دوستان همه نوع تعمیراتی این گوشیها دارن حتی صفحه اصلی در صورتی که بسوزه . این امکانات وارد ایران شده البته گوشی من که چیزیش نشد ولی نمایندگی که رفته بودم ودیدم همه چیزو توضیح داد جالبه بگم اولین بار بود که 1 گوشی رو چشم و گوش بسته خریدم .
Printable View
دوستان همه نوع تعمیراتی این گوشیها دارن حتی صفحه اصلی در صورتی که بسوزه . این امکانات وارد ایران شده البته گوشی من که چیزیش نشد ولی نمایندگی که رفته بودم ودیدم همه چیزو توضیح داد جالبه بگم اولین بار بود که 1 گوشی رو چشم و گوش بسته خریدم .
گوشی در حد 400 تومان که تلویزیون دیجیتال داشته باشه سراغ دارین ؟
کد:http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idAntenna=0&idOS=0&idDisplay=0&idDisplayRes=0&idTouchscreen=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idExpansionCard=0&idGPS=0&bWLAN=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&bGames=0&sColor=&sFreeText=---
پیشنهاد می کنم دوستان خودشون رو برای انتخاب گوشی تلویزیون دار محدود به چند گوشی خاص نکنن
با این رسیوری که لینکش رو گذاشتم هر موقع که نیاز بود به راحتی می تونن هر نوعی از موبایلشون رو به تلویزیون تبدیل کنن
کد:http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_803559
به هیچ عنوان برای خرید گوشی که امکان پخش شبکه های تلویزیونی را داشته باشه عجله نکنید
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/013998.html
همه چيز در مورد c3000
با سلام
من يه گوشي c3000 خريدم !
از نظر زيبايي كه خيلي عاليه - كيفيت مانيتورش خوبه - دوربينش 2 مگاپيكسله كه من خيلي از دوربينش راضي نيستم
وعيب ديگش كه شايد خوبي اون هم باشه وقتي داري بلتوث ميفرستي يا ميگيري اول از من رمز ميگره كه اين رمز را طرف مقابل هم بايد وارد كنه تا بلتوث بشه
اين گوشي ها e - book را هم اجرا ميكنن كه من تو پوشه مخصوصش ريختم ولي نشد!!!!
هر چي سرچ كردم براش بازي پيدا نكردم
در مورد تلوزيونش هم بايد بگم كه خوب كار ميكنه
دو تا سيم كارت هم زمان را هم قبول ميكنه
و من يه جا ديده بودم كه گفته بودن مسيج را ميشه با قلم نوشت ولي من هر كاري كردم نشد
دوربينش قابل ارتقاست چون سوكتي هست
يه صداي واقعا زيادي داره
براي آهنگ هم بايد حداكثر 100 تا آهنگ تو پوشه مخصوصش بريزي تا بخونه
براي نمايش دادن عكس پشت سر هم يه كم مشكل دار
آنتن دهي اون نسبت به بقيه گوشي ها پايينه
سلام
من شنیدم گوشی هایی که فولدر گیم دارن این بازی ها روشون قابل اجراست میشه یکی امتحان کنه؟
( البته از حجمشون معلومه نباید گرافیکی باشن )
کد:http://www.2shared.com/file/3080218/3e340366/1_online.html
با سلام خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك شما باز نشد !!!
اگه گوشي c3000 را ديده باشين اصلا يه دسته جيوستيك مخصوص بازي زير مانيتورشه!!!!!
شنيدم كه بازي هاي 3d را اجرا ميكنه يعني تو دفترچش نوشته
ولي من كه چنين بازيي پيدا نكردم
نقل قول:
لينك شما باز نشد !!!
پيوست شد....
دوست من لینک باز نمیشه....نقل قول:
مطمئن هستی؟نقل قول:
دوست من لینک باز نمیشه....
ممنون به خاطر پیوستنقل قول:
لطفا این فایل ها رو چک کنید اگه کار کنه پس بازی های میکرو روی این گوشی ها قابل اجرا هستندنقل قول:
در مورد بازی سه بعدی هم حتما باید بازی های سوپر نیتندو باشه
در هر صورت یک لینک دیگه میزارم :
کد:http://www.2shared.com/file/3086536/cb9e05ba/2_online.html
سلام
اولا اگه کسی می گه نمی شه من قبول نمی کنم .
پس بگین چه جوری می شه روی این گوشی ها برنامه نصب کرد .
من اون دفعه همه مدل از فایل های برنامه رو امتحان کردم
از سیمبین سری 60
سیمبین او اس
سیمبین 9.1 و 9.2
تا دو ورژن جاوا
هیچ کدام از فایل ها رو نشناخت
حالا شما فایل چه سیستمی رو می خوایین روش نصب کنین ؟
لطفا در مورد گوشی گیگابایت g-smart 120 و i-teq x mob که جزو PDA های تلوزیون دار هستند توضیح بدهید .
نقل قول:
ممنونم بخاطر پيوست
من بازي ها را ريختم تو گوشي !درسته بازي هار رو اجرا ميكنه فقط يه مشكلي هست اونم اينكه فقط يه دكمه از گوشي c3000 من موقع بازي كار مكنه !!!
یک گوشی ان ی سی tv دار خوب معرفی کنید...
ممنون...
پس بالاخره یه چیزی رو اجرا کردنقل قول:
من مشکل شما رو نمی دونم خواهشا افراد دیگه هم امتحان کنند
با سلام و تشكر از شما دوست عزيز - من بازيها رو روي گوشيم ريختم و به راحتي كار ميكنه، گوشيمم C3000 هستش. خيلي دنبال بازي كنترا بودم كه توي اين پكيج هستش، بازم ممنونم!نقل قول:
من مشکل شما رو نمی دونم خواهشا افراد دیگه هم امتحان کنند
خواهش میکنمنقل قول:
میشه این فایل رو هم امتحان کنید؟
کد:http://www.romnation.net/srv/roms/53391/snes204/90-Minutes-European-Prime-Goal.html
ممکنه عکس گوشيتونو بزاريد ببينيمش چه شکلي هست (c3000) ؟
اگه واستون مقدور هست جزييات دقيقش رو هم بنويسيد. خيلي ممنون
جواب نداد دوست عزيز! فقط فايلهايي رو كه پسوند NES داره ميشناسه. پسوندشون رو هم به nes تغيير دادم ولي بازم كار نكرد. موفق باشيد.نقل قول:
میشه این فایل رو هم امتحان کنید؟
ممنوننقل قول:
همچنین
ميخوام يه دونه ازش بخرم پس راهنماييم کنيدنقل قول:
اگه دوربينش برات مهم نيست، بخرش. چون خيلي ضعيه (در حد 1.3). ولي مابقي امكاناتش عاليه. صداش خيلي بلند و كاملاً رسا هستش. بازيهاي ميكرو رو هم اجرا ميكنه. تلويزيونش خوبه، طراحيش جالب توجه، در كل 170.000 تومن ميارزه! من كه از خريدش پشيمون نيستم.نقل قول:
ميخوام يه دونه ازش بخرم پس راهنماييم کنيد
اين مطالب رو از سايت ديگهاي كپي كردم (يه سري از امكاناتي رو كه اعلام كرده بود ولي توي گوشي نبود رو حذف كردم و براي بعضي هاش توضيح نوشتم):
بعد از C2000 نوبت به گوشی جدید C3000 رسید بعضی از خصوصیات این گوشی به شرح زیر است :
زيباتر /کاراتر /باريکتر از C2000
کارکرد شبکه 900 /1800
- اندازه LCD 3.5 اينچ. (توضيح: PEN)
-صفحه نمايش متحرک
- کيفيت نمايش 16 ميليون رنگ. (توضيح: 16 ميليون كه نيست، ولي كيفيت بالايي داره)
- دو سيم کارت (توضيح: همزمان).
- پشتيباني تا 4 گيگا بايت حافظه جانبي.
- 4 بلند گوي قوي با تکنولوژي صداي 3 بعدي (3D).
- نماشي دهنده و گيرنده کانالهاي تلوزيوني تقويت شده. (تمام کانال هاي ايران)
- بدنه ضد خش
- پخش موسيقي با کيفيت واکمن ورژن 3 سوني. (توضيح: البته فقط با پخش اسپيكرهاش، با هدفون به پاي سوني اريكسون نميرسه)
- راديو FM.
- سيستم تشخيص جعلي يا اصل بودن اسکناس و تراول چک (چک هاي مسافرتي).
- دو دوربين 300 کيلو بايتي و 2 مگا پيکسلي با قابليت ارتقاء. (توضيح: روش نوشته 2 مگ، ولي در اصل 1.3 هستش)
- حافظه داخلي 40مگا بايت و پشتيباني 4 گيگا بايت حافظه جانبي ميکرو SD .
- پخش فيلم و تماشاي تلوزيون به صورت Full Screen (سايز کامل) با فرمت هاي MP4 , 3GP, midi, wmp .
- بلوتوس ورژن 2 (جديد ترين و سريعترين نوع بلوتوس با پشتيباني پخش موسيقي).
- پشتيباني SMS, EMS, GPS, GPRS (توضيح: به راحتي از طريق سيم كارت ايرانسل به اينترنت وصل ميشه)
- استفاده از گوشي به عنوان حافظه فلاش بدون نياز به نصب.
- قابليت نصب و اجراي بازي هاي 3 بعدي و بازي هاي نينتندو (NES Game) . (توضيح: بازيهاي ميكرو)
- دفتر چه تلفن 500 نفري با امکانات درج اطلاعات اضافي.
- نمايش کتاب هاي الکتريکي e-Book . (توضيح: فايلهاي note رو نشون ميده. PDF رو ساپورت نميكنه!)
- زمان مکالمه 150-300 دقيقه واقعي. (توضيح: انصافاً خوب شارژ نگه ميداره، ولي ديگه نه اينقدر!!!)
- زمان نگه داري باطري 200-400 ساعت واقعي.
- سيستم ديواره آتش (Fire Wall) براي افراد مزاحم.
- صحفه لغزنده براي استفاده در محيط هاي بازي و تماشاي تلوزيون.
- انتخاب زنگ با فرمت هاي : MP3, midi, Wav
سلام دوستان
تو یکی از فروم های همسایه خوندم که اسم سیستم عامل این گوشی ها نوکلیوس هستش که کل حجم خودش 400 کیلوبایته
(تو پی تی خوندم یه تاپیک در موردش زدن)
joopiter جان از توضيحات کاملت خيلي خيلي ممنون. لطف کردي
بي زحمت عکسش رو هم ميزاري
این گوشی c3000
قابلیت mark کردن هم داره؟
نقل قول:
با سلام
نه نداره!
در مورد بازی هایی که شما گزاشته بودین و دکمه های گوشی خوب کار نمیکرد فقط نیاز به یه تنظیم کوچو لو داشت
ممنون
خيلي قشنگه. فقط چند تا سوال دارم
مسيج تايپ کردن با کيبوردش سخت نيست ؟
قسمت متحرک Lcd بعد از مدتي دچار لقي نميشه ؟
اون دايره اي که توش اسپيکرها هستش بالا و پايينش هم اسپيکره؟ چون تو عکس اون دوتا با دو تاي مجاورشون فرق ميکنن.
از کجا ميتونم به پايين ترين قيمت بخرمش؟
ضمنا بلوتوثش که بالاتر از يک مگ هم ترانسفر ميکنه ديگه
ممنون
سلام
1- نه مشكلي نداره. چون صفحه كليدش كاملاً تخت نيست و جوري طراحي شده كه يه حالت قوسي شكل داره و به راحتي زير انگشت تفكيك شده هستش و حس ميشه. ضمناً منوي فارسي هم داره و فارسي هم ميشه اس ام اس فرستاد.
2- تا الآن كه مشكلي نداشته و فكر نميكنم پيدا كنه. اگه اون عكسي كه از پشت گوشي هست رو نگاه كني، دو طرف اون قسمتي كه بالا اومده، دو تا خط سفيد هستش، اون دو تا خط توي شياري كه زير همون قسمت هستش حركت ميكنند و حالت ريلي دارند.
3- بله اسپيكر داره. جمعاً 4 تا اسپيكر داره كه 2 تاش توي دايره هستش، 2تاش اون كناري هستند.
4- من كه از پاساژ علاءالدين خريدم 170 تومن با گارانتي يكساله، همون گارانتي كه براي نوكيا و سوني اريكسون ميداد رو بهم داد، شركتي هستش. ولي يكي از دوستان كه عيد رفته بودش شهرستان بانه (كردستان هستش)، ميگفت اونجا 130 تومن مثل نقل و نبات ريخته بود كه تا 110 تومن هم ميدادند.
5- بلوتوثش هم محدوديت دريافت نداره.
موفق باشيد.
من شنیدم بعضی از این گوشی ها قابلیت در یافت کانال های ماهواره ای رو هم دارن که توی ایران قطعه درسته؟!
متأسفانه خبر صحت نداره!!! بواسطه تيونري كه داره فقط ميتونه امواج تلويزيون محلي رو بگيره، همين و بس!نقل قول:
من شنیدم بعضی از این گوشی ها قابلیت در یافت کانال های ماهواره ای رو هم دارن که توی ایران قطعه درسته؟!
با این گوشی میشه اس ام اس با صفحه لمسی نوشت؟نقل قول:
صداش در مقایسه با ان82 همین برند چقدره؟
چرا این تاپیک دیگه فعالیت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//نقل قول:
کسی این مدل رو خریده ؟
من از این مدل خوشم اومده می خوام ببینم چطوریه !
کسی باهاش کار کرده !
فقط این سایت رو دیدم داره میفروشه !
جایی رو دیدید که این مدل رو داشته باشه
هر چند قیمتشم نسبت به بقیه خیلی زیاده
کد:http://www.eemobi.cn/mobile/13/726/5605.aspx
ممنون میشم راهنمایی کنیدکد:http://tehrangsm.com/product_info.php?products_id=120
?man mikham C3000 begiram?chize behtari made nazeretoon nist
مثل اینکه ما نقش قبر کردیم اینجا!