اصلا از یرنامه نویسی و سخت افزار خوشم نمیادنقل قول:
امنیت -شبکه رو دوست دارم
خدا کنه واسه کارشناسی داشته باشه
کسی نیست جواب بده ؟؟
اصلا از یرنامه نویسی و سخت افزار خوشم نمیادنقل قول:
امنیت -شبکه رو دوست دارم
کسی نیست جواب بده ؟؟
برنامه نویسی یا سخت افزار پایه ثابت اکثر شاخه های کامپیوتر هستند حتی امنیت - شبکهنقل قول:
اصلا از یرنامه نویسی و سخت افزار خوشم نمیاد
امنیت -شبکه رو دوست دارم
بهترین کار اینه که خودتون برید دفترجه سازمان سنجش رو دانلود کنید و توش جستجو کنید (که بازم شک دارم تو این مقطع شاخه بندی وجود داشته باشه)نقل قول:
نقل قول:
به هیچ کدوم از این کارای سنجش نمیشه اعتماد کرد
باید موقع دفترچه گرفتن برای سال بعد ببینیم چی میشه :31:
سلام
یه سوال خیلی خیلی فوری
اگه کسی تو دانشگاه دولتی رشته کاردانی برق قبول شده باشه
میتونه به رشته امار(کارشناسی) تو همون دانشگاه تغییر رشته بده؟
امار انتخاب بعدیش بوده و قبول شده.ممنون
دوستان من در حال حاضر دارم اکتشاف معدن میخونم. آیا امکان داره که رشته ام رو به یه رشته متفاوت دیگه مثل مهندسی مکانیک یا برق تغییر بدم؟ البته الان که ترم 1 هستم.
گرایش رو چی؟ مثلا از گرایش اکتشاف برم استخراج؟
در مورد انتقالی و مهمان چی؟ من الان دارم تو یه شهر دیگه درس میخونم (صنعتی شاهرود) میتونم مهمان برم فردوسی مشهد یا مثلا امیرکبیر تهران (اگر محل سکونتم اون مکان ها باشه مثلا!)
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من فوق دیپلم مکانیک ساخت و تولید دانشگاه آزاد گرایش ماشین ابزار دارم از اونجایی که علاقه ای به رشتم ندارم خواستم بدونم میتونم تو مقطعه کارشناسی در دانشگاه آزاد یا جامع علمی کاربردی در رشته تحصیلی دیگری ادامه تحصیل بدهم . و اینکه آبا تطبیق واحد دارد یا ندارد ؟
خدمت همه دوستان عزیز سلام
من مدرک کاردانی ساخت و تولید گرایش ماشین ابزار دارم ولی اصلا هیچ گونه علاقه ای به درسهای این رشته ندارم :41:میخواستم بدونم میشه در مقطع کارشناسی رشته دیگری را انتخاب کنم و سوال بعد اینکه آیا تطبیق واحد صورت میگیره و در کدام کنکور بهتر میشه رشته مورد علاقم رو انتخاب و شرکت کنم - ممنون میشم راهنمائیم کنید
با سلام.
من الان پودمان 2 علمی کاربردی پودمانی هستم.
میخوام تغییر رشته بدم...آیا میتونم؟!
دوستان عزیز یه راهنمایی هم میخواستم بکونید. به نظرتون معماری بهتره یا کامپیوتر ؟
من توی دبیرستان کامپیوتر خوندم ولی دانشگاه رفتم معماری،الان میخوام برم همون کامپیوتر.
کامپیوتر رو به خاطر این نرفتم که میدونستم توی دانشگاه چیز زیادی یاد نمیدن ،منم خودم کامپیوترم خوبه ، هم برنامه نویسی و هم طراحی وب و فلش و مالتی مدیا کار میکنم زیاد هم نمونه کار دارم.
ولی گفتم بیام معماری که کمی هم علاقه داشتم هم چیز جدیدی یاد بگیرم و هم بازار کار بهتری داره.
ولی الان میگم که معماری اگه معدل 14 بشه توی کامپیوتر زیر 17 نمیشدم.
تازه فهمیدم که معماری هم خیلی زیاد فارغ تحصیل داره مثل کامپیوتر و باید بازار کارت رو خودت پیدا کنی(یه جوری هر دوتاشون کار آزاد دارن دیگه).
الان به نظشرتون من که توی کامپیوتر بهتر هستم ، بهتره همون کامپیوتر(که میتونم معدل بالاتری و تا مقطع بالاتری بخونم) برم یا معماری(که مدرکش رو بگیرم هم معماری بلدم،البته نه در حد آس! و هم کامپیوتر) ؟
با تشکر ویژه
من 5 ترم دارم تو دانشگاه ازاد درس میخونم
الان بخوام انصراف بدمو برم علمی کاربردی , مشمول سربازی میشم؟
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
سلام
من کارشناسی رشته ی "مکانیک ماشین های کشاورزی" خوندم برای اونایی که نمیدونند باید بگم که درسهای اصلی رشته ی مکانیک جامدات رو کاملا داشتیم . در واقع تا ترم 5 تقریبا یکی اند
ولی تو ایران هنوز زیر گروه کشاورزی یه
به هر حال خیلی به عمران علاقه دارم . کسایی که ارشد عمران شرکت کردند یا اطلاعات دارند بگند که شانس من برای قبولی چطوریه ؟ بخصوص گرایش سازه
با سپاس :40:
سلام
یکی کمکم کنه ، دارم دیونه میشم :19:
من کارشناسی برق و الکترونیک میخونم ... ترم 3 هستم
از بچگی عاشق ریاضی و فیزیک و .... بودم
اما الان نمیدونم چرا حالم داره بهم میخوره :2:
به خدا اصلا انگیزه ای برا درس خوندن ندارم
با این درس های مزخرف
" آمار احتمالات مهندسی ، ریاضی مهندسی ، مدار ، الکترومغناطیس ، اندازه گیری .... " :18:
تازه این اولشه ..... و ترم 3!!:2:
یکی بگه چی کار کنم
خواهشششششششششششششش :41:
اینجا خاک مرده ریختند !
هیچکس از اینجا رد نمیشه ؟
راستش در مورد رشته هایی که گفتید اطلاعی ندارم اما خب اصولا باید ببینی چارت درسیتون چقدر بهم شباهت داشته هرچقدر بیشتر باشه و درسای عمرانو خونده باشید شانس بیشتری دارید مثلا مهندسی پزشکی بیو الکتریک 80% درساشون شبیه برق الکترونیکه و با تسلط روی درسای مشترکشون خیلیا از این گرایش به اون یکی میرن .نقل قول:
خیلی هم به همت و تلاش فرد بستگی داره من کسیو میشناسم از ریاضی کارشناسی ، برق ارشد قبول شده اونم دانشگاه سراسری .
با سلام
من به يك مشكل بزرگ برخوردم تورو خدا خوب راهنماييم كنين
من امسال دانشگاه آزاد رشته حسابداري كارشناسي قبول شدم اما چون 3 تا از درسهاي پيش رو قبول نشده بودم موند برا بهمن . ولي يه مشكلي پيش اومد و نتونستم اين 3 تا درس پيش رو ثبت نام كنم كه دي ماه امتحان بدم الانم كه ديگه ثبت نام تموم شده.
از طرفي من يك ديپلم كارو دانش كامپيوتر هم دارم كه ميتونم همين بهمن بدون كنكور، كارداني كامپيوتر دانشگاه آزاد ثبت نام كنم.
حالا ميخوستم بدونم آيا ميتونم كارداني كامپوتر رو يك ترم بخونم و مهر سال ديگه (كه مدرك پيشم آماده شد ) رشته حسابداري كارشناسي رو ثبت نام كنم ميشه دروس عمومي كه توي يك ترم كامپيوتر پاس كردم به حسابداري انتقال بدم كه بيشتر از اين عقب نمونم؟
واقعا انگار اينجا خاك مرده ريختن!!!
من پي سي ورلد رو خيلي قبول داشتم ولي .....
