اره میشه من همین جوری مربی برزیل شدم.نقل قول:
Printable View
اره میشه من همین جوری مربی برزیل شدم.نقل قول:
64 به بالا - 1 DVDنقل قول:
من 06 را بازی نکردم اما واقعا سرعت لودش بالا هست.
اطلاعات غلط ندین.کسی که گرافیک 64 داره حتی مینیمم رم بازی رو هم نداره.
اگر می خوای بازی کنی حداقل 1 گیگ رو می خواد.روون اجرا شدن هم 2 گیگو لازم داره.1 گیگ هم کمی کنده .
از 06 و 07 هم خیلی کند تره چون سیستم بالاتر می خواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببخشید اما فکر کنم که شما دارید اطلاعات غلط می دهید.
از چه لحاظ?نقل قول:
مینیمم رم بازی 512 ست که هر روزش 2 سال طول میکشه.واسه اجرا شدن درست بازی حداقل 1 گیگ می خواد که مطمئنا سیستمی که گرافیک 64 داره رم 1 گیگ نداره.
سرعت لودشم که از قبلیا بیشتره
الان گرافیک من 128 و رم من 512 هستش.نقل قول:
راستی من همون کاری که شما گفتی تا مربی تیم ملی شوم نشد.
لطفا کمک کنید.
نقل قول:رم 512 من تقریبا هر روزش 1 دقیقه طول میکشید.گرافیکم که اصلا مهم نیست برا لود شدنش.نقل قول:
+شاید هلند نشه.چون لیسانس هلندو ندارن.والا یک 100 باری لود کنی بهت پیشنهاد میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتب شد.زمان لودش بیشتره.نقل قول:
بالاخره من مربی انگلیس شدم اما البته بهم پیشنهاد دادند.نقل قول:
لیسانس هلند رو نداری یعنی چی؟ از کجا میشه لیسانس گرفت ؟نقل قول:
راستی من تازه سال اولمه درجم هم 2 هستش چطور زیاد کنمش؟
کجای فصل باید لود کنی تا اینجور ی بشه؟
1-لیسانس هلند رو EA نداره.مثه کونامی که لیسانس هیچ جای دنیا رو نداره.تیم هلندش از بازیکنای الکی پلکی با اسمای الکی.نقل قول:
2-همون هفته اول دوم نقل و انتقالات اگر تو تیم ملی نباشی برات پیشنهاد میاد.
3-اون درجات با بردن و امتیاز گرفتن زیاد میشه.یجا تو پرسونال نشون میده.بازم بچه ها اسمشو یاد دارن بگن.
ميشه براي بازيكنهايي كه عكس ندارن خودمون عكس بذاريم
بله میشه.آموزش سختی داره ولی ساخت عکساش.فوتو شاپ بلد باشین کار راحته.
تو این آدرس عکسارو بریزین:
FIFA MANAGER 08\user\Picture
pictue رو باید بسازین.
حالا عکسا:
اسمش باید شامل فامیل کامل و 2 حرف اول اسمش باشه.مثله:
VieriCh12071979
عکسا باید با فورمت tga باشن.اگر فوتو شاپ بلد باشین میتونین دور عکسا رو حذف کنین.تازه shift q هم بزنین که دیگه دورش سفیدم نشه.مثه این عکس:
حتی میتونین لوگوی تیما رو عوض کنین.مثلا برای تیمای ایرانی:کد:http://amin7256.persiangig.com/VieriCh12071979.tga
MANAGER 08\Badges\Iran
توی ایران 4 فولدر بسازین:
Badge256
Badge128
Badge64
Badge32
4 لوگو رو بزارین تو فولدرا.4 فولدر با سایزای32*32 و 64*64 و...
بعد تو ادیتور بزارین رو تیم.اینم نمونش که پرسپولیسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://amin7256.persiangig.com/pers.tga
سلام من كه نتونستم چيزي دانلود كنم از اون كدي كه دادي عزيز من شديدا به پول نياز دارم من به كي قسم بخورم اقا من پول ميخوام اقا اگه اسمه سايتي را هم ميگيد حداقل لينك مستقيم داشته باشه اگر هم نداشته باشه يه توضيحي بديد ممنون
من چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید
من نمی تونم باشگاه را بخرم قیمت باشگاه 1.3B است با ترینر هم نتونستم پول خودمو زیاد کنم؟
یک مقدار اگه میشه در مورد حالت 3d و امکاناتش توضیح بدید؟
من نمی تونم بازیکن جابه جا کنم چرا ؟ البته در زمان نقل و انتقالات؟
چه جوری میشه از سرمربی گری تیم ملی استعفا داد؟
و قسمتی که میگید باید 100 دفعه لود بشه تا مربی تیم دلخاهتون بشید کجاست . منظورتون اول فصله؟
[QUOTE=Amin_Asterix;1844595]
راستی برای دیدن اسکیل واقعیه جوونا باید اسکاتشون کنی.یعنی اسکاتت رو بفرستی سراغش والا اسکیلارو نمیبینی:46:(همه 70 80 میشن برات)
منظور جمله بالا را نمی فهمم
اخه چه جوری میشه اسکاتت رو بفرستی سراغشون؟
شما می دونید؟
نقل قول:
اگه لطف کنید من هم راهنمایی کنید ممنونتون مشیم
نقل قول:
بابا این لینکت ایراد داره
اگه میشه یه جای دیگه اپلود کن یا بیشتر توضیح بده؟
امیدوارم یکی پیداشه جواب تمام سوالها مو بده
من همینا رو تا حدودی بلدم:نقل قول:
یک مقدار اگه میشه در مورد حالت 3d و امکاناتش توضیح بدید؟
من نمی تونم بازیکن جابه جا کنم چرا ؟ البته در زمان نقل و انتقالات؟
چه جوری میشه از سرمربی گری تیم ملی استعفا داد؟
و قسمتی که میگید باید 100 دفعه لود بشه تا مربی تیم دلخاهتون بشید کجاست . منظورتون اول فصله؟
تو حالت 3d بازی شما میتونین در نقش یکی از بازیکنا بازی کنین که قبل از بازی انتخاب می کنین.البته نتیجه بازی تو این حالت خیلی به کوچ شما بستگی داره و مثل حالتای دیگه الکی نیست.
میشه یکم در مورد سوال دوم توضیح بدین؟یعنی چی نمیشه؟1000 تا دلیل ممکنه داشته باشه.
من هر کاری کردم نشد.هی میگه قرارداد داری.البته اگر فصل اول باشی خودشون آخر فصل میندازنت بیرون.کلا فقط اول فصل میشه مربی تیم ملی شد.همون 10 روز که گذشت پیشنهاد میدن.یعنی اگرم بکشی کنار جای دیگه نداری بری.حداقل به من که یک ساله تیم ندارم پیشنهاد ندادن.
همون اوله.البته دقت کنین که باید لول بالا داشته باشین تا تیمای خوب برین.همینجوری نمیشه.
ای بابا تو قسمت scoutingنقل قول:
شما می دونید؟
بعد جلوی اسم اسکاتتون >>assighn task
بعد >>monitor player
اونجا بفرستین دنبال بازیکنا تا اسکیل اصلی رو ببینین.البته تو ادیتورم میشه دید اما خوب تو بازی تغییر میکنن.پس بهتره اینجور بازیکنا رو اسکات کنین.
از جواب خیلی ممنون امروز امتحان می کنمنقل قول:
راستی اسکیل را کجا نمایش می ده
من لیول و talent با زیکنها را نمی بینم چون از اول فعال نکردو نکنه منظورت اینهاست
منظورم هم اسکیل بود هم لول.نقل قول:
اسکیل همون قدرتاس دیگه.الان شما برای مثال تمام اسکیلای کریم بنزما رو 70 و 80 و اینا میبینی.لولم اگه میدیدی میزد فقط 80.حالا که اسکات شه عددای دقیقو میده.
هی میگه موافق نیستنقل قول:
من مبلغ هم بالا می برم نمی دونم یه چیزی کم میشه آخرش میگه نمیشه؟
خوب باید زیاد بدی.نقل قول:
player agent رو بزن یک قیمتی بهت میده.همون حدود باید بدی تا بخریش.
از player exchange استفاده کنی بهتره.بازیکنی رو هم که می خوای عوض کنی رو بفرست تیم رزرو تا اونجا بتونی عوض کنی
1-باید بازی را هک کنی یعنی در قسمت خرید خانه بیرون از بازی کنار پول خانه یک - منفی بذاری.نقل قول:
2-در این قسمت شما می تونی به جای یکی از بازیکنات بازی کنی.
3-باید بهت پیشنهاد بشه.
4-نمی شود البته تیم ملی می تواند شما را اخراج کند. (حالا تیم ملی خودت کجاست؟)
5-بله اول فصله.
شما می دونید؟[/quote]
شما می توانید با داشتن شخص اسکات به کشورهای مختلف سری بزنید البته شما نه اسکات شما و بازیکنان را مورد ارزیابی قرار دهید.
از player exchange استفاده کن خیلی بهتر است.نقل قول:
امير جان ميتونستي همه اين پست ها را تو يه پست بدي آخه نظم تاپيك به هم ميخوره!
امیر جان احساس میکنم زدی از پایه تاپیکو داغون کردی
به غیر از 50 تا ارسالل پشت هم الکی شما جواب سوالای جواب داده شده رو دادی عزیز...
اندفه از آخر بخون صفحاتو
سلام
1_من استادیوم منچستر رو دادم برای بازسازی چقدر طول میکشه تا درست بشه ؟ اول موقع قرارد ساخت نوشته بود 1 سال ایا همون یکساله یا نه ؟ (در ضمن ایا برای همونه که تماشاگر های بزی تیمم 0 است؟)
2- من کمپ هایی تو سراسر جهان ساختم پولش رو هم همون اول گرفت مربی هم براشون انتخاب کردم ولی بعد 4 ماه اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده . می خواستم بدونم کی فعال میشن؟
عکسی برای بازی به صورت 3d با یک بازیکن انتخابی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي اين كمپ هايي كه مي سازيد هركدام چهار امكانات دارد اگر با امكانات پيشرفته درست كنيد پس بايد هم پول بيشتري هم مدت زمان بيشتري صبر كني كه فكر كنم كمترين زمان ممكن 180 روز است البته روي هركدوم از كمپ ها كه مي ريد در ستون دوم كه اسمش رو نمي دونم نوشته چند روز ديگر درست مي شهنقل قول:
نقل قول:
لصفا در مورد دکمه های بازی توضیح دهید.
نقل قول:
1-تقریبا 1 سال اما فکر کنم که 2 سال طول بکشه.
2-اگر لول کمپ هات 4 باشد 571 روز کلا صول می کشد.
در مورد بقيه هم همينطوره؟:20:نقل قول:
نه بسته به لول تناسب داره ...نقل قول:
اووو اوكي ممنون دوست عزيز:11:نقل قول:
بستگی به حجم ورزشگاه شما دارد.نقل قول: