دوست عزیز سیستم من این:
win xp- SP2-کارت گرافیک 64- رم 512 مگ -cpu intel(R) 2.00 GHz
ولی بعد از نصب فقط یه صفحه تیره میاد و فقط میشه ریستارت کرد.
خواهشا کمک کنید
Printable View
دوست عزیز سیستم من این:
win xp- SP2-کارت گرافیک 64- رم 512 مگ -cpu intel(R) 2.00 GHz
ولی بعد از نصب فقط یه صفحه تیره میاد و فقط میشه ریستارت کرد.
خواهشا کمک کنید
احتمال داره از کرک باشه احتمال هم داره این بازی با نوع کارت گرافیکت سازگاری نداشته باشهنقل قول:
مشکلات وضعف های بازی :
گرافیک بازی : برای اینکه گرافیک به نظر بالا بیاد صحنه ها در دمو های بازی مات انتخاب شده که به رفع این مشکل کمک کرده و گرافیک پایین رو تا حدودی مخفی کرده مخصوصا در مورد تماشاچیان اما مات و بی رنگ و رو بودن بازی واقعا آزار دهنده هست صورت بازیکن ها واقعا ضعیف کار شده و بازیکن های زیادی در بازی اصلا شبیه نیستند که واقعا از شرکتی مثل الکترونیک آرتز بعیده توپ های بازی برای هر لیگ جداگانه طراحی شده اما گرافیک توپ ها وقعا ضعیف هست مو های بازیکن ها بسیار بد و ضعیف طراحی شده و با فیفا 2004 هم تفوتی ندارد و گویی جزیی از صورت بازیکن هست و اصلا بافتی ندارد که حس مو را به بیننده القا کند برای مثال مو های آرین روبن در تیم رئال نمونه کاملی برای این ضعف هست که واقعا افتضاح است باگ های گرافیکی عجیب در بازی هست مثل زمانی که گل زده میشه نصف توپ از تور بیرون میره و این واقعا برای یک بازی در سال 2008 وحشتناک هست لباس تیم ها واقعا ضعیف و رنگ رو رفته هست و مسوولان حتی به خودشون زحمت ندادند که شماره ها و اسم های رو لباس ها رو مطابق لباس های اصلی طراحی کنند مثال خوب در این مورد لباس تیم ملی ایتالیا هست که فونت لباس های پوما در اون رعایت نشده و حتی شماره وسط لباس درج شده نه در گوشه در یک کلام بازی از نظر گرافیک حتی نمره 3 از 10 را هم نخواهد گرفت ( من به این دلیل بود که گفتم افتضاح است ) شما نگین که گرافیک نسبت به فیفا 07 تغییر نکرده پس چرا می گید گرافیک مزخرفه من می گم مزخرف چون الان بازی ها وارد نسل جدید شدن و گرافیکشون عالی شده اما فیفا داره در جا میزنه
نقاط قوت :
صدا گذاری : مثل همیشه عالی و بی نقص
گیم پلی : پیشرفت بسیار زیادی داشته و بسیار به فوتبال واقعی نزدیک شده نه چون سخت شده بلکه به خاطر روش هایی که کامپیوتر برای مقابله انجام میده به خاطر شوت ها سانتر ها و پاس های در عمق که واقعا پیشرفت کرده
در کل اگر کسی هیجان براش مهم تر از گرافیک باشه بازی عالیه اما اگر گرافیک مهم باشه اصلا بهتره بازی رو تهیه نکنه
من بازی رو دیروز تهیه کردم . مثل همیشه یه گندکاریه دیگه از شرکت Ea.
نقدی رو که پیارسال توی همین فروم واسه Fifa 06 نوشته بودم رو به راحتی میشه دوباره Copy Paste کرد و به جای نقد Fifa08 تحویل داد.
فکر کنم سازنده هاش کورن که این همه باگ توی فیزیک بازی و گیم پلی رو توی این همه سال ندیدن و رفعش نمیکنن .
واقعا با بودن بازی مثل Pes اینا چجوری به خودشون اجازه ساخت این مسخره بازی رو میدم ؟
بیچاره اونایی که هر سال توی خارج 50 60 دلار پول میدن بابت یه همچین چیز مزخرفی...
نقل قول:
ولی من اصلا با نظر شما موافق نیستم......به هر حال هر کسی یه نظری داره دیگه...سلیقه ای..به نظر من فوتبال واقعی رو فقط میشه تو فیفا بازی کرد..