يك هفته پيش پست دادم هنوزم خبري از جواب نيست
سلام من در حال حاظر رشته کاردانی نرم افزار کامپیوتر هستم امکانش هست که رشته زبان برم یا نه؟؟
در مقطعه کارشناسی چی اون موقع میتونم تغییر بدم به زبان؟
دوست عزیز برق همینهاگه بهت بگم اسون میشه دروغ گفتم..تازه این اولشه و چه کسی علاقه داشته باشه چه نداشته باشه درسا جدا سخت میشن شما الکترونیک رشتت و درس های مشترک با مخابرات هم خواهی داشت الکترونیک 3!!اوه!.نیاز به نلاش زیادی داری اگر درس هارو متوجه نمیشی سر کلاس حتما یکی از بچه های دانشگاتو خفت کن برات توضیح بده(TAها خوبن) اما اگه متوجه میشی و انگیزه نداری و تحت زمان بشتر هم فکر میکنی پیدا نمیکنی یا مجبوری دووم بیاری تا اخر که من پیشنهاد نمیکنم یا زودتز تغییر رشته بده شما تازه اول راهی و هنوز بره تغییر رشته دیر نیست برو چیزی که ازش لذت ببری و گرنه مطمئن باش اگه علاقه نداشته باشی و در بهترین حالت لیسانسو بگیری تا اخر عمرت افسوس میخوری عمرتو سر این رشته که نه تنها علاقه نداشتی بلکه بدتم میومد تلف کردینقل قول:
البته اینو بگم ترم 3 برق یک انقلاب افت تحصیلی و دل زدگی بره 90% بچه ها ایجاد میشه! شما تا ترم 1 و 2 درس های پایه میخوندید و یه دفعه ترم 3 درس های اساسی و انصافا سختو میگیرید خصوصا الکترو مغناطیس که به نظرم سخت ترین درس دوران لیسانسه بره همین چون شما به ریاضی علاقه داری میتونی یه فرصت کوجولو دیگه بدی.پایین ترین میزان علاقه و معدل ترم 3 هست ولی اگه رو غلتک بیفتی یواش یواش درسا تخصصی تر هم میشن بر اساس گرایش و چه بسا با علاقه دنبال کردی.خلاصه خود دانی:20:
ترم 3 برق مشکلش همینه تقریبا همه میگن سخت ترین ترم برقه .. فقط همون الکترومغناطیسش کافیه .نقل قول:
البته برای کسی که پایه ریاضی و معادلات دیفرانسیل قوی داشته باشه مشکلی نیست . ترمای بعد بهتر میشه
اگه علاقه داری به برق ادامه بده انگیزه به خودت بده و زیادم سخت نگیر همه برقیا همین مشکلاتو دارن و فقط شما نیستی که این درسا واسش سخته .:46::40:
سلام به همه دوستان
لطفا یکی راهنماییم کنه.من کاردانیه ماشین ابزار علمی کاربردی دارم.ولی میخوام برای کارشناسی تغییر رشته بدم و میخوام فناوری اطلاعات سراسری بخونم.لطفا یکی راهنماییم کنه که منابع کاردانی به کارشناسی سراسری این رشته رو از کجا باید پیدا کنم؟
خیلی ممنون
لطفا راهنمایم کنید
کسی نیست راهنمایی کنه؟
با سلام
کارشناس برق و 33 سال سن دارم و در نیروگاه شاغل هستم
دیپلم ریاضی فیزیک نظام قدیم با معدل 13 دارم
با توجه به علاقه شدیدی که به رشته پزشکی دارم، قصد شرکت در کنکور سراسری جهت پذیرش در آزمون سراسری را دارم
با توجه به این که در یکی دو سال آینده آزمون کنکور سراسری حذف و شرط معدل لحاظ میشود،
به نظر شما آیا امکان موفقیت اینجانب در آزمون سراسری در رشته فوق هست ؟
در ضمن برنامه قبولی دو ساله دارم
با سپاس بیکران
سلام دوستان من یکم مشاوره میخوام راستش هیچکس راهنمایی درستی نمیکنه منو
من کارشناسی حسابداری میخوندم که با کاردانی اومدم بیرون ... راستش شرایط تحصیل برام سخت شده بود و رشتشم دوست نداشتم .
الان کاردانی به کارشناسی ناپیوسته شهر خودمون نرم افزار قبول شدم آزاد ولی نمیدونستم شهریش انقدر بالاس
برای حسابداری حداکثر 300 350 میدادم این ترم اولش نزدیک 1.100 شده که نمیتونم بدم .
سوالم اینه که من با مدرک آزاد میتونم تو پیام نور و فراگیر و غیرانتفاعی ادامه بدم ؟
امتحان ورودی کدومشون نزدیکتره ...
سلام به همه دوستان من دانشجوی سال سوم صنایع هستم اما بعد ازتمام این سال ها فهمیدم به پزشکی علاقه دارم حالا راهنمایی میخوام چجوری باید بخونم وچیکارکنم ممنون
سلامنقل قول:
تو دوسال به نظرتون راحت میشه پزشکی قبول شد ؟(با توجه به دوری از درس ها می گم)سراسری و ازاد فکر نکنم بتونین قبول بشین ولی سهمیه ای ها با بین المللی خیلی راحت تره اگه بتونین هزینش رو بپردازید.
سلام . ببخشید تاپیک زدم چون هر چی گشتم جواب درستی پیدا نکردم :(
اگر کسی لیسانس اقتصاد یا لیسانس مهندسی صنایع داشته باشه می تونه برای ارشد تو رشته ی سینما درس بخونه ؟
آره میتونید اتفاقا قبول شدنتون در دانشگاه آزاد زیاد نباید سخت باشه و اگه زیست شناسی و دروس عمومی رو خوب مطالعه کنین میتونین سراسری هم قبول بشین .
فقط باید هرچه سریعتر شروع کنین و وقت رو برای تصمیم گیری از دست ندین .
این نکته رو عرض کنم که اگه متاهل هستین هیچ فرصتی برای زندگی زناشویی نخواهین داشت از این به بعد .
به فرض اگه تونستین قبول بشین هم با این برنامه ای که دارین در 35 سالگی وارد دانشگاه میشین و حداقل در 42 سالگی فارغ میشین و 2 سال هم باید برین طرح که میشه 44 سالگی . بعد از اون تازه میشین پزشک عمومی که میتونین کار کنین با درآمدی شاید کمتر از 25 درصد درآمد مهندسی برق .
تازه اگه بخواین متخصص هم بشین ( فرض کنیم بلافاصله رزیدنتی قبول شدین ) حداقل 4 سال برای رزیدنتی و 8 سال هم برای طرح دوره تخصص باید قید این درآمدتون رو هم بزنین و اون 8 سال طرح رو که حداقلش بود رو هم در مناطق محروم باشین .
با یه حساب میشه گفت که در 66 سالگی میتونین به عنوان یه متخصص وارد بازار کار بشین :11:
قبلنا میگفتن درستو بخون تا بشی دکتر یا مهندس
شما مهندس که هستید میخواید دکتر هم بشید
در کل میشید دکتر مهندس .
اما تا دکترای عمومی میتونید ادامه بدید البته اگه واقعا علاقه دارید اما بالاتر شرایط سنی خاصی داره .
پزشکی بخصوص دوسال اولش واقعا خیلی سخته و برای آدم وقت هیچ کاردیگه ای رو نمیزاره .
و این نکته رو هم باید در نظرگرفت که حتی قبولی در رشته پزشکی هم کلی وقت و انرژی میخواد و باید قید تمام تفریح رو زد تا قبول شد .
با سلام
اتفاقا بنده هم به تازگی از رشته مهندسی برق فارغ التحصیل شدم ولی به پزشکی علاقه دارم ولی به خاطر یه اشتباه و گوش کردن یه سری حرفای اطرافیان اومدم این رشته
الانم 27 سال سن دارم ولی می خوام هر طور شده از صفر شروع کنم
کنکور سراسری امسالم شرکت کردم و دو هفته ای میشه که شروع کردم
خوشبختانه سر بازی رو هم تموم کردم
یه سوال داشتم می خواستم بدونم با توجه به اینکه افرادی مثل من جزو دیپلمه های قبل از 84 هستند و موقع ثبت نام سوابق تحصیلی رو نخواستن آیا شرط معدل دیپلم در کنکور برای ما هم حساب میشه یا اینکه کلا خود کنکور ملاک سنجش قرار میگیره؟؟؟
فقط خود کنکور ملاک سنجش قرار میگیرهنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای شما فقط نتیجه ازمون مهمه نه سوابق.
اما به شخصه کسی رو میشناختم که نزدیک 30 سالش بود و یک سال رو خیلی خوب درس خوند و دندانپزشکی قبول شد .البته اون طرف 12 سال قبلش دیپلم گرفته بود و دیگه ادامه نداد تا سن سی سال که یه دفعه متحول شدو فعل خواستن توانستن است رو صرف کرد .
نه شما بلکه هر کسی که اراده کنه و از امروز بخواد یه فرد دیگه ای باشه میتونه به شرطی که ناامید نشه چون برای ازمون خوندن خیلی وقتها آدم به ناامیدی و پوچی میرسه .
یادتون باشه که هیچ وقت دیرنیست.
نقل قول:
سلام
تگر تصمیم به تحصیل در رشته پزشکی را دارید با توکل به خدا شروع کنید.
و مباحث تخصصی مثل زیست را به طور مفهموی بخونید خب با توجه به رشته شما شاید زیاد مشکلی د رریاضی و فیزیک نداشته باشید که میتونه نقطه قوت شما باشه.
ولی یک توصیه از من که ابتدا لیسانستوت را بگیرید.چون فاصله زیادی با مدرسه داشتید ...
بعد برای پزشکی هم کمکم خودتون را اماده کنید
موفق باشید
من اگه میدونستم میگفتم
سلام به همه دوستان. من الان دیپلم رشته ساختمان رو دارم و 3 شهریور امسال کنکور کاردانی دارم. ولی من زیاد به این رشته علاقه ندارم و میخوام واسه رشته معماری کنکور بدم. حالا سوالم از دوستان اینه که من اگه بخوام واسه رشته معماری کنکور بدم میشه؟ اگه میشه من باید کتابهای رشته معماری رو بخونم یا همین کدام های رشته ساختمان میشه. خواهش میکنم زود تر جوابمو بدین چون چیزی تا کنکور نمونده منم هنوز هیچی نخوندم
سلام دوستان
من کارشناسی ناپیوسته معماری خواندم . به دلیل اینکه سالها کارم انیمیشن سازی هست و الان که می خوام شرکت فیلم سازی تاسیس کنم ، نیاز داره که مدرک مرتبط داشته باشم ، اگر بشه می خوام کارشناسی ارشد یکی از رشته های سینمایی بخوانم . آیا امکانش هست ؟ چطوری ؟ کدام دانشگاه ؟
من یه سال آزاد درس خوندم الان دوباره کنکور شرکت کردم. اگه سراسری یا آزادی که امسال شرکت کردم قبول بشم، شیوه ی تطبیق واحد چه جوریه؟ یعنی اگه درسی پیش نیازش پاس نشده باشه، موقع تطبیق واحد نمره اش ثبت می شه یا چون پیش نیازش پاس نشده حساب نیست؟
ادیت: قبلا تو تاپیک دانشگاه آزاد پست رو گذاشته بودم، الان این تاپیک رو دیدم، پستم رو جا به جا کردم
سلام/
من دارم کاردانی نرم افزار میخونم/
ولی اصلا خوشم نمیاد/
اگه کاردانی رو تموم کنم میتونم برای کارشناسی it بگیرم...؟/
فکر کنم شدنیه دوست عزیز چنتا از دوستان من که نرم افزار میخونن قصد همچین کاری رو دارن. عکس این قضیه هم میشه چند نفرو میشناسم که ابا مدرک کاردانی IT به کارشناسی نرمافزار کوچ کردن.نقل قول: