سلام بر همههه
من میخام یدونه خودم درست کنم ویشه بگید اسنجا ( شیراز) از کجا مستونم Water Block و رادیاتور و مایع مخصوصشو بخرم؟
Printable View
سلام بر همههه
من میخام یدونه خودم درست کنم ویشه بگید اسنجا ( شیراز) از کجا مستونم Water Block و رادیاتور و مایع مخصوصشو بخرم؟
ساخت واتر بلاک سخت و هزینه بره و بهتره آمادشو بگیری . رادیاتور و پمپ راحت گیر میاد .مایع مخصوص هم به راحتی میتونی درست کنی با کیفیت خیلی بهتر از مشابه خارجی .اگه انگلیسیت خوبه بگو چنتا مقاله توپ برات لینک بزارم .من تایپ فارسیم ضعیفه ( هر خط 5 دقیقه طول میکشه ) :11:نقل قول:
انگلیسیم بد نیست ای دست و پا شکسته .نقل قول:
میشه بگید حدودا حجم مایع چند لیتره( در کل سیستم) واتر بلاک از کجا باید بگیرم. چند در میاد. اگر قیمت بگید ممنون میشم. از پمپ آکواریوم میشه استفاده کرد. چه مدلیشو باید بخرم؟:10:
در زير براتون چنتا مقاله توپ گزاشتمنقل قول:
PC Water Coolant Chemistry - Part I
PC Water Coolant Chemistry - Part IIکد:http://www.overclockers.com/articles993/index.asp
Water Cooling Buyers Parts Guide 2008 v1.25کد:http://www.overclockers.com/tips1153/index.asp
در مقاله 1 و 2 بطور بسیار کامل راجع به سوال اول شما بحث شده.مایع مقدار کمش حتی 500cc هم میتونه کافی باشه ولی زیادش هم ضرر نداره و میتونه مفید هم باشه .کد:http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=282232
واتر بلاک رو صبر کن بعد تعطیلات میرم دنبالش و خبر میدم ولی بدون جنس خوب ارزون نیست.
پمپ آکواریوم میشه استفاده کرد ولی باید ببینی میخوای پمپ رو خارج از مایع بزاری یا داخل مایع . (هر کدوم محاسن و معایب خورشو داره ).
اگر کسی از دوستان مغازه ای میشناسه در تهران که water Block یا قطعات و وسایل سیستمهای Water Cooling رو میفروشه یا اگه سفارش بدیم میاره لطفا اینجا اعلام کنه . :19:
دقیق بگو چه چیزایی میخوای تا ببینم میتونم برات کاری کنم یا نه :46:نقل قول:
اينكاره جون فكر كنم امير خان فقط واتر بلوكش رو احتياج داشته باشن بقيه قطعات راحت پيدا مي شه...
نقل قول:
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:: blink::blink::blink: آخه واتر بلاک برای چی ؟! چه جنسی ؟! چه رنگی ؟! ... ؟!
شرمنده چند روز نبودم .یه 2-3روز w8 من یه چند تا email بزنم ببینم این قطعات که می خوام با هم خوب کار میکنند یا نه .:11:نقل قول:
سلام دوستان
مزاحمتان شدم تا سوالی عرض کنم
قیمت این خنک کننده ها چقدر است ؟
در بازار به راحتی گیر میاد یا تعداد اندکی وارد می کنن؟
من ددنبال این قطعات هستم :نقل قول:
کد:http://www.jab-tech.com/D-Tek-FuZion-Accelerator-Nozzle-Kit-pr-3956.html
کد:http://www.jab-tech.com/D-tek-FuZion-CPU-Water-Block-pr-3667.html
کد:http://www.jab-tech.com/Swiftech-MCW30-Chipset-cooler-pr-3251.html
قیمت از 70 تومان به بالانقل قول:
فقط بعضی مغازه ها دارن و همه هم Thermaltake هست که بنظر من قدرتش خیلی معمولیه . :41:
ولی باز از فن بهتره .
