اگه با کلیک راست روی درایو Cd هست مطمئن باش نمیشه مگه نرم افزاری نصب کرده باشی که تو کلیک راست آیتمی رو اضافه کنه.
Printable View
اگه با کلیک راست روی درایو Cd هست مطمئن باش نمیشه مگه نرم افزاری نصب کرده باشی که تو کلیک راست آیتمی رو اضافه کنه.
تفاوت رایت با حالت DAO و TAO در چیه و چه فرقی میکنند
چطور میشود در Ultra iso انتخاب کرد تا موقع رایت انتهای سی دی بسته شود یا نشود؟
سلام.نقل قول:
مختصر و مفید میگم:
1
TAO
Track-At-Once
تراک مثل یک آهنگ تنها, در یک دیسک موزیک است که آدرس منحصر خودش رو برای دستیابی داره.
این روش به کاربر اجازه میده تا در یک زمان یک تراک در دیسک رایت کند که در نتیجه انعطاف بیشتری برای رایت داره. ولی اگر کاربر فراموش کنه که سشن رو ببنده, دیسک توی دستگاههای CD و DVD دیگر خوانده نخواهد شد.
در این روش بین تراک ها 2 ثانیه فاصله (Gap) در نظر گرفته می شود که این فواصل در نهایت تلف میشه.
SAO
Session-At-Once
در هنگام رایت یک سی دی, سشن (شامل ابتدا و داده ها و انتها) یکباره نوشته می شه و باید هم کامل نوشته بشه تا توسط دستگاههای CD و DVD دیگر خوانده شود. این روش به کاربر اجازه می ده تا یک سشن کامل را در یک زمان رایت کند. اگر در آینده سشن دیگری به دیسک مورد نظر اضافه شود (بر روی آن رایت شود), دیسک اصطلاحا چند-سشنی می شود و ابتدا و انتهای چندین سشن موجود, فضایی از دیسک را هدر می ده.
DAO
Disc-At-Once
تمام اطلاعات انتخاب شده را یکدفعه در یک دیسک خالی می نویسد. این روش به یک دیسک کاملا خالی نیاز دارد و وقتی دیسکی با این روش رایت شد دیگه نمی شه چیزی به دیسک در آینده اضافه کرد.
...
تذکر: روش هایی که انعطاف پذیر هستند و میشه بعدا به دیسک اطلاعات اضافه کرد ممکنه مشکلاتی رو هم بوجود بیارن. مثلا نرمافزار دستگاههای قدیمی نتونند همه سشنهای رایت شده در دیسک چند-سشنی رو ببینند و فقط آخرین اطلاعات رایت شده رو نشون بدن. شاید هم اصلا دیسک رو نخونند.
-----------------------------------------
2
الان UltraISO جلوم نیست تا گزینه هاش رو چک کنم و بهتون بگم.
راستی مگه Image هارو رایت نمیکنه؟ شاید عین Image در مورد دیسک عمل کنه. یعنی همون خصوصیاتی که دیسکی که ازش Image گرفتید داشته.
-----------------------------------------
موفق باشید.
سلام
و تشکر از شما
توضیحات جامع و عالی بود
در مورد رایت من واقعا نمیدونم چکار میکنه چون تا ورژن قبل از 9 انتهای cd رو خواهی نخواهی می بست ولی در ورژن جدید (9) دقیقا برعکس
شاید به نوعی پیشرفت کرده!:31:
من این سوال رو چندین روز پیش در قسمت ahead nero پرسیدم اما از اونجایی که جوابی داده نشد گفتم در این قسمت که در مورد رایت هست بپرسم
من از nero 8 استفاده می کنم-می خواستم از قسمت nero vision 5 استفاده کنم برای ساخت دیویدی با اتوران سه بعدی که تمپلیتهاش رو از سایت خود نرو دانلود کرده بودم
اما وقتی پروژه تکمیل شد و خواستم رایت کنم نتوانست پروژه ای که خودش قبل از رایت preview کرده بود و مشکلی نداشت رو save کند و خطای زیر را داد
you can chooce to enhance your current nero applications now by purchasing the DVD-video multi channel plug in or by upgrading to the latest version of nero 8
1-اين پيغام چه ميگويد
راه حل چيست با تشکر.
سلام
فهمیدم مشکل چیه
سیستم من نمیدونم چطور شد که شدیدا با ایجاد درایو مجازی مشکل پیدا کرده
امروز alcohol نصب کردم کل ویندوز خراب شده مینوشت که داره درایو جدید نصب میشه و یهو از ویندوز خارج میشد که repair کردم
حالا میخوام بدونم چطور این مشکل رو حل کنم و سیستم قبول کنه که درایو مجازی داشته باشم؟
سلام.هر کاری میکنم dvd رایت نمیشه با nero ,alcohol,clone dvd جواب نداد error نمیده مشکل اینکه رو 1% میمونه سیستم هنگ هم نمیکنه.مشکل چیه؟
سلام
نروی جدید گزینه make a video dvd داره؟
که مثلا فیلم های دایویکس رو بگیره بصورت دی وی دی در بیاره با منو؟
اين dvd هايی که روشون نوشته up to 16x رو با چه سرتی ميشه کرد؟
خوب ماکزیممش 16 هست ولی بهتره با 8 رایت کنی.
سلام.دوستان ؛ فيلمي كه مثلا 728 مگا باشد ؛ بايد روي دي وي دي رايت كرد؟ چون سي دي ها كه 700 مگا هستند و نميشه 728 مگا را روي آنها رايت كرد.ممنون
يعنی هرچی کمتر از 16 باشه بهتره؟نقل قول:
مثلاً با 4x رايت کنيم بهتر از 8x هست؟
دقیقا نمی دونم.بعضی وقتا سرعتای پایین مشکل ساز میشه.من DVD رو با 8 یا 12 رایت می کنم.نقل قول:
سلام.آيا سي دي هاي 750 يا 800 مگا هم در بازار موجود هست؟ يا خير؟ ممنون
هست ولی قیمتش به نسبه خیلی گرونتره.نقل قول:
سلام دوستان.من يه تعداد سي دي گرفتم كه نوشته شده است 870 مگا بايت ؛ ولي وقتي داخل سي دي رام قرار مي دهم ؛ ظريفيت را 702 مگا نشان ميده و اجازه نمي ده كه بيشتر از 702 مگا رايت كرد.به نظر شما قلابي هستند؟ يا مشكل ديگري هست؟ اسم سي دي flash هست.ممنون
سلام.دوستان ؛ من وقتي سي دي خام را داخل سي دي رام قرار مي دهم و ميخواهم رايت كنم و با نرو(با انواع مختلف آن) شروع به اين كار ميكنم ؛ سي دي را به اندازه 2 مگا پر نشان ميدهد.علت چيست؟ و وقتي يك فايلي با حجم كمتر از خود سي دي خام ؛ را ميخواهم رايت كنم ؛ اجازه نميده و پيغام ميدهد كه حجمش زياد هست و روي سيدي جا نمي شود.علت چيست؟ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چند وقت پیش همین سی دی رو گرفتم ...نقل قول:
بله حجمش واقعی نیست.
_________________________________نقل قول:
در صورتی که درایو CD یا DVD تون لز خصیصه ی اوربرنینگ ساپورت کنه می تونید بیشتر روی CD رایت کنید.
توضیح تکمیلی:
اول توصیه می کنم CD Sony بگیر که جواب می ده البته اگر سی دی یا دی وی دی رام ساپرت کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.ممنون كه جواب دادي.بله از اين خصيصه برخوردار هست ولي باز هم نميشه بيشتر رايت كرد.از پست هاي ابتدايي جناب عالي در اين زمينه استفاده كردم ولي نشد كه نشد.نقل قول:
سلام.دوستان ؛ مشكل از كجاست ؛ وقتي با نرو رايت ميكنم و گزينه وي سي دي را هم مي زنم ولي با ويدئو نشان داده نميشود و فقط رايانه آن را پخش مي كند.فايل هاي من عمدتا از نوع AVI هست.بعد امروز يكي را تبديل به mpeg1 كردم ولي باز هم ويدئو نشان نداد.از اين برنامه هم بهره بردم و اين كارها را انجام دادم ولي باز هم نشد.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.چه جور ميشه فيلم هايي را كه در يك سي دي جا نميشند ؛ به دو بخش تقسيم كرد و سپس روي 2 عدد سي دي ريخت؟ با چه نرم افزاريي ميشه این كار را كرد و فيلم خراب نشود؟ ممنون
شما با سی دی که گفتم با نرو رایت کردی تا یک گیگ رایت می شه ...نقل قول:
اگر متوجه نشدی توی انجمن مقالات سرچ کن
برای این کار باید فیلم را تا قسمت و حجمی که رایت می شه برش بدی سی دی بعد ادامه اش چرا DVD نمی گیری قیمتش که چیزی نیست.
سلام.چندين بار دي وي دي گرفتم ولي رايتش مشكل داره و با مشكل روبرو ميشم واز هر كسي سوال مي كنم ؛ نميتونه راهنمايي كنه.نمي دانم تمام مراحل را با دقت انجام مي دهم ولي با مشكل روبروميشم.حالا نمي دانم از رايتر هست و يا از چيز ديگري.براي رايت فيلم بر روي دي وي دي ؛ بايد اول فيلم را به دي وي دي تبديل كرد يا خير؟ ممنوننقل قول:
ممنون ميشم در اين باره هم توضيحاتي بدي.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2720354&postcount=222
سلام چه جوري ميتونم توي نرو 6 زبان فارسي رو استفاده كنم؟
سلام به همگي اگه لطف كنين بگيد چطوري ميتونم فايلهي تصويري موجود در هاردمو بدو كنورت روي دي وي دي بريزم دوستم راحت اين كارو ميكرد من با نرو اين كارو كردم ولي 35 تا فايل كه ريختم زد 4000 مگابايت در صورتي كه روي هارد 1900 مگ بود من از نرو 7 استفاده ميكنم لطفا واسه ما تازه كارا دقيق بنويسيد ، قبلا از همتون ممنونم. يا علي
سلامنقل قول:
می خواهید DVD ایتون بر روی دستگاه های DVD Player رایج پخش بشه یا فقط برای کامپیوتر می خواهید؟
سلام
من یک سری اطلاعات ام پی تری روی دی وی دی رایت کردم ولی الان هیچ کدام از ام پی تری ها کار نمی دن و پیام زیر رو میدن هر کاری کردم هم اجرا نشدند از help مایکروسافت هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد
error message C00D1199
ممنون از توجهت... مگه فرقي هم ميكنه؟ اگه ممكنه راه هر دوشو بنويسين خيلي خيلي خيلي ممنون و متشكرم يا علي
یا فایلهاتون خرابه یا dvdplugin برای media player نصب نکردی ببینم با نرم افزارهای دیگه سعی تو اجرای اون کردی؟
آره چرا فرقی نمیکنه.........اگر بخواهی رو DVD PLAYER پخشش کنی باید حتمآ فرمتش DVD باشه (DVD VIDEO)ولی اگر می خواهی فقط رو کامپیوتر اجرا بشه می تونی از رایت DATA استفاده کنی.......:5:نقل قول:
نميدونستم... اگه لطف كني بگي چطور ميتونم براي دستگاه دي وي دي رايت كنم ممنون ميشم... يعني بايد اول فرمتشو عوض كني ؟ اينكارو كردم ولي به جاي اينكه حجمش كمتر بشه بيشتر شد ..!! اين واسم سواله اصلا بهترين راهي كه شما ميدونيد بهم بگيد . بازم خيلي خيلي ممنونم:20:
سلامنقل قول:
با چه اروری مواجه می شی .با همون نرو؟ با نرم افزار دیگه ای تست کردی؟
شما از کدامیک از حالت های make super video cd و super video cd برای رایت استفاده می کنید؟
برای رایت DVDs-Video می تونی از BurnAware Professional با حجم تقریبی 8 مگ هم استفاده کنیدنقل قول:
نقل قول:
اما اگه می خوای فیلم های ویدئو سی دی رو روی دی وی دی رایت کنی بطوری که در دی وی دی پلیرها پخش بشه ، اول باید اون فایل ها رو تبدیل کنی به فرمت های مخصوص دی وی دی ، چون فایل های ویدئوی مخصوص دی وی دی ، فایل صوت و تصویرشون مجزا هست.
برای تبدیل فرمت های ویدئوی مثل dat , avi , mpg می تونی از نرم افزار nero vision استفاده کنی
بعد از تبدیل یه جا ذخیره کن
و در هنگام رایت از بین گزینه های نرو ، گزینه Video-DVD رو انتخاب کن و فایل های رو که تبدیل کردی انتخاب کن
نقل قول:
دوست عزیز نرم افزار نرو کد باز نیست شما می تونید با برنامه های هک فایل exe رو ویرایش و به زبان فارسی تبدیل کنید یکی از اعضا این کار رو تا نیمه مثل اینکه انجام داده بودند
احتمالا دي وي دي خراب هست حالا اينكه خودش خراب هست يا خوب رايت نشده بحثش جداست
Mp3 هم چيزيه كه همه دستگاهها بازش ميكنند چه برسه به ويندوز
شما يه كاري كن چند تا از فايلها را به هارد كپي كن ببين كپي ميشند يا نه ؟
سلام
من 4 تا ویندوز دارم که اینا به صورت ایمیج هستند
میتونم یه دی وی دی بسازم که وقتی بوت میشه و بالا میاد ازم بخواد کدوم یکی از این 4 تا ویندوزو برام نصب کنه؟
یعنی 4 تا ویندوز رو بریزم یه دیویدی
سلام.بله باید از نرم افزارهای مولتی بوت ساز مثله easy boot استفاده کنید.ضمنا با این نرم افزار می تونید تو محیط داس از تصاویر گرافیکی و ماوس هم استفاده کنید.
کافیه وارد محیط بوت دستگاه بشی (با فشار دادن F8) و از اونجا Setup ویندوزی رو که میخوای بریزی اجرا کنی.
چندتا دیگه میشه از این برنامه ها نام ببرید ببینم کدومشون رو دارم؟نقل قول:
VMware-workstation هم همین کارو میکنه؟
اخه کامپیتری که ویندوز نداره هم با f8 میاد قسمت داس؟باید یه بوتی داشته باشه cd فکر کنمنقل قول: