آره ممنون سوالم اشتباه بود و درستت درد نکنهنقل قول:
ولی به خاطر این مدار 66.5 رو گفتم چون در این مدار ها خورشید حداقل یک روز طلوع نداره
یا بالاش به لبه ی افق مماس می شه
Printable View
آره ممنون سوالم اشتباه بود و درستت درد نکنهنقل قول:
ولی به خاطر این مدار 66.5 رو گفتم چون در این مدار ها خورشید حداقل یک روز طلوع نداره
یا بالاش به لبه ی افق مماس می شه
کجا بودین؟ چند روز هست که تاپیک خیلی سوت و کور بود!
چون تنها کسی که اینجا میاد اعصابه ملتوخورد میکنه و هیچی هم بلد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تو هر صفحه 500 تا سوال پیدا می کنه منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وختی هم که من نیام اینجا سوت و کور می شه دیگه :31:! بزار مرتضی و محمد حسین یه کم استراحت کنن !نقل قول:
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
چند روزه خیلی خفن با کتابا درگیرم !:31: هنوز به هیچ جا نرسیدم :31: 0% پیشرفت !
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
سواالااا >>>
محور مغناطیسی چی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سواله خارج از درس :31:
دوره ی گردش و... سیارات مهم هستن ؟؟؟؟ مثلا باید بدونم که عطارد / زهره و... تو چند روز یه دور دوره خورشید می چرخن یا اینکه چه قد طول میکشه تا یه بار دوره خوشون بچرخن؟[/COLOR](آخه تو اون قسمته ثوابت نجومی و فیزیکی این چیزا نیست !)
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-:40: AlL ThE Best :40:-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
نه. اون اعداد مورد نیاز رو تو المپیاد بهت میدن...
سلام دوست عزیز.
اینجا که چت روم نیست هر روز بیایم یه پست بدیم.اگه دوستان مشکلی دارند می پرسند ما هم جواب می دیم.تازه هموین جوریشم فکر کنم یکی از فعال ترین تاپیک های انجمن نجوم همین تاپیکه.
پرنیان جان سلام
محور مغناطیسیت رو متوجه نشدم.سوال دقیق تر هست یا نه همینه.؟
دونستن دوره گردش سیارت مثل دونستن جواب سینوس 30 درجه است.یعنی اگه بدونی خوبه اما اگه نمی دونی چندان هم تو امتحان تاثیر نداره.مثلا حتما دیدی که تو امتحانات کلاسها تو پا ورقی معلم یه سری درجه ها رو می ده و شما باید از اونها استفاده کنید .حالا اینجا عدد مهم نیست باید بدونید این چیز ها چه تاثیری دارند.
من که کار خاصی نمی کنم خسته بشم ... مرتضی جان رو نمی دونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بزار مرتضی و محمد حسین یه کم استراحت کنن !
[QUOTE]محور مغناطیسی چی بود؟[/
QUOTE]
ببین ما دوتا محور برای زمین مشخص می کنیم ...یکی محورهای قطبی هستن که دوسرشون توی قطب جنوب و شماله .... یه محور دیگه هست که دوسرش تو دو قطب مغناطیسی زمین هست ... یعنی میدان مغناطیسی رو اگه یه دایره فرض کنیم که زمین رو پوشونه ، می بینیم که قطب های اون دقیقا روی قطب های زمین قرار نداره و با هم یه اختلافی دارن ...
به همین علت هست که شفق های قطبی رو در بهترین حالت می شه تو عرض های جغرافیایی نزدیک به قطب ها دید نه توی قطب ها .
قطب شمال مغناطیسی اگه اشتباه نکنم تو قاره ی آمریکای شمالی هست و قطب جنوبش هم تو اقیانوس هند باید باشه .
اگه یان موارد در مورد سیارات رو بدینی بهرته ... چون اینا جزو ثوابت نیست و بعضی جاها شاید مسائلی مربوط به اینها داده بشه ...
