آقای Genjo خیلی جالب بود.
منتظر ادامش هستم.
Printable View
آقای Genjo خیلی جالب بود.
منتظر ادامش هستم.
نقل قول:
آکاتسوکی
معنی اصلی این کلمه اشاره دارد به سپیده دم. ولی اگر بخواهیم به صورت جدا آنرا بررسی کنیم Akaیعنی قرمز و Tsuki یعنی ماه.این سازمان یک مجموعه از تبهکاران کلاس S می باشد. بیشتر افراد این گروه Missing-nin هستند ، افرادی که بعد از قتل و خرابی از دهکده های خود متواری شده اند.با کنار رفتن اوروچیمارو و مرگ ساسوری و دیدارا و کاکوزو و هیدان اکنون 6 عضو فعال در این گروه باقی مانده است.با مرگ ساسوری Tobi به جای او قرار گرفت. بیشتر اعضای این گروه دارای پیشانی بندهایی از دهکده خود می باشند که روی علامت دهکدهشان یک خراش افتاده است. همه اعضا دارای یک انگشتر هستند که موقعیت آنها را در گروه نشان می دهد. همچنین لباس آنها یک ردای سیاه است که روی آن ابرهای قرمز کشیده شده. آنها به صورت گروه های 2 نفری کار می کنند و معمولاً برای بدست آوردن جوتسوهای جدید و اطلاعات به دیگر کشورها سفر می کنند.
هدف نهایی این گروه کنترل جهان است واین هدف مستلزم 3 بخش زیر است.
1- گام اول در اختیار داشتن پول زیاد
2- گام دوم ایجاد کردن و پرورش دادن افراد مزدور است.
دهکده های شینوبی برای آنها پول بدست می آورد و پابرجا نگهداشتن پول نیاز به جنگ دارد و به این علت که در 10 سال اخیر جنگهای وسیع نبوده است دهکده های شینوبی به بخش های کوچک تقسیم شده اند. 5 دهکده بزرگ می تواننستند که این سیر نزولی را کنترل کنند ولی مابقی از عهده این مهم بر نیامدند. آکاتسوکی نیروی نظامی خود را بدون حمایت هیچ دهکده ای برپا خواهد کرد.این گروه می خواهد با استفاده از نیروی Bijuها یک نبرد جدید و عجیب را شروع کند و بازار نینجا و فرستادن شینوبی را به انحصار خود در آورد. در نهایت آنها می خواهند کلیه جنگها را کنترل کنند و با استفاده از قدرت بیجوها تمام دهکده های شینوبی را نابود کنند و یا آنها را وادر به اطاعت از خود بکنند. با اینها گروه به گام سوم می رسد .
3- کنترل جهان
این احتمالاً هدف نهایی آنهاست و برنامه این هدف توسط پین (Pain) بعنوان رهبر به اعضای گروه منتقل می شود.
هدف گروه بسیار مشکل است و باید ابتدا بیجوها و جینجوریکی ها را بگیرند که عبارت است از نیروی فداکاری انسان.
مکان قبلی این گروه یک غار بزرگ بود که در مبارزه ساکورا با ساسوری به ویرانه تبدیل شد و پس از آن محل اختفای این گروه مخفی است. ولی چیزی که حتمی است این است که باید محل جدید بزرگ باشد زیرا برای باز کردن مهر جینجوریکی و خارج کردن بیجو نیاز به یک مجسمه جهنم غول پیکر دارند و این مجسمه نیاز به فضای وسیع دارد . این احضار نیز توسط پین انجام می شود. دهان این مجسمه بسته شده است و دستهایش دستبند زده می باشد و این مجسمه درای 9 چشم می باشد.
هر یک از انگشتان دستهای این مجسمه مخصوص یکی از اعضای آکاتسوکی است.انگشتر های این گروه به آنها اجازه می دهد که در جایی خارج از منطقه احضار مجسمه باشند ولی به صورت مجازی در آنجا حضور بیابند و حتی چاکرای خود را استفاده کنند تا بیجوها را از بدن جینجوریکی ها خارج کنند. جریان خارج کردن بیجو وقتی که اعضای آکاتسوکی 9 نفر بودند ( بدون اوروچیمارو) 3 روز و3 شب طول می کشید.
برای خارج کردن بیجو از بدن جینجوریکی اعضای گروه از فن Genryuukuu Fuujin یا (Mystical Dragon Nine Exhaustion) استفاده می کنند. این فن باعث می شود که دهان مجسمه باز شود و 9 اژدها از ان خارج شوند و جینجوریکی را احاطه کنند و سپس شروع به خارج کردن بیجو نمایند. وقتی که عملیات تمام شد یکی از چشمان این مجسمه به صورت کامل شکل می گیرد و روح بیجو درون آن مهر می شود و بعد جینجوریکی می میرد.
نظر بدید تا بقیه ی اطلاعات جدید رو هم براتون بگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دارم یه چند تایه دیگه رو هم آماده می کنم(فقط ترجمش یه مقدار طول می کشه)نقل قول:
این پستم پاک بشه!!!(مشکل از سرور p30 بود)
Genjo جان اگر ناروتو بفهمه ساكورا این شعر را گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ذهنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جا ساسوکه(تو فیلم ساسکه میگه تو ژاپنی اش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساسکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وکشمت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کاکاشی جلوشو میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشم اومد Zed2 جان.:10:نقل قول:
همینه باید به تاپیک آبرو رنگ بدی(که کار شما حرف نداشت):11:
من شخصا دوست دارم بازم تو تاپیک از این فعالیت ها ببینم.:12:
مرسی:46:
راستی یه خبر جدید::37:
داشتم مانگاهای ناروتو رو میخوندم که به یه تراژدی برزگ در ناروتو رسیدم.:41:(برایه من قابل درک نبود)آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا:19:
براتون مطلب تویه یه عکسه سر گشاده میزارم تا به حقیقتی تلخ پی ببرید
حدس می زنم... وقتشه که قلبمو بیرون بیارم(I Guess...It,s Time TO Put Down MyPen)
woooooooooooooooooooooow Oh my God
What???
من از این تصویر ها که چیزی دستگیرم نشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بعد از یه مدت نسبتا طولانی دوباره اومدم اینجا
در مورد جیرایا هم از یه منبع موثق فهمیدم که میمیره sad
آقای zed2 و آقای Genjo خیلی ممنون.مطالب باحال بود.:10:
این که جیرایا میمیره چز جدیدی نیست.شاید بیشتر از 2 ماه باشه که مانگای اون قسمت اومده.
ولی نامردا چندتایی ریختن روسرش.فکر کنم تمام اعضای آکاتسوکی با هم تونستن بکشنش.:41:
الان براتون کاملتر توضیح میدم.:10:نقل قول:
درسته.:46:نقل قول:
دو ماه که نیست ولی منم می دونستم که میمره ولی نمی دونستم که چه جوری و توسط چه کسی کشته میشه.! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از کجا بگم که خدا رو خوش بیاد و هم بندگانشو!!!:31:
ابتدا کونامه توسط بارونی که پین(لیدر آکاتسوکی)به وجود آورده جیرایا رو پیدا می کنه و حتی باهاش درگیر میشه ولی نمی تونه جلویه استاد سابقش مقاومت کنه .
در اینجا بود که پین برایه دفاع از کونامه وارد صحنه میشه و میاد با تکینک های مختلفش با جیرایا بزرگ می جنگه ولی هر حمله ای رو که انجام میده توسط جیرایا یا دفع و با پاسخ داده می شه!
برایه همین از تکنیک فوق العاده قویه خود که کپی کردن از خودش به 3 نفر دیگه که هر کدام از تکنیک های خاصی رو انجام میدادند درست میکنه.
ولی جیرایا از تکنیک جدیدی استفاده می کنه و در مقابل این سه شخصیت دفاع می کنه و حتی در یک حمله اونا رو ضخمی می کنه که منجر به از بین رفتنه کپی های لیدر آکاتسوکی و خودش میشه(؟)
ولی بازم پین زنده میشه و از خودش 6 تا کپی درست می کنه که هر کدومشون می تونند از عنصر ها ی خاصی استفاده کنند که این برایه جیرایا گرون تموم میشه.
در جنگی که بین جیرایا و 6 کپی از پین در میگیره و تکنیک های خاصی که بین این ها رد بدل میشه که حتی قویتره از تکنیک های هوکاگه ها هستش در نهایت منجر به کشته شدن جیرایا میشه که خودتون میدونید.(در صورتی که جیرایا می تونست فرار کنه ولی این کار رو نکرد و می خواست اگه هم کشته میشه پایان آبرومندی داشته باشه):41:
در پایان جنگ هم پین وقتی داشت به کپی های خودش نگاه می کرد گفت»:ما اگه رازمون رو نگه نمی داشتیم مطمئنن پیروز نمیشدیم.
و در آخر جملش میگه .:
"من تو را(جیرایا)در بالاترین حد ستایش می کنم .معلم سابقم:37:
آقای Genjo خیلی خیلی ممنون.:40:
ترجمه کار خودتون بود؟
من نمیدونستم که کی کشتتش.فقط میدونستم که اضای آکاتسوکی این کارو کردن.:41:
اینطور که معلومه باید نبرد زیبایی بین ناروتو و پین بوجود بیاد.:5:
هر چی باشه باید انتقام استادشو بگیره.مثل شیکامارو که انتقام گرفت:46:.
نقل قول:
سلام HPK34 عزیز.خواهش می کنم:11:
ترجمه خودم با کمک یکی از دوستان بود.
احتمال جنگ بین پین و ناروتو کمه چون پین قدرتش خیلی خیلی بیشتر از ناروتو هست .مگه اینکه با کمک ساسکه یا کاکاشی انجام بشه که بعید میدونم(احتمالا اگه هم کسی بخواد به ناروتو کمک کنه اون شخص تنها سوناده می تونه باشه تا شاید انتقام جیرایا رو بگیره.)
ولی کلا حیف شد که جیرایا بزرگ کشته شد.(اوروچیمارو هم که احتمالا کشته شده(؟))
در ضمن:جیرایا فقط برایه ناروتو استاد نبود .اگه سوناده بتونه کشف رمز کنه و اطلاعاتی رو که در پشت غورباقه نوشته بود رو ترجمه کنه و به ناروتو بگه ...جیرایا نقش پدر خوانده ی ناروتو هم داشت.(البته یه کتاب هم هست که خدا کنه سوناده پیدا کنه)
البته وقتی که خوده جیرایا داشت می مرد تازه فهمید که ناروتو رو می شناخته و اسم این پسر بچه رو کجا شنیده!!!
ایول بابا شما خیلی جلو هستید اگه می شه یه سایت بدید من مانگا ها رو با لینک مستقیم سری دانلود کنم اینطور که معلوم با مانگا سریتر پیش می ریم اما اخه اگه قسمتی توی مانگا باشه و کارتونشو نشون نده خیلی ضد حال اما یه ادرس بدید من برم دانلود کنم تا همین 391 اخه سایتی که من می رم برای دانلود مانگا اذیت می کنهنقل قول:
آقای Genjo اول اینکه ترجمتون خیلی عالی بود.:11:
در مورد سوالتون هم باید بگم آره.ساسوکه(نامردیه که دومی نداره.:31:)بعد از 2-3 سال که اوروچیمارو بهش تعلیم میده یهو تصمیم می گیره که بکشتش و اینکارو هم میکنه.البته اوروچیمارو کاملا نمیمیره و یه جورایی روحش و قدرتش میره تو بدن کابوتو.
من تمام اینا رو تو تاپیک قبلی خوندم.خیلی چیزای دیگه ای هم گفته شده که تعریف کردنش حوصله می خواد.:31:
شما مثل اینکه خیلی ناروتو رو دست کم گرفتیتا.:13:
من مطمئنم که همچین نبردی خواهد بود.:20:
سلام دوستان ببخشید یه چند وقتی نیومدم آ خه کار داشتم...من الان صفحه ی 391 مانگا هستم. جنگ ساسوکه و ایتاچی. اگر این جنگ را نبینید نصف عمرتان به هدر رفته! اما از یک چیزی سر در نمی آورم توی بعضی جا ها خوندم ایتاچی ساسوکه رو میکشه ولی اگه ساسوکه یکم دیگه تلاش کنه میتونه ایتاچی رو بکشه فکر کنم به خاطر اون هیولا یی بود که ایتاچی ساخت اسمش سوسانو بود . در این صحنه ایتاچی و ساسوکه کار خاصی
نمیکنن در صحنه ی بعدی همون طور که میبینید روی صورت ایتاچی و ساسوکه آب ریخته یعنی داره بارون میاد
بعد یک دفعه رعد و برق میشه ساسوکه از آسمون برق میگیره و میزنه به ایتاچی.. و بعد سا سوکه کف میکنه و میبینه منفجر شده بعد ساسوکه می بینه ایتاچی افتاده رو زمین ومیگه: من تونستم . و د وباره ایتاچی بلند میشه و ساسوکه میگه : خدا لعنت کنه تو رو. و قاتی میکنه
ایتاچی میگه: ساسوکه تو قوی شدی خیلی قوی. بعد بلند میشه و یه هیولا درست میکنه به اسم سوسانو و
میگه این آخرین تکنیک منه. تا بعد دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
این سایتی که من دارم ازش دانلود می کنم خیلی سریع آپدیت می شه و میشه گفت هر هفته مانگا های جدید رو آپ می کنه ولی فقط شما باید همون هفته دانلود کنید .
چون بعد از یک هفته مدت اعتبارش تموم میشه.ولی از همه ی سایت هاسریعتر اپ می کنه.
naruto-xx.blogspot.com
مرسی:11:نقل قول:
درباره جواب سوالتون باید بگم:
ساسکه تو این صحنه حق داشت که اوروچیمارو رو بکشه.چون دیگه فنی نداشت که به ساسکه یاد بده .در ضمن اگه تو اون قسمت اوروچیمارو رو نمی کشت(؟) نمی تونست که احتمالا در این قسمتش که ساسکه داره با ایتاچی می جنگه بیاد کمکش(؟)و همچنین اگه نمی کشتش .اوروچیمارو می خواست فن Immportal خودش رو سر ساسکه پیاده کنه و جسمه ساسکه رو تصاحب کنه
چون اوروچیمارو هنوز در ذهن ناخود آگاه ساسکه هست و حتی در جایی که داره جنگ رو از ایتاچی می بازه میاد کمکش(؟)البته هنوز معلوم نیست که کمکش می کنه یا نه ولی در قسمتی از مانگا خوندم که وقتی که ایتاچی جدیدترین فنش رو که توسط "مادارا"(توبی)یاد گرفته میاد و انجام میده.اوروچیمارو از ساسکه می خواد که آزادش کنه و اتفاقا هم ساسکه این کارو می کنه و لی هنوز معلوم نیست چه کمکی از دستش ساخته ست یا شاید اصلا نمی خواد کمکش کنه و فقط فقط می خواسته یه جوری از ذهن ساسکه آزاد بشه.
To Be Continue...:27:.....
درضمن:تا اونجایی که من برداشت کردم.لیدر آکاتسوکی(پین)جتسو هایی خیلی قویتری نسبت به ناروتو داره.و سوناده هم نمی تونه دست رویه دست بگذاره و بیخیال این موضوع بشه چون اون می دونست که جیرایا کجا رفته و چی کار می خواد بکنه(همون عذاب وجدان خودمون):31:برایه همین مطمئنن باید شاهد جنگ سوناده با پین باشیم هرچند که ممکنه ناروتو هم نقش شهید حسین فهمیده فقید رو ایفا کنه:46:
نقل قول:
سلام.
منم این جنگ رو دیدم و مانگایه 392 رو هم خوندم ولی نخواستم توضیح بدم چون شاید زیاد جالب نباشه که هنوز داستان رو ندونسته تشریح کنیم و نقدش رو بزاریم:31:
اما اگه دوستان مایل بودن درباره اون جنگ هم توصیح میدم.
درباره سوالتون :
شما میدونید که چرا این دوتا می خواند همدیگرو بکشند و چرا همیچین اتفاق هایی افتاده؟؟؟؟
اگه بدونم شما چی رو متوجه نشدید می تونم از اونجایی که شما می خواید توضوح بدم .
[quote=Genjo;2168419]سلام.
منم این جنگ رو دیدم و مانگایه 392 رو هم خوندم ولی نخواستم توضیح بدم چون شاید زیاد جالب نباشه که هنوز داستان رو ندونسته تشریح کنیم و نقدش رو بزاریم:31:
اما اگه دوستان مایل بودن درباره اون جنگ هم توصیح میدم.
درباره سوالتون :
شما میدونید که چرا این دوتا می خواند همدیگرو بکشند و چرا همیچین اتفاق هایی افتاده؟؟؟؟
اگه بدونم شما چی رو متوجه نشدید می تونم از اونجایی که شما می خواید توضوح بدم .[
gejo جان من این را نمی فهمم توی بعضی از سایت ها نوشته ایتاچی ساسوکه رو میکشه و در بعضی دیگر نوشته ساسوکه ایتاچی رو میکشه بالاخره کدومش ؟ راستی 392 را از همین سایتی که گفتی دیدی خدا خیرت بده که اینو گفتی من الان میرم ببینم و به خاطر این می خوان همدیگر را بکشن که ایتاچی کل دهکده و مامان بابا ی هر دو شون رو کشته و ساسوکه هم میخواد انتقام بگیره :11:
آقای jangel girl میشه خواهش کنم دیگه خلاصه مانگاها رو اینجا نگذارین.همونطور که آقای Genjo گفتن الان موقش نیست.
آقای Genjo من یه چیزی رو نفهمیدم.روح اوروچیمارو تو بدن کابوتو هست یا ساسوکه؟
خوب شاید شما درست بگین که سوناده با پین میجنگه.ولی من که میگم مطمئنن یه طرف دیگش ناروتو هست.
سلامنقل قول:
روحش احتمالا باید تو بدنه ساسکه هم باشه (یا در ذهن نا خودآگاهش)
چون تو مانگاش که همچین صحنه ای پیش میاد .(یکی از دلایلی که میگم تا قسمتی مورد نظر تموم نشده نقدش نکنیم برایه همینه که شما هم درست گفتید)
درضمن:حتما میدونید که جیرایا چطور ناروتو رو در آخرین لحظه ی مرگش شناخت؟؟؟و یادش اومد که اسمش و قیافش رو کجا دیده؟؟؟؟؟
[quote=jangel girl;2168461]سلامنقل قول:
من هم مثله شما تا همون قسمتی که دیدم اطلاعات دارم(از این سایت سریعتر دیگه پیدا نمیشه )حتی دوسته من هم از این سایت مطالبش رو میگیره و تو وینی پدیا آپلود می کنه
و اما در مورد جوابتون که گفتید " به خاطر این می خوان همدیگر را بکشن که ایتاچی کل دهکده و مامان بابا ی هر دو شون رو کشته و ساسوکه هم میخواد انتقام بگیره "
براتون از اولش میگم که چرا اینطور شده:
پست بعدی
از اولش میگم::31:
از اونجایی که اون شب ایتاچی ساسکه رو نکشت.
برو به معبد اصلیه معبد تانکنو ....در زیر هفتمین نمد حصیری پشت دیوار....در سمت راست محل ملاقات رازه مخفی طایفه ی ماست
هدف حقیقی ......همون چشم طائفه ی ما...........
این راز اونجا ثبت شده.
اگه تو بتونی مانککیو شارینگان تو رو بیدار کنی سومین شخصی هستی که ازش استفاده می کنه."با ضمانت من"
و تو اگر چنین کنی....اونوقت زندگی تو می تونه ادامه داشته باشه.
وقتی که چشمهای یکسانی مثله من بدست آوردی دوباره به پیش من بیا!
__________________________________________________ _____
این تنهایی دلیلی بود که ساسکه رو نکشت(وچراشو تو پست بعدی میگم)
وچرا اون شب ساسکه زنده موند:31:
داستان به خیلی زمان قبل بر میگرده ....
هر دویه آنها از همه راه ممکنه مساوی بودند و دایما مسابقه داشتند تا مشخص بشه کدومشون قویترند.
هر دوتاشون شارینگانشون رو فعال کرده بودند
از قبل اون ها مطرح شده بودند.در نتیجه هر دو شخصیت با استعداد دارو دسته ی خودشون رو داشتند.
آنها دایم توانایی شون رو تصحیح میکردن و زود...
یک چنین شاهکاری در هیچ کدام از طائفه تربیت نشده بود.
با اون چشمها ....برادر ها کنترل اوچیها رو در اختیار داشتن.و برادر بزرگتر کنترل خاندان اوچها رو در اختیار داشت
ولی یه دفعه مادارا شروع کرد به اخطار دادن به یه نوعه غریبه و ترس غیر عادی در خودش
من قبلا بهت گفته بودم.... زیاد استفاده کردن از این چشمها (همون مانککیو شارینگان) کوری به همراه داره(حالا کی گقته خدا می دونه)ولی مطمئنا همون کسیه که با ازداج با زنی از خاندان بیاگوکان تونست همچین نژادی رو تربیت کنه...ولی هنوز تو داستان اسمش نیومده و مشخص نیست که زنده ست یا مرده...
این سرنوشت حتمی همه ی کسانی که مانککیو شارینگان دارند(استفاده ی زیاد و منجر به کور شدن)
ولی در عوض برایه اونها فوق العاده قدرتمنده و براشون قدرتی زیادی رو میاره(قویترین اسحله ی شناخته شده)اما آخر عاقبتشون اینه که چشاشون از کار میوفته و نور برایه همیشه از زندگیشون دزدیده میشه.
مادارا هر کاری تونست کرد تا کور نشه و لی همش بی فایده بود.
اون احساس ناامیدی میکرد
و در آخر مانککیو او را تصرفش کرد برایه یک منبع روشنایی جدید...
بدون شرح
منو ببخش..."
بدون شرح
ناگهان او هر دو چشم برادر کوچکترش رو درآورد
نور برگشت.........به دنیایه مادارا
و تاریکی هیچ وقت برنگشت
یک مانککیو شارینگان پایدار.
به واسطه ی عوض کردن میزبان های چشم برادر جوون تر .او یک نور خاموش نشدنی پیدا کرد
اما این فقط نصف داستان بود.
عضو پیوند شده نیز رشد کرد دقیقا مثله یک تکنیک جدید....
مشخصا این معاوضه فقط می تونست بین دو عضو یک خانواده باشه
وحقیقتا سود بردن از چشم های دیگه مساوی نیست با معاوضه ی چشم ها ی هم سان و سود بردن از یک قدرت جدید.
قربانیان زیادی جمع شد در تاریخچه ی خاندان ما
این آخرین راز باقی مانده از چشم های ماست
با این قدرت مهار نشدنی و بی پایان مادارا تمام شینوبی ها خاندان اوچیها رو راحت کنترل می کرد.
او سریع مورد تحسین قرار گرفت تا به عنوان قویترین شینوبی در جهان یک اتحادیه با طائفه ی سنجو در جنگل ها ی زندگی سازمان سهمگین تشکیل دادند(احتمالا همون نیرویه پلیس کونوهاست)
به تنهای معرف و معروفیت دهکده ی پنهان برگ شد
ولی مادارا و فرماندهان سنجو بهترین شهرت رو به ارمغان آوردند تا اینکه هوکاگه ی اول شروع کرد به پایان دادن دعوا های پلیس دهکده ی جدید
به هر حال اون برایه کنترل جنگ گم شد ولی زنده موند تا با این چشم ها و قدرتش کاری انجام بده(مادارا)
اون یک قالب جدید رو به اسمه آکاتسوکی ساخت و خودش در سایه ها موند.
مادارا در پشت حمله نه دم در 16 سال پیش به دهکده ی پنهان بود.
ناراحت کنند ست ولی این بار هم توسط چهارمین هوکاگه دهکده شکست خورد.
تو هرگز به میل خودت بهتر از این نمیشدی.
حالا فهمیدی چرا تو رو زنده نگه داشتم..............بخاطر خودم
دوستان از قسمت 41 به بعد شیپیدون کسی داره یا جای برای دانلود سراق دارید
تورنت بلدي دانلود كني؟نقل قول:
اگه بلدي برو به سايت زير:
کد:http://www.dattebayo.com/
آقای Genjo ممنون بخاطر توضیحات بسیار خوبتون.:11:
میشه بگین چطوری جیرایا درمورد ناروتو یه چیایی یادش اومد؟(البته اگه میدونین موقش نیست نگین.:46:ممنون میشم پی ام بدین.:11:)
آقای mokhtar تو صفحه 16 همین تاپیک چند تا سایت معرفی شده.:46:
نوشته شده توسط Hpk32
نقل قول:
نقل قول:
سلام.
خواهش می کنم:11:
وقتی که جیرایا داشت می میرد یاده قدیما می فته و ......
زمانی که داشت به مجسمه های صخره ای هوکاگه ها نگاه می کرد و با خودش می گفت که من هم می خوام مثله اونا بمیرم.
برایه اینکه یاده و خاطره ی اون ها رو زنده کنه و طوری باشه که همیشه اونا تو ذهن مردم زنده باشند و همیشه ازشون یاد کنند زندگینامه و خاطرا ت خودش رو تو کتابی می نویسه .
در جایی از داستان نشون میده که کتاب دسته پدر ناروتو هست و می خونتش و بهش میگه که این کتاب خوبی و بدرد آینده ی بچه ی ما هم می خوره.و باسه همه ی شینوبی ها مهم خواهد بود.
در یک لحظه مادر ناروتو که حامله ست(کوشینا)رو می بینه که وقتی سر زده میاد تو میگه "ناروتو" این اسمه زیبایی...
و جیرایا می خنده می گه پس اون پسر و و اگه اسمش رو من میدونم .پس من هم پدر خوانده اش هستم.
کوشینا میگه:یعنی شما واقعا می خواید بیاید بر بالین بچه؟؟؟
yellowflash (پدرناروتو) که در اون زمان هوکاگه هم بود میگه .کاملا همینطوره.شما مردی با مهارت و مثال زدنی هستید و ما قطعا به دنباله همچین مسئله ای هستیم.
جیرایا :که در ابتدا به شوخی همچین مطلبی رو گفته بود متحیر میگه (که اینطور)
که بعد زمان به حالت حال بر می گرده و با خودش می گه:
"من الان یادم اومد"........"این اسم اون بود"
بعدش بخاطر همین مطلب در حالی که تمام بدنش پر از شمشیر هایی که پین و کپی هاش از پشت به بدنش فرو کردن و داره از خونریزی میمیره از جاش نیم خیز بلند میشه و با یکی از وزغ های افسانه ای صحبتی می کنه و در پشتش رمزی می نویسه و بهش می گه که تو باید برگردی به دهکده پیش سوناده و .......:31:
آقای Genjo خیلی خیلی ممنون.
ماشالا شما اطلاعاتتون خیلی بالاست فکر کنم مانگا زیاد خوندین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یادم نبود که پدر ناروتو شاگرد جیرایا بوده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خواهش می کنم.
من بیشتر از اینکه انیمه رو ببینم مانگا می خونم .باورت نمیشه هنوز قسمت 43 رو ندیدم:31:
ولی این پست یه چیز دیگه ای میگه::31:(مچ گیری.:21:)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2153520&postcount=191
نقل قول:
منو کجا میبرید زندان...............................:18: من هنوز جوونم و آرزو دارمااااااااااااااااااااا اااا:27:
اون قسمت هم تو مانگا خونده بودم.(من هنوز از اون لینکی که دادید وقت نکردم برم قسمت 44 رو دانلود کنم )قسمت 43 رو هم کامل ندیدم
نشون به این نشون که وقتی دیدم اوروچیمارو فرار می کنه دیگه بیخیال شدم:21:
درضمن:هر شب دارم فیلم دانلود می کنم دیگه وقت ندارم:31:
من این جریان که مادارا همچین کاری کرده رو از تو مانگا خونده بودم و میدونستم راستی این ساسوکه الهی بترکه ایتاچی بهش گفته که بابای ناروتو کیه این صحنه خیلی قشنگ بود ساسوکه تا دو ساعت دهنش باز بود و ژیرایا را خیلی بد کشتن کسی میدونه این پین (الهی بمیره) برای چی به ژیرایا گیر داد؟ آخه توی مانگا چیز خاصی ننوشته بود که برای چی یک دفعی اومدن به ژیرایا گیر دادن. برای دنلود هم سایتwww,crunchiroll.com تا قسمت 49 اومده این سایت ژاپنی است و همه ی انیمه های ژاپنی را دارد هم بچگی ناروتو و هم شیپودن
سلام
این سایت متاسفانه با زبون ژاپنی آپلود می کنه.و زیاد به کار ناروتو باز ها نمیاد
درضمن:تا اونجایی که من میدونم جیرایا می خواست یه اطلاعاتی از اون جاسوس بدست بیاره .ولی پین فهمید و با کمک کونان پیداش کردند و کشتنش
آقا این سایت به نظر من که کارش خیلی درسته.زبونش ژاپنیه ولی زیر نویس انگلیسی داره و میشه یه چیزایی فهمید
من همیشه از این سایت دانلود میکنم. حجم هر قسمتش دیگه بیشتر از 30 مگ نمیشه.ادامه دانلود هم که داره برای دیال آپی هایی مثل من بهتریه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای Genjo منظورتون کدوم جاسوس بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی جنگ ایتاچی با ساسوکه تموم نشده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
نمیشه گفت دقیقا جاسوس بود ولی جیرایا می خواست ازش اطلاعات بگیره که اون داستان بوجوود اومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز مانگا ی جدید نیومده تا ببینم تموم شده یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا مانگا 392 اومده که هنوز دارن می جنگن و اوروپی مارو اومده بیرون تا حال ایتاچی رو بگیرهنقل قول:
راستی خوب ادرس همین سایتی که می گی رو بده دیگه :31: که ما هم بهره ببریم
سلام دوست عزیز.صفحه هات قبل اسم سایت گفته شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این نارتو که بچه گی ها هست نارتو خالی هست منظورم کارتونش هست بهد 220 هست
یا بیشتر این مانگا چی هست و نارتو شیپدون چند قسمت هست یکی از دوستان میگفت نارتو تو زاپن داره نشون میده که به درجه کوهان خوب یادم نیست رسیده و داستان اون پسر کوچیک که دور نارتو میچرخه را نشون میده
کسی اطلاعی داره بعد فیلم هم داره یا قسنت های به غیر از این 2 تا