بازم دمت گرم
خیلی گلی
Printable View
بازم دمت گرم
خیلی گلی
از جوابتون ممنونم بهراد جان ولی یه چیزی باطری P1 هم که 950 میلی هست!!نقل قول:
داری بچه ها رو گول میزنی برن بخرن تا ارزون شه هااااااا :31:
این جریان امضامم که دیگه خصوصیه اینجا نمیشه گفت فقط گذاشتم هر وقت خودم میبینم لذتشو ببرم:8:
راستی مهدی جان اگر میشه یکم عکس ها رو با Photoshop کوچیک تر میکنی بزاری خسته شدیم اینقدر اسکرول بار رو بردیم ایور . اونور. بعد یه چیزی من تو کف این کتاب موندم گذاشتی اونجا چیه (به نظر میاد جالب باشه:21:)
موفق باشید
دمت گرم ...خیلی باحالینقل قول:
چشم حتما
دقیق نمیدونم ولی اونی که i نداره یه ریگی به کفشش هست...قدیم هم که میخواستم w810i بخرم w810 هم بود 50-60 تومن ارزونتر ...من w810i گرفتم...نقل قول:
در ضمن w960 بود نه w960i .مگه از لحاظ نرم افزاري يا سخت افزاري با هم فرق دارن؟
---ویرایش:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من واقعا گیج شدم...رفتم از یونانیه پرسیدم گوشیت w960 هست یا w960i ؟ یارو گفت w960i من گفتم فرقشون چیه؟ گفت نمیدونم.....اون عکس مهدی جان که گرفته بود از جعبه نوشته w960 .....به نظر باید یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه ؟!! یا من اشتباه میکنم....خودمم که w950 گرفتم رو جعبش نوشته w950i .......
هر کی میخواد بگیره چک کنه حتما رو جعبش نوشته باشه w960i (آی)..........
سلام دوستان:10:
جدا؟من فکر میکردم 1140 میلی هست:19:هر چی میگذره بیشتر نا امیدم میکنه:13:نقل قول:
وقتی 300 شد؟به قول اون فیلم باغ مظفر.....بعدااااااااااااا:27:نقل قول:
کی گفته من با تو بودم؟من با حمید 3 نقطه بودم:31:
اقا این مدیرها کجان...بیایید این اقا رو بن کنید..همش تو پستهاش نقطه چین الکی میده..کلا خیلی اسپمه:21:
داداش حیف که پیام خصوصیم بستست:31:وگرنه یه گفتمان درست حسابی باهات میکردم:5:
نه محمد امین جان سخت افزاری که ابدا فرقی ندارن..مگه نرم افزاری فرقی داشته باشه که من تا حالا ندیدم:18:نقل قول:
عجب گیری کردیما...اقا یکی بگه این گوشی صداش اخر بلنده یا بلند نیست
ببین مهدی جان یه ازمایش ساده انجام میدی؟
2 تا گوشی دیگه گیر بیار..مثلا دبلیو 810 و یه گوشی دیگه که بشه باهاش صدا ضبط کرد....اول گوشی دبلیو 810 ات رو اهنگش رو پخش کن....اون گوشی که باید صدا رو ضبط کنه رو مثلا در فاصله ی 20 سانتی اش قرار بده..یه 20 ثانیه ایی ضبط کن
حالا دبلیو 960 رو در 20 سانتی اون گوشی ضبط کننده ی صدا قرار بده
ضبط که کردی جفتش رو اینجا اپ کن..منتها هواست باشه تنظیمات 2 گوشی که مقایسه میکنی...کاملا مشابه هم باشه(هر 2 رو روی اخرین توان صدایی بگذار) و گوشی دیگه ی مورد بررسیت دستکاری نشده باشه
اینجوری خیلی راحت همه میتونن تشخیص بدن ولوم صدای 960 چه جوریه
نه حمید جون فرقی نداره(i داشته باشه یا نداشته باشه)..فقط نشون میده این گوشی جز گوشی های توزیع شده تو فلان موقعیت جغرافیایی دنیاستنقل قول:
کامیاب باشید:46::10:
فکر کنم باتری p1 همون 1140 میلی آمپر به w960i هم بخوره::":":":":":"::"نقل قول:
جدا؟من فکر میکردم 1140 میلی هست هر چی میگذره بیشتر نا امیدم میکنه
شاید از لحاظ سخت افزاری فرق نداشته باشه و نرم افزاری دارم شک میکنم که یه فرق های داره:45:نقل قول:
نه محمد امین جان سخت افزاری که ابدا فرقی ندارن..مگه نرم افزاری فرقی داشته باشه که من تا حالا ندیدم
اوه اوه ....عجب آزمایشی !!!! mision impossibleIII ....در حد هشدار برای کبرا11 :31::31:نقل قول:
ببین مهدی جان یه ازمایش ساده انجام میدی؟
2 تا گوشی دیگه گیر بیار..مثلا دبلیو 810 و یه گوشی دیگه که بشه باهاش صدا ضبط کرد....اول گوشی دبلیو 810 ات رو اهنگش رو پخش کن....اون گوشی که باید صدا رو ضبط کنه رو مثلا در فاصله ی 20 سانتی اش قرار بده..یه 20 ثانیه ایی ضبط کن
حالا دبلیو 960 رو در 20 سانتی اون گوشی ضبط کننده ی صدا قرار بده
ضبط که کردی جفتش رو اینجا اپ کن..منتها هواست باشه تنظیمات 2 گوشی که مقایسه میکنی...کاملا مشابه هم باشه(هر 2 رو روی اخرین توان صدایی بگذار) و گوشی دیگه ی مورد بررسیت دستکاری نشده باشه
اینجوری خیلی راحت همه میتونن تشخیص بدن ولوم صدای 960 چه جوریه
به جانه خانه بزرگ (جناس ناقص :31:) یه فرق هایی داره ...مثلا همین صداش.. w960i صداش بلند.. w960 صداش کمنقل قول:
نه حمید جون فرقی نداره(i داشته باشه یا نداشته باشه)..فقط نشون میده این گوشی جز گوشی های توزیع شده تو فلان موقعیت جغرافیایی دنیاست
اون موقعیت جغرافیایی هم من تا حالا (آی ) و (سی) رو دیدم ولی خالی ندیدم....بعد تو اون فروم خارجیها خریدن همه w960i هست...در ضمن من تا حالا 3 تا گوشی سونی خریدم همش آی داشت w300i....w810i.....w950i ...خوب هم کار میکنند....اگه رو منطقه جغرافیایی هم حساب کنی چطور ممکنه اون یارو تو یونان میخره (آی) داره بعد من که تو ایران مثلا w950i میخرم هم ( آی ) داره؟.....گیییییییییییییییی یییییج شدم!!!!!! :19::19::19:شایدهم اشتباه میکنم...اگه کسی اطلاعاته کامل در این مورد داره بیاد ما رو روشن کنه!!!!!!!!!!!!!
فقیریم دیگه ...بدبختیم ! :31:...تو هم که وام نمیدی ! :44: خوب خدا رو شکر پیغام خصوصیتو بستن ! :31: بی معرفت تو این 392 تا پست لعنتی یه اسپم از من دیدی گلپسر ؟:39::25::16::15:نقل قول:
وقتی 300 شد؟به قول اون فیلم باغ مظفر.....بعدااااااااااااا
کی گفته من با تو بودم؟من با حمید 3 نقطه بودم
اقا این مدیرها کجان...بیایید این اقا رو بن کنید..همش تو پستهاش نقطه چین الکی میده..کلا خیلی اسپمه
داداش حیف که پیام خصوصیم بستستوگرنه یه گفتمان درست حسابی باهات میکردم
سلام دلفین جان ممنون ازت
اقا این که خیلی زایست هدفون w950 حداقل ریموت داشت
من که میگم باید یه تجدید نظر در مورد باطریش بشه مثل n95 که باطری داغونی داشت ولی تو 8 گیگ درست شدنقل قول:
با این تفاسیر شاید من بفروشمش دوباره همون آیفون میگیرم البته شاید
من جعبه گوشی که همون 960 زده ولی داخلش زده 960i که البته راحت میشه همچین کاری کردنقل قول:
دقیق نمیدونم ولی اونی که i نداره یه ریگی به کفشش هست...قدیم هم که میخواستم w810i بخرم w810 هم بود 50-60 تومن ارزونتر ...من w810i گرفتم...
چشم حتما در ضمن کدوم کتاب؟نقل قول:
راستی مهدی جان اگر میشه یکم عکس ها رو با Photoshop کوچیک تر میکنی بزاری خسته شدیم اینقدر اسکرول بار رو بردیم ایور . اونور. بعد یه چیزی من تو کف این کتاب موندم گذاشتی اونجا چیه (به نظر میاد جالب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید
دوستان سلام
مثل اینکه من هم پیدام شد
حالا این شاه چن قیمت هست تو بازار؟
ما که اینجا n82 دیدیم ولی960 رو نه
راستی عرض ارادت بهراد جان(چه عجب بعد عمری)
داداش بیخیل کننقل قول:
از جوابتون ممنونم بهراد جان ولی یه چیزی باطری P1 هم که 950 میلی هست!!
داری بچه ها رو گول میزنی برن بخرن تا ارزون شه هااااااا
این جریان امضامم که دیگه خصوصیه اینجا نمیشه گفت فقط گذاشتم هر وقت خودم میبینم لذتشو ببرم
راستی مهدی جان اگر میشه یکم عکس ها رو با Photoshop کوچیک تر میکنی بزاری خسته شدیم اینقدر اسکرول بار رو بردیم ایور . اونور. بعد یه چیزی من تو کف این کتاب موندم گذاشتی اونجا چیه (به نظر میاد جالب باشه)
موفق باشید
بابا پ1 1140 نیست
1120 میلی هست
بابا باتریش خفنهنقل قول:
جدا؟من فکر میکردم 1140 میلی هست هر چی میگذره بیشتر نا امیدم میکنه
میدونید باتری ن95 8 گیگ چنده ؟؟نقل قول:
من که میگم باید یه تجدید نظر در مورد باطریش بشه مثل n95 که باطری داغونی داشت ولی تو 8 گیگ درست شد
با این تفاسیر شاید من بفروشمش دوباره همون آیفون میگیرم البته شاید
1200 میلی هست
ولی بازم خیلی خیلی ضعیف تر نسبت به دبلیو 960 هست
ن95 8 گیگ :
Stand-by Up to 280 h
Talk time Up to 6 h
پ1 :
Stand-by Up to 440 h
Talk time Up to 10 h
دبلیو 960 :
Stand-by Up to 370 h
Talk time Up to 9 h
مثل اینکه 650 تا 700 هستنقل قول:
دوستان سلام
مثل اینکه من هم پیدام شد
حالا این شاه چن قیمت هست تو بازار؟
ما که اینجا n82 دیدیم ولی960 رو نه
راستی عرض ارادت بهراد جان(چه عجب بعد عمری)
مخلصتم داداش
W960 شیراز .اطلس موبایل داره 630.000
ببینم این که جو استیک نداره باید کار کردن باهاش سخت باشه. باید همیشه دو دستی باهاش کار کنی. پشت فرمون به درد نمیخوره.:41:
دوست عزیز نه جوی استیک نداره اگه جوی استیک داشت کلی بی ریخت میشد.نقل قول:
این گوشی UIQ هستش یعنی با صفحه ال سی دی اون کار میکنی و حساسیت خیلی بالایی داره من شنیدمحتی میتونی فونت ها رو بزرگتر کنی تا موقع کار کردن مشکل نداشته باشی
در کل برای انگولک کردن در پشت فرمون خوب نیست ولی میشه پشت فرمون شماره گیری کرد و به تماسها پاسخ داد
میگم هدفونش از w950 پایینتره چون w950 ریموت داشت ولی تو این عکسی که اقا مهدی گذاشته ریموت نداشت
سلام من دیروز هندفری دبل960 تو پاساژ اندیشه دیدم قیمت هم ناقابل 80تومن اینم عکسش فقط ببخشید کیفیت عکیش خوب نیست راستی 1هدفون سونی اریکسون هم بقل کا850 هست که خود فروشنده می گفت اونقدر صداش خوب و باکیفیته صداش نمیتونی تا آخر زیاد کنی اونم قیمتش 50تومن بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز Hbh Ds220 در چند رنگ عرضه شده ؟؟؟چون تو عکست به نظر2رنگه قرمز و مشکی میاد
خیلی 960 بدرد بخور بود حالا هندزفریش هم ورداشتن......واقعا که...
ولی یکی از قابلیتهای خوب این گوشی تشخیصه دست خطه شما می تونید بدون استفاده از کیبورد با فلم رو صفحه بنویسید و اون هم تایپ می کنه اینش خوبه حالا من امروز به اونی که گوشی رو ازش گرفتم یه تماس گرفتم ببینم اگه گوشی رو ورمیداره برم دوباره آیفون بگیرم
مهدی جان گوشی مال کجا هست ؟
اینم مثل P1 چینی الاصل یا نه مالزی هم توش دخالت داشته ؟!! اگر مال خودت رو بگی منون میشیم
نه چینی هستش
در ضمن صداش رو با 850 هم مقایسه کردم یکم کم میاره ولی بازم کیفیتش از 850 بیشتره
آقا این prototype یعنی چی؟؟؟؟؟نقل قول:
همه گوشی های تاچ اسکرین سونی اریکسون این قابلیت رو دارن چیز تازه ای نیست!نقل قول:
آیفون چنده ؟چیش از 960 سر تره؟
به به ببین کی امدهنقل قول:
چطوری مهدی..خوبی؟
اگه منو بشناسی یه جایزه میدم بهت..البته به اواتارم نگان نکن ها:46:
همه چیش از 960 به نظرم سر تره
فقط کیفیت صدای 960 کمی بهتره(نظر شخصیم)
و دوربین 960
ت سایر موارد چنگ رو ای فون میبره
البته مشکلاتی هم داره ایفون که داره یکی یکی حل میشه
شاد باشید:10:
والا من تا حالا با گوشی های تاچ سونی کار نکردم نمی دونستمنقل قول:
تو پستهای قبلی هم گفتم هیچ گوشی رو با آیفون مقایسه نکنید بگو چیش سرتر نیست سرعت فوق العاده- صفحه لمسی مافوق عالی- صفحه نمایش 16 میلیون (من چون آیفون داشتم الان اصلا نمی خوام صفحه این گوشی رو ببینم) باتری خیلی قوی تر- و....
بگم من اگه این گوشی رو خریدم واسه خریت خودم بود و فرشته بقیه بچه ها شدم یه چیزی رو بگم اصلا آش دهن سوزی نیست که اینقدر روش مانور دادن من تا جایی من بتونم اینو ردش میکنم و همون آیفون میگیرم حتی اگه بشه ضرر هم کنم اینکار رو میکنم توصیه من به تمام بچه ها اگه قصد خرید در حد 700 تومن داشتن غیر آیفون چیزی نگیرید که نصف عمرتون بر فناست این گوشی فقط برا رقابت با 95 خوبه و بس
حالا چند میخوای بفروشیش ؟نقل قول:
prototype به گوشی هایی گفته میشه که بعد از معرفی گوشی و قبل از اینکه به صورت عمده وارد بازار بشن توسط شرکت ها بیرون داده میشه تا از این طریق بتونن اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری رو در صورت وجود برطرف کنن.نقل قول:
آقا این prototype یعنی چی؟؟؟؟؟
این گوشی ها غیر قابل فروش هم هستن.روی باتری نوشته شده برای فروش نیست.
حالا کسی بخواد بخره با هاش کنار میامنقل قول:
ای بابا
حالا که خریدی و دستته حد اقل یه 10 تا عکس هم باهاش بگیر و بزار که کارت تکمیل شه
دمت گرم
قیمت امروزش 625000 پاساژ علاالدین طبقه آخر فکر کنم بیاد رو 500 تومن ارزش خرید پیدا کنه
خیلی ضرر میدی چون معمولا گوشی کم کار کرده رو 20 درصد کم میکنن ازش.. 20% 625000 تومن میشه 125 تومن که از 625 کم کنی میشه 500 تومن ..700 تومن هم خریدی با این حساب 200 چوق ضرر میدی که کار منطقی نیست !نقل قول:
من احتمالا فردا واسه همین که بفروشمش یا تعویضش کنم با یک آیفون بیام تهران حالا نمی دونم نگهش دارم یا بفروشمش
دلفین جان قبل از اینکه ردش کنی بره این چیزی رو که میگم تست کن ببین صحت داره؟!
یک سی دی پر Mp3 یعنی حدود 700 مگابایت رو با کامپیوتر انتقال بده به گوشی ببین واقعا 1 دقیقه همش طول میکشه؟!!!! من فقط از اینش خوشم میاد اگر درست شنیده باشم.
من همین کار رو با دبلیو950 کردم روی حالت فست ترانسفرنقل قول:
باور نمیکنی توی یه چشم به هم زدن یه سی دی رو کپی کرد توی هارد اما یه دقیقه نبود حدود دو الی سه دقیقه
از تو سی دی امتحان کردم 3 دقیقه ولی همون فیاهل رو از تو هارد امتحان کردن 1دقیقه و 10 ثانیه
اره چنگی به دل نمیزنهنقل قول:
ایفون اگه یه دوربین 3 داشت من زنگیم رو میفروختم میرفتم میخریدمش:20:
در سطح ایفون نیست....ایفون یه اشکالات ریز داشته که کم کم داره حل میشه
اون بحث بلوتوثش اگه حل بشه...شدیدا داوطلبش میشم:20:
راستی حمید خونمون رو بفروشم پول دستم میاد به همه داوطلب ها وام میدم
چقدر میخواهی....بهرش هم ناقابل 50درصد:31:
حله؟
هر کی خواست بگه
شاد باشید:20:
کد:http://i16.tinypic.com/6khlv2u.jpg
کد:http://i15.tinypic.com/6xifslk.jpg
کد:http://i19.tinypic.com/73e0kgg.jpg
کد:http://i7.tinypic.com/6t06e5t.jpg
هر کی گوشی رو خواست حاضرم بفروشمش باهاشم کنار میام پ.خ
آقا مهدی گوشی رو نباید با این قیمت میخریدی ...700 تومن:18: ....ولی خوب بلاخره یکی باید فنا میشد دیگه:31:
گوشیه خوبی هست ولی نه با این قیمت.....رو 300 باشه خوبه:31:
از من میشنوی سریع بفروشش تا افت نکرده...به مغازه دار هم نفروشی بهتره ..بز میخره...یکی رو پیدا کن 650 یا 630 بفروشش..
به خاطر آیفون میخوای سرسیاه زمستون خونتون رو بفروشی ؟!!! مگه چیه آیفون ؟!! :13:یه اسباب بازی مثل بقیه گوشیها ...اصلا گوشی موبایل یه اسباب بازیه پیشرفتست :27: یه مدت باهاش بازی میکنی دلزده میشی.....نقل قول:
ایفون اگه یه دوربین 3 داشت من زنگیم رو میفروختم میرفتم میخریدمش
راستی حمید خونمون رو بفروشم پول دستم میاد به همه داوطلب ها وام میدم
چقدر میخواهی....بهرش هم ناقابل 50درصد
حله؟
چــــــــــی؟ :18: پول بهره ای میدی به ملت ؟!!!! آّّیییی ! مدیرا کجان ؟ بیایید اینو بن کنید ...فرومو به فساد کشیده:41: ...نامرد بهره 50 درصدی میگیره از مردم...آییییییی !!! ای داد ای هوار ....حیا کن !....دوباره میخوای بساط خان و رعیتی علم کنی ؟>>>>>>>>> جیگرت در بیاد :31:
یه سر به پیغامها بزن برات پ.خ گذاشتمنقل قول:
به بههه به به بهههبه هبهنقل قول:
مصطفی خان خودتی دیگه اره؟
خوشحال شدم که شناختیم. دیگه این روزا کسی کسی رو نمیشناسه:13:
خوب این امکانات درست اما قیمتش بالاست . اینهمه اختلاف قیمتی که با 990 داره قابل قبول نیست. هنوز زوده واسه خرید.
من مدتهاست که دلم هیچ گوشی دیگه ای نمیخواد یعنی بعد از 990. حالا ببینم چه شاهکار دیگه ای تولید بشه و با قیمت مناسب به دستم برسه ....
حال میکنی با عکس امضام !!!!!!!!!!
990 و بهمن و 990 و بهمن و 990 و بهمن و 990 و بهمن و 990 و بهمن و 990 و بهمن و چایی و اس ام اس و جایی دنج و ......:10:
ممنون که جواب دادی عزیزم. نظرم رو گفتم خیلی گرونه. حد اقل برای من که اینطوره.نقل قول: