وضعیت مملکت نه وضعیت ما.نقل قول:
Printable View
وضعیت مملکت نه وضعیت ما.نقل قول:
ای بابا الاف کرده مارو این سنجش کوفتی ...
بابا نیاین اینجا هِی بد و بیراه بگین به این و اون!
عجبا!!
کسی به سازمان سنجش تلفن زده؟.......شاید یه حرفی داشته باشن که ما رو روشن کنند.
یه چیز دیگه......لطفا با گفتن حرف های معیوس کننده به پست های خود اضافه نکنید...
من هر وقت زنگ زدم اشغاله، نمیدونم چرانقل قول:
کسی به سازمان سنجش تلفن زده؟.......شاید یه حرفی داشته باشن که ما رو روشن کنند.
یه چیز دیگه......لطفا با گفتن حرف های معیوس کننده به پست های خود اضافه نکنید...
چه زمان قبل از کنکور ، چه الان
اگه شما موفق شدید به بقیه هم خبر بدید
مريمي عزيزم:31:نقل قول:
شما اينو ميگي
اگه كسي حرف بزنه در جا خفش ميكنن
ماله اين همه ملتو اشتباه كردن اين همه تكميل ظرفيتو به تعويق انداختن اين كه چيزي نيست براشون:21:
من تماس گرفتم طرف گفت اگر خبری بشه از طریق رسانه ها اعلام میشه. پس بذار تا بشه.میشه.
دوستان فکر سال دیگه باشین چون تا اینا بخوان جواب بدن نزدیک کنکور سال دیگه است من خیلی وقت شروع کردم شما هم شروع کنید که همه دوستان سال دیگه نفرات 1 تا 100 بشیم
کاملا درسته . چجوری روشون شد رتبه41 منکر بشننقل قول:
منم واقعا تو همین موندم!نقل قول:
چه جوری؟!:18:
نه به اینکه قرار بود 15 مهر بیاد نه به این که معلوم نیست کی میاد
خوب شد من رفتم همون غیر انتفاعی ثبت نام کردم و به امید این تکمیل ظرفیت نموندم
:31:
منم اشتباه کردم، It آزاد رو نرفتم... که حالا بخوام منتظر اینا بشم.
من It یpnu قبول شدم ولی تو تکمیل ظرفیت منتظر عمران غیر انتفاعی ام . موندم چه کار کنم اعصابم بهم ریخته .
منم مثل شما IT پیام قبول شدم و منتظر غیرانتفاعیم....عجب وضعیتیه ها همینجوری بلاتکلیف موندیم... آخه بدبختی اینه که اگه بری پیام ثبت نام هم بکنی تکمیل ظرفیت بیاد این قبلیه کنسل میشه!!!نقل قول:
سلام بچه ها سایت << دانش نیوز >> هر روز یه خبری راجع به مشکل تکمیل ظرفیت داره . من تازه چند روزی میشه که اونو پیدا کردم......
وقتی این صفحه رو باز کردید ؛ در گوشه ی سمت راست صفحه ، میتونید از آخرین اخبار مجلس و تکمیل ظرفیت با خبر بشید.( در منوی آخرین مطالب).کد:http://www.daneshnews.com/news/topic.aspx?mid=1&bid=9
تو دانش نیوز نظر بدید . فکر کنم موثر باشه .
فکر نکنم حالا حالا ها بیاد
اینجوری کسایی که برای سال بعد ئایسادن خیلی بلا تکلیف شدن
فک کنم داره یه خبرایی میشه:42:
کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=9&nid=3287
اون موقع که بچه تر بودم، وقتی با کفشدوزک ها، مورچه ها و ... بازی میکردم دلم براشون میسوخت و ولشون میکردم. اما نمیدونم اینا چطور دلشون به حال ما نمیسوزه که این همه آدم رو اینقدر بازی میدن...
سخنگوي شوراي نگهبان از تاييد طرح افزايش پذيرش دانشجو در دانشگاههاي مادر و مهم دولتي در سال 1387 در جلسهي امروز (چهارشنبه) شوراي نگهبان خبر داد. دكتر عباسعلي كدخدايي با بيان اين مطلب به خبرنگار حقوقي ايسنا گفت: ايرادي كه شوراي نگهبان پيش از اين نسبت به اين طرح داشت از سوي مجلس شوراي اسلامي مورد اصلاح واقع شد و طرح مذكور در جلسهي امروز شوراي نگهبان مورد بحث و بررسي قرار گرفت و مغاير با قانون اساسي و شرع مقدس تشخيص داده نشد. وي همچنين با بيان اينكه طرح اصلاح آييننامهي داخلي مجلس شوراي اسلامي در جلسهي امروز - چهارشنبه - شورا مورد بحث قرار گرفته است، افزود: بخشهايي از آن مورد بررسي قرار گرفت و چون فرصت نبود استمهال شد. پيش از اين شوراي نگهبان، تبصره يك مادهي واحده اين طرح را با اصل 53 قانون اساسي مغاير شناخته بود.
دیگه فکر کنم تا چندروز دیگه جوابا بیاد:10:
پس دیگه انتخاب رشته مجددی در کار نیست, همونی که 8مهر انجام دادیم جواباش میاد دیگه؟کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=9&nid=3288
خدایی: در صورت ابلاغ مصوبه اخير مجلس، روند اجرايي انتخاب رشته مجدد حداقل 2 ماه زمان ميبرد
شنبه 20 مهر 1387
بازدید:638
منبع: ایسنا
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به آغاز فرايند اجرايي كنكور 88، گفت: فرآيند اجرايي كنكور 88 در حالي آغاز شده، كه هنوز بحث تكميل ظرفيت كنكور 87 به نتيجهاي نرسيده است.
دكتر ابراهيم خدايي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تاكيد بر اينكه سازمان سنجش يك سازمان مجري است، اظهار كرد: اين سازمان پس از ابلاغ قوانين، روند اجرايي آنها را آغاز ميكند، با اين حال در خصوص تكميل ظرفيت كنكور 87 هنوز نميتوانيم اقدامي انجام دهيم، بنابراين سازمان سنجش مسئول به تعويق افتادن اعلام نتايج و معطلي در اين مسئله نيست.
وي افزود: در صورت قانون شدن مصوبه اخير مجلس مبني بر افزايش ظرفيت دانشگاهها و ابلاغ آن به سازمان سنجش طبيعتا فرايند انتخاب رشته تكميل ظرفيت 8 مهرماه منتفي ميشود و در همين راستا، در صورت تصويب نهايي و ابلاغ مصوبه مجلس، روند اجرايي انتخاب رشته مجدد حداقل 5/1 تا 2 ماه زمان ميبرند.
به گفته وي، فرايند انتخاب رشته شامل مراحلي چون اطلاع رساني، تعيين مهلت انتخاب رشته، تكميل فرمهاي انتخاب رشته، گزينش و كنترل و اعلام نتايج نهايي است و اين فرايند فقط به يك مرحله وابسته نيست.
معاون سازمان سنجش در خاتمه خاطر نشان كرد: بر اين اساس با توجه به زمان مورد نياز در صورت اجرايي شدن اين مصوبه، عملا داوطلبان پذيرفته شده بر اساس اين مصوبه به ترم اول دانشگاهها نخواهند رسيد.
کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=9&nid=3248
این خبر مال 20 مهر ولی تو اخبار جدید گفته شده که اگه مسولین زود عمل کنن شاید بعضی از رشته ها به ترم اول برسن:نقل قول:
" وي با اظهار اميدواري از اينكه با قانوني شدن اين مصوبه وزارت علوم سريعا وارد عمل شود و نهايتا براي تكميل ظرفيت بر اساس اين قانون اقدام كند، ادامه داد: ما معتقديم در برخي از رشتهها اگر سريعا وزارت علوم عمل كند با اختصاص برخي كلاسهاي فوقالعاده دانشجوياني كه از اين طريق پذيرش ميشوند حتي در همين ترم هم ميتوانند به تحصيل بپردازند. "
چون اکثرا ترم اول درس ها مشترک هستن بنابراین احتمالا واحدهای پاس شده در دانشگاهی که الان داریم تحصیل میکنیم رو قبول میکنن و ترم بهمن میشه ترم دوم + واحد های پاس نشده. یعنی مثلا منی که مکانیک جامدات چمران در حال حاضر میخونم اگه در اومدم برق صنعتی اصفهان واحد هایی رو که توی دانشگاه پاس کردم رو دانشگاه صنعتی اصفهان قبول میکنه و مثلا واحد کارگاه رو که توی رشته مکانیک نیست ترم بهمن به من میدن. البته این نظر بنده هستش.