نظرمم تو صفحه قبل گفتم:
نقل قول:
بچه ها تیم ملی ایران توش هست یا نه؟
نه عزیزم نیست .نقل قول:
نه نیستش!:13:نقل قول:
امروز یک چندتا گل با سانتر رو خط وسط زمین زدم.چه باگ گیریم من:3:
من نظرم رو در مورد گیم پلی پس می گیرم امروز 2 تا باگ پیدا کردم که همیش از اونجا توپ گل میشه یکی وسط زمین هست و یکی هم شوت به جای سانتر از توی محوطه دروازه بان مشت می کنه توی دروازه خودش
منو باش گفتم امسال Ea یه کارایی کرده ولی مثل اینک باید منتظر Pes بود
یعنی خدایی شما اینارو جز گیم پلی میدونی؟این که سانتراش عین بادکنکه قشنگه؟اصلا هیچکی نمیتونی اون مدلی سانتر کنه.کلا فیفا 3-4 سالیه جلوی ضربه سر رو تو بازیش گرفته.فقط شانسی یا اگه محوطه خالی باشه میشه با سر گل زد.دروازه بان راحت توپو میگیره یا دفاع رو سرت سر میزنه همیشه!تاکتیک و انتخاب دروازه بانم که ربطی به گیم پلی نداره!نقل قول:
ته شده توسط hamid_hitman47
تو این یه هفته ای که بازی رو گرفتم:
به نظر من که گیم پلیش فوق العاده....شوت ها و پاس ها که خیلی طبیعیه...مخصوصا شوت از راه دور ها و سانتر های بلند و 40 _50 متری که واقعا حرفه ای و خیلی هم کاربردی شده...درست مثل فوتبال واقعیه...کنترل دروازه بان هم تو هر زمانی که دوس داشته باشی هم خیلی ایده جالبی بود...قسمت Be A Pro که یک قسمت جدید تو بازی های فوتبال هست هم خیلی هیجان آور و جذابه...
سختی بازی هم اصلا غیر طبیعی نیست ...واقعا تیم های حریف هوش مصنوعی خوبی دارند و خیلی خوب بلدند کارای تدافعی رو انجام بدند و این یه خورده بازی رو سخت تر و البته جذاب تر کرده...اون قسمتی که هم میتونی یه ترکیب دلخواه واسه خودت بچینی هم خیلی خوبه...به دوستان پیشنهاد میکنم حتما یه سری بهش بزنند......
تاکتیک های بازی (همون 2_4_6_8 ) خیلی کاربردی شدند و تو هجوم و دفاع خیلی به آدم کمک می کنند...
یه نکته ی جالبه دیگه اینه که میتونی تو بازی علاوه بر آمار بازی تعداد پاس های کوتاه و بلند و وپاس های عمقی تیم خودت و حریف رو مشاهده کنی که خیلی جالبه.....در کل باید بگم که گیم پلی بازی خیلی پیشرفت کرده ....
البته گرافیک بازی حرف زیادی واسه گفتن نداره و تغیر زیادی نکرده....ولی با گیم پلی عالی که فیفا پیدا کرده این مورد رو میشه نادیده گرفت..........
این نظر شخصی من بود...
البته شوتاش بهتر شده اما بازم مورد داره.پاساش بدون تفاوته.برگشت توپه دروازه بان رو واقعا متحول کردن.این یکم جالب بود برام!قبلا میشوتیدی یا عینا توپو به یک شکل میزد تو کرنر یا مینداخت جلو پای مهاجم(موقعی که از زاویه میشوتیدی).الان راحت توپو میزنه تو کرنر اونم به شکلای مختلف.اما بازیه دوست داشتنی ایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نمیدونم چرا ولی بازم با بازیش حال میکنم.خدا کنه روزی این ایراداش بر طرف شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با اينكه من pes رو بيشتر فيفا قبول دارم ولي چه ميشه كرد تا
اومدن pes بايد همين فيفا رو بازي كرد
من adsl دارم
ميخواستم ببينم چجوري ميشه آنلاين بازي كرد
من رو play online ميزنم وارد يه جايي ميشه بعد مينويسه نميدونم
بايد مثل اينكه آپديتو از اين سايت بگيري
لطفا راهنمايي كنيدکد:http://largedownloads.ea.com/pub/patches/Fifa/08
احتمالا تا یکی دو هفته دیگه پچ تیم ملی میاد .نقل قول:
بچه ها تیم ملی ایران توش هست یا نه؟
اگه اومد براتون میزارم.
به شرطی که باز amin_asterix جون نگه دزدیه:31::31::31:
اتفاقا با کیبورد خیلی راحت تره!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
با آنالوگ های دسته (با کیبورد نمیشه) میشه هر دریبلی زد
عزیزان ، هیچ پچی برای بازی منتشر نشده که بشه اون رو بدون Dvd اجرا کرد ؟
یعنی شما میتونی با کیبورد دریبل زیدانی بزنی ؟ گمون نکنم:13:نقل قول:
1.مگه مجبوری از وسط زمین گل شوت بزنی ؟نقل قول:
2.منظورت رو نفهمیدم جمله بندیت خوب نیست :31:
ببين برايه كرنر از دكمه دي يا همون شوت استفاده كن سعي كن به تير اول بفرستي گل ميشه من از اين راه تونستم گل بزن به بازي اون فايل كه گفتي پچ هستش رو آپلود كرده بودي چي بود به چه دردي ميخوره؟نقل قول:
فیفا باز ها بیان متفرقه مسابقات فیفا 08 ادرسش تو امضام هستش
ممنون
من گيم پد شوك دار دارم چجوري ميشه دريبل زد با گيم پد به من ياد بده لطفانقل قول:
راستي چرا كات دار نميزنه چجوري ميشه در حاله حركت رويه دروازه سانتر كات دار زد؟
صفحه 16 رو ببین !!!!!!!!!!!!نقل قول:
عزیزان ، هیچ پچی برای بازی منتشر نشده که بشه اون رو بدون Dvd اجرا کرد ؟
با c میزنهنقل قول:
یعنی شما میتونی با کیبورد دریبل زیدانی بزنی ؟ گمون نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بازی آنلاین باید نسخه اورجینال رو داشته باشی.نقل قول:
سلام
با اينكه من pes رو بيشتر فيفا قبول دارم ولي چه ميشه كرد تا
اومدن pes بايد همين فيفا رو بازي كرد
من adsl دارم
ميخواستم ببينم چجوري ميشه آنلاين بازي كرد
من رو play online ميزنم وارد يه جايي ميشه بعد مينويسه نميدونم
بايد مثل اينكه آپديتو از اين سايت بگيري
ببخشید یه نفر که بازی کرده بگه ببینیم چه تغییراتی کرده . از Fifa 07 بهتر شده یا همونه ؟
بابا فیفا 2001 که از این بهتره ! لیگ ایران رو هم داره!!!!!نقل قول:
نه عزیزم نیست .
08 رو میتونی یک پچ خوب برای07 در نظر بگیری.نقل قول:
ببخشید یه نفر که بازی کرده بگه ببینیم چه تغییراتی کرده . از Fifa 07 بهتر شده یا همونه ؟
گراقیک بهتر. گیم پلی خیلی بهتر
اگه لیگ ایران رو داشته باشه همه ی تیمها باید بدون ستاره باشند:31:نقل قول:
بابا فیفا 2001 که از این بهتره ! لیگ ایران رو هم داره!!!!!
یعنی با شما با C دریبل زیدانی بلدی ؟ به ما هم بگو تا یاد بگیریمنقل قول:
گیم پلیش خیلی خیلی پیشترف داشته (باید بازی کنی تا بفهمی چی میگم)نقل قول:
خیلی سخت تر شده
شوت زنیش خیلی بهتره
چمنش هم بهتره
نور پردازیش و رنگ پردازیش توی شب و روز خیلی طبیعی شده
خلاصه اگه نگرفتیش ضرر کردی
اگه میخای با رفیقت بازی کنی که با دایال آپ هم میشه یعنی 90 درصد بازیا میشننقل قول:
البته باید قبلش یه کارایی انجام داد اگه خواستید آموزشش رو میذارم (یه کوچولو دنگ
و فنگ داره ولی میرزه مثلا فکرشو بکن بارفیقت فوتبال یا کانتر یا ... بازی کین :8: )
خوب اگه بلدی بزار دوست عزیز!ما هم بدمون نمیاد آنلاین فیفا بزنیم
ممنون ميشم اگه اون دنگ و فنگو توضيح بدين
پيشاپيش تشكر ميكنم
یک نسخه کامل ریپ شده رو پیدا کردم با حجم 700 مگابایت
کد:http://rapidshare.com/files/58721306/FootyIsForAddicts.part1.rar
کد:http://rapidshare.com/files/58716635/FootyIsForAddicts.part2.rar
کد:http://rapidshare.com/files/58692514/FootyIsForAddicts.part3.rar
کد:http://rapidshare.com/files/58685022/FootyIsForAddicts.part4.rar
کد:http://rapidshare.com/files/58491718/FootyIsForAddicts.part5.rar
کد:http://rapidshare.com/files/58485838/FootyIsForAddicts.part6.rar
Pass : nikkinooکد:http://rapidshare.com/files/58477676/FootyIsForAddicts.part7.rar
فقط باید No cd رو هم براش دانلود کنید
کد:http://www.gigasize.com/get.php/3195681598/fltsux-fif8.rar
ممنون عزیزم ولی تو صفحه 16 فقط آنلاکر گذاشته شده که برای باز کردن قفتهای توی بازی هستش نه اینکه با اون بشه بازی رو بدون DVD اجرا کرد .نقل قول:
حالا یه چیزی . آیا همه دوستان گیم رو با DVD اجرا میکنن یا فقط مال من اینطوریه ؟
اصلا حال نداد ؛
ابته من اهل بازی نیستم،کلا باهاش حال نکردم...
Pes 6 خیلی بهتره ..
عزیزم برای اینکه بدون دی وی دی بازی رو اجرا کنی مثل من باید یه ایمیج از دی وی دی با نرم افزار نرو یا الکل 120 درصد بگیری!
من از شرکت easy setup گرفتم نه Crack داره و نیازی به dvd هم نداره در هنگام اجرا ...
دوستان هنوز راه حلی برای اینکه بشه توقسمت کنترل برای گیم پد حالت new را بجای classic انتخاب کرد پیدا نشده؟
چرا من انتخاب میکنم.اما اگه با موس اینکار رو بکنی بهتره.اگه با دکمه های جوی استیک بزنی سیو نمیشه.البته واسه من اینجوری بود!
در حال حركت چجوري ميشه با گيم پد سانتر كرد؟
منم همين مشكل رو دارم تازه ويبره هم نميشه البته همون اول كه ميخواد بياد بالا بازي ويبره يه دفعه ميلرزونه اما تو بازي نميشهنقل قول:
باشه توضیح میدم (این روش برای هر سرعتی از دایال آپ کار آمده حتی من که با سرعت 24 وصل میشم هم
مشکلی ندارم !!!!!)
1.به قسمت start - conect to - show all conections برید
2.create a new conection - next - conect to internet - set up my ... - dial up modem - isp - number of your friend - choose a username and password - and finish
3. again create a new conection - set up a home ... - akse telefono tik dar konid
خوب حالا کانکشنا ساخته شده و آماده اید برای وصل شدن به هم یکی از شما میره و دیگری تماس میگیره (از طریق اون کانکشنی که ساختید ) و پسورد و یوزر نیم رو باید پسورد و یوزرنیمی رو زد که طرف مقابل برای isp
خودش انتخاب کرده بعد رو دیال بزنید بعد خونه اونا زنگ میخوره اگه اون تلفونه تیک دار نباشه که هیچ اتفاق خاصی
نمیفته اما اگه تیک دار باشه کامپیوتر خودش گوشی رو برمیداره و صدایی شبیه به وصل شدن به اینترنت میده
بعد که وصل شدید میتونید برید تو هر بازیی صفا کنید
توجه داشته باشید که بعد از اتمام بازی اون تیک رو دوباره بردارید وگرنه هر کی با تلفن به شما زنگ بزنه کامپیوتر
گوشی رو بر میداره و سر و صدا میکنه !!
در ضمن تنها فرق این جور بازی کردن تا تو گیم نت بازی کردن اینه که : در این روش فقط کامپیوتر هایی که به هم
وصلن (یعنی فقط شما و دوستتون) میتونن بازی کنن ولی تو گیم نیت این طور نیست
برای دو نفره بازی کردن تو 08 باید :
1. به game modes - multi player chose a name - multi player lan برید
2.یکیتون گیم رو ایجاد کنه و دیگری جوین بزنه
امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم