من تو تاپیک اختصاصی iaudio cowon توضیح دادم که چرا سایت پارسونی خوابیده و از کجا میشه با پارسونی ارتباط داشتنقل قول:
لطفا به اونجا سر بزنید
Printable View
من تو تاپیک اختصاصی iaudio cowon توضیح دادم که چرا سایت پارسونی خوابیده و از کجا میشه با پارسونی ارتباط داشتنقل قول:
لطفا به اونجا سر بزنید
اگه دوشت داشتی به تاپیک اختصاصی iaudio cowon سر بزن تا با امکانات جانبی D2 هم آشنا بشینقل قول:
والا قصد جسارت ندارم ، اما عقل و تجربه من حکم می کنه که حرف چندتا سایت معتبر که چندتا کارشناس معتبر دارن و با استفاده از ابزار مناسب و روش های استاندارد یه دستگاه رو تست می کنن ، معتبر تر از حرف چندتا کاربر معمولیه ... دقیقا به همین علت که در حوزه صدا ، بحث سوبژکتیو هستش ، نیاز به یه معیار مناسب داریم ... وگرنه اگه قرار باشه دوست من یه چیز بگه و دوست شما یه چیز و فلان کاربر یه چیز که دیگه نمیشه هیچ نتیجه ای گرفت ... بازم شرمنده ..نقل قول:
سلام، ممنونم از همه دوستان.می خواستم یک مدل معرفی کنید :
1.حدود 40_50 تومان
2.فقط برای گوش دادن به موسیقی صوتی.(نه فیلم و کلیپ و شو و.....)
3.ظرفیت زیاد مهم نیست.(حداکثر 1گیگ)
4.رادیو هم نداشت مهم نیست.
5.فقط هر چی نداره، کیفیت صداش خیلی خیلی مهمه.
ممنون از دوستهایی که وقت میگذارند و کمک می کنند.
1. بودجه ات خیلی پایینه .. اصطلاحا بهش میگن " بودجه ورودی" ... یعنی با این بودجه فقط می تونی "وارد" بحث Mp3 player بشی ..نقل قول:
2. زیر 1 گیگ نگیر ... مطمئن باش زود پر میشه ..
مکررا در تاپیک های موجود در این مورد صحبت شده .. این دوتا رو ببین ، باز اگه سوالی بود بپرس ..
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2929655&postcount=2
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3013383&postcount=5
مرسی seymour عزیز.
تا 100 تومان هم مشکلی ندارم، ولی چون mp3 player قبلیم خیلی قدیمیه و چند وقته که گوشیم مشکل پیدا کرده ، یک چیز دم دستی می خواستم تا این چند وقت استفاده کنم.فقط هم کیفیت صداش مهمه.البته دیشب تو این فروم می گشتم از p2 samsung هم خوشم اومد.اگه خوب جواب داده همون رو بگیرم.
ممنونم.
در مورد P2 که به بودجه شما نمی خوره ؛ (آخرین قیمتی که دوستان دادن 150 واسه 2 گیگ بوده)نقل قول:
در مورد بودجه تا 100 تومن ، شما می تونی zen v plus بگیری که کیفیت صداش در اون دامنه قیمت کم نظیره ...
سلام
دوستاني كه اطلاع دارند آخرين قيمت d2 براي 2 گيگ چنده؟
كجا ميشه d2 رو با مناسبترين قيمت خريد
شايد تو همين ماه d2 رو بخرم
ممنون
توی تاپیک محصولات cowon ، دوستمون میگن که ظاهرا داره توی ایران کمیاب میشه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260241&page=3
من اطلاعی در این مورد ندارم ... بهرحال قیمت 2 گیگش باید همچنان حدود 180 تومن باشه ... بازار رضا واحد 43 رو چک کن ...
البته من با توجه به حرفا مسوول فروش پارسونی میگمنقل قول:
ممنونم.می دونم قیمت p2 چنده.با توجه به امکانات جالبش تو این بازه قیمت چه طوره؟خوب از آب در اومده؟نقل قول:
مرسی.
با توجه به "امکاناتش" قیمتش شاید یه خورده بالاتر از اون چیزیه که باید باشه ... اما این بحث "امکاناته" ؛ نه کیفیت .. الان مدلهایی داریم در همین رده که با کیفیت بالاتر صوتی(و تصویری) ، قیمتشون بالاتر (D2) ، معادل (نانو ایپاد) ، یا پایین تره (creative zen) ...نقل قول:
هرچند تفاوت های کیفیت این مدلها ، اونقدر زیاد نیستن که یکی شون بد باشه و یکی شون عالی .. همه شون در دامنه خیلی خوب و بالاتر هستن و واسه اکثر کاربرها یکسان ..
دوستان با سلام یک mp4می خوام که حدود 8gb حافظه داشته و اکثرفایلهای تصویری divx را حتما سابورت کند مارک مهم نیست(اگه میشه ارزانترین مدلها) لطفا مدل وقیمت را ذکر کنید . ضمنا آیا این MP4 ها قابلیت آبدیت از اینترنت دارند
بودجه ات چقدره ؟ ... اکثر دستگاه های موجود ، یه فرمت یا دو فرمت رو حمایت می کنن و بقیه رو باید تبدیل کنی که البته خیلی پروسه سخت و پیچیده ای نیست و قابل تحمله ... creative zen هست (زیر 200) ... p2 از سامسونگ هم هست (زیر 250) ... D2 از cowon هست (بالای 250 اگه گیر بیاد) .. به ترتیب از ارزون به گرون گفتم .. یعنی اول zen و به همین ترتیب ...نقل قول:
نوشته شده توسط azadfreeboy
//
در مورد آپدیت : mp3 player ها یه نرم افزاری دارن به نام firmware و در صورتی که نسخه جدید این نرم افزار بیاد ، شما می تونی دانلودش کنی و آپدیتش کنی .. حالا بسته به مدل ، گاهی این کار بصورت اتوماتیک توسط برنامه مربوطه انجام میشه و گاهی هم خودت باید اقدام کنی ...