نیستااااااااااااا , یعنی نمی دن ! والا تا اونجایی که من دیدم تو اون سوالایه المپیادی (که بچه ها گذاشته بودن )نگاه کردم چیزی نبود !نقل قول:
سلام ,نقل قول:
امیدوارم حالتون خوب باشه . از راهنماییتون هم ممنونم :11:
راستی دوتا سواله دیگه هم دارم ....ممنون می شم کمکم کنین
1. تو کتاب گفته » گاه گاه زهره تا 16 برابر درخشانتر از درخشانترین ستارگان دیده می شود « حالا سواله من اینه که: به خاطره این گفته گاه گاه , چون زهره فقط وقتی تو نزدیک ترین وضعیتش نسبت به زمین قرار می گیره 16 برابر درخشانتر دیده می شه ؟ ( نمی دونم چه قد تونستم منظورمو برسونم ؟)
2.سواله ( تقریبا خارجه درس ) : چه طوری رونالد کارپنتر و ریچارد گلدستین تونستن با یه سری سیگنالهای راداری به زهره و مشاهده تغییری که توشون ایجاد شده بود سرعت چرخش سیاره رو به دست بیارن ؟؟؟؟:18: ( عجیبا غریبااا)اگه میشه ! یه کوچولو توضیح میدین برام ؟!
AlL ThE Best:40: :40:
1- نزدیکی یا دوری زهره یکی از فاکتور های مهم هست برای درخشندگی ولی هلال زهره و فاصله ی اونه رو هم باید در نظر گرفت و همچنین آسمون رو دیگه اون هم باید در نظر گرفت
2-فکر کنم از طریق اثر دوپلر یا همون تغییر طول موج در واحد زمان البته به این نکته دقیق نشده بودم حتما می پرسم
سلامنقل قول:
از شما هم ممنونم ...
خب تو کتاب هم نوشته از طریق اثر دوپلر ولی من اینو نمی فهمم که با چی؟ آخه چطوری ؟با این چیزا سرعتش رو و بعد هم دوره چرخشش رو بدست آوردن؟:18: اگه فرموله خاصی هست که با استفاده از تغییری که در طول موج سیگنال ها یه ....ارسالی به سطح سیارات این اطلاعات رو می شه بدست آورد بهم یاد بدین
[QUOTE=Mohammad Hosseyn;1747259]من که کار خاصی نمی کنم خسته بشم ... مرتضی جان رو نمی دونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلااااااااامنقل قول:
محور مغناطیسی چی بود؟[/
QUOTE]
ببین ما دوتا محور برای زمین مشخص می کنیم ...یکی محورهای قطبی هستن که دوسرشون توی قطب جنوب و شماله .... یه محور دیگه هست که دوسرش تو دو قطب مغناطیسی زمین هست ... یعنی میدان مغناطیسی رو اگه یه دایره فرض کنیم که زمین رو پوشونه ، می بینیم که قطب های اون دقیقا روی قطب های زمین قرار نداره و با هم یه اختلافی دارن ...
به همین علت هست که شفق های قطبی رو در بهترین حالت می شه تو عرض های جغرافیایی نزدیک به قطب ها دید نه توی قطب ها .
قطب شمال مغناطیسی اگه اشتباه نکنم تو قاره ی آمریکای شمالی هست و قطب جنوبش هم تو اقیانوس هند باید باشه .
اگه یان موارد در مورد سیارات رو بدینی بهرته ... چون اینا جزو ثوابت نیست و بعضی جاها شاید مسائلی مربوط به اینها داده بشه ...
ممنون که توضیح دادین :11: ولی من هنوز خوب نگرفتم .... من اینو می دونم که قطب مغناطیسی تو قطب نیست و قطب شمال مغناطیسی زمین الان تو کاناداست (فک کنم ) و تغییر می کنه ....
می دونین ! من تو این جمله محور مغناطیسی رو نمی گیرم ! » محور مغناطیسی عطارد نسبت به محور چرخشش 7 درجه کج است ! « من می خوام بدونم محور مغناطیسی چه طوریه ؟ نمی دونم چه طوری بگم ؟ ببینید ما چه طوری الان بهمون بگن محور چرخش دقیقا می تونیم بگیریم یعنی یه تصویری ازش تو ذهنوم داشته باشیم ! من می خوام بدونم محور مغناطیسی چه طوریه ؟ همون خطوط مغناطیسیه خودمون نیست که ؟ همون که تو شکل 3-15 هست !(خیلی مسخره ست سوالم نه ؟!)
بازم ممنونم و شرمنده که این طوری سوال می پرسم .....
-*-*-*-*-*-*-
راستی فعلا دارم مدت چرخش و گردشو ...:31:سیاه هارو حفظ می کنم ولی مطمئنم یادم می ره تا .... .
:40:Best wIshEs 4 U:40:
اعداد مورد نیاز رو تو صفحه آخر یا اول میدن...
یه سوال خفن...معادله یه فنر در مختصات استوانه ای که در راستای محور z هست، چی میشه؟ (فاصله هر حلقه با حلقه بعدی:h)
سوال 1 ) ملاک فقط نزدیک تر بودن زهره نیست ... زهره مثل ماه اهله داره ... بیشترین حد روشنایی اش هم 16 برابر ستاره ی شباهنگ هست . گاهی اوقات هم روشنایی اش کمتر می شه اما نه اینکه روشنایی اش از شباهنگ کمتر بشه . همونطور که می دونید روشن ترین جسم آسمونی خورشید با قدر حدود -26 بعد ماه با قدر -12 در حالت بدر و بعد زهره که تا قدر -4 هم می رسه و بعد از اون هم شباهنگ و مریخ و مشتری و...نقل قول:
راستی دوتا سواله دیگه هم دارم ....ممنون می شم کمکم کنین
1. تو کتاب گفته » گاه گاه زهره تا 16 برابر درخشانتر از درخشانترین ستارگان دیده می شود « حالا سواله من اینه که: به خاطره این گفته گاه گاه , چون زهره فقط وقتی تو نزدیک ترین وضعیتش نسبت به زمین قرار می گیره 16 برابر درخشانتر دیده می شه ؟ ( نمی دونم چه قد تونستم منظورمو برسونم ؟)
2.سواله ( تقریبا خارجه درس ) : چه طوری رونالد کارپنتر و ریچارد گلدستین تونستن با یه سری سیگنالهای راداری به زهره و مشاهده تغییری که توشون ایجاد شده بود سرعت چرخش سیاره رو به دست بیارن ؟؟؟؟ ( عجیبا غریبااا)اگه میشه ! یه کوچولو توضیح میدین برام ؟!
AlL ThE Best
سوال 2 ) خوب باید اثر دوپلر رو بدنی چیه بعد هم راه رو متوجه بشی . تو نجوم دینامیکی صفحه های 97 و 98 در مورد انتقال دوپلری توضیح کاملی داده ... من یکم توضیح ساده می دم بعد برو اون رو خوب بخون ...
چون برای توضیح شدیدا به شکل نیاز داریم شما همون صفحه ی 98 شکل 2_52 رو توجه کن و همین طور این مطلب من رو بخون .
تو قسمت الف شکل یه جسم رو می بینی که ثابته و از خودش اواج الکترومغناطیسی ساطح می کنه . و حاله همون جسم رو در نظر بگیر که در حال حرکته و همچنان امواج رو ساطح می کنه ... در موقعیت اول یکبار این اواج رو ساطح می کنه و یک ثانیه ی بعد می ره 1 کیلومتر جلوتر و یبار دیگه ساطح می کنه و به همین طور تا آخر ... خوب حالا می بینی که امواج کلی که در طی یه زمان از این دو جسم ثابت و متحرک ساطح شده خیلی فرق می کنه . اگر شما در موقعیتی باشی که جسم در حال حرکت به سمت شما باشه امواج رو قوی تر و با شدت بیشتر در یافت می کنی و اگر هم از شما دور شود امواج با شدت کمتری به شما می رسه ... اما اگه شما از کناره به جسم در حال حرکت نگاه کنی تغییری زیادی احساس نمی کنید چون این تغییرات در سمت شما نیست .
خوب شدت بیشتر در امواج نور باعث می شه که طیف نوری اون به سمت آبی (امواج پر انرژی تر ) و برعکس این به امواج سرخ رنگ (انرژی کمتر ) میل پیدا کنه .
با همین کشف دوپلر و بعد با رصدها ی ادوین هابل کشف شد که جهان فعلا در حال انبساط هست و در اکثر کهکشانها طول موج نوری به سمت قرمز میل داره .
مثال شهودی و در دسترس این پدیده ی فیزیکی آمبولانس در حال حرکته ... اگر آمبولانسی آژیر کشان به سمت شما بیاید شما صدای آن رو زیر می شنوید در حالی که از شما دور شود صدای آن بم تر می شود .
خوب فکر کنم تعجب شما بخاطر این باشه که می گید چطور می شه سرعت و جهت حرکت سیارات به دور خودشون رو اینطوری بدست آورد ...
خیلی سادست شما یه طول موج الکترومغاطیسی به یک لبه ی سیاره می فرستید و چون اون لبه در حال حرکته در بازتاب اون باریکه ی الکترومغناطیسی تغییرات دوپلری رو ایجاد می کنه . با میل اون بسمت آبی یا قرمز جهت حرکت و با فرمول زیر سرعت حرکت اون رو می شه فهمید :
اختلاف طول موج (طول موجی که در آزمایشگاه اندازه گیری شده - طول موج بعد از اثر دوپلر ) = سرعت جسم × طول موج در آزمایشگاه ÷ سرعت موج الکترومغناطیسی .
البته فرمول رو تو صفحه ی 98 می تونید ببینید .
خوب شد یادم آوردید ... این اثر دوپلر یکی از مهمترین مسائل مرتبط با المپیاد هست ... حتما یسری مطالب دیگه در این مورد پیدا کنید و بخونید و به کتاب اکتفا نکنید . صد درصد یکی از سوالا المپیاد در این مورد است .
خوب توجه نکردی دیگه ... گفتم میدان مغناطیسی زمین رو یک کره مثل زمین در نظر بگیر و خود زمین هم یک کره ... خوب حالا محور زمین خودمون چیه ؟ خطی فرضی که از قطب جنوب به قطب شمال وصل می شه .نقل قول:
ممنون که توضیح دادین ولی من هنوز خوب نگرفتم .... من اینو می دونم که قطب مغناطیسی تو قطب نیست و قطب شمال مغناطیسی زمین الان تو کاناداست (فک کنم ) و تغییر می کنه ....
می دونین ! من تو این جمله محور مغناطیسی رو نمی گیرم ! » محور مغناطیسی عطارد نسبت به محور چرخشش 7 درجه کج است ! « من می خوام بدونم محور مغناطیسی چه طوریه ؟ نمی دونم چه طوری بگم ؟ ببینید ما چه طوری الان بهمون بگن محور چرخش دقیقا می تونیم بگیریم یعنی یه تصویری ازش تو ذهنوم داشته باشیم ! من می خوام بدونم محور مغناطیسی چه طوریه ؟ همون خطوط مغناطیسیه خودمون نیست که ؟ همون که تو شکل 3-15 هست !(خیلی مسخره ست سوالم نه ؟!)
بازم ممنونم و شرمنده که این طوری سوال می پرسم .....
خوب حالا محور مغناطیسی چیه ؟
خطی فرضی که قطب جنوب کره ی مغناطیسی رو به قطب شمال اون وصل می کنه .
فقط چشمات رو ببند و اونچیزی که من گفتم رو تصور کن .
اگه بازم متوجه نشدی بگو تا یه جور دیگه بهت توضیح بدم .
دشمنت شرمنده .
موفق باشید .
ما نیز جواب می طلبیم... سوال خفنی هست، نه؟نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ,
واقعا به خاطره زحمتی که کشیدین و اینا رو برام توضیح دادین ممنونم ...(شرمنده کردین ) . من این قسمته " اثر دوپلر " رو کامل فهمیده بودماااا (جونه خودم):41: ولی حتی فکرشم نمی کردم که وقتی می گه با استفاده از اثر دوپلر , سرعت و .... به دست میارن منظورش همون فرموله هست * [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *!چه آبرو ریزی ای ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا برا خودم متاسفم(با این گیراییم ) همین خ... بازیا باعث می شه از خودم نا امید شم دیگه !
بازم ممنونم :11:
نه دیگه گرفتم .دیگه فک کنم آبروم رفت نه ؟؟؟؟نقل قول:
ممنون که توضیح دادین ....این یکیو امروز صبح کشف کردم ! گفتم شاید تو کتاب زمین شناسی سوم تجربی باشه دیدم آره یه چیزایی هست یعنی فقط همینی که شما گفتین رو کشف کردم (که محور مغناطیسی همون خطیه که قطب جنوب رو به شمال وصل می کنه )
پرنیان جان من که نگفتم این اعداد رو می دن.گفتم مثل اون امتحان دبیرستانی.در اصل از این اعداد تو سوال استفاده می کنند.مثلا هیچ وقت نمی ان بگن دوره گردش زهره: گزینه 1: 18 گزینه 2:............ محور مغناطیسی که تو گفتی همون خطی یه که بین قطب های اهنربا ایجاد می شه.خط مستقیم بین قطب نه خطوط میدان.این خط ها هم فرضیه.تو عطارد هم اول چرخش اون رو بدست می ارن که محور چرخش پیدا می شه.بعد خطوط میدان رو در نظر می گیرن می بینند اون خطوط یه جایی تو عطارد جمع می شه.خوب اون می شه قطب مغناطیسی.حالا این محور مغناطیسی چرا اینطوری کجه بخاطر چرخش هسته داخل عطارده. زهره زمانی که به نزدیکی زمین می اد چون مدارش از مدار زمین به خورشید نزدیک تره سمت تاریکش به ماست.یعنی زمانی ما زهره رو نورانی می بینیم که اون ور مدارش باشه. در مورد سیگنالها هم که زمان رفت و برگشت اون رو اندازه می گیرند.یه سمت که توی چرخش داره به ما نزدیک می شه با اون سمت که داره از ما دور می شه سیگنال متفاوتی داره.یعنی وقتی سیگنال به سطح سیاره برخورد می کنه اون طرفش که به سمت ما داره می چرخه سیگنال رو نسبت به سمت دیگه تغییر می ده.
اگه جواب ندین خودمو از پنجره پرت میکنم بیرون! اونقدر روش فکر کردم که یادم رفت امروز امتحان عربی و دین و زندگی داریم! بد بخت شدم...نقل قول:
جواب می طلبیم...
نقل قول:
سلام ,
خیلی ممنون که وقت گذاشتین و برام توضیح دادین . :11:
خیلی عصبانی شدین از دسته خنگ بازیام نه ؟
شرمنده ! دیگه از این سوالا نمی پرسم...
بازم ممنون
فعلا
خیلیkjvsykrdgryd هستین...آخه به من رحم نمی کنین؟ این طوری بکنین عقده ای می شم و می افتم کنار خیابون و تزریقی میشم...نقل قول:
جواب...
جواب گرفتم...اگه میخواین براتون بذارم...ممنون از پرنیان خانوم!
خواهش می کنم ! اگه بزارین ممنون می شم !نقل قول:
به قوله خودتون : جواب می طلبیییییییییییم ....نقل قول:
مگه نگفتین اگه می خواین براتون می زارم ؟! پس چی شد ؟ یادتون رفت ؟
خوب دیگه...نمی شه همین طوری نوشت. ازش عکس میگیرم می ذارم...
سلام ,
می شه یکی بهم کمک کنه !؟؟؟؟
2روزه دارم با قانونایه کپلر ... می دم ! می شه یکم برام توضیح بدین که :>
1. تو قانون اول گفته معادله بیضی به این صورت هست > x به توان 2 ÷ a به توان دو + y به توان 2 ÷ b به توان 2
حالا من می خوام بدونم با این فرمول چیو می شه حساب کرد ؟ یعنی به جایه x ,y یه چیزی بزاریم و معادله رو حل کنیم جوابه آخرمون چیه ؟ ( نمی دونم چقد تونستم منظورمو برسونم )
2. باز تو همون قانون اول : ما با رابطه ای که بینه a , b ,c هست چه چیزایی رو می تونیم حساب کنیم ؟( چه وقتایی ازش استفاده می کنیم ؟
قانون سوم : تقریبا می شه گفت هیچی نفهمیدم ازش !
3.تو فرموله سرعت زاویه ای که گفته :دلتا تتا ÷ دلتاt = سرعت زاویه ایمنظور از دلتا تتا فاصله ی جسم یا ...(در حال گردش) تا مرکز جسمی ست که حول محورش می چرخه ؟ و دتا t تغییر زاویه ... ؟ (یعنی(مقدار تغییری که تو زاویه ای که که قبلا بوده تا جایی که الان هست .)هست ؟
4.گفته وقتی دوره تموم می شه سرعت زاویه ای = 2پی ÷T هست ! می شه بگین 2 پی از کجا اومده ؟ می شه یکم توضیح بدین ؟!
5. r به توان 3×چهار ( پی به توان 2 ) ÷GMs =Tبه توان 2
این برایه چیه ؟ چرا به جز این , یه فرموله دیگه هم برایه( T به توان دو )* دوره تناوب سیاره * بود ؟ اصلا 4(پی به توان 2)÷ GM چی هست که گفته ثابته !؟ از کجا بدست اومده ؟من این تیکه رو اصلا نمی فهمم ! می شه بگین اون سه تا فرولا برا چین ؟
شرمنده که باز از این سوالا پرسیدم !
سلام ...:11:
ببخشید که باز اومدم ... !
می شه این مسئله هارو برام توضیح بدین چه طوری حل می شه ! ... به خدا مخم هنگ کرده .هرچی می خونم نمیتونم بفهمم ....امروز هم از معلم فیزیکمون پرسیدم ,نامرد بهم گفت قانوناشو بلدم ولی بهت نمی گم:41: پروو می گه برا این بهت نمی گم که مطمئنم سوالات با قانوناش حل نمی شه !:18: انگار سوالارو دیده که این طوری می گه :13:
1. سوال > بر اساس محاسبات انجام گرفته خروج از مدار دنباله دار هالی 97% است . با توجه به اینکه می دانیم درازی مدار این دنباله دار 36.18 واحد نجومی است , پهنای آن را بیابید .
(فک کنم سواله اگه آدم قانونا رو بلد باشه خیلی اسونه )
2. > دنباله دار هالی دار هالی داری مدار بیضی شکل است . اگر فرض کینم که خورشید روی یکی از کانونهای آن قرار دارد , آنگاه با توجه به اطلاعات زیر حداقل و حداکثر فاصله این دنباله دار را از خورشید به دست آورید .
خیلی خیلی خیلی ببخشید
ممنون :11:
سلام :37:
قهرین مگه ؟؟؟:41:
آمدم! حال ندارم. فردا بهت جواب می دم.
با هم با سوالات فراواننقل قول:
1- خوب تو این معادله شما می تونی با دادن x انگاه y رو پیدا کنی که بیشتر مر بوط به هندسه تحلیلی پیش می شه تو نوجوم بیشتر فاصله از مرکز مورد نیازه که می توونی به داشتن این دو به دست بیاری
2-این هایی که گفتی ارقامی هستند که یک بیضی رو مشخص می کنند مثل دایره که شعاعش دایره رو تعریف می کنه
3-یه فورمول ساده است که در منظومه شمسی با دادن فاصله سیاره یا هرچی بر حسب AU دوره تناوب اون رو بر حسب سال زمینی می ده یا برعکس
4-منظور از دلتا تتا تغییر زاویه و از t زمانی که این تغییر در اونانجام می شه"اگه نفهمیدی بگو مثال بزنم
5-2پی همون 360 درجه ولی در واحد رادیانه
6-نفهمیدم که چیه یعنی علمی تایپ نشده :13:
1- e=0.97 a=38.18 au b=a^2(1-b^2))نقل قول:
سوال 1 رو نفهمیدم.
اینم راه حل سوال فنر!کد:http://www.2shared.com/file/2450585/517e5f04/Scan10003.html
نقل قول:
سلام
خیلی ممنون ...زحمت کشیدین
..................................
MR.shaibow جان دسته شما درد نکنه ...یه چیزایی فهمیدم
NO MORE TEARS TO CRY
این عکس ها خیلی باحالند اگه چند تا داری یه جووری به دستم برسونی ممنون می شم البته اگه اشکال نداره
راستی نمی دونم چرا مردم تو تلفظ اسمم مشکل دارند بابا آقا شابو بچه ها بهم می گن :27:
یه راهنمایی می کنین تا سوال 42 کروی رو حل کنم...؟
سلام ...نقل قول:
خسته نباشید ...
برای بدست آوردنش شاید بتونی از قوانین کپلر استفاده کنی ...
اگه کتاب نجوم به زبان ساده رو داری برو به فصل مکانیک منظومه ی شمسی (صفحه ی 218) .
اگه هم نداری بگو تا برات قوانین رو بنویسم .
احتمالا این معلم جاه طلب شما همین قوانین رو می گفت .
و اینکه من یادم نمی آد قوانین کپلر تو نجوم دینامیکی کجاست ... کجا بود ؟
1- معلم جاه طلب ؟؟ ؟ ؟؟
2- فصل اول دینامیکی بخش مربوط به کپلر
3-فرمولی که دادم ماله قوانین بیضی بود نه چیزه دیگه ای
همچنان در طلب جواب هستیم...البته مال فصل 2 هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام
اِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما برگشتین !:31: حاتون خوبه ؟
راستش خودتون قانونایه کپلر رو برام گذاشته بودین ...منم اونا رو خوندم ولی هیچی از قانون سومیه نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کوچووولووووووو می تونین توضیح بدین ؟! (خیلی خیلی ببخشید! )
نقل قول:
سلام
اِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما برگشتین !:31: حاتون خوبه ؟
راستش خودتون قانونایه کپلر رو برام گذاشته بودین ...منم اونا رو خوندم ولی هیچی از قانون سومیه نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کوچووولووووووو می تونین توضیح بدین ؟! (خیلی خیلی ببخشید! )