با سلام خدمت همه سروران عزیز
حقیقت من یه مشکلی برام پیش اومده.از دوستانی که میدونن خواهش می کنم منو راهنمایی کنند
من کنکور سراسری امسال رشته مدیریت گمرک شبانه دانشگاه بند عباس قبول شدم.رفتم و ثبت نام هم کردم ولی الان به شدت پشیمان شدم و می خوام درس بخونم برای سال بعد.از دوستان خواهش می کنم .می خوام بدونم من الان که رفتم ثبت نام می تونم برای سال بعد بخونم ؟میشه انصاف هم بدم؟
اگه میشه منو راهنمایی کنید.نکنه به مشکل بر بخورم.
ممنون.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه انصراف بدین تا 2 سال نمیتونین کنکور سراسری شرکت کنین
اگه هم انصراف ندین چون ثبت نام کردین نمیتونین سال دیگه کنکور بدین
بهتره همینجا ادامه تحصیل بدین و انتقالی بگیرین
با سلام دوباره.
این دانشگاهی که قبول شدم شبانه هست.اینی که شما گفتید در باره شبانه هم صدق می کنه؟
نه فکر نکنم ، آخه یکی از دوستای منم شبانه زده ولی میخواد امسال کنکور بده ، 90% مطمئنم میشه کنکور داد!!!نقل قول:
با سلام دوباره.
این دانشگاهی که قبول شدم شبانه هست.اینی که شما گفتید در باره شبانه هم صدق می کنه؟
اون 10% هم برای اینکه خودت مطمون شی تو سایت سنجش قسمت سوال و جواب جستجو کن یا زنگ بزن سازمان سنجش
من خودم اینو مطمینم که اگه شبانه قبول بشی و نری ثبت نام سال بعد رو می تونی کنکور بدی.اما ترس من از اینه که من رفتم ثبت نام کردم.
شبانه هم جزو سراسری و دولتی هستنقل قول:
اگه نری ثبت نام شاید بشه سال بعدش کنکور بدی ولی شما ثبت نام کردین...نقل قول:
شما برو درستو بخون کنکورم ثبت نام کن قبول که شدی خواستی بری ثبت نام رشته ای که قبول شدی باس انصراف بدی ! هر چی قبول شی به غیر از روزانه دولتی میتونی دباره کنکور بدی ! البته اگه مشکل سربازی نداشته باشی :10:نقل قول:
ممنونم-مشکل سربازی ندارم.سال اولی بود که کنکور میدادم
شنبه 4 آبان 1387
منبع: خبرگزاری مهر
عباسپور در پی اظهار برخی رؤسای دانشگاهها مبنی بر اینکه قانون "افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاههای مادر و مهم دولتی در سال 87" را در مهر 88 اجرا می کنند، گفت: این افزایش ظرفیت باید حداکثر تا بهمن ماه 87 جمع بندی شود و اجازه نمی دهیم به سال 88 موکول شود.
علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: مجلس شورای اسلامی در قانون ذکر نکرده که افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاههای مادر و مهم دولتی در سال 87 در چه زمانی صورت گیرد زیرا طبیعی بود و لزومی به ذکر نبود. معتقدیم دانشگاهها می توانند در همین ترم نیز افرادی را که بر اساس این قانون دانشجو شده اند را ثبت نام کنند.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس افزود: قبول داریم که سه تا چهار هفته از ترم اول سال تحصیلی دانشگاهها سپری شده اما معتقدیم که وزارت علوم باید همان سه هفته پیش که طرح "افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاههای مادر و مهم دولتی در سال 87" در مجلس تصویب شد، اقدامات خود را برای اجرای این مصوبه آغاز می کرد اما وزارت علوم منتظر تأیید شورای نگهبان ماند. حال دیگر این طرح در مجلس به تصویب رسیده و شورای نگهبان نیز تأیید کرده و قانون شده است و فقط وزارت علوم در این میان وقت را از دست داده است.
وی تاکید کرد: اگر وزارت علوم باز هم بخواهد برای اجرایی کردن قانون "افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاههای مادر و مهم دولتی در سال 87" منتظر ابلاغ رسمی این قانون باشد، به این معنی است که باز هم دارد وقت را از دست می دهد زیرا این قانون باید در سال 87 اجرا شود و اجازه نمی دهیم که بخواهند آن تا مهر 88 معطل بگذارند و احیانا با اعمال افزایش ظرفیتی که بر اساس این قانون ایجاد شده است بخواهند از ظرفیت سال 88 کم کنند.
عباسپور با بیان اینکه دولت برای اجرای قانون افزایش ظرفیت باید نسبت به جابجایی 9 میلیارد تومان از اعتبارات معاونت علمی ریاست جمهوری به وزارت علوم اقدام کند، گفت: 9 میلیارد تومان معادل 4 درصد اعتبارات مصوب معاونت علمی ریاست جمهوری است.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس تاکید کرد: دانشگاهها نباید از دانشجویانی بر اساس قانون "افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاههای مادر و مهم دولتی در سال 87" ثبت نام می شوند هیچ گونه شهریه ای دریافت کنند.
علی عباسپور تهرانی فرد که در هفته های اخیر درباره وضعیت قانون "افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاههای مادر و مهم دولتی در سال 87" با رسانه ها گفتگو می کند، تصریح کرد: اگر وزارت علوم خلف وعده نمی کرد اصلا نیازی به تصویب این قانون نیز نبود.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس به مهر گفت: تقریبا 10 روز پیش از اینکه طرح افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاههای مادر و مهم دولتی در سال 87 در مجلس تصویب شود، با وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش در کمیسیون آموزش جلسه ای داشتیم که در این جلسه بر سر افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در سال 87 توافق شد اما آنها که از جلسه بیرون آمدند توافقات را انجام ندادند و وزرات علوم خلف وعده کرد.
===========
:11:
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به تاييد طرح افزايش ظرفيتهاي پذيرش در دانشگاههاي مادر از سوي شوراي نگهبان، گفت: وزارت علوم و سازمان سنجش آموزش كشور منتظر ابلاغ رسمي اين قانون هستند تا پس از ابلاغ، روند اجرايي آن را آغاز كنند.
دكتر ابراهيم خدايي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خاطر نشان كرد: همانطور كه قبلا نيز عنوان شده بود اجرايي كردن اين قانون از زمان ابلاغ حداقل دو ماه زمان مي برد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر سازمان سنجش آموزش كشور درگير آزمونهاي سال 88 شده است، عنوان كرد: از 12 آبان با آغاز ثبتنام كنكور كارشناسي ارشد تا 30 آذر يعني زمان پايان ثبتنام كنكور سراسري، سازمان سنجش درگير ثبتنامهاي اينترنتي آزمونهاي گوناگون است.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور در خاتمه تاكيد كرد: قطعا نتيجه نحوه اجرايي شدن و زمان بندي اين قانون پس از ابلاغ به سازمان سنجش، اعلام عمومي خواهد شد.
.
.
.
.
ای واای بازم شروع شد!!!
من گفتم دیگه این وضعیت داره تموم میشه و میخوان اعلام کنن.....
نه مثله اینکه...........
حالا ميره؟ 52005
یعنی 2 ماه دیگه نتیجه ها رو میدن ؟
نهههههههه..... خدا نکنه 2 ماه دیگه بدن!!!!!
حداقل بیان جوابارو بدن بعد برای عملی کردن و هماهنگی با دانشگاها و ثبت نام و .... 2 ماه اصلا 3 ماه دیگه طولش بدن!!
بگن تا تکلیفمون معلوم شه ،بدونیم بخونیم نخونیم......
الان هرکیم بخواد بخونه خداییش اون انگیزرو نداره چون تکلیفش معلوم نیست!!!
منم که میخوام بخونم،هی پیش خودم میگم نبابا یه جا قبولم... فردا میگن.....:24: :41:
(سه شنبه 7 آبان)
زاهدی در پاسخ به مهر خبر داد:
اعلام زمان اجرای قانون افزایش ظرفیت کنکور / رفع کسری دانشگاهها با متمم
وزیر علوم درباره زمان اجرای قانون مجلس برای افزایش ظرفیتهای کنکور امسال گفت: با توجه به اینکه از آغاز سال تحصیلی گذشته است اگر بخواهیم قانون مجلس برای افزایش ظرفیت کنکور را اجرا کنیم به زمان بیشتری نیاز است بنابراین برای ترم جاری امکان اجرای آن وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی زاهدی امروز در پاسخ به خبرنگار مهر افزود: دانشجویانی که با اجرای این قانون بخواهند جابجا شوند در این زمان متضرر خواهند شد از این حیث بهتر است پذیرش دانشجویان و اجرای قانون مجلس از ترم دوم اجرا شود.
وی درباره تعداد دانشجویانی که بر اساس این طرح پذیرش می شوند گفت: تاکنون تعداد افرادی که بر اساس این قانون پذیرش خواهند شد، مشخص نشده اما حجم کار بالا است و امیدوارم در تعامل با مجلس بتوانیم راهکارهای مناسب را فراهم کنیم و در این زمینه نیز به نتیجه برسیم.
شاید قانون افزایش ظرفیت صد در صد اجرایی نشود
وزیر علوم ادامه داد: وزارت علوم خود را مقید می داند که در چارچوب قوانین حرکت کند بنابراین این قانون نیز به محض اینکه ابلاغ شد نسبت به اجرایی شدن آن عمل می کنیم.
زاهدی گفت: مطمئن هستیم که اجرای این قانون مشکلاتی را برای ما فراهم می آورد اما چون قانون و مصوبه مجلس است در اجرای آن تلاش می کنیم و برای اجرایی آن از مجلس می خواهیم که به ما کمک کند شاید نتوان آن چه تصویب شده را صددرصد اجرایی کرد از این رو باید مساعدت مجلس وجود داشته باشد تا با این همکاری و درک متقابل از مسایل بهتر بتوانیم قانون را اجرا کنیم.
امیدواریم در متمم بودجه بتوانیم کسری دانشگاهها را برطرف کنیم
وی در پاسخ به پرسش دیگر مهر در خصوص بودجه پیشنهادی وزارت علوم برای سال 88 به معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری گفت: در این زمینه گروهی در وزارتخانه کار کارشناسی لازم را انجام می دهند. با معاونین و کارشناسان معاونت نظارت و راهبردی ریاست جمهوری نیز رایزنی داشتیم و امیدواریم به تفاهم دو طرفه برسیم اما در حال حاضر پیش بینی رقم دقیق زود است.
وزیر علوم درباره کسری بودجه امسال وزارت علوم و راهکار رفع آن نیز به مهر گفت: معاونت طرح و توسعه وزارتخانه درباره کسری بودجه امسال رایزنیهای لازم را با کارشناسان معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی انجام می دهد و امیدواریم در متمم بودجه بتوانیم این کسری را برطرف کنیم.
زاهدی به خبرنگار دیگری درباره بودجه پژوهشی گفت: ریاست جمهوری روز گذشته به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ابلاغ کرده است که آن بخش از بودجه پژوهشی مراکز تحقیقاتی صددرصد اجرا شود از این رو این مراکز تحقیقاتی وابسته به وزارت علوم نیز مشمول این قانون می شوند.
زاهدی افزود: نگرانی ما در خصوص بودجه های پژوهشی بیشتر مربوط به سهم یک درصد شرکتهای دولتی می شود که امیدواریم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیری لازم را در این زمینه انجام دهد.
وی درباره همکاری دستگاههای اجرایی با دانشگاهها در اجرای پروژه های پژوهشی اظهار داشت: تعدادی از وزارتخانه ها مانند جهاد کشاورزی و وزارت دفاع تاکنون قراردادهای خوبی را با دانشگاهها داشته اند.
تمام افزایش شهریه های سال جاری با تایید وزارت علوم بوده است
وزیر علوم با اشاره به افزایش شهریه دانشگاههای آزاد و .. در سال جاری گفت: تمامی افزایش شهریه های در سال جاری به تأیید وزارت علوم رسیده است.
وی گفت: آخرین افزایش شهریه دانشگاهها در سال 83 بوده و با آغاز این دولت نرخ شهریه ها به سال 83 رسیده و در برخی موارد کمتر از آن بوده است.
زاهدی افزود: از سال 83 تا امسال هیچگونه افزایش شهریه ای در دانشگاهها صورت نگرفته بود و با توجه به اینکه هزینه ها افزایش یافته همچنین برخی از واحدهای غیرانتفاعی به تعطیلی کشیده شده بودند و دانشگاه پیام نور نیز شهریه کمی را از دانشجویان اخذ می کرد، تصمیم گرفته شد صرفا برای ورودیهای جدید 10 درصد افزایش شهریه در این دانشگاهها وجود داشته باشد.
وزیر علوم افزود: هیئت امنای دانشگاه آزاد نیز افزایش 10 درصدی شهریه را برای کل دانشجویان این دانشگاه در نظر گرفته بود که وزارت علوم با کار کارشناسی برای این دانشگاه نیز افزایش 10 درصد شهریه را تنها برای ورودیهای جدید تأیید و ابلاغ کرد.
اینا هم که دیگه مالیدن به تکمیل ظرفیت رفت......فقط می خوان همه رو بازی بدن آخرش هم هیچی به هیچی!
به به! خودشونم نمی دونن دارن چیکار میکنن. سگ تو ...ن!نقل قول:
شاید قانون افزایش ظرفیت صد در صد اجرایی نشود
مالیدن، بدجورم مالیدن.نقل قول:
اینا هم که دیگه مالیدن به تکمیل ظرفیت رفت