با عرض سلام!
یه سوالی که برام پیش اومده اینهه که دستگاههای "بار کد خوان" که در فروشگاهها استفاده دارن، چطوری باید با اکسس ارتباط برقرار کنن؟ آیا شما تجاربی در این رابطه داشته اید؟
ممنون!
Printable View
با عرض سلام!
یه سوالی که برام پیش اومده اینهه که دستگاههای "بار کد خوان" که در فروشگاهها استفاده دارن، چطوری باید با اکسس ارتباط برقرار کنن؟ آیا شما تجاربی در این رابطه داشته اید؟
ممنون!
کسی با ساخت macro شرطی آشنایی داره!!
می شه لطفا یک کتاب درباره اکسس به من معرفی کنید ... یک کتاب کامل نه در سطح مقدماتی !!
که بتونم در مورد پسورد گذاشتن روی database م و ساختن macro شرطی همه چیز را یاد بگیرم...
:blush:می خواهم چند تا user با محدودیت های مختلف تعریف کنم برا دیتابیسم تا هر کس تنها با داشتن username , password بتونه به اطلاعات دسترسی داشته باشه ...
user-level security wizard ساختم اما خودم هم نفهمیدم به چه دردی می خوره!:24:
اگر بخوام با کمک دستورات sql این کار را بکنم باید modules بسازم؟!؟!:23:
* در مورد expression builder :چه جوری می شه اینجا دستور نوشت...دستوراش چه شکلیه و اینکه کاربرداشون چیه؟
* در مورد ساخت macro های شرطی : به عنوان نمونه می توانید از sample های خود اکسس با نام northwind در منوی help استفاده کنید و ماکروهاشو ببنید...
آقا کسی کتاب هم داره ؟؟؟
با فر متPDF باشه عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه کتاب خریدم 10000 تومان به اسم " راهنمای جامع access 2003 " ... سی دی اش هم هست که نمی دونم چنده ! هم فایل pdf کتاب را داره هم مثال.
سلام
براي طراحي يك فرم نسبتاً پيچيده تو اكسس 2007 مشكل دارم. سوال اول اينجاست:
ميخوام يه Label به فرم اضافه كنم كه به تعداد ركوردهاي Table1 تكرار شده و كپشن هر ليبل هم معادل مقدار خانه دوم از آن ركورد باشه. چطور ميشه اين كارو كرد؟
سلام جواد جاننقل قول:
چرا بصورت دستي اينكارو نميكني
تو طراحي بايد خيلي از كارها رو دستي كرد
آخه ميخوام وقتي ركوردهاي Table1 تغيير مي كنه (چه از نظر تعداد، چه از نظر محتوا) اون Label ها هم به طور خودكار تغيير كنه.نقل قول:
سلام!نقل قول:
ممكن لطفا سوالتون رو با يك ديتابيس نمونه مطرح كنيد.
آره. فرض كن يه جدول به نام Table1 داريم كه فهرست معلمين يك مدرسه هست. مثلاً:نقل قول:
1- اكبري
2- رضايي
3- كريمي
4- رحيمي
حالا ميخوام يه فرم طراحي كنم كه وقتي اون فرم رو باز مي كنيم، 4 تا Label به صورت «زير هم» داشته باشه با اين كپشن ها:
1- اكبري
2- رضايي
3- كريمي
4- رحيمي
اگر جدول رو تغيير دادم، بايد دفعه ديگه كه فرم رو باز مي كنم، ليبل ها هم طبق جدول تغيير كرده باشند. مثلاً اگر خانه سوم جدول شده باشه «حسيني» بايد ليبل سوم فرم هم شده باشه «حسيني». يا اگر رديف سوم جدول را حذف كنم، بايد ليبل سوم هم حذف بشه.
با سلام!نقل قول:
من يه كد نوشتم با محدوديت : در Table1 فيلدي هست با نام ID1 كه از يك شروع ميشه تا تعداد ركورد ها. بين اعداد اين فيلد نبايد فاصله بيفته، يعني وقتي يه ركورد حذف ميشه بايد اين فيلد هم دوباره مرتب بشه.(البته ميشه روش كار كرد تا اين محدوديت برطرف بشه!). برنامه ليبل هاي مورد نظر رو هنگام باز شدن فرم ، حذف ميكنه و دوباره اونا رو از روي جدول مي سازه.ساخت ليبل ها براي بار اول هم بايد توسط خود اين برنامه انجام بشه. مكان ليبل ها بايد توي برنامه تنظيم بشن. نام فيلد دوم جدول رو من naam گذاشتم. كد بايد هنگام باز شدن فرم اجرا بشه.
اگه تغييراتي در برنامه ايجاد كرديد به ما هم بگيد!
کد:
Option Compare Database
Public Function LabelCheck()
Dim nr As Integer, I As Integer, cf As Integer
Dim ctlnew As Control, ctl As Control
DoCmd.Echo (False)
cf = 567 'conversion factor to centimeter
nr = DCount("[ID]", "[Table1]") 'number of records
DoCmd.OpenForm "Form1", acDesign
While Forms("Form1").Controls.Count > 0
For Each ctl In Forms("Form1").Controls
If Left(ctl.Name, 6) = "Labelx" Then
DeleteControl "Form1", ctl.Name
End If
Next ctl
Wend
For I = 0 To nr - 1
Set ctlnew = CreateControl("Form1", acLabel, , , , 2 * cf, 2 * cf + I * cf, 3 * cf, 0.8 * cf)
ctlnew.Caption = DLookup("[naam]", "[Table1]", "[ID1]=" & I + 1)
ctlnew.Name = "Labelx" & I + 1
Next I
DoCmd.Save acForm, "Form1"
DoCmd.OpenForm "Form1", acNormal
DoCmd.Echo (True)
End Function
سلامنقل قول:
دستت درد نكنه.
كد رو گذاشتم ولي توي اين خط ارور داد:
DoCmd.Openform...
و پيغام خطا اين بود:
Cannon Swith to this view.....
و هنگ كرد.
اگه ميشه به من بگيد از طريق برنامه نويسي، چطور مي تونم:
1- يه Labal به فرم اضافه كنم.
2- مقدار تمام ركوردهاي ستون دوم از Table1 رو به دست بيارم.
متشكرم
با سلام!نقل قول:
با عرض پوزش از اينكه برنامه كار نكرد :11:
برنامه رو تصحيح كردم وديگه اينكه محدوديتي هم نداره يعني نياز به ساخت فيلد اضافي در جدول نيست و با فيلد ID ، كار ميكنه.ديگه اينكه محل دلخواه و فواصل بين ليبل ها در داخل دستور CreateControl تعيين ميشه. كاري كه فقط بايد كرد اينه كه يك ماكروي جداگونه ساخت و با دستور RunCode تابع رو اجرا كرد.يعني فرم بايد با اجراي اين ماكرو باز بشه! . (من وقتي كد يا ماكرو را مستقيما در Onopen فرم اجرا مي كنم، كار نميكنه!!!) باز اگه مشكلي بود لطفا بگيد :
اين كه گفتيد ليبل چطور ساخته ميشه ، با دستور CreateControl .کد:
Dim nr As Integer, I, J, cf, idm
DoCmd.Echo (False)
cf = 567
nr = DCount("[ID]", "[Table1]")
idm = DMax("[ID]", "[Table1]")
DoCmd.Close acForm, "Form1", acSaveNo
While Forms("Form1").Controls.Count > 0
End If
Next ctl
Wend
J = 0
For I = 1 To idm
If IsNull(DLookup("[naam]", "[Table1]", "[ID]=" & I)) Then
I = I
Else
J = J + 1
Set ctlnew = CreateControl("Form1", acLabel, , , , 2 * cf, 2 * cf + J * cf, 3 * cf, 0.8 * cf)
ctlnew.Caption = DLookup("[naam]", "[Table1]", "[ID]=" & I)
ctlnew.Name = "Labelx" & I
End If
Next I
DoCmd.Close acForm, "Form1", acSaveYes
DoCmd.Echo (True)
End Function
محمد جاننقل قول:
اين نمونه كد را هم گذاشتم، اما با توجه به اين كه تجربه چنداني در برنامه دهي به اكسس ندارم، باز هم به ارور برخوردم. مشكل اينجاست كه وقتي ارور ميده، هنگ هم مي كنه و ديگه نميتونم درست بفهمم كدوم خط ايراد داره.
