باشه ممنون.دیگه به توصیه شما عمل میکنم و سمت 2 تیکه نمیرم.قیمت خوبه.اما کارت صدای مینبورد جواب میده یا 1کارتم بگیرم؟نقل قول:
Printable View
باشه ممنون.دیگه به توصیه شما عمل میکنم و سمت 2 تیکه نمیرم.قیمت خوبه.اما کارت صدای مینبورد جواب میده یا 1کارتم بگیرم؟نقل قول:
جواب میدهنقل قول:
ولی اگه طالبی می تونی یه کارت سوند کرتیو بگیری
اگه میخوای تا معرفی کنم
مادربردتم بگو ببینم سوندش خوبه یا نه
؟
ASUS A8N_E مدل مينبوردم.نقل قول:
نمی تونم درایورهای کارت صدا رو نصب کنم موقع نصب این پیغامو میده
the HDA audio bus driver is required and not found
تو رو خدا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقایون کمکم کنید
من اول یه مین گیگا داشتم که بنا به دلایلی سوخت حالا رفتم یه مین استوک ایســــــــوس گرفتم که هیچ سی دی همراهش نبود حالا من کارم گیر صداشِ . کارت صداش آنه
صدا هیچی ندارم جون هرچی مرد کمکم کنید
اگه اینترنت پر سرعت داری برو از تو سایت ایسوس دانلود کننقل قول:
اگرم نداری برو از یه جا cd ساپرت مادربردتو بگیر
مثلا شرکت های کامپویتری
سلام به همگی من یه اسپیکر کرییتیو 7.1 دارم ،T7900
تراشه صدای مادر بردم ALC883 High Definition Audio 6-channel است میخواستم بدونم اگه یه کارت صدای Creative xtreme Audio X-FI
بگیرم کیفیت پخش صدام تو پخش آهنگ و بازی خیلی بهتر میشه یا نه ؟؟
فوری الطفا فوری الطفا
سلام
کارت صدا که asio رو پشتیبانی کنه و ورودی midi داشته باشه و مناسب آهنگسازی و نرم افزار سیبلیوس باشه در حدود 200 تومان چه پیشنهاد میکنید .
با تشکر
سلام
من چند روزی بود که دنبال کارت صدا برای راه اندازی یک استیو کوچیک میگشتم
میتونم موارد زیر رو پیشنهاد کنم
maya 44 قیمت 140 بدون midi
juli قیمت 160
وب سایت شرکتش هممارکهای دیگه ای هم استکد:http://www.esi-audio.com/products/maya44/
مثل : Tc Electronic
Maudio
و ...
1-یک اسپیکر Creative T7900 دارم که به مادربرد Gigabyte P35DQ6 با کارت صدای Onboard هفت کاناله (Realtek ALC889A) متصل هست. به نظر شما اگر به جای این کارت صدای Onboard از یک کارت صدای دیگه مثل X-Fi Extreme Music یا چیزی مشابه (تا حد 100 تومان) استفاده کنم تاثیر زیادی در کیفیت پخش صدا(موسیقی و گیم) داره؟؟( بیشتر منظورم از لحاظ کیفیت و جزییات صداست تا بلندی و قدرت آن)
2-کار یک دیکودر مثل DDTS100 دقیقاً چیه؟ آیا یک کارت صدا مثل مدل های بالا هم همین کار رو انجام میده؟
3- لطفا یک کارت صدای مناسب برای این سیستم (تا 100 تومان) پیشنهاد بدین؟
4- X-Fi Extreme music در سایت کریتیو وجود ندارد(یعنی بطور مستقیم در لیست کارت های سری X-fi نیست ) و یه جایی هم خوندم که دیگه ساخته نمیشه.نظرتون در موردش چیه؟
راستش از Xtreme Gamer و Xtreme Audio خیلی خوشم نیومد. بیشتر دوست داشتم Xtreme Platinum بگیرم که کنترل از راه دور و پنل داره (سایت Rayaneh.com زده 110تومن که البته الان نداره) توی بازار هم گشتم این مدل نبود.فقط Fatality و Elite بود که قیمت های نجومی داره. یک دونه XtremeMusic هم پیدا کردم 95 تومن .نظرتون چیه که همین رو بگیرم؟
شما باید در قسمت زیر درایورگزینه باس را از طریق سی دی مادر بورد نصب کنی:نقل قول:
Control Panel\System ---Device manager
من کارت صوتی کریتیو دارم به نظرتون اسپیکر Creative Inspire T7900 7.1 باری من که کیفیت صدا وبالانس صدا و وضوح وشفافیت میخوام خوبه؟
این مدل کاملا مناسب نیاز شماستنقل قول:
ممنون Actros جان.
خودت این رو تست کردی؟
سلام
کامپیوتر من صدا نداره به دلایلی همراه کامپیوتر اسپیکر نخریدم
من از هدست استفاده کردم ولی باز هم موقع پخش فیلم و موسیقی صدایی در نیومد
من باید اسپیکر بخرم و برنامه اش رو نصب کنم؟از کجا باید بفهمم کامپیوترم کارت صدا داره؟
لطفا یکی جوای بده!!!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:
سلام
عزیز از توی کنترل پنل برو چک کن مشکلت حل میشه
شرمنده من نمیتونم بیام جواب بدم
بدرود
سلام
من دنبال کارت صدای حرفه ای هستم
از بین مارک های
Creative
Quartet
E-MU
M-Audio
و ESI
کدامشون با کیفیت تره
میخوام از 300 تومان بیشتر نشه و پرت میدی رو هم ساپوت کنه
اینترنال هم نباشه
حداقل با پنل اکسترنال باشه
متشکرم:11:
نقل قول:
دوست عزیز
شما میخوای چه کار کنی /
واسه اهنگ سازی میخوای یا واسه پخش حرفه ای صدا
هر کدوم از این مارکایی که نوشتی حدود 10 _ 20 تا مدل دارن
نظرمن اینه که emu 1212 به بالا بخری خیلی واسه اهنگسازی جواب میده اما
m audio هم خوبه من داشتم مدئل بگو تا بگم واست فقط من یه کم دیر دیر ان میشم ببخشید
بدرود
سلام
دوستان براي ضبط صدا از يه ميكروفون حرفه اي كدوم كارتو پيشنهاد ميكنيد؟ كيفيت صدا خيلي برام مهمه براي اسنديو خونگي ميخوام قيمت هم 250 تا 300
ممنون
دوست عزیز سلامنقل قول:
من کارت رو بیشتر برای کار آهنگسازی البته از نوع سنتیش میخوام
از نظر پخش فقط صدا میخوام،یعنی خود صدا باشه و وضوح کامل داشته باشه
اما بیشتر با امکانات جانبی و قابلیت رکورد سرو کار دارم
ضبط از روی دک ، ضبط از پورت میدی ،ضبط از میکروفون و کلا یک کارت حرفه ای خوب میخوام که تا چند سالی جوابگوی کارهام باشه چون قراره کار صدا گذاری روی فیلم و تدوین هم به کارام اضافه بشه
فقط یک چیزی که خیلی برام مهمه اینه که پنل خروجی داشته باشه یعنی PCI خالی نباشه
یا USB باشه یا پنل داشته باشه
من بعد از کلی تحقیق به این مدل ها رسیدم
E-MU 0404 USB ----- External
M-Audio Firewire Audiophile ----- External
M-Audio Audiophile USB ----- EXternal
M-Audio Fasttrack Pro----- External
Personus Firebox----- External
ESI Esp1010 ----- External
Roland FA-66 ----- EXternal
Creative X-FI Fatality ----- PCI & External Panel
Creative Audigy2 Platinum eX ----- PCI & External Panel
Creative Audigy2 Platinum sZ ----- PCI & External Panel
ببخشید اگه زیاد بود:43:
البته چندتا مدل اینترنال هم هست که کارایشون فوق العادست اما به کار من نمیاد چون اینترناله:41:
ESI Maya44 -----PCI
ESI Juli@ -----PCI
Quartet -----PCI
این کوارتت رو میگن کولاکه اما حیف که اینترناله
تمام این کارتها به غیر از Esp1010 زیر 300 هزار تومان هستند
من خودم E-MU 0404 رو مناسب دیدم اما از کیفیت کارش بی اطلاعم(البته اگر از کیفیت ضبط کریتیو خبری مبنی بر ارجع بودن نسبت به دیگر براندها برسه حتما کریتیو رو انتخاب میکنم)
از اساتید تالار تقاضای کمک دارم:23::35::blush:
یه دنیا ممنون
یا علی:11:
سلام
من مین جدیدی خریدم که کارت صدای انبرد داره ac97
درایورش هم realtek هست
مشکل من اینه که صداش خیلی خیلی کمه چه تو xp و یا vista
میخواستم ببینم کارت صداش خرابه یا اگه راه حلی هست بگین لطفا
سلام
من راستش انقدر منتظر موندم جواب بگیرم که آخر مجبور شدم بیام تهران بازارو بگردم و مدل های برتر رو پیدا کنم
من در آخر به این 3 تا مدل رسیدم
لطف کنید من رو راهنمایی کنید که کدامشون بهتره
M-Audio Audiphile USB 195000Ttoman
M-Audio Firewire Audiphile 265000Toman
M-Audio Fasttrack pro 267000Toman
Lexicon omega 290000Toman
آیل کسی با این مدل ها کار کرده؟
کیفیت و کاراییه کدامشون بهتره؟
متشکرم
سلام
مادربرد من اينه Gigabyte GA-8I865GME-775-RH کارت صدا هم فکر کنم اينه Realtek ALC655 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3 که آنبرد است البته دقيق نميدونم من مشخصات کامل اين کارت رو ميخوام مثلا چند کاناله است و يک اسپيکر خوب همراه قيمت و عکس که با اين کارت خوب کارکنه رو ميحواستم
ويک توضيحي در مورد اينکه شفافيت صدا و ريليز بودن اسپيکر يا باس قوي اسپيکر بدين.کدوم نوع بهتره؟
در ضمن يک کارت صدا براي پخش حرفه اي صدا ميخوام با قيمت ايا اين انبرده خوب جواب ميده؟
رفيق اينا رو از كجا قيمت كردي؟نقل قول:
دوست عزیز سلامنقل قول:
من قیمت ها رو از خیابان جمهوری زیر پل حافظ گرفتم
شما میدونی کدامش مناسبه؟:11:
دوستان سلام
راستش این سومین پست بدون جواب من تو این گفتگو هستش
اگر کسی از دوستان با یکی از کارت صوت های زیر کار کرده یا از کیفیت کاری اون های اطلاعی داره عاجزانه تقاضا میکنم که به من کمک کنه:11:
Lexicom omgea
M-audio Fast track pro
M-audio Firewire Audiophile
Edirol UA4FX
Tascam Fireone
خیلیییییییی متشکرم:11::11::11:
سلام
من قیمت این کارت صدای:
audigy 2zs platinum
رو میخواستم بدونم ممنون میشم.
سلام
دوستان کارت صدا xfi xtream gamer خوبه واسه موسیقی؟
یکی هم فرقش با xtream fatality چیه؟
اسپیکرهای من هم creative i trigue 3400 .
دوستان چرا کسی جواب نمیده؟
آقا یه نفر نحوه تنظیم نرم افزار این xtream gamer رو بذاره تا بهترین صدا رو تو موسیقی بگیریم
من نمی دونم چرا هرچی تو اینترنت میگردیم دنباله کارت صوتی حرفه ای آخرش به گیم ختم میشه!
من دنباله کارت صوتی حرفه ای با ورودی اپتیک و آنالوگ با حد اکثر کیفیت و قدرت ضبط می گردم که دارای کانال های Midi حرفه ای باشه من اصلاً اهل بازی نیستم واسه استودیوی خونگی میخوامش(رکورد گیتار الکتریک، کیبورد و ...)
دوست عزیز متاسفانه من هم خیلی با این مشکل روبرو بودمنقل قول:
شما یک سری به اینجا بزن
[php]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232965&page=1[/php]
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2583889&postcount=30[/PHP]
من سعی کردم اکثر کارتهای حرفه ای صدا که توی ایران موجود هست رو توی یکی از پست های مجموع 5 یا 6 صفحه ی این تاپیک بگذارم
امیدوارم به کارتون بیاد
راستی
اگر حداکثر هزینه ای که رو که برای کارت صوت در نظر گرفتید بفرمایید دوستان بهتر میوتنند شما رو کمک کنند:46:
موفق باشید
یا علی:11:
دوست عزیزنقل قول:
پورت میدی نیاز صد در صد نیست
یو اس پی ها برای یک سری کی ها جواب گو هستند
درود
من 1 سوال داشتم ولی نمیدونم کجا مطرح کنم.
اسپیکر من وقتی فیشش سر جای خودشه صدا نداره،ولی وقتی جای
میکروفن میزنم صدا داره؟
مشکل از چیه؟لطفا سریع جواب بدید.
متشکر
سلام به همه ی عزیزا فروم..من تا این جا پست ها رو خوندم اطلاعات خوبی بدست آوردم..ولی خودمم یه سوال دارم ؟!plz aswer
من میخوام یه کارت بگیرم که فقط صدا رو صاف پخش و رکورد کنه مثلا من که الکتریک میزنم بیشتر میخوام رکورد کنم واسه اون میگم...مثلا اگه آلبوم فری استایل جو ساتریانی رو شنیده باشین که تو اتاقش رکورد کرده خیلی با کیفیته (این آلبومش جز آلبوماش نی فقط بصورت دمو با استیو وی ضبظ کردن)(ماله 30 سال 25 سال پیشه) چی خوبه ؟؟!! قیمتش حدودا 300
از عزیزانی که می تونن راهنمایی کنن خوشحال میشم جواب بدن . نظرتون راجع به کرتیو ادیت پرو چیه؟
دوستان سلام من رفتم علاالدین گفتم یه کارت صدای شاخ واسه ضبط یه اهنگ ناز و تک و شاخ تو خونه می خوام اونم کارت creative audigy value 7.1 رو به من داد سی تومن.روشم نوشتهCreative Blaster Audigy Value 7.1.....24-bit.می خواستم ببینم ایا انتخابم درست بوده؟لطفا در مورد امکاناتشم بگین.واسه یه کار خونگی چه میکروفونی بگیرم؟راستی کار مورد نظر من رپه . راستی هر کی جوابمو داد جوابو جداگونه به ایدی amir_crazyboy1370 بده چون من ممکنه کم بیام سایت .مرسی . بای
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2928144&posted=1#post2928144[/PHP]نقل قول: