟
از نرم افزار jetflash online recovery میتوانید استفاده کنید. این نرم افزار به صورت آنلاین و با اتصال اینترنت است و مخصوص فلش های transcend هستش ولی اگر خوش شانس باشید مدل های دیگری را هم برمیگرداند و تقریبا 90 درصد احتمال برگرداندن فلش سوخته هست.
دوست عزيز ممنوننقل قول:
ولي فکر کنم پست منو خوب نخوندي
توي پستم گفتم از اين نرم افزار هم استفاده کردم جواب نداده
ضمنا وقتي فلش رو ميزنم فقط آيکنش نوي ماي کامپيوتر ميافته
روش کليک ميکني باز نميشه
منم یه 8 hp دارم دقیقا با مشکل شما
دوستان عزیز بهترین و امنترین راه برای درست کردن فلش مموری sd - xd - mmc و ..... گرفتن برنامه مخصوص همون برنده از سایتشه .
فقط بعضی وقتا شرکتای چینی بصورت کاستوم اگه با یه نام دیگه تولید کنند (یعنی اگه رفتید تو سایت و مدل دیوایستونو پیدا نکردید ) باید فلشتونو باز کنید و از رو آی سی یا بردش مدلشو سرچ کنید .
چاوووو ....
سلامنقل قول:
مشكل من هم دقيقا مثل شما بود فلش من هم درست شد تشكر :20:
سلام.من یه فلش سونی 32 گیگ از یه دستفروش خریدم.الان هر چیزی توش بریزم ناقص courrput میشه.الان چیکار باید کنم؟ دارم سکته میزنم.راهی هست که درستش کنم؟
سلام.من یه فلش سونی 32 گیگ از یه دستفروش خریدم.الان هر چیزی توش بریزم ناقص courrput میشه.الان چیکار باید کنم؟ دارم سکته میزنم.راهی هست که درستش کنم؟
دوست من سلام منم يكي دارم فلشت تقلبيه فايل هارو زيپ كني بريزي ناقص نميشه ولي ارزششو ندارهنقل قول:
دوست من فلشت تقلبيه منم يكي دارم فايل هارو زيپ كني بريزي ناقص نميشه ولي ارزششو ندارهنقل قول:
دوست من فلشت تقلبيه منم يكي دارم فايل هارو زيپ كني بريزي ناقص نميشه ولي ارزششو ندارهنقل قول:
فلش مموري من نسوخته ولي مشكلي كه داره با لپ تاپ ميتونم شناسايي كنم ( البته يكم طول ميكشه ) حتي فرمتش هم كرم. ولي وقتي وصل ميكنم به PC ميگه سرعتش پايين يه همچين چيزي. ترنسند 8 گيگ هست.
قابل بازيابي هست؟
اول با نرم افزار مخصوص خود فلش فلش رو یک دور low level فرمت بکنیدنقل قول:
درست نشد فریم ویر فلش رو آپدیت کنید
درست نشد بکین
با نرم افزار flash memory toolkit یک error scan هم بزن و تست read و write
درود !
من یه فلش HP V220W 8GB دارم . مشکل اینجاست که وقتی فلش رو به سیستم میزنم ، فلش رو نمیشناسه .
ممنون میشم اگه راه حلی معرفی کنید ...
تو اون تاپیک قبلی بحث رو دنبال کنیدنقل قول:
[QUOTE=uones4u;4868033]سلام دوستان با این برنامه ای که براتون می زارم میتونید فلش مموری های Pqi رو خودتون تعمیر کنید فقط کافی که فلش تون رو به سیستم وصل کنید و برنامه رو اجرا کنید دیگه کار تمام تمومه فلشتون درست میشه.:8:
فلش من Pqi هشت گیگ بود اولین مشکلش این بود که سیستم نمیشناختش.بعد با کلی تلاش شناخت ولی نه باز میشد و نه فرمت میشد. با نرم افزار SDFormatter فرمتش کردم باز شد.بعد از کامپیوتر جداش کردم و دباره وصل کرم باز باز نشد و موقع فرمت کردن Disk Write Protected داد.بعد با Dr.UFD فرمتش کردم تقریبا درست شد ولی یه مشکل جدید داره...فلش 8 گیگ رو سه گیگ نشون میده!! پارتیشن رو چک میکنم و تغییر میدم بازم 3 گیگه.با نرم افزار های دیگه هم فلش شناسایی نمیشه. نرم افزار هایی مثل FlashMemoryToolkit اصلا بدرد نمیخورن. هنوز هم دارم با انواع راههای باقی مونده امنتحان میکنم... اگه کسی یه راه جدید بلده بگه..فقط فرمت کردن بارسیور مونده که هنوز امتحان نکردمش.
الان پس فلش شناخته میشه و فرمت هم میشه و فایل میتونید داخل فلش ردوبدل کنید پس فقط تنها مشکلتون 3 گیگ نشون دادن فلش است
اول از همه با نرم افزار مخصوص فلش فلش رو low level format بکنید
درست نشد با نرم افزار مخصوصش باید فریم ویر فلش رو آپدیت کنید
مگه فلش مموری هم می سوزه ؟
بله آی سی سی پی یو میتونه بسوزه رگولاتور و .....نقل قول:
برنامه برای فرمت کردن فلش کینکستون راهنمای کند
از برنامه Default خوده فلش استفاده کنید . در صورت عدم وجود سایت سازنده رو چک کنیدنقل قول:
سلام. یه فلش 4 گیگ HP دارم که نمیشه فرمتش کرد. یعنی حجمش صفر شده
با برنامه ChipGenius مشخصات فلشم از این قرار بود:
Device Name: ?[I:]?USB Mass Storage Device(USB MEMORY BAR USB Device)
PnP Device ID: VID = 090C PID = 3000
Serial Number: 5&&13BFBFD5&&0&&3
Revision: 1000
Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: SMI
Chip Part-Number: SM32X
Product Vendor: (N/A)
Product Model: (N/A)
Tools on Web: ? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمکم کنید تا برنامه خود این فلش رو برای بازگرداندن و احیای فلشم پیدا کنم. برنامه ChipGenius یه لینکی داده اما برنامه نتونست فلش رو بشناسه و ارور میده که فلش کانکت نیست در حالیکه درایوش رو توی my computer میبینم
باید اول با نرم افزار خود فلش فلش رو low level format بکنید درست نشد باید فریم ویرش آپدیت بشه که اینم با نرم افزار خود فلش باید انجام بشه
مهرداد جان میتونی کمکم کنی و اسم برنامه رو بهم بگی ؟؟؟
فریم ویرش رو هم بهم معرفی کنی یه دنیا ممنونت میشم
- برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کردم ولی فلشمو رو نشناخت و فقط هاردمو رو شناخت :41:
باید بری سایت hp برنامشو بگیری با اون که نمیشه مدل دقیق فلشت چیهنقل قول:
برنامه HP USB Disk Storage Format Tool فلش رو میشناسه اما نمیتونه فرمتش کنهنقل قول:
میشه بگی کدوم قسمت سایت hp برم؟ اسم برنامه اش رو اگه میدونید بگید لطفا
hp v112b
4 گیگ
کسی نیست جواب بده؟
دارم میگردم برای فلشتون پیدا کردم میزارم براتون خودتون هم یک سرچی تو گوگل و سایت hp بکنیدنقل قول:
مرسی عزیزم. من هم توی گوگل و هم توی سایت HP سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم.... امیدوارم شما پیدا کنید.....نقل قول:
من همچنان منتظر جواب شما هستما.....
من چیزی نتونستم پیدا کنم متاسفانه
سلام فرمت کردن فلش با کود برنامه نویسی راهنماهی کنید
پس الان من چکار کنم؟ :41: برگه گارانتی اش رو هم ندارم.... شرکت هم که اینطوری قبول نمیکنه.....نقل قول:
من مموری گوشیم رو هر کاری میکنم نه تو گوشی و نه تو کامپیوتر باز نمیشه.
با Recover My Files هم خواستم اطلاعاتم رو برگردونم ، ولی میزنه Unreadable.
کسی راهی سراغ داره ؟ مموریش مهم نیست ، فقط اطلاعاتم رو میخوام برگردونم ! :41:
اطلاعات شما به احتمال قوی بر نمیگرده ، ولی فلش احتمالش هست ، اگر ترنسد باشه احتمالش قوی تره تا سیلیکون پاور چون ترنسد آنلاین میتونه پروگرام کنه ولی سیلیکن پاور نه
من فلش HP v210w 16gb دارم که نمی دونم چی شد مشکل پیدا کرد و موقع اتصال فقط آیکون درایوش میومد اما نمیشد چیزی توش ریخت یا حتی فرمتش کرد , ظرفیتش رو هم 0 میشناخت.
با نرم افزار UfixII فلش رو low level format کردم درست شد اما دیگه موقع اتصال به اسم اصلی فلش نمیشناسه و اسمش شده recover usb flash drive usb device و مشکل اصلی که داره یه مقدار کند شده تو pc قابل چشم پوشی هست اما موضوع وقتی مشکل ساز میشه که به ایکس باکس وصلش میکنم اونجا به شدت کنده. با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool فلش رو چند بار فرمت کردم درست نشد با خود ویندوز هم فرمت کردم تغییری نکرد. به نظرم باید فرمور فلش آپدیت شه تا مثله قبل به اسم اصلی بشناسه و این مشکل حل شه ولی هر چی تو نت گشتم فرمور رو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
احتمالا برنامه Hdd Regenerator رو روش نصب نکردی؟ با برنامه partision master pro میتونی دوباره فرمتش کنی مشکلت حل بشهنقل قول: