من با طرف 30 ساعت فاصله دارم.
باید رم هم بسازیم تا دیوارش رو بیاریم پایین.
Printable View
من با طرف 30 ساعت فاصله دارم.
باید رم هم بسازیم تا دیوارش رو بیاریم پایین.
این آماره یونیتهای منهنقل قول:
573 Spear fighters
1784 Swordsmen
723 Axemen
80 Archers
800 Scouts
262 Light cavalry
Rostam
نوبل من هم تا آخره هفته آمادس
البته من فکر نکنم بتونیم نوبلش کنیم
همین قدر که دهکده اولش و رو سرش خراب کنیم کافیه
چرا نمیشه؟
اگه چهار نفر نوبلمن داشته باشن میشه.همه حملاتشون رو طوری میفرستن که با هم برسن اونوقت کسی که نوبلمنش آخر میرسه روستا ماله اون میشه.این دیگه شانسیه که روستا ماله کی بشه و مهم هم نیست که روستا ماله کی میشه چون هدف ما چیز دیگه ایه.
بهتره به بهزاد و دریم بوی هم بگیم.البته درستش اینه که به کل ترایب اعلام کنیم.مختصات درست رو بدید به من تا یه تاپیک بزنیم توی فروم ترایب.اینکه همه با نوبل من بریزیم سرش اشتباهه.ممکنه نوبلمنامون همه کشته بشن.بهتره اول 2نفر که نیروهاشون زودتر میرسه به طور کامل دهکده طرف رو پاکسازی بکنن و بقیه سعی کنن نوبلش کنن.به همین دلیل باید حداقل 6نفر باشیم که بهش حمله میکنیم.2نفر به عنوان پاکسازی کننده و4نفر هم نوبل کننده.من حاضرم به عنوان پاکسازی کننده عمل کنم ولی ممطئنم کار من کافی نیستش.بنابراین نفر دوم باید نیروهاش کاملتر از من باشه.تا دیگه مطمئن بشیم خطری برای نوبلامون پیش نمیادش.
من با پالادین 41 ساعت باهاش فاصله دارم.یه خورده زیاده.باید خوب تنظیم کنیم.مختصات هم درست بودش.من اشتباه میزدم.
آقایون من هم هستم ! هر چند نیروهام کمه ولی می تونم بهتون کمک کنم...
دارم افسوس می خورم که چرا به ورلد 11 چرا زیاد نرسیدم و اینهمه عقب موندم !!!
به هر حال من هم به یه 1000 تا 1500 نفر نیرو اعلام جهاد می کنم !
تو فروم ترایب هم تو بخش WAR Room یه تاپیک با نام طرف بزنین و Important بکنید !
در ضمن نمیدونم چرا اعضای ما کمه ! 48 نفریم ، من یه کم دعوت کردم و تصمیم دارم فقط دعوت کنم این هفته و اعضا را به حداقل 70 نفر برسانم !
سلام بچه ها هر کی اینجا رو میخونه منو تو personal friend خودش بنویسه و یک massege بده به من.من ninjotso ام.راستی اگه کمک میخواید بگید من آشنا زیاد دارم.
سلام بچه ها هر کی اینجا رو میخونه منو تو personal friend خودش بنویسه و یک massege بده به من.من ninjotso ام.منlتوو personal friend میزنم tribe apadana. راستی اگه کمک میخواید بگید من آشنا زیاد دارم.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
انجمن بیسواتان زبانی !!!!!
دوستان ممنون میشم این دوتا نامه رو برام ترجمه کنید
SPRT Is a tribe that is following MCD way of running and developing after their approval. We have very important allies among which is the No1 Tribe.
W A R is comming soon in K45 and all the week and average Tribes wont survive, that why this mail is written.
We are currently making recruitments around our core and also making new cores.
We are a tribe that will be fully offensive. Our members are loyal to the tribe function and its rules.
Our goal is not to make a family tribe of MCD. Our goal is to learn from them and become even better. Our members are all players experienced from other worlds.
We need people that are dedicated to this game and also players that are not hiding behind their walls.
We are going to play an important part in this world
Are you up to it ?
و این یکی هارو .......
Hello fellow Warrior!.................................................. ............................
It seems to me you are running a great village, but could use a little help and some protection! As one of the Warchiefs of ~GOH~, a leading tribe in Tribal Wars (TW), I have the privilege to invite you in our tribe. After a successful and powerful age in Kings of Chaos, we have decided to play TW and do our best in this game. We are a bunch of nice people who like to chat and have a laugh, although we can be serious when we have to! We watch each others backs and protect each other on every occasion. Now I have the honour to invite you into this family, where everyone is equal and everyone loves to play the game. If you want a tribe where you can have fun, have a nice chat, and have all the protection you need, then reply to this message by saying you want to join us. I will then send you an invite and you will be part of the team! I hope to see you in our tribe soon!
