نقل قول:
بله انگار اکثر این مدل گوشی این ایراد رو دارن
شما اگه بخوایین این گوشی رو با آخرین ورژن آپدیت کنید هسچ وقت نمی تونید 9.2 بکنیدش فقط همین 9.1 رو می تونید ارتقا دهید به ورژن 3.0633.69.00 که این آخرین ورژن هستش
Printable View
نقل قول:
بله انگار اکثر این مدل گوشی این ایراد رو دارن
شما اگه بخوایین این گوشی رو با آخرین ورژن آپدیت کنید هسچ وقت نمی تونید 9.2 بکنیدش فقط همین 9.1 رو می تونید ارتقا دهید به ورژن 3.0633.69.00 که این آخرین ورژن هستش
نقل قول:
خوب بود میگفتی میخوای چه اطلاعاتی از این گوشی داشته باشه تا بهتر کمکت میکردم به هر حال بله این گوشی دوربین دوم داره دوربین اولش هم 3.15 مگاپیکسله همراه با اتوفوکوس و فلاش مموری داخلی این گوشی 128 هست و سرعت پردازنده 369 و این گوشی هم وارد بازار ایران شده الان قیمت این گوشی دوروبر 460 هستش بازم اگه سوالی بود من در خدمتم
چرا من وقتی فایل نرم افزار مربوط به سیمبیان 9.1 رو ساین می کنم بازم نصب نمی شه؟
نقل قول:
میشه بگی چه برنامه ایی رو میخوای نصب کنی؟برنامه برای گوشی خودته یا نه؟راستی توی app mgr برو options رو بزن برو تو قسمت settings و گزینه اول رو به All تغییر بده و گزینه دوم رو به off تغییر بده در ضمن در مورد ساین کردن نمی دونم داری به چه روشی برنامه هاتو ساین میکنی اگه میخوای راحت تر این کارو بکنی بیا تو تاپیک هک اونجا چندین روش برای ساین کردن گفته شده که خیلی خیلی راحت تر میشه برنامه ها رو ساین کنی در ضمن من همه جوره در خدمتم.
موفق باشی:10:
ببخشید می شه یک آموزش تصویری از تعویض قاب این گوشی بذارین؟
آخه من رفتم یه قابه مشکی گرفتم. خوده فروشنده عوض کرد حالا دکمه هاش خیلی بده می خوام با اصلیش عوض کنم می ترسم بزنم بشکنمش.
ممنون.
نقل قول:
این چیزایی که بهت میگم رو رعایت کنی نیاز به آموزش تصویری نیست ولی اگه بازم دیدی تمی تونی چشم برات با تصویر میزارم.
کشویی گوشی رو بده بالا یعنی دکمه های گوشی رو بتونی ببینی.
حالا گوشیتو برگردون اون تیکیه ایی که میاد بالا رو اگه دقت کنی قسمت سمت راست و چپش 2 تا خار مانند هستش که یه تو رفتگی داره که میتونی یه انگشتتو بکنی توش حالا اول سمت راستی رو بکش به سمت بیرون محکم هم بکشی هیچی نمیشه بعد سما چپی رو حالا میبینی قسمت بالایی قاب دراومده حالا باید قسمت پایینی قاب رو همین کارو بکنی میدونم شاید زیا جالب توضیح ندادم ولی اگه بتونی قاب رو از بالا درش بیاری قسمت پایینیش زیاد کاری نداره اگه نتونستی بگو برات عکس هاشو بزارم
خیلی ممنون. تونستم بازش کنم.
حالا یه سواله دیگه. شما خودتون گوشی رو آپدیت کردید دیگه؟ چه فرق هایی داره و ارزش آپدیت کردن داره یا نه.
چون من یک عالم تم و نرم افزار روی گوشی دارم.
ببخشید که اینقدر سوال می کنم.
نقل قول:
این چه حرفیه من این تاپیک رو زدم که به سوال های بچه ها جواب بدم ( البته اگه بلد باشم ) شما 100 تا سوال بپرس تا جایی که بتونم کمکت میکنم.
خوشحالم که تونستی قاب رو عوض کنی.
در مورد آپدیت بله من به آخرین ورژن آپدیت کردم چیزه خاصی به گوشی اضافه نشد ولی احساس میکنم آنتن دهیش خیلی بهتر شده از اون زمان بازم دست خودته اگه گوشیت اذیت نمیکنه و یا مثلآ بعضی اوقات اس ام اس میاد ولی زنگ نمیخوره ( که مال من اینطوری میشد بعضی اوقات ) دستش نزن بذار همینطوری بمونه.
بازم در خدمتم
سرعت گوشی من خیلی پایینه!!!! طوری که وهتی دکمه منو رو میزنم 5 6 ثانیه بعضی وقتا طول میکشه تا وارد بشه
چیکارش باید بکنم؟!!!
نقل قول:
بیشترین احتمالی که میدم برای مموری کارتت باید باشه اولآ که مموری کارتت اصله یا نه؟بعد چند گیگ هستش؟حالا یه امتحانی بکن مموری رو در بیار حالا منو رو بزن ببین زودتر باز میشه یا نه؟به احتمال خیلی زیاد باید سریعتر باز بشه اگه همچین چیزی شد یه بار مموری رو اگه امکانش هست از طریق کامپیوترت فرمت کن یه بارم از طریق گوشی اگه باز هم درست نشد بدون مشگل ار مموری کارتته ( برای محض احتیاط یه بارم میتونی خود گوشی رو فرمت کنی ولی اگه اینکار رو کردی مموری رو در بیار موقع فرمت حالا وقتی گوشیت بالا اومد منو رو بزن ببین زود باز میشه یا نه ) راستی اگه خواستی فرمت بکنی مواظب باش بک آپ یادت نره و حتمآ خبرشو بده که درست شد یا نه
خداوکیلی گوشی باحالیه یک بار میخواستم بزنم تو خط این گوشی ولی دوربین این گوشی فلش نداره واقعا رقیب سر سختیه برای n73 سیمبین 9.1 هم داره مثل n73 ولی سیمبین همه ویرایش 3 سمبین هستند نرم افزاراشون به همشون میخوره فقط ورژن بالانتر امنیت بهتری داره در ضمن سرعت این گوشی در ورژن جدید n73 از این گوشی کمی بیشتر شده بود ورژن 2008 که واسه n73 امده واسه e65 چک کنید ببینید امده؟ در مورد مشکل شما دوست عزیز به مموریتون بر میگرده چینی نیست؟ اگه چینیه عوض کن
نقل قول:مموری رو برداشتم فقط یکم بهتر شد!!!!نقل قول:
یعنی با مموری مثلا حدود 5 تا 6 ثانیه طول میکشه با منو بالا بیاد ولی بدون ممودی چیزی حدود 4 5 ثانیه!!!!!!
مموری رو از کجا بفهمم اصله یه نه؟!!! روش که چیزی ننوشته!!
یک مموری دیگه ازمایش کن ببین نوشته های رو مموری مات نیستند؟ ببین اینطور که تو میگی نشون میده که مموری تقلبیه 5 ثانیه که 73 معمولی وتی تازه امده بود همون ورژن اول باز مکرد این غیر عادیه
من یه گوشی دست دوم خریدم
سرعتش خیلی پایین است نمیدونم چرا
گوشی رو اپدیت کنید باید درست بشه
نقل قول:
عزیز من برای من هم این مشگل بود اگه میتونی یه بار هم گوشیتو فرمت کن هم مموری کارتتو وگرنه زیاد به چینی بودن و ژاپنی بودن مموری نیست من الان خودم مموری کارتم روی این گوشی 2 گیگ هستش و چینی ولی هیچ مشگلی ندارم به نظر من بهترین کار اینه که یه بار گوشیتو فرمت کنی مموری کارتتم فرمت کن اگه باز دیدی درست نشد ببر به ورژن 3.0633.69.00 آپدیت کن ( من با آپدیت کردن اختلاف سرعتی ندیدم ) ولی اگه میبینی مشگل داری شاید بتونی با آپدیت کردن مشگلتو حل کنی راستی گوشیت گارانتی اتصالات نیست؟اگه هست که ببری برات مجانی آپدیت میکنن.
خبرشو حتمآ بده
نقل قول:
شما هم همینطور هم گوشیتو یه بار فرمت کن هم مموری کارتتو ( مموری کارتو یه بار از کامپیوتر فرمت کن یه بارم از طریق خود گوشی ) اگه دیدی درست نشد آپدیت کن ولی به احتمال خیلی زیاد باید با فرمت درست بشه.
حتمآ خبرشو بده
تمام این کارا که گفتین رو انجام دادم (البته به جز آپدیت)نقل قول:
کلا وقتی دکمه منو رو میزنین باید بلافاصله بیاد یا یکم طول میکشه؟!!!
بعد از انجام این کارا وقتی دکمه منو رو میزنم حدود 3 ثانیه بازم طول میکشه تا بیاد بالا!!!!!!!!!!
هم مموری کارت و هم خود گوشی فرمت کردم ولی زیاد فرقی نمیکنه
تازه برای نصب برنامه خیلی مشکل دارم. هنوز نتونستم گوشی هک کنم یا برنامههام ساین کنم
اگر بتونید کمکم کنید خیلی مچکر میشم چون خیلی تعریف e65 شنیده بودم ولی تا جوابگوی کارهام نبوده
نقل قول:
دکمه منو رو وقتی گوشی بالا میاد اگه برای اولین بار میزنی آره باید یه 3 ثانیه ایی طول بکشه ولی برای بار دوم یا چندم تا موقعی که گوشی رو ریست یا خاموش نکردی نه تا میزنی باید باز بشه با بدون مموری هم امتحان کردی؟یعنی مموری توی گوشی نباشه و منو رو بزنی باز طول میکشه؟اگه اینطوریه و یه بار هم فرمت کردی هم مموری و هم گوشیتو ببر آپدیت کن.بازم حتمآ خبرشو بده
نقل قول:
برای نصب برنامه چه مشگلی داری؟موقع نصب برنامه ها چه پیغامی میده؟
در مورد هک اگه هر سوالی داری بپرس که من در خدمتت هستم درباره ساین هم چندین روش ساین هست که هم میتونی فایل cer و key گوشیتو بگیری و ساین کنی هم این که گوشیتو هک کنی و برنامه ها رو بدون اینکه ساین کنی روی گوشی بریزی.
درمورد E65 بله گوشیه بدی نیست ولی فکر میکنم شما تازه خریدیش و به خاطر همین یکم مشگل داری.
راستی برو توی app mgr گزینه options رو بزن برو تو قسمت settings وگزینه اول رو بذار روی All و گزینه دوم رو بذار روی off اگه اینطوری باشه برای نصب برنامه ها راحت تر میشی.
خبرشو حتمآ بده:10:
گوشی رو ریست کردم (با کد *#7370# ) و مموری رو هم کلا برداشتم چه دفعه اول و چه دفعات بعدی وقتی دکمه رو میزدم حدود 3 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا!!!!!!!!!نقل قول:
یعنی E65 های دیگه تا منو رو میزنین بدون هیچ وقفه ای منو ظاهر میشه؟!!!!!
کسی واسم راه حل دیگه ای نداره؟!!!
نقل قول:
باهاتون توی مسنجر صحبت کردم امیدوارم مشگلتون حل حل بشه:10:
ااين گوشي منوفارسي ميخوره يانه من كه خيلي ازش خوشم اومده
نقل قول:
سلام عزیز
نه عزیز منو فارسی نداره حتی با آپدیت هم نمی تونی این کارو بکنی فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینه که زبان عربی که فقط 4تا حرف رو نداره به زبان نوشتاری گوشی اضافه کنی.
بازم اگه اطلاعاتی خواستی من در خدمتم
ميشه مثل n73هكش كرد وبرنامه فارسي كريستال رو روش نصب كرد يا نه
نقل قول:
بله عزیز این گوشی رو میتونی هک کنی و هر برنامه ایی که گوشی ساپورت کنه رو میتونی روی این گوشی نصب کنی در مورد هک هم اگه سوالی داشتی توی تاپیک خودش من در خدمتت هستم:10:
اون کارهایی که گفتید انجام دادم ولی بازم پیام میده
یه برنامه این پیام داده: appilasian cannot
یه برنامه دیگه این پیام داده: Expiried cortifid
من چون تازه کارم درباره ساین کردن هم هیچی بلد نیستم و نمیدونم منظور از فایلهایی که گفتی میشه هک کنی چیه اگر میشه توضیح کاملی بده ما هم بیاییم تو باغ
خیلی خیلی مچکر میشیم
در ضمن موقع نصب اول میپرسه که نصب کنم اون میاد و من ok میزنم ولی بعد از 20 ثانیه توقف بعدش پیام خطا میده
نقل قول:
سلام عزیز
پیغام اول که به احتمال زیاد برنامه ایی که داری نصب میکنی برای گوشی شما نیست و با گوشی شما سازگار نیست.
درباره پغام دوم اون برنامه باید ساین بشه درباره ساین کردن شما چندین روش داری اول اینکه فایل cer و key گوشیتو بگیری که توی انجمن برنامه های سری 60 ورژن 3 تاپیکش هست توضیحات لازم داده شده روش بعدی هم اینه که گوشیتو هک کنی و از اون طریق بدون نیاز به ساین کردن برنامه هاتو ساین کنی حالا خودت مختاری.
درباره هک کردن هم بیا توی تاپیک خودش اونجا مفصل درباره هک صحبت شده بازم اگه جایی برات سوال بود هم اونجا میتونی پیام بدی هم اینجا من یا بچه های دیگه این فروم در خدمتیم
برنامههایی که برای ساین کردن نیازه هیچکدومش رو گوشیم نصب نمیشه
یکی از اون برنامه xplore است که هر کاری کردم نصب نشد
تازه بیشتر آدرس دانلو این نرم افزار از سایت rapidshare است که وقتی سایت باز میشه دو تا کیلومتر شمار میاد رو هر کدوم کلیک کنی برنامه مورد نظرتو نمی توانی دانلود کنی، نمیدونم قلق خاصی داره یا نه
اگر راهنمایی کنی مچکر میشم با تشکر
نقل قول:
عزیز من شما توی app mgr اون چیزهایی که گفتم رو اجرا کردی؟
تا جایی که میدونم برنامه x-plore نیاز به ساین نداره درضمن توضیحاتی که من توی تاپیک هک گفتم و آدرس سایتهایی که گذاشتم ( توی اون فایل های pdf ) همه توی 4shared آپلود شده حالا اگه داری از سایت رپیدشیر دانلود میکنی آره 2تا کیلومتر شمار میاد که شما باید روی free کلیک کنی وقتی صفحه جدید باز شد یک گزینه وسط صفحه میاد که نوشته Download در ضمن اگه روی سیستمDownload Accelerator نصبه اونو غیر فعال کن چون بعضی اوقات وقتی روی سیستمت نصبه نمی تونه از رپیدشیر فایل بگیری ولی این قضیه همیشگی نیست در مورد ساین هم که توضیحات رو دادم شما درخواست فایل cer و key و رو بده که شاید بتونم بگم راحت ترین کار اینه
بله عزیز اون چیزهایی که گفتید انجام دادم
برنامه e-plore هم هر کاری کردم نصب نشد
موقع نصب تا اونجا که میپرسه نصب بکنم یا نه میاد ولی وقتی بله را میزنم گوشی به مدت 20 ثانیه قفل میکنه بعدش هم اون پیام خطاها میاد
منظور شما از فایل cerو ker چیست؟
اگر آدرس دقیق تاپیک هک بدی مچکر میشم
1 من دو روزه که E65 گرفتم که هر چقدر می گردم بازیهاشو پیدا نمی کنم در حالی که شنیدم این گوشی game داره
game این گوشی کجاست؟ کدوم قسمته؟
2. درضمن این گوشی فرمت wma رو هم پخش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
راهی وجود داره که منوش رو فارسی کرد مثل یه برنامه خاص اگه هست اون چه برنامه ایه؟؟
نقل قول:
شما فایل cer و key گوشیتو بگیر و برنامه ها رو از طریق کامپیوتر ساین کن یه کاری هم میتونی بکنی که گوشیتو هک کنی و از طریق هک دیگه نخوایی برنامه ها رو ساین کنی که این آدرس تاپیک هک
اینم آدرس تاپیک گرفتن فایل cer و key که توضیحات لازم توشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=226813
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216800
نقل قول:
باید وقتی گوشی رو نو خریدی یک بازی اونم بازی golf روی گوشیت باشه که باید تو قسمت Installat باشه اگر هم نیست زیاد مهم نیست چون اولآ که همین 1 دونه بازی روی گوشی هستش دومآ هم بازیه به درد بخوری نیست شما برو تو قسمت بازی ها توی همین کلوپ اونجا بازیها رو دانلود کن و روی گوشیت نصب کن در ضمن میتونی گوشیتو به راحتی هک کنی و بازیهای جالب و قشنگ Ngage رو روی گوشیت بریزی.
بازم اگه سوالی بود من در خدمتم
در مورد منو فارسی من تا الان ندیدم راهی وجود داشته باشه شما فقط میتونی با آپدیت ( اگه روی گوشیت نداری ) زبان عربی رو اضافه کنی اونم برای تایپ کردن و یا یه برنامه نصب کنی که بتونی sms هارو فارسی تایپ کنی وگرنه منو رو با آخرین آپدیت هم نم یتونی فارسی کنینقل قول:
خب چه برنامه ای هست که بتونم sms هارو فارسی تایپ کنم؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی داره ممنون میشم لینک دانلودشو بذارید
در ضمن چطور میتونم گوشیمو هک کنم؟؟
نقل قول:
اسم برنامه Crystal Farsi Localization توی تاپیک برنامه های سری 60 ورژن 3 یکم بگردیش پیدا میکنی اگه نکردی بگو برات لینکشو بزارم
من توی اون تاپیک جز به جز گفتم باید برای هک گوشی چیکار کنی فایل های pdf اش رو هم گذاشتم توی پست شماره 3 بازم اگه نتونستی بگو تا کمکت کنم؟راستی بهترین روش هم روش binpda هستش که بهت توصیه میکنم به اون روش گوشیتو هک کنی بازم اگه مشگل داشتی بگو ( فقط کامل توضیح بده که کجا مشگل داری تا بتونم بهتر و سریع تر کمکت کنم )
ممنون از راهنماییتون اما این برنامه تو سری E هم کاربرد داره؟؟
من شنیدم اگر فارسی ساز نصب کنیم، گوشی زیاد هنگ می کنه درسته؟؟