اگه ميشه به جاي گذاشتن كد، هر كس ميدونه جواب سوال رو بده.
ضمناً:
من نميخوام ابتدا ليبل ها رو به فرم اضافه كرده و بعد فرم را باز كنم. ميخوام توي رويداد Form_Load دستوري بنويسم كه ليبل ها را به فرم اضافه كنه. توي VB.net يه دستور داريم به نام Me.Controls.Add ولي توي اكسس ظاهراً مشابهي نداره. يعني بايد اكسس رو بيخيال شده و به سراغ VB برم؟
سلامنقل قول:
اگه ميشه به جاي گذاشتن كد، هر كس ميدونه جواب سوال رو بده.
ضمناً:
من نميخوام ابتدا ليبل ها رو به فرم اضافه كرده و بعد فرم را باز كنم. ميخوام توي رويداد Form_Load دستوري بنويسم كه ليبل ها را به فرم اضافه كنه. توي VB.net يه دستور داريم به نام Me.Controls.Add ولي توي اكسس ظاهراً مشابهي نداره. يعني بايد اكسس رو بيخيال شده و به سراغ VB برم؟
ببخشید دخالت میکنم اما مگه میشه بدون اینکه کد بذارن جواب شما رو بدن آقا جواد؟
من یه چیزایی رو امتحان کردم بهتون میگم امیدوارم بدرد بخوره. اول اینکه فکر نکنم اکسس اجازه بده رو همون فرمی که به صورت FormView باز هست شما کنترل بسازید. ولی در یک فرم دیگه که در حالت Design هست میتونید این کارو بکنید. بنابراین من یه جدول با نام Table1 با دو فیلد ID و Name ساختم و در یک فرم یک Command Button گذاشتم که با کلیک روی اون بشه فرم دوم رو ساخت و تمام رکوردهای Name جدول Table1 رو با Lable در اون نشون داد. فکر میکنم شما هم همینو میخواستین. البته من تو اکسس 2003 امتحان کردم و کامل جواب داد.
توی رویداد کلیک Command Button این کد رو بذار.
کد:Dim frm As Form
Set frm = CreateForm
Dim rst As New ADODB.Recordset
Dim cnn As New ADODB.Connection
cnn = CurrentProject.Connection
rst.Open "SELECT ID,Name FROM Table1", CurrentProject.Connection, adOpenStatic, adLockOptimistic
I = 1
If Not (rst.BOF And rst.EOF) Then
While rst.RecordCount >= I
Set ctlnew = CreateControl(frm.Name, acLabel, , , , 300, I * 500, 1000, 500)
ctlnew.Caption = DLookup("[Name]", "[Table1]", "[ID]=" & I)
ctlnew.Visible = True
I = I + 1
Wend
End If
DoCmd.OpenForm frm.Name, acNormal
DoCmd.Restore
[quote=MBeigy;2146444]سلام
ببخشید دخالت میکنم اما مگه میشه بدون اینکه کد بذارن جواب شما رو بدن آقا جواد؟
من یه چیزایی رو امتحان کردم بهتون میگم امیدوارم بدرد بخوره. اول اینکه فکر نکنم اکسس اجازه بده رو همون فرمی که به صورت FormView باز هست شما کنترل بسازید. ولی در یک فرم دیگه که در حالت Design هست میتونید این کارو بکنید. بنابراین من یه جدول با نام Table1 با دو فیلد ID و Name ساختم و در یک فرم یک Command Button گذاشتم که با کلیک روی اون بشه فرم دوم رو ساخت و تمام رکوردهای Name جدول Table1 رو با Lable در اون نشون داد. فکر میکنم شما هم همینو میخواستین. البته من تو اکسس 2003 امتحان کردم و کامل جواب داد.
توی رویداد کلیک Command Button این کد رو بذار....
سلام!
از اینکه بحث یه خورده داغ شد ، یه جورایی یه ذره خوشحالم :31:
آقا جواد عزیز، نمی دونم چرا برنامه برای شما کار نکرد ولی نکته ای قبلا گفته بودم دوباره مایلم بگم: اینکه ماکرویی که کد رو اجرا میکنه نباید به On Event های فرم نسبت داده بشه و باید بصورت مجزا ساخته و اجرا بشه. اگه دوباره کار نکرد فرم رو حذف کنید و دوباره بسازید (دیگه باید جواب بده ! !). روش کار برنامه هم اینه که در ابتدا لیبل هایی رو که خود برنامه در دفعه قبل ساخته بوده رو حذف کرده و مجددا بر اساس جدول در حالت فعلی لیبل ها رو می سازه و با بقیه کنترلها و ... کاری نداره.
MBeigy جان ممنون از مشارکتتون. چند تا نکته درباره کد شما به نظرم میرسه که با اجازه میگم: اول اینکه در کد شما فرم مورد نظر هر دفعه ساخته میشه و تمام نکات طراحی برای کل فرم باید بصورت کد اجرا بشه و ویرایش اون کار زمانبریه. دوم اینکه اگر یک رکورد از جدول حذف بشه نظم فیلد ID هم بهم میخوره و دیگه از یک تا تعداد رکوردها نیست، بنابراین لیبلهایی باقی میمونن که برای اونا کپشن مورد نظر ساخته نمیشه.
در ضمن فرمان DoCmd.Close acForm, "Form1", acSaveNo هم در کد من اضافیه !!؟
با تشکر !
سلامنقل قول:
MBeigy جان ممنون از مشارکتتون. چند تا نکته درباره کد شما به نظرم میرسه که با اجازه میگم: اول اینکه در کد شما فرم مورد نظر هر دفعه ساخته میشه و تمام نکات طراحی برای کل فرم باید بصورت کد اجرا بشه و ویرایش اون کار زمانبریه. دوم اینکه اگر یک رکورد از جدول حذف بشه نظم فیلد ID هم بهم میخوره و دیگه از یک تا تعداد رکوردها نیست، بنابراین لیبلهایی باقی میمونن که برای اونا کپشن مورد نظر ساخته نمیشه.
محمد آقا من فقط خواستم گرا داده باشم و قضیه رو خود آقا جواد پیگیری کنه. با اینحال از نظراتتون ممنون.:31:
در مورد بهم ریختن ID من دقیقا برای اینکه اینطوری نشه از Recordset استفاده کردم ولی بعدش یادم رفت و از روش شما برای خوندن مقدار فیلدها استفاده کردم (یعنی همون DLookUp). که در کد زیر اصلاحش کردم. در مورد ساخته شدن فرم در هر بار هم به راحتی میشه یه فرم ساخته شده رو باز کرد.
لذا در کد اصلاح شده زیر همون جدول Table1 با دو فیلد ID و Name رو داریم. Form1 رو با یک Command Button روی اون می سازیم و در رویداد کلیک کد زیر رو وارد میکنیم. Form2 رو هم به صورت خالی میسازیم تا تمام محتویات Name داخل Form2 به صورت Label نمایش داده بشه.
