چه ping بالايي داري؟
Printable View
چه ping بالايي داري؟
آقا من میخوام برم از سابین خراسان بگیرم , فکر میکنید خوبه ؟؟ آخه هزینه الکی نمیگیره , ماهیانه هم بدک نیست تعرفه هاشون
اینجوری هم که میگفت , تا آخر خرداد شبکه وضعیتش خوب میشه
پیشنهاد شما چیه ؟؟؟
چرا؟ از چی ناشی میشه؟ چند باید باشه؟نقل قول:
بهترين حالت زير 200 .ولي نمشه كاري كرد تقصير مخابراته
سلام دوست عزیزنقل قول:
من یه چند مدتی هست که به این تاپیک سر نزدم .چون که من هم با شما موافقم ، بچه هایی که به این تاپیک میاند در مورد سایر سرویسها چیزی نمیدونند یا نمیخوان بگن نمیدونم شاید دلایل دیگه ای داره . الان که اومدم اتفاقی چشمم به پست شما افتاد.
من سرعت دانلودم بدون استفاده از نرم افزار بطور میانگین 8یا 9 KB هست بعضی وقتها هم کمتر .با IDM هم بصورت میانگین 12 یا 13 KB .
البته من از سرویس S1 فن آوا استفاده میکنم
سلام
اگه کسی در مورد سرعت و خدمات شرکت هسا چیزی می دونه بگه لطفا خیلی سریع می خوام زود بگیرم
اين سه مورد نتايج تست كانكشن من است كه الان گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 128 پارس آنلاين دارم.
کسی در مورد سابین خراسان , نظری نداره ؟؟
نا سلامتی اسم تاپیک .........
میخوام برم بگیرم ازشون , خوبه ؟؟ بهتر از اینا سرویسی هست ؟؟
سابين، نماينده صبانت است.نقل قول:
پس بهتر بود اينگونه پرسش خود را مطرح مي كرديد كه "وضعيت فعلي صبانت چگونه است"
صبانت، هم اكنون سرعت مندرج در قرارداد را به شما ارائه مي دهد(شايد هم كمتر)
به علاوه اينكه محدوديت دانلود دارد.(البته شبانه رايگان هم دارد)
اینا رو که میدونم , من همه این 20 صفحه رو خوندم و بعد پست دادمنقل قول:
سابين، نماينده صبانت است.
پس بهتر بود اينگونه پرسش خود را مطرح مي كرديد كه "وضعيت فعلي صبانت چگونه است"
صبانت، هم اكنون سرعت مندرج در قرارداد را به شما ارائه مي دهد(شايد هم كمتر)
به علاوه اينكه محدوديت دانلود دارد.(البته شبانه رايگان هم دارد)
منظورم اینه که سرویس بهتری با این تعرفه و پشتیبانی سراغ داره کسی ؟؟
من میخوام 128 بگیرم , میگه سرعت دانلودش محدود نیست و مثل قبل هست , مشکل سرعت توی 64 هست
اگر از دوستانيكه 128 كيلوبيت صبانت دارند سوال كنيد، يقينا به شما خواهند گفت كه سرعت آنها هم كاهش يافتهنقل قول:
است. طوريكه حتي در مواقعي سرعتشان، از سرعت مندرج در قرارداد هم پايين تر است!
تاييد ميشه.
امروز جمعه از طرفای ساعت 1 ظهر هرکاری میکنم با فناوای مشهد کانکت نمیشه؛ کانکت میشه ولی رسیو ندارم، دفتر فن آوا مشهد فقط تا ساعت 14:30 باز هستن و پنج شنبه ها تا 13:30 !!! فقط روزای کاری هفته! برای پشتییبانی یه شماره به قول خودشون 24 ساعته از تهران!!! دادن که واقعا 24 ساعته اشغاله! سرعت آپلودم اینقدر پایینه که نمیتونم یه فایل بالای 300 کیلو بایت به میلم اتچ کنم! سرعت آپلودش بین 1 تا 3 کیلو بایت بر ثانیه !!! خلاصه الان من با اینترنت هوشمند دایال آپ اومدم! ( هوشمند برای سرویس دهنده که ساعتی 250 یا 300 تو پاچه مردم کنه!) یه روز جمعه اومدیم خیر سرمون بریم وب گردی.
دوستان امروز شنبه زنگ زدم دفتر فن آوا، شماره پشتیبانی 24 ساعته مشهد داشت من خبر نداشتم برای مشکلم هم در حد توان راهنماییم کردن خدا خیرشون بده شرمندشون شدم، بچه های خوبی بودن اطلاعاتشونم خوب بود، ایشالا روز بروز بهتر بشه.
چه خوب شد فهمیدم فن اوا چجوریه . تازه میخواستم برم از فم اوا سرویس بگیرم که پشیمون شدم.
نقل قول:مانی جان فکر نکنی بقیه بهترن دوستم ماهی 40000 تومن میریزه تو شکم آفتاب ( نماینده پارس آنلاین مشهد ) با 128 سرعتش 12 تا 15 بیشتر نیست ( با فلش گت از سایت) . صبانت خوب بود که مدتیه وضعش بهم ریخته و معلوم نیست چی بشه همین دیروز خونه دوستم راحت تا 50~55 بافلش گت میگرفتیم ولی بعضیا میگن 5 کیلو هم ندارن. الان تو مشهد KCG ( نماینده لایزر) و آشنا( نماینده سروش رسانه صدا و سیما) هم هستن، نمی دونم کیفیتشون چطوره.نقل قول:
شما حتما این شماره 6097588 رو میگیری که دایورت شده تهران و همیشه هم به قول شما مشغوله .نقل قول:
این شماره مستقیم پشتیبانی تهران هست و 24 ساعته جواب میدن و مشغولی هم نداره . حداقل من هروقت تماس میگیرم مشکل ندارم : 88338833-021
دوستان امروز شنبه زنگ زدم دفتر فن آوا، شماره پشتیبانی 24 ساعته مشهد داشت من خبر نداشتم برای مشکلم هم در حد توان راهنماییم کردن خدا خیرشون بده شرمندشون شدم، بچه های خوبی بودن اطلاعاتشونم خوب بود، ایشالا روز بروز بهتر بشه.نقل قول:
من دیگه واقعا خسته شدم.با اینADSL فن آوا یک عکس نمیتونم به میلم اتچ کنم. قبلا MP3 دوسه مگی آپلود می کردم تو 4shared با دایال آپ، الان یه فایل 300 کیلو بایتی نمیتونم آپلود کنم. زنگ می زنم پشتیبانی مشهد، دایورت میشه رو تهران! اونام میگن باید مشکلتون رو با دفتر مشهد حل کنین. دفتر فروش مشهد رو میگیرم میگن می خواین جای دانلود و آپلودتونو عوض کنیم؟؟؟؟!!! یعنی با 1 تا 3 کیلوبایت دانلود کنم! نمی دونم دیگه چکار کنم. سرعت دانلودش خوبه ها ولی آپلودش نمی دونم چرا اینجوریه؟ الان هر وقت بخوام عکس میل کنم مجبورم با دایال آپ بیام!!! جالبه ها اصلا با ارسال هر چیزی مشکل داره حتی وقتی میخوام connect شم ( از حالت bridge استفاده میکنم) 10 بار username password error میده تا connect بشه!
بلاخره امروز دوشنبه جوابمو درست دادن! باعذر خواهی و احترام گفتن مشکل از روتر هاشون بوده و نهایتا تا یک هفته دیگه درست میشه! دمشون گرم!
بابا اين سرعتي كه به شما كه سرويس 64 كيلوبيت داريد دادند به من كه 128 دارم ندادند!نقل قول:
پس شما اگر جاي من بودي چيكار مي كردي؟نقل قول:
اينها رو همين الان گرفتم.
دردناكه...نه؟!
نقل قول:
دوست من مشکل سرعت دانلودم نیست، نمی دونم چه مرگشه چیزی آپلود نمیتونم بکنم، به میلم اتچ
کنم. مجبورم برم بادایل آپ بیام!
بلاخره امروز دوشنبه جوابمو درست دادن! باعذر خواهی و احترام گفتن مشکل از روتر هاشون بوده و نهایتا تا یک هفته دیگه درست میشه! دمشون گرم!
وضعیت ADSL فن آوا گستر طوس مشهد 16 خرداد 1387 ساعت 12:13 دقیقه ظهر، اکانت 64 کیلوبایت
بخاطر تعطیلات نیمه خرداد افت سرعت داریم.
منظورتون 64 كيلو بيته ديگه؟نقل قول:
اتفاقا در ايام تعطيلات، بعلت اينكه ترافيك عظيمي كه ادارات وشركتهاي دولتي و غير دولتي در روزهاي اداري ايجاد مي كنند، وجود ندارد تبعا سرعت بايد بيشتر باشد.
سرويس 128 كيلوبيت پارس آنلاين:
آقا كسي از اين برنا پارس سرويس نگرفته ؟
سوالات زيادي در اين تاپيك در رابطه با نمايندگي هاي صبانت مطرح مي شود.
لازم به ذكر است سرعت، قيمت، محدوديت ترافيك، شبانه رايگان و كلا كيفيت سرويسهاي صبانت در تمامي نمايندگي هاي آن در
سراسر كشور يكسان است.
تنها تفاوت به كيفيت پشتيباني سرويسها مربوط مي شود كه مسئول آن، نمايندگي ها هستند.
ممنونم خب پشتيبانيشون رو كسي امتحان نكرده ؟نقل قول:
من یه بار زنگ زدم بهشون اول یه خانومی برداشت، پرسیدم اگه من یه اکانت 128K ازتون بگیرم رو چند کیلوبایت سرعت دانلود حساب کنم؟ بنده خدا هنگ کرد! وصلم کرد به یه آقایی همین سوال رو پرسیدم گفت ماهی 2 گیگابایت! گفتم عزیزم سرعت رو میگم نه حجم تازه فهمید و گفت 128/8=16 ولی معمولا بیشتره...نقل قول:
من پیشنهاد میکنم اگر میخواین از صبانت بگیرین برین ماورامن از نزدیک میشناسمشون بچه های خوبین در حد نیاز هم راهنمایی بلدن بکنن. از فلکه بیمارستان امام رضا به طرف چهارراه دکترا بین ابن سینای 3 و 5 . شمارشونم 8525020 من اول میخواستم از اونا اشتراک بگیرم ولی مرکز تلفن قدس پورت خالی نداشت یک ماه تو لیست انتظار موندم تا بالاخره حوصلم سر رفت رفتم از فن آوا گرفتم ودر کمال حیرت 24 ساعته خطم رانژه شد! من شنیده بودم یه هفته ده روز نرمالشه ولی 24 ساعت دیگه...!کد:www.mavara-co.com
خب عزيز ما رو جايي ساپورت نميكنن لا اقل تا 1 ماه پيش كه اينجور بوده ما پيش شماره 753 هستيمنقل قول:
من 128 سابین رو دارام واسه 3ماهه واقا عالی من که مصرف کننداشم راضی ام.بدیش فقط دانلود نامحدود نداره
من مصرف ام بیشتر دانلود صبح میزارم دانلود تا شب سرعت اش خوبه فقط زود نمی دونم چرا 10 گیگم تموم میشه!:31:
من میخوام برم بگیرم , گفته باید حد اقل 1 ماه تا 45 روز منتظر باشم که پورت خالی بشهنقل قول:
128 سابین رو دارام واسه 3ماهه واقا عالی من که مصرف کننداشم راضی ام.بدیش فقط دانلود نامحدود نداره
من مصرف ام بیشتر دانلود صبح میزارم دانلود تا شب سرعت اش خوبه فقط زود نمی دونم چرا 10 گیگم تموم میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت ADSL فن آوا گستر توس مشهد ( از پهنای باند آزادنت)/ 20 خرداد 87 ساعت 23:50/ مودم Asus AM602/ مرکز تلفن قدس مشهد/ خط تلفن landline معمولی (فیبرنوری نیست)/ اشتراک 64 کیلوبیت 6 گیگابایت 3 ماهه 20000 تومنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.fanavagt.com
ping بالا دخل اون سرعتو مياره
دوستان كسي ميدونه به پيش شماره 621 در مشهد adsl مشدن يا نه؟ اخه تا همين جند وقت پيش نميدادن.....
نه suport نميكنن
اين 753 بالاخره جايي ساپورت نشد ؟؟!!!
فكر كنم جديدا ميدن بايد بري مركز تلفن رسالت (ميدون حجاب)...نقل قول:
موفق باشي.
صبانت، ساپورتتان مي كند. در مورد بقيه ISP ها اطلاعي ندارم.نقل قول:
كجاش بالاي؟نقل قول:
معلومه كه شما ping پارس آنلاين رو نديدي:27:
قراره روتراشون رو تو مرکز تلفن ما عوض کنن، ممکنه کمک کنه که پینگش بهتر شه؟نقل قول:
حضور شاتل در مشهد
گروه شركتهاي شاتل براي توسعهي دامنهي ارايهي خدمات خود در نقاط مختلف كشور، كليهي سرويسهاي خود را از روز بيستم خرداد ماه 1387 در شهر مشهد راهاندازي و ارايه خواهد كرد.
گفتنيست، شركت دادهپردازي پارس، نماينده رسمي شاتل در مشهد، مسئوليت ارايهي كليهي خدمات و سرويسهاي اينترنت پرسرعت شاتل از جمله آرت و اكو را به مشتريان اين شهر بر عهده خواهد داشت. براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين باره، ميتوانيد با شركت دادهپردازي پارس در مشهد و يا واحد امور استانهاي شركت شاتل در دفتر مركزي شاتل تماس حاصل فرماييد.
نمايندگي مشهد: داده پردازي پارس
مدير مسئول: شهناز رضوي
مسئول فروش: مجتبي لايقي
آدرس: مشهد، خيابان سعدي، خيايان سعدي بيست، طبقه دوم، پلاك 5
تلفن: 2218600
وبسايت: www.parswebsite.ir