Sincerely,
yilarakos.
Thought it would be nice to send a 2nd mail to clear some things up.yilarakos
I know you're co-leader of your tribe but since it doesn't go very well in stats I thought you might be interested (or perhaps frustrated enough by your tribe's status) to hear what I have to say.
I know it's not an easy task to keep a tribe up and running myself ;)
Since we have many strong members nearby (one is right next to you) you could really take advantage of our support especially since I don't see any APA members near you..
Anyway give it some thought and forgive me if I've been
pushy about this, I'd just like to have such a good player on our side ;)
Have fun,
ممنون دوستان:20:
اولی که میگه ما یه ترایب خیلی قوی هستیم و خیلی از خودشون تعریف کرده و بع گفته ما تمام K45 را تصرف خواهیم ! فک کنم از تو هم خواسته بیایی به ترایب اونها !
بارون ترایب fear یه بار چند وقت پیش بهم حمله کرد شکستم داد.ازون به بعد هفته ای یکی 2بار اسکاتم میکرد.دیروز اومدم دیدم بازم اسکاتم کرده ولی حمله نمیکرد.انگار نیروهای من رو میدید که ازش بیشتر هستم.منم اسکاتش کردم تا بفهمه دنیا دست کیه بعدش انگار تصمیم گرفته با من صلح کنه.دعوتم کرده به ترایبشون.رتبه 40 هستن.ولی من نمیرم.
صفا دومی هم به طور خلاصه دعوتت کرده که باهاش باشی و بری پیشش.میگه میدونم تو لیدر ترایب خودتون هستی ولی من توی نقشه دیدم که هیچ کدوم از اعضای ترایبت نزدیکت نیستن.میگه من امیدوارم تو زود به این نامه جواب بدی و به ترایب ما بپیوندی.بقیش هم چرت داره میگه.
ممنون بخاطر ترجمهنقل قول:
پس این اولی حرف مفت زده ,بیخیالش
بردیا جان از تو هم ممنونمنقل قول:
این دومی رو هم بازم ولش ,این حرف مفت زده !!!!
من یه روستا رو نوبل کردم
تمام سربازام که در آخرین حمله حضور داشتن از بین رفتن
با هزار بدبختی بساز ، به راحتی از بین برن
چرا ؟نقل قول:
مگه قبلش اسکات نکرده بودی ؟
مواضب حمله متقابل طرف باش
بهتر بود قبل از حمله از سیمولاتور استفاده میکردی
نه.انگار قانون جدید نوبل کردن توی ورلد11 اعمال میشه.کل سربازا به همراه نوبل از بین میرن.
نقل قول:
من یه روستا رو نوبل کردم
تمام سربازام که در آخرین حمله حضور داشتن از بین رفتن
با هزار بدبختی بساز ، به راحتی از بین برن
مثل این که درست متوجه نشدینقل قول:
میگه یه روستا رو نبل کردم
اون قانون جدید بود در رابطه با اون هست
وای وای وای.خوب شد یادم انداختین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون من برم بجنگم یا یک دهه 200 امتیازی رو مفتی بگیرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه ,ممنوننقل قول:
اصلا نمیدونستم این قانون اجرا میشه
داشتم همین الان نوبل میکردم با کل نیروهام ,نزدیک بود از دست بدمشون
برای یارو ac vms پیام زدم متحدامون که نزدیکشن.امیدوارم کمکش کنن
راستی من امروز یکی رو نوبل کردم ولی یونیت هام از دست نرفت
بردیا جان من نظرم اینکه تورو تو w11 بکنم Baron !!!!
اگه هادی هم راضی باشه من اینکار و میکنم .
هادی جان نظرت چیه ؟
ممنون که به وحید کمک کردی بردیا.بدبخت تازه آکادمی ساخته با 2000 امتیاز.تلاشش قابل تحسینه حیف این یارو می خواد بریزه سرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .می خواد که چه عرض کنم تا 2 ساعت پیش 8 بار حمله کرد
من دو تا سکه دارم ولی نمیتونم نوبل من بسازم.
وحید کیه؟کنت123؟اگر اونه که باید بگم همه نیروهام از دست رفتن ولی من بازم ساختم.کی بهش حمله میکنه؟شاید بتونیم بریزیم سر یارو.نقل قول:
راستی این بچه های ایرانی ترایب و همین طور یه سری از خارجیا اصلا کمکی نمیکنن.اونا فقط اسما عضو ترایبن ولی نه توی بحثای فروم شرکت میکنن نه کمکی به بقیه میکنن.
وحید همون vms هست دیگه.مشکل ترایبای ایرانی همینه دیگه.منم به خاطر همین کارا تو وورد 10 دهه 3000 امتیازیمو از دست دادم...
برا همین همون روز تو وورد 11 جدا شدم از آپا.به نظرم اگه تا دیر نشده و این ووردم خیلی رو دور نیفتاده سریع ترایبو جمع کنین.آخه از فاصله 2 روزه می خواین چیکار کنین برای هم؟تازه اگرم کسی اهل کمک باشه.
اگرم خواستیم کمک کنیم همینجا اعلام میکنیم دیگه ترایب می خوایم چیکار؟اگه الان من تو آپا بودم تاحالا 3 بار دهم رفته بود.اما به خاطر اینکه بچه های ترایب نزدیکن کمکم کردن...
تازه این ترایبمم ایرانیه و انقدر حرفه ای اداره میشه
برای ساخت نوبل من فقط سکه کافی نیستنقل قول:
ببین وقتی یدونه سکه ساختی دیگه نباید بزنی سکه بسازه
برای نوبل اول فقط یک سکه کافیه بعد گذینه ساخت نوبل من فعال میشه
میترسم آخر مجبور شیم همین کاری رو که تو میگی انجام بدیمنقل قول:
متاسفانه ما خیل سعی کردیم کنار هم بیفتیم ولی نامردا هممون و پخش انداختن
من الان از همه دور و اطرافیانم قوی ترم ولی بجاش بیشتر اطرافیانم همشون تو یه ترایبن
اگه بخوان میتونن سه سوته از بین ببرنم :41:
به نظرم تا دیر نشده خودتون کم کم برین به ترایبای اطرافتون.اینجوری لذت بازیم بیشتره.حمله کنین با هم.دفاع کنین.اینجوری که در فاصله 50 کیلومترین به درد نمیخوره...
در ضمن ترایبو دیسبند نکنین بزارین اعضاش کم کم جدا شن
اگرم کمک خواستیم همینجا اعلام میکنیم نیازی به ترایب نداره به خدا.
حالا منکه دارم اینا رو میگم خودم تا چند روز دیگه دهمو بالاخره از دست میدم.2 تا دهه ابر قدرت از ترایب 1 نزدیکمن.من که امیدی ندارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هر چی می توانند از هم کانتینیت(!) های خودشون به ترایب دعوت کنند ...
ببین میتونی یه متن خوب انگلیسی بهم بدی که برای اونایی که دعوت میکنم بفرستمنقل قول:
هرچی دعوت خالی میکنم فایده نداره ,حتما باید یه نامه هم بهشونم بدم تا شاید بیشتر تاثیر کنه
اینو دیگه باید از بردیا بخواهی !نقل قول:
راستی نظرتون چیه بشیم Sister Tribe یه ترایب دیگه خیلی قوی ؟؟
اینجوری فقط نام ترایب عوض می شود و همه چی تو قدرت خودمون هست : هادی به شاهیش ادامه می ده ، ما به وزارتمون و ...
فکر خوبیه ,فقط کدوم ترایب ؟نقل قول:
راستی بردیا جان زحمت اون متن و برای من میکشی ؟
همونی رو که تو پست قبلیم درخواست کرده بودم
باشه صفا جان.فقط بگو چی میخوای بگی بهشون من جور بکنم.
هرچی که فکر میکنی خوبه ,یه چیزی که خرشون کنه ,نه خیلی لطیف باشه و نه تهدید آمیزنقل قول:
یه چیزی تامه های یه پیشنهاد دوستانه
بردیا جان باز هم یک زحمت
این نامه رو یکی از افراد ترایب فرستاده ,اگه درست معنی رو متوجه شده باشم میگه که یه یارویی که مختصاتش و هم
داده بهش حمله کرده ,نکته اینجاست که با ما با اون ترایب دوست هستیم
از من خواسته که با اون حرف بزنم ولی خودت که میدونی من نمیتونم
اگه تونستی خودت زحمتش و بکش
اینم متن نامش
Megaboy75
megaboy75 today at 22:01
Hi again,
This member (Ewood Park 554|458 4.465 ) is a member of a tribe who is a allie of our tribe and he want to noble me.
Can you help me?
Best Regards
راستی اون متنی که قرار بود برام بنویسی چی شد ؟
من الان تازه دیدم این تاپیکو.اون متنو امروز حتما یه چیزی مینویسم.بابا زبان منم به خدا معمولیه.
اون مگابوی عضو ترایب خودمون هستشا.حواست کجاست.به منم میل زده بود.من به ترایب طرف میل زدم ببینم چرا بهمون حمله کردن در حالی که باهاشون متحد هستیم.
بچه یکی امروز 100 تا اسکات فرستاده بود روستای من
فک کنم می خواد نبلم کنه یه روستا داره اگه میشه ساپرتم کنید یا برید باهاش حرف بزنید $footymasta$07
این یارو کی هی میل می زنه از بچه های ترایب خودمون هست megaboy75
این رو هم نگاه کنید لول چوبم میشه 30 :21: ولی 24 ساعت دیگه:31:
کد:http://devil64.persiangig.com/image/2.JPG