کد:DoCmd.OpenForm "form2", acDesign
Dim cnn As New ADODB.Connection
rst.Open "SELECT ID,Name FROM Table1", CurrentProject.Connection, adOpenStatic, adLockOptimistic
I = 1
If Not (rst.BOF And rst.EOF) Then
While rst.RecordCount >= I
Set ctlnew = CreateControl("form2", acLabel, , , , 300, I * 500, 1000, 500)
ctlnew.Caption = rst.Fields("Name").Value
ctlnew.Visible = True
rst.MoveNext
I = I + 1
Wend
End If
DoCmd.OpenForm "form2", acNormal
DoCmd.Restore
سلام . امیدوارم جواد آقا تا حالا نیومده باشن به اینجا چون من دوباره کد رو تغییر دادم :41: :31:
کد:
Dim nr As Integer, I, J, cf, idm
DoCmd.Echo (False)
cf = 567
nr = DCount("[ID]", "[Table1]")
idm = DMax("[ID]", "[Table1]")
DoCmd.Close acForm, "Form1", acSaveNo
For k = 1 To idm*20
End If
Next ctl
Next k
J = 0
For I = 1 To idm
If IsNull(DLookup("[naam]", "[Table1]", "[ID]=" & I)) Then
I = I
Else
J = J + 1
Set ctlnew = CreateControl("Form1", acLabel, , , , 2 * cf, 2 * cf + J * cf, 3 * cf, 0.8 * cf)
ctlnew.Caption = DLookup("[naam]", "[Table1]", "[ID]=" & I)
ctlnew.SizeToFit
End If
Next I
DoCmd.Close acForm, "Form1", acSaveYes
DoCmd.Echo (True)
End Function
با سلام مجددنقل قول:
و تشكر فراوان از آقا محمد و آقاي بيگي كه با حوصله پاسخ دادند. من كدها رو امتحان كردم.
كد آقاي بيگي كه در پست 218 هست در اين خط:
ارور داد كه:
User Defined Type not defined
احتمالاً كد درست هست و ارور مربوط به تفاوت نسخه 2003 با 2007 ميشه.
ولي كد محمد آقا (پست 219) با موفقيت كار كرد و مشكلم حل شد.
متشكرم
سلام حالا من يه سوال كوچولو ميكنم:
ما يه نرم افزار Access داريم كه رمز داره چجوري بشكنمش!!!
براي دريافت نرم افزار قفل شكن آفيس به فهرست تاپيك مايكروسافت ورد يا مايكروسافت اكسل مراجعه كن. 100% جواب ميده. خودم امتحان كردم. اگر هم جواب نداد بگو تا يكي ديگه بهت بدم.نقل قول:
حالا من يك سوال كنم:
از كجا ميشه بانك داده هاي آماده و ارزشمند اكسس رو گير آورد؟ مثلاً:
بانك داده يك ديكشنري انگليسي به فارسي
بانك داده دفترچه تلفن فلان شهر
بانك داده طول و عرض جغرافيايي شهرهاي ايران و جهان
مسافت جاده اي بين شهرهاي ايران
و....
اگر داريد لطفاً لينك بديد.
ضمناً بانك داده 118 مشهد توي همين تالار بود كه من گرفتم. اگه خواستيد سرچ كنيد پيدا مي كنيد.
سلام آقا جوادنقل قول:
با سلام مجدد
و تشكر فراوان از آقا محمد و آقاي بيگي كه با حوصله پاسخ دادند. من كدها رو امتحان كردم.
كد آقاي بيگي كه در پست 218 هست در اين خط:
ارور داد كه:
User Defined Type not defined
احتمالاً كد درست هست و ارور مربوط به تفاوت نسخه 2003 با 2007 ميشه.
اون اروری که دیدی مربوط به نبودن یک Library به طور پیش فرض در Access 2007 هستش که به راحتی میتونی با رفتن به منوی tools در صفحه کد نویسی VBA (نه صفحه Access) و کلیک بر روی گزینه Refrenses و پس از اون انتخاب Microsoft Activex Data Objects x Library مشکلو حل کنی. (x در اینجا بسته به ویندوزت و نرم افزارهایی که روی اون نصب شده میتونه از 2.0 تا 2.8 باشه) که هر کدوم انتخاب بشه کار میکنه.
توضیح اینکه این Library یکی از dll هایی است که Microsoft در بسته MDAC.exe(Microsoft Data Access Component) ارایه داده و در ویندوزهای 2000 به بعد ورژنهای مختلف اونو گنجونده. کارش هم فراهم کردن امکان دسترسی به انواع دیتابیس هاست.
با سلام
آیا کسی میداند، چطور میشود در اکسس 2007 حروف فارسی را به صورت صحیح سُورت کرد.
تا حروف فارسی «ک» و «ی» در درمحل صحیح و نه آخر جدول الفبا و حروف «و» و «ه» جابجا قرار نگیرند؟
سلامنقل قول:
شما توي ويندوزت از نرمافزاري براي تصحيح حروف فارسي صفحه كليد استفاده كردي يا نه
دو جور حرف ي و ك داريم، اگه از نوع استاندارد ويندوز باشه، مشكلي پيش نمياد، ولي براي حروف «و» و «ه» راهي سراغ ندارم، چون طبق ترتيب عربي مرتب ميشن.نقل قول:
سلام
من یه بانک اطلاعاتی access دارم. می خواهم تو گزارشش فقط با دکمه پرینت که خودم ساختم بشه پرینت گرفت. چون براش شمارنده گذاشتم و اگر بیش از یکی بگیریم نسخه المثنی میده.
ولی اگر دفعه اول گزارش رو باز کنیم و با ctrl+p پرینت بگیریم، هرچند نسخه که بخواهیم میده و همش هم اصل هست.
حالا می خواهم بدونم راهی هست که بشه با اون ctrl+p رو غیر فعال کرد؟البته نمی خواهم کل پرینت غیر فعال بشه چون به پرینت احتیاج دارم، فقط ctrl+p
ممنون میشم راهنمایی کنید.
خدا حافظ
سلام
من با يه نرم افزار تحت اكسس كار ميكنم كه با فرم و اينجور چيزا سركار داره و من وقتي يه بار از فرم ها پرينت گرفتم يادم رفته يه فيلدش رو پر كنم حالا ميخواستم بدونم كه آيا ميتونم كاري كنم كه وقتي همون صفحات چاپ شده قبلي رو وقتي تو پرينتر ميزارم كاري كنم كه فقط همون فيلدي (field) كه قبلا چاپ نشده بود و جاش خاليه چاپ بشه؟ ميدونم كه پيچيده است ولي شما هم حرفه اي هستين ديگه خوب!؟
در ضمن يه سوال ديگه كه دارم اينه كه اين نرم افزار يه دكمه با نام پرينت همه فرم ها داره ولي وقتي روش كليك ميكني فقط 100 فرم اول رو كامل وبه همراه عكس هاش ميشناسه ولي بقيه رو بدون عكس ميزنه چرا؟
سلام!
سال جديد رو به همه دوستان خوب تبريك ميگم!!! :11:
ميخواستم يك برنامه رو (بعنوان Add-in) معرفي كنم. همونطور كه ميدونيد در اكسس 2007 قابليت user-level Security (فكر كنم بعلت ضعف امنيت در ورژن هاي قبلي ) حذف شده و همه كاربران مي تونن به همه اطلاعات درون ديتا بيس دسترسي داشته باشن. اين Add-in ، قابليت ذكر شده رو به اكسس 2007 اضافه مي كنه. من با اين برنامه در سايت utterAccess آشنا شدم كه نويسنده اش هم همونجا اين برنامه رو كم كم گسترش داده .
خلاصه آخرين ورژن برنامه رو از اينجا مي تونيد دريافت كنيد:
توضيحات كاملتر در قسمت help فايل VST.accdb موجوده .
با تشكر!
یعنی هیچکس نیست که در این مورد کمک کنه؟ یا اینکه اصلا راهی نداره؟
اگر مطمئناً راهی نداره حداقل بگید تا دیگه دنبالش نباشم.
ممنون
بای
سلام
من که چیزی در این مورد نشنیدم.
غیر فعال کردن Ctrl+P پرینت. شاید در قسمت تنظیماتش باشه.
فکر نکم باشه این کلید میانبر پرینت در هر برنامه ی نوشتنی هست.
در Wordpad و Notepad هم هست.
سلام!
اگه اكسس شما 2007 باشه، ميشه:
در قسمت On Key Down گزارش مورد نظر يك كد ويژوال با دستور زير درست مي كنيم:
ممنون!کد:
Private Sub Report_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
If Shift = 2 And KeyCode = 80 Then
KeyCode = 0
End If
End Sub
با عرض سلام
من تازه كار با نرم افزار اكسس را شروع كرده ام
من يك Table طراحي كردم كه شامل مشخصات فردي است و از جمله عكس با اينكه data type اين فيلد را ole گذاشتم اما وقتي عكسي را insert ميكنم به جاي نشان دادن عكس در خانه مورد نظر عبارت Package نمايش داده ميشود اولا چگونه به جاي اين عبارت عكس شخص را ببينم؟
ثانيا چگونه از مشخصات هر فرد كه در اين Table وارد كرده ام يك صفحه گزارش بگيرم به نحوي كه مانند فرم هاي رسمي عكس در سمت چپ بالا و اطلاعات شخص در وسط صفحه درج گردد در ضمن اين گزارش قابليت پرينت داشته باشد؟
با تشكر فراوان لطفا ساده تو ضيح دهيد.
با سلام!نقل قول:
درباره سوال اول باید بگم که شخصا درباره ole اطلاعاتی ندارم ولی میدونم که در اکسس 2007 ، میشه عکسها و ... را با دیتا تایپ attachment وارد کرد. درباره سوال دوم هم اینکه گزارشها رو میشه به دلخواه ، هر جور که مایل باشید طراحی کنید و مثلا عکس رو در فلان جای گزارش قرار بدید. استفاده از ویزارد تهیه گزارش هم خالی از فایده نیست. یکی از قابلیتهای گزارشها هم که تهیه پرینت از اونهاست و تنها کافیه اقدام به پرینت از اونها گرفت (البته با رعایت اندازه های مورد نظر هنگام طراحی گزارش)
خوشحال میشم اگه سوالی دارید، بتونم پاسخگو باشم!
با سلام خدمت همه دوستان
من یک مشکل دارم در برنامه Access من وقتی می خواهم در حالت Wizard ایجاد جدول - فرم - گزارش - به طور کلی با این پیغام خطا روبرو می شم و کار نمی کند در حالی که دوباره نصب کردم باز هم با این مشکل روبرو می شم
ActiveX component can`t create object
لطفا کمکم کنید کارم خیلی گیره:41:
سلام من یه فایل اکسس دارم که همش فارسیه وقتی می خوام توی فیلد اسمهاش دنبال یه اسم بگردم فقط بعضی اسمها رو پیدا می کنه یعنی من با find مشکل دارم.
سلام!نقل قول:
براي اينكه بهتر متوجه مساله شما بشم،ممكنه كمي بيشتر توضيح بديد. مثلا اينكه از چه روشي براي جستجو استفاده مي كنيد؟ آيا از كادر محاوره اي Find استفاده ميكنيد؟ آيا گزينه هاي مختلف اين كادر رو امتحان كرديد؟ آيا جستجوي خودتون رو در جدول يا فرم انجام ميديد يا ... ؟ آيا با استفاده از ف ي ل ت ر هم همين مساله وجود داره؟ و اگه ميشه مثالي براي كلمه مورد جستجو و نتايج حاصله هم بفرماييد.
با تشكر،
سلام
من یه فایل access دارم که وقتی اجراش می کنم این ارور رو میده و هیچیش رو نشون نمیده:
میشه یکی بگه مشکل از کجاست؟