برای اولی ممنوننقل قول:
برای دومی:
منظورم این بود که شماره اسلاید ها از اسلاید شماره 2 شروع بشه
یعنی اسلاید شماره 1 شماره نداشته باشه
اسلاید شماره 2 slide number ش بشه 1 و ...
(اسلاید اول میخوام نمایش داده بشه)
Printable View
برای اولی ممنوننقل قول:
برای دومی:
منظورم این بود که شماره اسلاید ها از اسلاید شماره 2 شروع بشه
یعنی اسلاید شماره 1 شماره نداشته باشه
اسلاید شماره 2 slide number ش بشه 1 و ...
(اسلاید اول میخوام نمایش داده بشه)
خوب در اسلاید اول، روی اون شماره یه مربعی، چیزی بکش تا ناپدید بشه.نقل قول:
برای این که اسلاید شماره 2 از شماره 1 شروع بشه گزینه زیر رو بزن:
File> Page Setup> Number slides from: 0
ولی شخصاً هیچ وقت این کارو نمی کنم. ترجیح میدم شماره اسلاید با شماره واقعی اسلاید یکی باشه.
هنگام کار با پایور پوینت با ارور زیر روبرو شدم لطفا کمکم کنید بگید مشکل از چیه :
error :the application failed to initialize properly (0×C0000135). CLICK ON OK TO Terminate the application
چطور میشه کاری کرد که یک فایل فلش مستقل از برنامه و بصورت یک فایل اجرایی اجرا بشه.
2◄ آموزش پاورپوينت 2003 و 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الف)◄ درج متن و عكس در اسلايد
براي نوشتن متن در اسلايدها، بايد اسلايد را از فهرست اسلايدها (سمت چپ صفحه) انتخاب و سپس
در پاورپوينت 2003: روي دكمه TextBox در نواز ابزار Drawing (پايين صفحه) كليك كرده، يك TextBox (جعبه متن) در اسلايد مذكور ترسيم كنيد و متن دلخواه را درون آن بنويسيد.
در پاورپوينت 2007: Insert> TextBox را زده و جعبه متن را در اسلايد جاري ترسيم نموده و متن دلخواه را در آن بنويسيد.
جهت گذاشتن عكس در اسلايد، كافي است:
در 2003: دكمه Insert Picture را از نوار ابزار Drawing انتخاب كنيم.
در 2007: Insert> Picture
سلام
تو یک اسلاید یک عکس درج کردیم و روی اون انیمیشن هایی جهت ورود به صفحه و خروج از آن تعریف کردیم.
چطوری می شه عکس رو عوض کرد بدون اینکه انیمیشن های اون حذف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً پاسخ دهید. مرسی
من یک چند تا فایل پاور... درست کردم و نیاز بعضی از عکس های اون عوض بشه.
با سلام...
چطور میشه یه فایل پاورپوینت که بصورت pps هست رو، تغییر داد و ادیت کرد؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر مياد براحتي اگه بري توي محيط پاورپوينت و اونو بازش كني امكان اديت وجود داشته باشه
سلام
چطوری می شه عکسهای موجود در یک فایل پاورپوینت رو عوض کرد بدون اینکه انیمیشن های اونا حذف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً پاسخ دهید. مرسی
برای اینکار باید عکس ها رو از قبل ازطریق شیپ یا text box وارد کرد که بعداٰ بشه عوض کرد در غیر این صورت من فکر نکنم راهی داشته باشه.نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید
پیشاپیش عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراریه.تعداد صفحات زیاد بود منم عجله داشتم وقت نکردم همه رو بخونم.
من میخوام برای پروژم powerpoint درست کنم موضوع چند تا مشخصه داره میخوام وقتی خواستم راجع به یکیشون توضیح بدم یه کادر دور اون مشخصه رو بگیره و بقیه صفحه تیره بشه و اون قسمت هم یا برجسته تر بشه یا رنگش روشنتر.من اینو خیلی وقت پیش رو یه اسلاید دیدم.ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید .
دوستان سلام
چطور می شه تو پاورپوینت برای یک اسلاید لایه تعریف کرد بعبارتی چطور می شه یک اسلاید شامل چند لایه درست کرد که با کلیک یا بعد از یک زمان مشخص یکی از لایه ها نمایش داده بشه ؟
کسی به اینجا سر نمی زنه ؟
سلام خسته نباشيد، من به دنبال بك گراند پاورپوينت هستم ميخواستم اگر در دسترس داريد براي من بفرستيد در ضمن راجع به بعضي نرم افزارهايي كه ميتوان با آنها موسيقيهاي مختلف را تكه تكه كرد مثل همين موسيقي هايي كه معمولا براي زنگ موبايل استفاده ميشه اگر اطلاعاتي داريد ممنون ميشم در اختيارم بگذاريد. روز خوبي داشته باشيد.
سلام دوستان
من میخوام شماره صفحه سمت راست پایین صفحه بیفته هرکاری میکنم نمیشه ؟
سلام دوستان. من از نسخه 2007 استفاده مي كنم اما وقتي مي خوام فايل رو براي Modify يا چيز ديگه protect كنم كه كسي نتونه توش تغييري بده مرم به قسمت review-protect presentation اما اونجا تيك فقط روي گزينه unrestricted Access خورده و حالتهاي ديگه فعال نميشه. فقط يه پيغام ميآد كه يك سرويسي براي ويندوز اضافه ميكنه و ايندفعه كه باز دگمه را ميزنم ميخواد آنلاين از سايت مايكروسافت چيزي دانلود كنه در صورتيكه تو 2003 راحت ميرفتيم قسمت tools و protect رو اونجا ميزديم.
حالا ممكنه راهنمايي كنيد مشكل كجاست و من چطور ميتونم protect to modify كنم؟
سلام
یک سوال
فرض کنید 2 تا اسلاید داریم شماره 1 و 2
توی اسلاید 2 هم 2 تا عکس هست
میخوام از اسلاید 1 برم به اسلاید 2 عکس شماره 1 نمایش داده بشه. برگردم به اسلاید 1 دوباره برم به اسلاید 2 و عکس شماره 2 نمایش داده بشه.
تمام این کارها رو می تونم انجام بدم تنها مشکلم این جاست که وقتی برای بار دوم وارد اسلاید 2 میشم باید یک کلیک بکنم تا عکس شماره 2 نشون داده بشه می خوام وقتی اسلاید 2 برای بار دوم باز بشه عکس شماره 2 اتومات بیاد و منتظر کلیک من نمونه
اگه گیج کننده بود معذرت می خوام
متشکر می شم راهنمایی کنید
چه جوری میشه بسته بندی کرد؟
یعنی پکیج درست کرد...؟
منظورم تو خودپاورپینته
سلام من یک کم عجله دارم
می شه اگه می دونید جوابم رو بدید
یالااقل نظرتون رو بدید که همچین کاری می شه کرد یا نه؟
سلام دوستان
یک صفحه پاور پوینت دارم که از آن لینک به صفحات html دارم اما قبل از اینکه صفحه باز شود پیغام زیر ابتدا می آید . برای رفع این مشکل باید چیکار کنم
opening 'demos/index.htm
some hyperlinks may contain viruses or otherwise be harmful to your computer . it is important to be certain that this hyperlink is from a trustworthy source .
do you want to open this hyperlink ?
اگه دوتا مستر داشته باشیمچه جوری میشه بعضی از اسلاید ها رو به یکمستروبعضی دیگه رو به مستر دیگه اختصاص داد؟
سلام
من دیگه خیلی کم وقت می کنم به اینجا بیام، اما سوالات این صفحه آخر رو جواب میدم. اگر سوالی بود که فکر می کردید من جوابش رو می دونم می تونید PM بدید تا از طریق ایمیل با خبر بشم و بیام پاسخ بدم.
در پاورپوینت، چیزی به نام لایه بندی به اون مفهومی که در اتوکد موجود هست نداریم. اما اگر اشیاء را به تصاویر Gif شفاف (Transparent Gif) تبدیل کنید، وقتی روی هم قرار می گیرند، تصویر یا نوشته زیرین را نمی پوشانند. منظورتان همین هست؟نقل قول:
دوستان سلام
چطور می شه تو پاورپوینت برای یک اسلاید لایه تعریف کرد بعبارتی چطور می شه یک اسلاید شامل چند لایه درست کرد که با کلیک یا بعد از یک زمان مشخص یکی از لایه ها نمایش داده بشه ؟
بک گراند پاورپوینت که فراوان هست. کافیه به فهرست همین تاپیک سر بزنید یا از Image Search گوگل استفاده کنید یا در گوگل کلمه Free Powerpoint Background را سرچ کنید. اگر هم چیزی پیدا نکردید می تونید یک Gradient Color یا Texture ساده از طریق خود پاورپوینت برای بک گراند بگذارید.نقل قول:
سلام خسته نباشيد، من به دنبال بك گراند پاورپوينت هستم ميخواستم اگر در دسترس داريد براي من بفرستيد در ضمن راجع به بعضي نرم افزارهايي كه ميتوان با آنها موسيقيهاي مختلف را تكه تكه كرد مثل همين موسيقي هايي كه معمولا براي زنگ موبايل استفاده ميشه اگر اطلاعاتي داريد ممنون ميشم در اختيارم بگذاريد. روز خوبي داشته باشيد.
نرم افزار برای قطعه قطعه کردن فایل های موسیقی هم که فراوان هست. از جمله، Nero Wave Editor و McFunSoft Video Convert Master که خیلی طرز کار راحتی هم دارند.
راهی که از طریق Header & Footer بشه این کارو کرد سراغ ندارم. ولی خودم برای چنین کارهایی، یه TextBox پایین یکی از اسلایدها می گذارم و از طریق Insert> Page Number داخلش شماره صفحه رو می نویسم، بعد اون TextBox رو به تمام اسلایدها Copy/paste می کنم.نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام شماره صفحه سمت راست پایین صفحه بیفته هرکاری میکنم نمیشه ؟
متاسفانه الآن به نسخه 2007 دسترسی ندارم. ولی مطمئناً کار راحتی هست و از طریق تنظیمات پاورپوینت در قسمت Security می تونید این کارو بکنید. اونهایی که 2007 دارند لطفاً جواب کامل بدهند.نقل قول:
سلام دوستان. من از نسخه 2007 استفاده مي كنم اما وقتي مي خوام فايل رو براي Modify يا چيز ديگه protect كنم كه كسي نتونه توش تغييري بده مرم به قسمت review-protect presentation اما اونجا تيك فقط روي گزينه unrestricted Access خورده و حالتهاي ديگه فعال نميشه. فقط يه پيغام ميآد كه يك سرويسي براي ويندوز اضافه ميكنه و ايندفعه كه باز دگمه را ميزنم ميخواد آنلاين از سايت مايكروسافت چيزي دانلود كنه در صورتيكه تو 2003 راحت ميرفتيم قسمت tools و protect رو اونجا ميزديم.
حالا ممكنه راهنمايي كنيد مشكل كجاست و من چطور ميتونم protect to modify كنم؟
الآن راهی به ذهنم نمیاد، جز این که 4 تا اسلاید پشت هم بگذاری که اولی اسلاید 1، دومی اسلاید 2 فقط با یک عکس، سومی اسلاید 1 و چهارمی اسلاید 2 با دو عکس باشد.نقل قول:
سلام
یک سوال
فرض کنید 2 تا اسلاید داریم شماره 1 و 2
توی اسلاید 2 هم 2 تا عکس هست
میخوام از اسلاید 1 برم به اسلاید 2 عکس شماره 1 نمایش داده بشه. برگردم به اسلاید 1 دوباره برم به اسلاید 2 و عکس شماره 2 نمایش داده بشه.
تمام این کارها رو می تونم انجام بدم تنها مشکلم این جاست که وقتی برای بار دوم وارد اسلاید 2 میشم باید یک کلیک بکنم تا عکس شماره 2 نشون داده بشه می خوام وقتی اسلاید 2 برای بار دوم باز بشه عکس شماره 2 اتومات بیاد و منتظر کلیک من نمون
اگه پاورپوینت 2003 داری، کافیه گزینه File> Package for CD را بزنی.نقل قول:
چه جوری میشه بسته بندی کرد؟
یعنی پکیج درست کرد...؟
منظورم تو خودپاورپینته
شاید از روش زیر بشه، ولی اگه نشد فکر نمی کنم راه دیگری داشته باشه:نقل قول:
سلام دوستان
یک صفحه پاور پوینت دارم که از آن لینک به صفحات html دارم اما قبل از اینکه صفحه باز شود پیغام زیر ابتدا می آید . برای رفع این مشکل باید چیکار کنم
opening 'demos/index.htm
some hyperlinks may contain viruses or otherwise be harmful to your computer . it is important to be certain that this hyperlink is from a trustworthy source .
do you want to open this hyperlink ?
nasim965 is online now اگاه كردن مديريت از مخالفت Reply With Quote
Tools> Options> Security> Macro Security: Settings> Low> OK> OK
نمی دانم. چون هیچ وقت از مستر استفاده نمی کنم. همیشه یکی دو تا اسلاید مبنا می سازم و بقیه را با Copy/Paste از روی اسلایدهای مبنا درست می کنم.نقل قول:
اگه دوتا مستر داشته باشیمچه جوری میشه بعضی از اسلاید ها رو به یکمستروبعضی دیگه رو به مستر دیگه اختصاص داد؟
یه برنامه می خواستم که زمان طی شده از جلسه را بر صفحه پاور پوینت نمایش بدهد ...
سلام
با این add-in می تونی
کد:http://www.2shared.com/file/3597148/b17fc9c0/ppt_timer.html
سلام
چطوری میتونیم فایلهای فلش در پاورپوینت استفاده کنیم، اصلا میشه
سلامنقل قول:
این سوال تا حالا خیلی پرسیده شده و هنوز کسی براش راهی پیدا نکرده. اگر شما تونستید پیدا کنید خیلی های دیگر هم دوست دارند بدانند.
قطعاً امکان گذاشتن فایل های فلش در پاورپینت وجود داره, اون هم به شکل ساده و نچندان پیچیده
شما مگر نشنیدید که می گن آفیس جاده بی انتها
مراحل انجام کار
اول اینکه روی کامپیوترتون باید برنامه player فایل های فلش وجود داشته باشه (بطوریکه که ie بتونه فایل های فلش رو نشون بده)
پاورپینت 2003
1- از منوی view روی گزینه toolbar و بعد از اون گزینه control toobox رو کلیک کنید.
2- از نوار ابزار باز شده روی دکمه more control کلیک کنید.
3- از پنجره باز شده گزینه shokwave flash object را انتخاب کنید و ok
4- با کلیک و درگ چپ موس کادری برای نشان دادن فایل فلشتون روی صفحه پاورپوینت ایجاد کنید.
5- روی این کادر کلیک راست کنید و گزینه properties رو انتخاب کنید
6- در پنجره ای که باز میشه در سمت راست باکس movie ادرس فایل فلش رو بطور کامل بنویسید (مثلاً D:\1.swf)
7- در صورتی که می خواید فایل پاورپینت رو روی کامپیوتر دیگری اجرا کنید باید این فایل فلش رو به برنامه الحاق کنید در این حالت باید مقدار گزینه embeded movie رو true بذاری.
8- حالا پاورپینت رو اجرا کنید.
پاورپوینت 2007
1- از منوی office گزینه powerpoint options رو انتخاب کنید.
2-از قسمت popular تیک گزینه show developer tab in ribbon رو بذارید و ok
3- مانند مرحله 2 به بعد پاورپوینت 2003 عمل کنید
چطوری تمپلت صفحه اول پاورپوینت رو با عوض کنم که بقیه ثابت بمونند ؟
برای پایان نامه می خوام که صفحه اولش با بقیه فرق کنه . وقتی عوض می کنم کلش عوض م یشه .
راستی یه تمپلت هم از سایت مایکروسافت دانلود کردم که پسوندش cab هست از این چجوری می تونم توی پاور پوینت 2003 استفاده کنم .
از اینجا دانلود کردم
کد:http://office.microsoft.com/templates/directdownload.aspx?AssetID=TC011594401033&Application=PP&Result=2&Version=9
سلام دوستان
یه سری تمپلت و بک گراند مناسب برای ارائه پایان نامه ام لازم دارم ممنون میشم از دوستان اگه کسی داره لطف کنه .
رشتهام مهندسی مکانیک هست و موضوع پاپان نامه هم راه اندازی آزمایشگاه انتقال حرارت بوده .
ولی خیلی نمی خوام شکلک داشته باشه ساده هم باشه ولی زیبا فکر کنم بهتره .
برای صفه اولش هم یکی اختصاصی اگه بدید که خیلی بهرته
ممنون
نمی دونم چطور میشه فقط تمپلت یک صفحه را عوض کرد. اما اگر فقط با همان یک صفحه کار داری، خوب اصلاً از تمپلت استفاده نکن. یک عکس و چندتا نوشته بگذار میشه طرح روی جلد.
فایل های Cab فایل های فشرده هستند که با نرم افزارهایی مثل WinZip و WinRar قابل بازکردن هستند. اما آیا مطمئنی داخل اون فایل تمپلیت هست؟ چون معمولاً فایل cab رو برای سیستم عامل عرضه می کنند نه برای چیزی مثل تمپلیت.
دوستان سلام
من یه صفحه درست کردم حالا می خوام با یه کلیک ابتدا از سمت راست صفحه یه شکل نامنظم قرمز وارد صفحه بشه وتا وسط صفحه ادامه پیدا کنه بعد از سمت چپ صفحه یه شکل نامنظم دیگه ولی با رنگ سبز وارد صفحه بشه وتا وسط صفحه حرکت کنه ودر اخر یه یه تصویر گل از پشت دوتصویر قبلی بسمت بالا حرکت کنه بشکلی که تا نیمه صفحه زیر دو تصویر قبلی باشه وسپس نمایش داده بشه چطور باید این کاررا بکنم .
مطمئن نیستم دقیقاً همونطور که شرح دادی بشه، اما برای پویانمایی اشیاء باید روی اشیاءی که میخوای ظاهر بشوند به ترتیب راست کلیک کنی و از طریق Custom Animation انیمیشن دلخواه را روی آن بگذاری. البته اگه بخوای دقیقاً همونطور که گفتی بشه، راه های پیچیده تری مثل ساخت فایل فلش هم هست اما فکر نمی کنم برای کار شما بصرفد.نقل قول:
سلام دوستان
Bullet های عددی (Numbering) در اسلایدهای من انگلیسی درج می شوند. چگونه می توان آن ها را فارسی کرد؟
ممنون
;کاری نداره. از فونت های سری B استفاده کنید درست میشه.نقل قول:
من از همین فونت های سری B استفاده می کنم ولی بازم بالت عددی انگلیسی هست.نقل قول:
;کاری نداره. از فونت های سری B استفاده کنید درست میشه.
ببخشید من هم هر راهی رو امتحان کردم جواب نداد.نقل قول:
به نظر می رسه راه دیگری نیست به جز دستی نوشتن عددهای Numbering. هیچ مشکلی هم به وجود نمیاره، چون پاورپوینت مثل Word نیستک که بخواهیم فهرست طولانی اعداد داخلش بنویسیم و با به هم خوردن یکی، همه عددها طوری به هم بخورد که اصلاحش خیلی مشکل باشد.
بله امروز خودم امتحان کردم. میشه بالت گذاشت و از قسمت customize سمبل عدد فارسی براش انتخاب کرد برای هر گزینه باید تغییر داد و یکی اضافه کردنقل قول:
ببخشید من هم هر راهی رو امتحان کردم جواب نداد.
به نظر می رسه راه دیگری نیست به جز دستی نوشتن عددهای Numbering. هیچ مشکلی هم به وجود نمیاره، چون پاورپوینت مثل Word نیستک که بخواهیم فهرست طولانی اعداد داخلش بنویسیم و با به هم خوردن یکی، همه عددها طوری به هم بخورد که اصلاحش خیلی مشکل باشد.
ممنون دوست عزیز
فایهای ppt فرقشون با pptx چیه؟ :20:
تفاوت اونا در ورژن پاورپوينت هستنقل قول:
pptx پسوند فايلهاي پاورپوينت 2007 و ppt پسوند فايلهاي پاورپوينت 2003-97 هست
تفاوت اونا در ورژن پاورپوينت هستنقل قول:
pptx پسوند فايلهاي پاورپوينت 2007 و ppt پسوند فايلهاي پاورپوينت 2003-97 هست