سلام دوستان
با اینکه مدت زمان زیادی هست که من هم عضو هستم ولی نتونستم فعالیتی رو که دوست داشتام انجام بدم.
ولی به حق یکی از بهترین و فعال ترین مجموعه ها رو داریم
دست همه تون درد نکنه.
Printable View
سلام دوستان
با اینکه مدت زمان زیادی هست که من هم عضو هستم ولی نتونستم فعالیتی رو که دوست داشتام انجام بدم.
ولی به حق یکی از بهترین و فعال ترین مجموعه ها رو داریم
دست همه تون درد نکنه.
سلام دوستان
تبریک ما رو هم پذیرا باشید .
خسته نباشید میگم به مدیران عزیز پی سی ورلد.
یا حق
چهار سال و سه روز
تولدت مبارک
1
2
3
4 سالگیت مبارک
به اميد 40 سالگي سايت
منم تبريك ميگم
تولدت مبارک، امیدوارم کادوی سال دیگت بزرگترین فروم جهان باشه
منم تبریک میگم!
الحق والنساف بهترین Forum ایرانی موجود همین P30WORLD هست.
همه موفق باشید!
آقا اینجوری که فایده نداره!
یه کیکی چیزی می دادین......
من هم به عنوان کادو این پست را می زنم
منم به نوبه خودم تبریک میگم ...
پارسال برنامه های قشنگ تری برای تولد P30 داشتیم ...
حق با شماست !!!:20:نقل قول:
من که خودم از این فروم خیلی چیزها یاد گرفتم و تا به امروز هم از عضویت در این فروم بسیار راضی هستم و افتخار میکنم که در کنار هزاران نفر کاربر ایرانی دیگه همکاری صمیمانه و دوستانه ای بدون هیچ چشم داشتی داریم !!:20:
انشالاه سال های سال این فروم همچنان پابرجا و مقتدر به کارش ادامه بده و مثل همیشه اول باشه !!!:46:
مبارکه! انشالله بهتر از هر روز باشه!
منم تبریک می گم
تولدش مبارک
100 سال به این سال ها!
مبارکه صاحابش باشه!
حال این وسط چیزی به ما هم میرسه آیا؟!
خيلي دير رسيدم .
ولي تبريك مي گم !
مبارك باشه !!!
آرزوي سلامتي و طول عمر براي اعضا و خود انجمن !
با تمام وجود ...
سال گشت تولد p30worldبرهمه مدیران تلاشگر واعضای محترم مبارک :11:
سلام:20:
امیدوارم منم مثله قبل Ban نشم و بتونیم تولد بگیریم ! البته اگه این Kolubive بذاره :41::5:
دوستداره p30world : Mitra_1360 banned user :19::19::19::19::19:
تولد سایت p30world رو به همه و صاحبانش تبریک میگم و انشالله که هر روزی بهتر از قبل بشه و انشالله جشن 50 سالگیش رو بتونیم بگیریم .
:11::10:
سلام عزیزان و دوستان!:11::11:
منم به عنوان یکی از کاربرانی که خیلی چیز ها از p30 عزیز آموخته، چهارمین سالگرد تولد فروم P30World را به همه مدیران و دوستان عزیزم تبریک میگم.
امیدوارم که همیشه پا بر جا باشه و همیشه بهتر از قبل بشه.( آلان هم بهترین- بهترین هاست)
ممنونتم P30World!:46:
فرهمنــــــــــــــــــد
:7:تولدت مبارک p30world !
و به همه دوستان و مدیران زحمت کش هم تبریک میگم !:33:
سلام
مبارکه
Great................:40:
Happy birthday to U
Have fun:11:
عجب .ميزبان با حالي.:31: داري رد گم ميكنيا.حواست باشهنقل قول:
مبارک باشه !
کادو مادو دمه دست ندارم !
خودم کادوم دیگه !
دست دست دست ! شله شله
یکی بیاد وسط
منم همینی که 223 بار گفتن!
تولد فروم عزیزمون مبارک
دست آدمین عزیز و مدیران محترم و زحمتکش درد نکنه و خسته نباشید
امیدوارم 200 سال دیگه با هم و در کنار هم شمع های کیک تولد 204 سالگیش رو فوت کنیم
تولدت مبارکه دی:
سلام
من هم به نوبه خودم تولد 4 سالگي سايت رو به تمامي اعضا و به خصوص مدير محترم سايت تبريك مي گم و آرزوي موفقيت روزافزون براي تمامي دوستان دارم.
بسمه تعالی
ریاست محترم سایت پی سی وورد و کاربران عزیز:
سلام علیکم:
احتراما به استحضار میرساند اینجانب به نوبه خودم این واقعه فرخنده را خدمت دست اندر کاران سایت و همه دوستان تبریک و تهنیت عرض میکنم.انشاالله توفیق باشد در آینده بچه هایمان را در این سایت عضو کنیم.امید است با کمک هم این سایت را به مدارج بالاتر برسانیم.%
و من الله توفیق...
چقدر رسمی حرف زدم
من هم به عنوان یک پی سی ورلدی تبریک می گم
سلام.
با این که دیر رسیدم اما دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به نوبه ی خودم تولد p30world رو تبریک میگم.سه سال دیگه باید بره اول ابتدایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم به نوبه خودم تولد اين سايت اصيل و وزين رو به همه دوستداران علم و فرهنگ تبريک ميگويم.
خيلي کتابي شد نه؟
ولي خداييش نديدم مثل اين سايت هيچ جاي دنيا.
اميدوارم حتي اگه 50 سال ديگه تو آدرس بار مرورگرم تايپ کردم p30world.com وارد همين سايت بشم.
البته اگه من زنده باشم و اگه چيز جديدتري اختراع نشده باشه.
با اميد آينده اي بهتر و پربارتر تولدت مبارک.اينم کيک تولدت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش روز تولد هرکاری کردم نتونستم پیامم رو بفرستم.حالا نمیدونم به خاطر ثبت نام دانشگاه بود یا هرچی اینترنت راه نداد.
منم تبریک میگم 1000 تا
انشاالله همه به پای هم پیر شن.
من هم تبریک می گم. یه کیک هم می ذاشتین.
من هم تبریک می گم. یه کیک هم می ذاشتین.
تـــبـــریـــک میــــگم.
سلام
تبریک میگم واقعا سایت محشریه
8دسامبر هم تولد خودمه هم تولد پيسي! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به adminهاي محترم: سينا علي و ميثم عزيز ومديران ارشد عزيز بابك و مهران عزيز(مافيا)
و تبريك "4th Happy birthday" دنياي p30 به Adminهاي محترم و مديران ارشد و...
اميدوارم در كنار هم در صلح و صفا زندگي كنيم و تولد سالهاي آتي را در كنار هم جشن بگيريم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به adminهاي محترم: سينا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ميثم عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ومديران ارشد بابك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مهران عزيز(مافيا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تبريك "4th Happy birthday" دنياي p30 به Adminهاي محترم و مديران ارشد و...
اميدوارم در كنار هم در صلح و صفا زندگي كنيم و تولد سالهاي آتي را در كنار هم جشن بگيريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]