سلام
product code فارسی 5300 رو که قابلیت آپدیت داشته باشه (یعنی کار کنه) رو می خواستم!!!!
ممنون.
Printable View
سلام
product code فارسی 5300 رو که قابلیت آپدیت داشته باشه (یعنی کار کنه) رو می خواستم!!!!
ممنون.
سلام
آقا گوشی رو که آپدیت کنی
اگه پشیمون بشی نمیشه دوباری به همون فریم ویر اولیه برگردوندش ؟
0540667نقل قول:
0540668
بله منتهي بايد ببري بيرون فلش كنننقل قول:
آقا ممل این کدها رو قبلا بهم داده بودین ولی اینا کار نمی کنن!!
کد های دیگه ای واسه فارسی سازی گوشی نیست؟؟
من گوشیم 6630 هست و می خوام مستر ریست کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه چه کدی رو باید بزنم ؟
يعني چي كار نميكنن...ممكن نيست..حتما جواب ميده..نقل قول:
با اين كه اينجا جاش نيست...نقل قول:
كد #7370#*
[فعلا اين ورژن موجوده
4.0736.3.2.1[/quote]
ورژن جديدترش رو شما ميدونين چند ماه ديگه مياد؟ چون ميخوام همينكه ورژن جديدش اومد آپديت كنم
یعنی اینکه وقتی پرودکت کد گوشی رو عوض می کنم میگه هیچ آپدیتی وجود نداره!!!نقل قول:
سلام Dj.mamal
من گوشیم 5700 هست .مثل اینکه شما هم 5700 داشتین.
فریمور جدید واسه این گوشی نیومده (بعد از 3.83)
آخه تو گوگل که سرچ می کنم مثل اینکه فریمور 4.21 واسه این گوشی اومده.
یه نفر هم تو کلوپ 5700 گفته که 4.21 اومده.
ولی مثل اینکه واسه کشور چین هست.
می تونی زحمت بکشی ببینی جریان چیه ؟و چه تغییراتی نسبت به فریمور قبلی صورت گرفته؟
خیلی خیلی ممنون...
معلوم نيست كي بياد...فعلا همينو اپگريد كن...تا بعدي خدا بزرگهنقل قول:
ورژن جديدترش رو شما ميدونين چند ماه ديگه مياد؟ چون ميخوام همينكه ورژن جديدش اومد آپديت كنم
دوباره سعي كن...نرم افزار اپديتر رو دوباره نصب كن...ريست كن..نشد دوباره نرم افزارو دانلود كن...نقل قول:
منم بگردم ببينم كد ديگه اي پيدا ميكنم
فعلا كه خبري نيست...همون 3.83.1 هستش..نقل قول:
اقا شما به فلش کردن میگید اپگرید؟!بی شوخی معنیش رو برام مشخص کنید..منظورتون اپدیت که نیست؟من میخوام فلش کنم و نه اپدیت
یعنی نرم افزار بگیرم...فریمور رو بگیرم و بعد فلش کنم...واسه نوکیا میشه اینجوری؟مثل گوشی های سونی اریکسون؟
شرمنده سوالهام مبتدیانه هست..از نوکیا هیچی نمیدونم!
بگذریم
برای 3250 میشه فریمورهای جدیدش رو بگید..مثلا 3 تا ورزن اخرش
مرسی
فلش كردن همون اپگريد يا داون گريده...شق القمر نيست كه...فيرم ور رو از نو رو گوشي بريزي ميشه فلش ..حالا ورژن بالاتر از گوشي باشه ميشه اپگريد...نقل قول:
شما كه سر در نمياري بهتره به همين روش ساده اپگريد كني...
براي 3250 هم تا ورژن 4.21 هستش...
اوکی آقا حق با شماست...گوشیم تبدیل شده به :8: ای ول
راستی من فایل هایی رو که باهاش گوشیم آپ شد رو تو کامپیوترم دارم 6 تا فایل هست که کلا حجمشون شد 46 مگ... اگه بخوام میتونم با اون فایل ها گوشی افراد دیگری رو هم آپ کنم؟
نرم افزار بطور خودكار فايلها رو بعد از اپگريد پاك ميكنه...حالا اگه مونده شايد بشه يه كاري كردنقل قول:
دستت مرسی!نقل قول:
اقا اسم کامل فریمورش رو میگی؟میخوام دنبال فریمورش بگردم تا دان کنم...نمیشه یه عدد رو سرچ کنم که:19:
مثلا فریمور دبلیو 810 یه اسم کامل داره راحت سرچ میشه:
w810_main_r4ea031_generic....
حالا یا لطفا لینک بدین من فریمور رو از اونجا دان کنم..یا اسم کامل فریمور رو بدین تا برم بگردم ببینم از کجا میشه گیرش اورد
اها میگم فریمور نوکیا فقط یه فایله؟از اینجا میپرسم که مثلا سونی اریکسون 2 تا فایله..مین و اف اس
نوکیا چی؟
شاد باشید:20:
اقا
ممنون
صفحه اول تاپيك رو بخون...نقل قول:
بابت چي ؟نقل قول:
بابا خدا خیرت بده..ما رو گذاشتی سر کار
من دنبال اموزش فلش بودم و سوال کردم شما لینک این تاپیک رو دادی...مطالب رو که خوندم دیدم اپدیت با استفاده از اینترنته
من که اپدیت نمیخوام کنم..میخوام فلش کنم
واسه فلش گوشی نوکیا فقط باکس باید باشه؟
اگه اینجوری باشه که خیلی مسخرست
چه هکر های ضعیفی داره نوکیا
ممنون ولی من نمیدونم که این آپدیت چه فایده ای داره
دوست عزيز شركت هاي سازنده قطعات الكترونيكي و از جمله موبايل با عرضه آپديت مشكلات گوشي هاي رو رفع و امكانات بيشتري به اونها اضافه مي كنن.نقل قول:
هكرهاي قوي اريكسون به خاطر فلش كردن گوشي ميرن 100 تومن ميدن باكس ميخرن اما با اينترنت اپديت نميكنن...نقل قول:
شما رو به خير و ما رو به سلامت ...
هدف من كمك بود..خوش اومدي
عزیزم جهت اطلاع بگم..دیگه تو برند سونی اریکسون نیازی به باکس نیست...با کابل معمولیش ..بدون پرداخت حتی 1 ریال هزینه گوشی فلش میشهنقل قول:
دیگه کسی وقتش رو صرف اپدیت با اینترنت نمیکنه..اونم با هزار استرس که خدایا این لحظات اخر ارتباط قطع نشه بدبخت بشم
در هر صورت ممنون دوست عزیز:20:
شادباشید:20:
5300 رو هم میشه آپ کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا میشه بصورت دستی آپ کنمش یعنی نبرمش بازار
چطوری می تونم اینکار رو کنم یعنی روش کارش چطوری چیزی
باید دان کنم نرم افزاری باید نصب کنم کدی باید به گوشیم بدم آخه یه مدته
وقتی کلیپ تصویری باش اجرا میکنم صداش با تصویرش یکی نیست اصلا اگه ببرمش بیرون
چقدر میگیرن فلشش کنند اگه این کاره کنم مشکلش بر طرف میشه یا نه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول تاپيك رو بخون...نقل قول:
یه سوال میکنم هیچ ربطی به این تاپیک نداره ولی خواهشن کمک کنید
من گوشی 6270 بعد رمزش رو از 0000 تغییر دادم وحالا رمز یادم رفته میشه بگید باید چی کار کنم؟
البته رمز رو برای ابگرید گوشی میخوام
ميتوني آپگريدش كني...پسوردش هم ريست ميشه...موقع اپگريد هم لاك كد نميخواد.
دوستان حجم آپدیت چقدره؟
یعنی من با اینترنت 33.6 چقدر باید صبر کنم؟
با این سرعت بی خیال آپدیت بشی بهتره ...
یا ببر بیرون برات آپ کنن یا یه دوستی آشنایی ....
سلام
من گوشیمو تازه فلاش کردم اما زبان عربی نداره میخواستم آپدیتش کنم بلکه این زبانش درست بشه که بتونم فارسی بنویسم موقع آپدیت هم یه پیام اومد که گوشی من احتیاجی به آپدیت نداره و اونو آپدیتش نکرد
میخواستم بدونم که چطوری میشه زبان فارسی رو بهش اضافه کرد
وقتي من نميدونم گوشيت چيه چطوري كمك كنم؟نقل قول:
آخ یادم رفت مدلشو بنویسم DJ. Mamal جاننقل قول:
N73 ME
کافیه؟
V4.0743.2.8.2
16/11/2007
RM- 133
Nokia N73(71.01)
عین همین روژن رو همین امروز 24 اسفند خواستم آپدیت کنم پیعام رو داد که نیازی به آپدیت نداره عکس رو ندارم وگر نه میدید تازه توی تاپیک n73 me خوندم که آپدیت ورژن جدیدش )2008( معرفی شده!
با کلی مکافات مخصوص دیال آپ اون 15.5 مگ رو دانلودش کردم اما آپدیت نمیکنه
در اصل من به آپدیت اون نیازی ندارم گفتم که من تازه فلشش کردم اما زبان عربی ( برای نوشتن پیام فارسی) نداره
و امکانات اینترنت برای دسترسی به اون
در ضمن بر عکس دفعات قبل که فلش کرده بودم اینبار بعد از لوگوی نوکیا یه لوگو جدید از T mobile اضافه شده
فکر کردم شاید با آپدیت و آپگرید حل بشه
با اون دوستی که برا من فلشش کرد صحبت کردم جواب درستی بهم نداد گفت میگرده که فایلشو برام پیدا کنه
شما میتونید کمکم کنید؟
متشکر
ورژن فيرم ور ت بالاس
شايد اخريش باشه كه اپگريد نميكنه..
تو سايت نوكيا ميزنه
4.0736.3.2.1
البته فلش كه ميكنن اينطوري ميشه.
در ضمن من كه تا حالا نديدم سري n فارسي ساپورت كنه...
همون عربيش هم غنيمته.
اون t mobile هم براي اپراتورهاي اروپاييه..فيرم ور براي اون شركت بوده..مشكلي نداره
DJ.Mamal جان از لطفت ممنونمنقل قول:
من که نگفتم N73 فارسی ساپورت میکنه!!! اگه یه خورده به پست بالاییم دقت کنی نوشتم زبان عربی برای ( نوشتن پیام فارسی) نداره یعنی توی قسمت Language اون زبان عربی نداره!!!! و توی همین یه نکتهش موندهم! که برای اضافه کردن زبان عربی چیکار باید بکنم یه سری زبانهای دیگه داره ولی عربی نداره!
به نظر شما چجوری میتونم اونو اضافه کنم.
باز هم ممنون
با سلام.... من حدودا" یک سال پیش n70را به موزیک ادیشن تبدیل کردم ایا اپگرید میشه؟ در صورت امکان لطفا"راهنمایی بفرمایید.....باکمال تشکر
اوه...شرمنده حواسم نبود..منتظر باش ببينم چيزي پيدا ميكنم.نقل قول:
مشكلي نيست...بصورت معمولي اپگريد كن.نقل قول:
دجی ممل جان ان 95 8 گیگ
و ان 82 با ساپورت کامل پارسی و منو پارسی
تو بازار موجود هستند !
در مورد آپگرید نوکیا ان 70 کسی اطلاعی داره ؟؟؟
مثل بقیه گوشیها برنامه Pc suite و NSU رو نصب کن و آپدیت کن ....