Re build from old case.__________________
Case: Lian LI v1200 Plus II
Rad: Black Ice GTX 480
Block: Thermalright
VGA Block: Zalman GTX/Ultra
Tube: UV 12mm.
Tank: Mica made by nhenhopach.
Pump: Swiftech MCP6555.
Fans: Zalman
UV Tube
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rad 480GTX
Tank
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Finished
CPU--->VGA---->Chipset--->Rad--->Tank---->pump---->CPU
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دستت درد نکنه ... عکسهای جالبیه ...
من خودم پک واتر کولرهایی که مخزن مایع خنک کننده شون در توی کیس جا میشه رو پیشنهاد نمیکنم چون خیلی از توانایی خنک کنندگی واتر کولر کم میکنه و اگه یه سیستمی مانند سیستم من ( 4 تا هارد دیسک 500 گیگی و کارت صوتی پلوتونیم پرو و کارت کپچر و کارت ----- و ... ) داشته باشین از مخزن مایعتون میتونین به جای کتری برقی استفاده کنین
نقل قول:
inkareeeeeeeeeeee جان دارم اگه خدا بخواد یک سیستم خفن طراحی میکنم که بسازم .
غیر از پمپ بقیه قطعاتش دست ساز هست .
دارم تحقیق میکنم ببینم توش TEC/Peltier هم بکار ببرم یا نه .اونجوری میشه Extreme Cooling :21:
تا همین الان که ساعت 2:25 بامداد هست حدود 3ساعت و نیم هست که دارم این 22 صفحه تاپیک قشنگتون رو می خونم و الان تمام شد چند تا سوال دارم که خداییش الان نمیتونم بپرسم چشمام باز نمیشه
آقای مدیریت پست منو پاک نکن این همه وقت گذاشتم و همشو خوندم با اشتیاق بزار فردا میام سوالهام رو میپرسم
سلام خدمت شما دوستان عزيز
اين خنك كننده آبي صفحه اول در ايران هست؟ قيمت چنده و از كجا ميشه تهيه كرد
با تشكر
دوستان خبرای خوب
شرکت آواژنگ اعلام کرده به زودی خنک کننده ابی گیگابایت (3d Galaxy) وپاور های این شرکت (که اولین پاورهای دنیا با امکان کنترل نرم افزاری هستند) به بازار ایران عرضه میشوند
درود بر شما ...نقل قول:
بله و شما میتونین یک سری از قطعات رو که ساخت شرکت Thermaltake هستش رو تهیه کنین ... پکیج کاملش رو تا اونجایی که من میدونم نیستش چون کم کم از 300 دلار به بالا هستش ... یادم نیستش مه کجا میتونین تهیه کنین ولی توی پستهای قبلی دوستان زحمت کشیدن و نوشتن که کجا میشه تهیه کردش ...
با سپاس
بدرود
چه جالب ... خوبه :46:نقل قول:
پس کم کم این واترکولرها داره توی ایران جا میفته :27::21:
سلام به همه
پمپ در خنک کننده های آبی در ایران خیلی دردسر سازه منظورم اینه که اصلا پیدا نمیشه و آدم باید از پمپهای متفرقه برای این کار استفاده کنه.
کسی در این مورد نظری نداره؟
چه پمپی را پیشنهاد میکنین؟
با تشکر
اگه شما خیلی دیگه بدون پمپ موندی ، و هیچ پمپی گیرت نیومدش ، یه سر به آکواریوم فروشی ها بزن و از پمپی که برای ----- آب استفادم میشه رو بگیر ، به قول قدیمیها ، لنگه کفش در بیابان غنیمتیست ...نقل قول:
اگه هم که ویزا کارتی ، مستر کارتی چیزی داری که میتونی از سایتهای خارجی بگیری که برات پست کنن ، اگه هم که نداری یه سری صرافی ها بزن که خیلیهاشون مستر کارت دارن ، شاید بتونی راضیشون کنی که برات بگیرن .
دوست عزیز با توجه به پیشرفت صنعت آکواریوم میکروپمپ های زیادی در این زمینه تولید شده که میتونه برای این مدل از کارها هم استفاده بشهنقل قول:
در این پمپ ها 2 نکنه حائز اهمیته
اول دبی پمپ
دوم شتاب آب
یعنی اینکه هر پمپ نسبت به قدرت خودش میتونه تا ارتفاع معینی آب رو پمپاژ کنه
خوبی این پمپ ها اینه که خیلی دوام زیادی داره
چند نمونه از این پمپ ها رو [PHP]http://ameli.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=274&Item id=34[/PHP]ببینید
موفق باشی
یا علی:11:
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن
این پمپهای آکواریوم خیلی مناسب هستن و قیمت خوبی هم دارن اما بدیشون اینه که باید داخل آب نصب بشن و مخزن بزرگی میخوان. اگه پمپ خارج از آب نصب بشه برام خیلی بهتره.
در مورد خرید با مستر کارت: دوست عزیز از این پولا در دسترس نیست!
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
پمپهایی هستند که بیرون قرار میگیرند و ورودی و خروجی دارند اما قدرت هاشون خیلی بالاست
مثلا حداقل اونها 5000 لیتر در ساعت هستش!:18:
اما این پمپهایی که درون مایع قرار میگیرند خیلی مناسب هستند و کاملا ضد آب هستند
بعضی از مدل های اونها کنترل شدت هم داره
مثل این مدل
اما شاید متوجه سایز این پمپ ها نشده باشید
این پمپ تقریبا اندازه یک قوطی کبریته! و با توجه به کاراییش، فوق العادست
و قیمتی در حدود 5 هزار تومان داره!
و چون از بست های بادکشی استفاده میکنه میتونه به دیواره مخزن مورد نظر شما محکم بچسبه
این مدل پایینی از همون مدل های بیرونی که ورودی و خروجی مجزا داره
ایهایم یک شرکت بزرگترین شرکت تولید کننده لوازم درجه 1 آکواریومه که آلمانیه و لوازمی که تولید میکنه قیمت های بالایی داره
این هم یک مدل دیگه که بیشتر برای دستگاه های تصویه آب و آب پاش برف پاک کن ماشین استفاده میشه
این مدل هم عالی به نظر میاد و لیتراژ آب عبور کرده رو هم ثبت میکنه و کاملا دیجیتاله
البته فکر نمی کنم تو ایران باشه
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم:43:
موفق باشید
یا علی:11:
خبرای خوب :
کیت خنک کننده (Gigabyte (3d Galaxy II به قیمت 130 هزار تومان توسط شرکت آواژنگ وارد بازار شد.
آقا دست شما درد نکنه کمک بزرگی بود
اما چند نکته:
1- پمپهای داخل آب آکواریوم گزینه های خوبی هستن اما من به دلایلی نمیخوام از اونا استفاده کنم (با اینکه با نکاتی که شما گفتین موافقم)
2- پمپ گرون نمیخوام!:blush:
3- پمپهایی که برای شیشه شور ماشین استغاده میشن به نظر من نمیتونن به صورت 24/7 جوابگو باشن.
من خودم امروز یه سری به بازار قطعات یدکی لوازم خانگی زدم یه مدل پمپ پیدا کردم که میتونه حدود 18 لیتر در ساعت آب را به ارتفاع یک متر جابجا کنه. با قدرت 30 وات. نظرتون چیه؟
ببخشین دیگه زیادی سوال میپرسم!:worried:
با تشکر
دوست عزیز پمپ های شیشه شور میتونن تو مدت زمان کمی راندمان بالایی داشته باشننقل قول:
من فکر میکنم حداکثر بتونن 5 دقیقه آب رو پمپاژ کنن!
چون اونها برای پمپاژ دائم ساخته نشدن و فقط میتونن فشار آب بالایی رو در مدت زمان اندکی ایجاد کنن
اما پمپ های آکواریومی برعکس هستند یعنی شتاب بالایی ندارند اما راندمان کار ، طول عمر و کارکرد بالایی دارند
به هر حال انتخاب با شماست اما پیشنهادم پمپ های آکواریومیه:46:
موفق باشید
یا حق:11:
سلام
مدتی هست که من هم خودم رو درگیر ساختن خنک کننده آبی کردم.
بزرگترین مشکلی دارم درست کردن فطعه ای که روی Cpu نصب میشه.
آحه یک درصد هم نباید احتمال نشتی داشته باشه.
از دوستهایی که خودشون این فطعه رو درست کردن راهنمایی می خواهم
نقل قول:
دوست گرامی ، من متوجه نشدم که منظورتون از دبی چیه ؟!:23:
اگه منظورتون db هستش که روی بسیاری ار فنها و خنک کننده ها و هارد دیسکها و ... دیده میشه ، همون واحد اندازه گیری نویز ( صدا ) هستش :46::46:
یه چندتا پرسش داشتم از شما ...نقل قول:
شما مگه کامپیوترتون همیشه روشنه که احتیاج به یه پمپ سوپر دارین که 24 ساعته کار کنه ؟! ؟!
شما اگه یه سر به پست شماره 4 برگ اول این تاپیک بیندازید ، میبینید که من از چه مدلی استفاده میکنم ... خب حالا چرا پافشاری دارید در مورد قدرت جابجایی ارتفاعی آب ؟! ... ؟!
بزرگی رادیاتور و مقدار مایع خنک کننده ، در خنک کنندگی سیستم شما بسیار با اهمیت هستش ، هرچی بیشتر و بزرگتر ، بهتر .
از پمپ شیشه شور ماشین هم استفاده نکنین که هم نویز زیادی داره و هم زود داغ میکنه :10:
نقل قول:
شما فکر مایع خنک کننده رو هم کردین ؟! ( ضد رسوب و ضد زنگ و ... ) ... از چه جنسی برای ساخت قطعاتتون استفاده کردین ؟! ... تونستین واشر های آب بندی رو هم درست کنین ؟! ... آیا درون واتر کولرتونو جوری طراحی کردین که آب در تمامش جریان داشته باشه و آب گرم در گوشه های تیکه طراحی شده نمونه ؟! ( به طور نرمال قطعه ها اگه چهار ضلعی بنظر بیان ، درونشون دایره ای یا بیضی شکل هست ) .... و ... و ... و ...
و در آخر :
آیا میدونستید که آب با بیشتر قطعات جریان مستقیم نداره و یه دیواره کوچک بینشون هست ؟!!! .
دوست عزیز کلمه دبی در ساختار پمپ های مایعات یک درجه تعیین راندمان هستشنقل قول:
دبی یعنی میزان حجم مشخصی از مایعی خاص و دارای سرعت و شتاب معین از سطح مقطع تعین شده:10:
با دسیبل تا اندازه ای آشنایی دارم:46:
دوست عزیز به نظر من باید سیستم خنک کننده دست سازتون رو طوری طراحی کنید که فضای کیس خنک کنهنقل قول:
هیتسینکی که برای CPU طراحی میشه از استانداردهای بالایی برخورداره و اصلا جالب نیست که بخواهیم جای اون رو با قطعات دست ساز عوض کنیم
خیلی از استاندارد های دیگه هم باید رعایت بشه که شاید اگر در رعایت اونها دقت نکنید باعث آسیبهای جدی به سیسمتون بشید:46:
به هر حال من فکر میکنم به ریسکش نمی ارزه
اما اگر عزمتون راسخه برای ساخت من این نظر رو دارن
یک هیتسینک، دقیقا مدل هیتسینک CPU خودتون بگیرید
پره های فلزی اون رو ببرید ، چیزی که باقی میمونه یک صفحه آلومینیومیه که روی CPU نصب میشه
حالا میتونید لوله های مسی مناسب رو روی قطعه آلومینیوم بچسبونید(با پیچ ، لحیم با چسب)
موفق باشید:11:
یا علی
اصلا من قصد استفاده از پمپ شیشه شور را ندارم! نمیدونم چی باعث شده شما فکر کنین میخوام از این پمپ استفاده کنم؟
سیستم من گاهی اوقات تا 48 ساعت هم روشن میمونه دوست عزیز!
شما در مورد پارامترهای مهم پمپ بگین تا ما یاد بگیریم! بالاخره یه پارامترهایی باید باشن که آدم پمپو با توجه به اونا خریداری کنه؟!
دبی هم میشه میزان حجمی (یا وزنی) از مایع که در یک زمان ثابت از واحد سطح عبور میکنه. (به ما اینجوری یاد دادن!)
با تشکر
با سلام خدمت دوستاننقل قول:
شرمنده اگه كم پست ميدم چون به دليل عدم آشنايى با تايپ فارسى سخت هست كه پست بدم
در مورد ساخت سيستم watercooling و وسايل اون من خيلى تحقيق كردم
اول از همه بگم كه اگه كسى در تهران به دنبالِ ساخت چنين سيستمى هست حتما به من پيغام بده
در مورد pump اول از همه بگم كه چيزى تحت نام pump external aquarium در ايران نيست و كاربرد نداره چون فروش ندارن و فقط pump اينترنال دارند كه داخل آب قرار ميگيره
من مقایسه ای بين pump هاى معروف خارجى و مدل هاى اينترنال كه در تهران مغازه ها دارن انجام دادم كه با قیمت به اطلاع دوستان ميرسونم :
اول نمونه های معروف خارجی و مشخصات اونا :
نام مدل دبی (لیتر در ساعت) ارتفاع هد پمپاژ (متر)
ٍEhiem 1048 600 1.2
Ehiem 1250 1200 2
Swiftech 350 350 4
Swiftech 355 454 6.1
Swiftech 655 1200 3.1
Hydro L30 1700 2
Hydro L35 1200 2
حالا نمونه های اینترنال با مشخصات مشابه در ایران :
نام مدل دبی ارتفاع هد پمپاژ قیمت
Resun Sp-2500 1400 1.5 9000
Resun SP-3800 2000 1.8 10000
Tiaiu Hj-1841 1800 2.5 12500
Tiaiu Hj-1541 1400 2 10000
از دوستان اگه کسی مدلی با مشخصات تقریبا مشابه تو آکواریم فروشی ها پیدا کرد با ذکر مشخصات و قیمت پست بده .
خیلی ممنون امیر جان
منم مشهد نتونستم مدل External پیدا کنم اما اگه این مدلهای داخلی را پیدا کردم حتما خبرت میکنم.
با تشکر
آآآآآآآآآآآآه ، من اونرو با دی بی نویز اشتباه گرفتم ... شما درست میگید :43:نقل قول:
بله بله ، متوجه شدم که کدوم رو میگین ... یه ثانیه اونرو با واحد اندازه گیری نویز اشتباه گرفتم :43:نقل قول:
ضمیمه:46:نقل قول:
اگر برای واحد اندازه گیری نویز دسیبل (db) بکار ببریم فارسی رو که نه، اما کل پاس داشتیم:10::46::11:
3D GALAXY II هم یک محصول خوب و کارآمد از گیگابایت هست که قیمت خوبی هم داره.
قدرت این cooler در خنک کردن پردازنده بیش از دو برابر فن های مطرح هستش.
شما میتونید کیت blue eye رو هم از گیگابایت بخرید تا بتونید کارت گرافیک و پل شمالی رو هم خنک کنید.
با این کار دمای پردازنده گرافیکی 20 تا 30 درجه پایین میاد که عالیه.
در ضمن هم در بسته 3D GALAXY II و هم در بسته blue eye هیت سینکهای کوچک برای خنک کردن حافظه های کارت یا ram استفاده کنید.
3D GALAXY II یک فن 8cm LED هم برای خنک کردن اطراف پردازنده و ترانزیستورهای MOSFET داره.
قیمت 3D GALAXY II حدود 130 تومنه که با مراجعه به نمایندگیهای گریین میتونید تهیه کنید. از قیمت blue eye اطلاع دقیقی ندارم.
با ای خنک کننده میتوانید E6750 را تا 4GHz اورکلاک کنید.:18::27: