من گوشیم از همین مدله ولی بلد نیستم چه جوری مسیر فایل هایی رو که با بلوتوث برام میفرستند رو از
حافظه گوشی به حافظه مموری تغییر دهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
Printable View
من گوشیم از همین مدله ولی بلد نیستم چه جوری مسیر فایل هایی رو که با بلوتوث برام میفرستند رو از
حافظه گوشی به حافظه مموری تغییر دهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
هر موقع که حافظه گوشیت پر شد خود به خود اینکارو میکنه :2: !نقل قول:
من میخام یه رم 2 گیگ خوب واسه این گوشی بگیرم
بهترین رمی که میتونم بگیرم چیه و چه قیمتی داره؟
رم خود گوشی مگه 2 نیست؟!نقل قول:
هر رمی که میگیرید فقط نگاه کنید که مخصوص موبایل باشه و CLASS 4 باشه (4Mb/s)
و SDHC باشه برای 4 گیگ به بالا!
سلام من 5310 قرمز دارم صدای هنسفریش از یکیش صداخوب نمیاد وضعیفه هنسفریهای زیادی رو تست کردم با اونا هم همین طوریه
میخواستم گوشیمو فلش کنم با فونیکس فایل فلش رو دانلود کردم وریختم تو پوشه فونیکس اون جایی که فایل فلش رو میریزند اما
درمرحله فریمور فلشینگ که میرسمتو پنجرش هیچی نشون نمیده ایا اشکال از گوشیمه یا فلش رو درست انجام ندادم؟
خاهشن یه فایل فلش برای فونیکس مخصوص 5310 که بروز با شه برام بزارین:11:
خیلی ممنون
بهترین اینه که از فایل های دانلودی توسط خود فونیکس استفاده کنید!نقل قول:
سلام
یه سوال مهم داشتم
من امروز یه 5310 برای داداشم خریدم اما وقتی تویIME رو وارد میکنم اینو میارهکد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل نیسته؟ برم بدمش؟؟؟
عزيز من 5610 دارم يه چيزي تو مايه گوشيه خودتون ولي هيچ كدوم امكانات نداره تا حالا 4 تا گوشي عوض كردم ولي اين را همه جا گفتم فقط و فقط وفقط n81:20:
من این گوشی رو دارم و راضی ام ولی گوشی من یک مشکل داره و اونم اینه که نرم افزارهایی که برای اجرا باید به اینترنت وصل بشن مثل اپرا مینی کار نمی کنن و همیشه یک پیغام خطا میاد که میگه اینترنت کانکشنت رو چک کن در حالی که تنظیمات اینترنتش درسته و با خود گوشی می تونم به اینترنت وصل بشم. چی کار باید بکنم؟
شما Opera mini را اجرا کن و روی آیکون آچار کلیک کن و Settings را انتخاب کن بعد برو به قسمت Advanced و Protocol را از Socks به Http تغییر بده موفق باشینقل قول:
سلام به همه دوستان :40::40::40::40:
توی این آشفته بازار ایران که پر شده از گوشی های قاچاق و چنج شده :41: چطوری میشه یک گوشی اصلی خرید :13::13::13::13::13:
من با یک فروشنده آشنا صحبت کردم میگفت که الان گوشی نوکیا اصل وجود نداره و این گوشی ها رو توی گونی و در بدترین شرایط بصورت قاچاق وارد میکنند و به من توصیه کرد سامسونگ بخرم :19::19::19::19::19:
بحث من سر چینی بودن یا فنلاند یا مجار بودن نیست منظورم اینه که همان گوشی چینی اصل و تحت لیسانس نوکیا هم وارد نمیشه و اصلا نمیشه اطمینان کرد که گوشی دزدی یا دست دوم یا تعمیری نباشه :19::19::19::19::19:
اگه کسی می دونه چطور میشه یه گوشی نوکیای اصل و آک خرید لطفا به منم بگه
ارادتمند شما یکی از دوستداران قدیمی نوکیا
:11::11::11::11::11:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ولی اوپرا مینی گوشی من ورژن 5.1 هستش که وقتی بازش می کنم، قبل از اینکه صفحه ی اصلی برنامه باز بشه کانکشن رو چک می کنه و این پیغامو نشون میده:
unable to connect to the internet. please check your settings
برای همین نمی تونم تنظیماتش رو تغییر بدم. ولی این مشکل من فقط با اوپرا مینی نیست. برنامه های دیگه ای هم که به اینترنت احتیاج دارن مثل اسنپ تو ، بولت و یا دیگشنری تریپو کار نمی کنن و همین پیغام رو نشون میدن:13:
8 گیگ ساپورت میکنه؟!
کسی نداره برای فروش!
مال من روی HTTP هست ولی هیچ سایتی باز نمیکنه!!نقل قول:
ولی مرورگر خود گوشی همه چی باز میکنه مشکلی نداره
پ.ن : اسم مرورگر خود گوشی چیه؟
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
دوستان یه سوال:
من وقتی دارم با پلیر آهنگ گوش میدم ، ولوم رو کم میکنم بعد وقتی از این برنامه بیرون میام و گوشیم هم زنگ میخوره اندازه ولوم صحبت کردن با تلفن به اندازه همون ولوم آهنگ گوش کردن هست ، یعنی اگه داشتی با کمترین میزان ولوم آهنگ گوش میدادی وقتی گوشیت زنگ میخوره باید هزار بار ولوم رو فشار بدی تا بتونی صدای طرف زنگ خور رو بشنوی ، و این بالا پایین کردن پدر ادم رو در میاره
کسی نمیدونه چطور میشه این دو تا ولوم تنظیمش رو از هم جدا کرد؟
چند تا مشکل دیگه :
هرچی بازی و برنامه جاوا روش میریزم از 100 کیلوبایت تا چند مگابات ارور میده میگه invalid aplication
سوال دوم :
چطور میتونم کاری کنم وقتی صفحه کلید از میفته و گوشی به حالت استندبای میره ساعت دیجیتال بزرگ نشون بده؟ یا حداقل با شفافیتی که قابل دیدن باشه؟
این مشکلم به طرز عجیبی حل شد!نقل قول:
برنامه ها رو که با بلوتوث میگرفتم(همش تقصیر مهران مدیریه) اجرا نمیشد ولی با یو اس بی که ریختم روی مموری حتی به بدون نصب اجرا میشن!!
با توضحیات این پست :نقل قول:
این مشکل هم حل شد!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2941440&postcount=142
فقط همین دو تا مشکل مونده:
نقل قول:
من وقتی دارم با پلیر آهنگ گوش میدم ، ولوم رو کم میکنم بعد وقتی از این برنامه بیرون میام و گوشیم هم زنگ میخوره اندازه ولوم صحبت کردن با تلفن به اندازه همون ولوم آهنگ گوش کردن هست ، یعنی اگه داشتی با کمترین میزان ولوم آهنگ گوش میدادی وقتی گوشیت زنگ میخوره باید هزار بار ولوم رو فشار بدی تا بتونی صدای طرف زنگ خور رو بشنوی ، و این بالا پایین کردن پدر ادم رو در میاره
کسی نمیدونه چطور میشه این دو تا ولوم تنظیمش رو از هم جدا کرد؟
نقل قول:
چطور میتونم کاری کنم وقتی صفحه کلید از میفته و گوشی به حالت استندبای میره ساعت دیجیتال بزرگ نشون بده؟ یا حداقل با شفافیتی که قابل دیدن باشه؟
دوســت عزیز firstclass پشـت سرهـم پست ندید و مشکلتون رو تو هر پسـت مطرح نکنیـد !
صبر داشته باشیــد دوستانی که همچین موبایلی دارن کمکتون میکنن ... :46:
موفق باشید!:40:
دوست جان وقتی توی هر پست اتفاق جدیدی افتاده(مثلا شرایط عوض شده و مشکل حل شده) چرا نباید پست جدید بدم؟نقل قول:
نقل قول:دوســت عزیز خــب اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه همین موقع ها گذاشتن دیگــه !
جواب این پست رو نده ، نمیخوام تایپک با تذکرات من و جواب های شمـا پر شده باشــه :46:
دنباله صحبـت اگه دوست داری بیــا پروفایلــم مطرح کـن ! ( در خدمتتون هستـــم ) ...
موفق باشید!:40:
من نوکیا 5130 رو 110تومن خریدم خیلی ازش راضیم:20:
سلام دوست عزيز:11:نقل قول:
ميدونيد چه جوري ميشه اينترنتشو فعال كرد؟:46:
دوستان این گوشی رم 8 گیگ ساپورت میکنه!؟