کسی نمیخواد جواب بده؟
Printable View
کسی نمیخواد جواب بده؟
دوست عزیز اگه شما تو نصب bsd subsystem مشکل داری یک بار دیگه گوشیت رو با iplus2.0 که در این تاپیک گفته شدهنقل قول:مجددا ریستور و آنلاک کن مشکل bsd subsystem حل میشه و یکی از کامل ترین راه ها برای آنلاک است .کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=208606
برای برنامه هم سورسرو تو installer اضافه کن تمام سورس های موجود برای آیفون اضافه میشه و می تونی به راحتی اونا رو نصب کنی. در مورد برنامه خوب هم هر کسی یه سلیقه ای داره .کد:http://blazecompany.googlepages.com/blaze.xml
یه مطلب دیگه برای نصب برنامه ها سعی کن از V.P.N استفاده کنی .
صادق جان bsd system رو ميتونم نصب كنم يه سري از برنامه هارو نمیتونم نصب کنم یا اگه نصب هم بشه وارد برنامه نمیشه.
من پیشنهاد می کنم شما گوشیت رو یه بار دیگه با روش آنلاک با iPlus ریستور و آنلاک کن . تقریبا 90 % مشکلاتت حل میشه .نقل قول:
اجرا نشدن یک سری از برنامه ها بخاطر نداشتن Permissions است که شما با استفاده از آنلاک iPlus تقریبا دیگه با این مشکل روبرو نخواهید شد .
من در پست قبلیم هم گفتم شما اگه می خوای در نصب نرم افزار ها به مشکل بر نخورید از V.P.N استفاده کنید .
مرسی داداش ممنون از راهنماییت
دوستان سلام من یکی از دوستام آی فونش اومده برنامه ریخته بعدش الان گوشی که می خواهد روشن شه علامت مارک اپل میاد . دیگه یک لودینگ هم میده
مال من هم همینجورهنقل قول:
فکر نکنم مشکلی داشته باشه
سلام من تازه آیفون گرفتم ورژن 114 هست میخواستم روش کیبورد عربی بریزم وقتی تو سورس apps.iphoneislam.com رو میزنم هیچی اضافه نمیشه
میشه راهنمایی کنید
دوباره سلام
داشتم تو گوشیم بازی میریختم که نویدونم چی شد الان دیگه نه بهش sms میاد نه تو youtube میره
ولی من می تونم sms بدم
اولی احتمالا از خط اینترنتته...
باید یه category اضافه بشه به نام iphone islam که داخل اون فونت عربی هست...
سوال دوم... فکر میکنم باید ریستور کنی و با iplus 2.0 آنلاک کنی (اگه مک داری با pwnage tool آنلاک کن...میشه گفت بهترین نرم افزاره)
سوالت رو میتونی اینجا هم بپرسی:
------------/forums
موفق باشی
بلاخره مشکل فونت فارسی تو ایفون حل شد ؟
مثلا واسه دیدن همین صفحه تاپیک تو ایفون چه کاری باید کرد ؟ (کلا سایتهای فارسی)
مرسی
من گوشیمو unlock کردم باiplus 1.2 ولی الان installer نمیاد باید چی کار کنم
بعد یه برنامه می خوام برای اینکه وقتی کسی زنگ زد عکس و شمارش بیافته
من یه سوال واسم پیش اومده...
اگه احیانا گوشی هنگ کنه چی کار باید کرد؟ (با توجه به اینکه نمیشه باتری شو در آورد!)
نه هنوز بصورت كامل حل نشده ميتوني فونتهاي عربي نصب كني ولي خوب پ ژ گ چ رو نداري ديگهنقل قول:
منظورت از بالا نيومدن Installer چيه اگه منظورت تينه وقتي مي خواد باز شه مجدد بسته ميشه احتمالا مشكل تو پرميشنز داري يك بار ديگه Installer رو نصب كن .نقل قول:
براي عكس و افتادن شماره خود گوشي اين كارو بصورت بسيار بسيار زيبا و تمام صفحه انجام ميده اگه منظورت چيزي ديگس بگو راهنماييت كنم
براي من تا بحال اتفاق نيوفتاده بصورت كامل هنگ كنه كه هيچ دكمه اي كار نكه در شرايط خيلي هنگ هم دكمه پاور كار ميكنه اگه دكمه پاور كار نكرد Power و Home رو با هم نگه دار ميره به حالت DFU بعد دوباره Power خال رو برن مجدد روشي ميشهنقل قول:
ببخشید آیفون که برا آسیا ریلیز بشه بازم هک باید بشه تا به سیم کارتای ما بخوره؟
اگر بر فرض واسه آسیا ریلیز بشه اپل با اپراتورهای خاصی قرارداد می بنده که به هیچ وجه ایرانسل و همراه اول نمی تونه باشه....
سلام
اگه میشه برنامه های فیلم برداری و فروارد sms رو برام بزارید. میخوام با ibrick نصبشون کنم
ممنون
[:46::46::46::46::46::46:
از شمارهایی که تو contact ذخیره شده وقتی بهم زنگ می زنن بجای اسمشون شماره کاملشون می افته اما وفتی من به اونا زنگ میزنم اسم اونا می افتهنقل قول:
اگه دارین اسم سورس و برنامه اونرو بنویسین
نمي دونم اين برنامه توي اين تاپيك معرفي شده يا نه اگه شده من شرمندم فقط خواستم يه كمكي كرده باشم.
اين نرم افزار چراغ قوه براي گوشي آيفون هستش خودم امتحانش نكردم كه ببينم درست كار ميكنه يا نه ولي از كسايي كه آيفون دارم ميخوام كه حتمآ دانلودش كنن و نتيجه رو بگن.
کد:http://www.2shared.com/file/3199718/b3cb7412/iPhone_RedLight_v01.html
يا شماره ها رو با +98 Save كني كه باز هم يه سري جا ها مشكل دارهنقل قول:
يا هم از تو اينستالر برنامه AppSupport Patch رو نصبت به ورژن گوشيت نصب كن
سلام بالاخره مشکل فیلمبرداری آیفون هم حل شد
بوسیله ی برنامه ی video ricorder ه باکیفت خوب و البته با صدا هست
فقط یه مشکل داره اون هم اینه که اگه بخوای دی هر بار بیش از 30 ثانیه فیلم بگیری باید برنامه را بخری
لام دوتان
آیفون من وقتی می رم توی برنامه ها تاچش کار نمی کنه
کی نمی دونه مسکلش چیه ؟
من دو تا سوال داشتم
1) چطور میشه بجای ویبره زنگ رو سیو کرد
2) وقتی می خوام برنامه نصب یا installer رو آپدیت کنم می زنه error:package download failedcant find host
دو تا سوال داشتم :
1) چطور میشه بجای ویبره زنگ قرار داد
2) وقتی میخوام یه برنامه نصب کنم یا installer رو آپدیت کنم مزنه error:package download failed:cant find host
یا package download failed
ممنون می شم اگه پاسخ بدید.
سلام به همه
آقا من رفتم ایرانسل خریدم اون mtnirancell رو هم زدم اما فقط آب و هوا رو میاره safari کار نمی کنه
کسی می دونه باید چی کار کرد
1.1.4 دارم
1 . منظورت واضح نيست ويبره كجا ؟؟؟نقل قول:
2 . اگه پيغام اول رو ميده يعني به اينترنت وصل نيست ولي اگه پيغام دوم رو ميده به علت تحريم ايران خيلي از سورس ها براي ايران بسته هست ولي براي رفع اين مشكل بايد از V.P.N استفاده كني
1 . منظورت واضح نيست ويبره كجا ؟؟؟نقل قول:
2 . اگه پيغام اول رو ميده يعني به اينترنت وصل نيست ولي اگه پيغام دوم رو ميده به علت تحريم ايران خيلي از سورس ها براي ايران بسته هست ولي براي رفع اين مشكل بايد از V.P.N استفاده كني
شما يك بار با روشي كه در اين تاپيك گفته شده گوشيت رو آنلاك و اكتيو كن تمام مشكلاتت بر طرف ميشهنقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=208606
سلاممن برايه وصل شدن به اينترنت از wifi استفاده ميکنم
من سورس iphoneislam وصل کردم ولی وقتی يه متن فارسی نشون ميده کلمات بصورت جدا از هم نمايش داده ميشه و طبقه روشه سايته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کيبورد عربی وصل کنم کيبورد روسی وصل ميشه
چی کار کنم
بابا من خودم یسری پدر گوشیمو در اورده بودم بعد با همین iplus به 1.1.4 رستور کردم ......... فقط ودر (آب و هوا ) کار می کنه با gprsنقل قول:
فكر كنم بخاطر همونه كه پدرشه در آوردينقل قول:
شوخي كردم والا من تا الان بيش از 20 تا آيفون رو با iPlus آنلاك و اكتيو كردم هموشنم با ايرانسل درست كار ميكنه هم تو آب و هوا هم تو سافاري ولي سرعتش خيلي كمه ديگه
واسه یکی ازدوستام آیفون گرفتم
می خوام چند تابازی نصبکنم کف بر شه
میشه چندتا بهممعرفی کنید؟؟
مخصوصا اونایی که از شتاب سنجش استفاده می کنن
مرسی
راستی با 1.1.4 هم کارکنه
iPhysic به همراه پکهای مختلفنقل قول:
Raging Thunder
Parking Lot
Labyrinth
ممنون دوست عزیز
رفتم بتستم
اقا دمت گرم عجب چیزی بود این iPhysyc خیلی خوشمان امد:دی
شدیدا معتاد شدم
بچه ها 2 تا سوال داشتم:
1- من smsd رو نصب کردم قبلش هم ulcti رو و بعد نصب smsd اونو پاک کردم ولی وقتی وارد برنامه میشم خارج میشه
2-در قسمت settings>sounds نمیتونم زنگ بزارم ringtone رو هم انتخاب کردم ولی فقط رو vibrate کار میکنه.
آقا من هر کاری می کنم نمی تونم موزیک دانلود کنم آیا راهی واسه این کار هست ؟