تبریک :40:نقل قول:
تبریک :40:نقل قول:
منم تبریک میگم...
سوازو هم گل زد بالاخره و میلانم برد تا کماکان کارلتو بیخ ریشش بمونه و ما حال کنین:27:
به امید برد یووه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه پارسال که اینتر داشت کولاک می کرد همه می گفتن بزار یوونتوس بیاد سری A , میلانم کسر امتیاز داره واسه همین اینتر اوله
منم میگفتم مطمئن باشین اگه یووه هم بیاد همین وضعیت ادامه خواهد داشت و منتظر سال بعد باشین
الان دارم لذت می برم:27::27:
بزار بازی با یووه تموم شه بعد میشه کر کر خنده شایدم گریه البته...
من با قسمت دوم حرفت
بيشتر موافقم:27::27::27:نقل قول:
من همیشه واقع گرا بودم.شماها دیگه باید منو بشناسین
اینتر الان بهتره اما بازی تو زمین یووست.یووه هم تریپ شیر زخمی داره.ممکنه همین باعث یک باخت ناگوار براش بشه مثب روم ممکنم هست اینتر رو غافل گیر کنه.مخصوصا اینتر پر مدعای الانو که حاشیه هم داره با این بامبولای آدریانو
نمیدونم خبر داری یا نه.اما قبل بازی با جنوا آقا قهر کردن چون تو لیست نبودن...
هر چیزی ممکنه پیش بیاد پس فعلا چیزی نگیم بهتره چون ممکنه ضایع بشیم
اره , ورزشگاه رو ترک کردنقل قول:
ولی تا وقتی زلات رو داریم غم نداریم:10:
یوونتوس هم به سرنوشت رم دچار خواهد شد:46:
با اینکه همیشه با یوونتوس مشکل داشتیم ولی اینتر میبره
نیمه اول خیلی خوب بودیم واین یووه از ترس افساید میگرفت در هر صورت نیمه اول رو یک گل زدیم امیدوارم نیمه دوم هم همین طور خوب بازی کنند و زلاتان هم گل بزنه
نیمه اول یووه تو قوطی بود.اصلا نمیدونم یووه ایها به چی امید بستن.فقط حادثه میتونه اینتر رو تیم شکست خورده این زمین بکنه...
الان روی زلاتان یه خطلای پنالتی 100 % گرفته نشد همچنان منتظر گل زنی زلاتان هستیم
انقدر گل نزدیم که گل خوردیم اونم رو یه بدشانسی توب به دفاع خودمون خورد من که دیگه نمیتونم بقیه بازی رو ببینم اخربازی میرم ببینم چند چنده امیدوارم گل بزنیم
مفت مفت مساوی کردیم من که بعد از گل مساوری رو ندیدم اونایی که دیدن بگن چطوری بازی کردیم
این همه کوقعیت وفقط یه گل خیلی ساده از کنار موقعیتههامون گزشتیم
با اعصاب بهم ریخته میرم بخوابم
بازی بعد گل معمولی بود.ما باید میبردیم.گفتم فقط حادثه جلوی اینتر رو میگیره.اگر به ساموئل نمی خورد الان یووه حرفی نداشت واقعا.
بازم ایراد نداره.مهم این بود که کردیمشون تو قوطی تا دفه دیگه با همقده خودشون بپرن.تو تورین داشتن برا مساوی خودکشی میکردن سوراخا...(قیافه شون بعد از گل کرکر خنده بود)
من دیدم بازیو
به نظرم نتیجه عادلانه
نمیه دوم ماله یووه بود
درسته اینتر هم ضد حمله های زیادی زد
.....................................
یووه خیلی خر شانسه برا همینم مساوی کرد اینتر هم گل اینطوری زیاد میخوره مخصوصا توی بازیهای مهم نمیدونم چرا
ولی خوب همنوزم اولیم فکر کنم باتیم دوم که فیورنتیا هست دو امتیاز اختلاف داریم ولی این رم همه بازیهای سنگینش رو انجام داده وخیلی خطرناکه به هر حال ارزوی موفقیت میکنم برای ایــــــــــــنــــــــــ ـر
ولی یووه خیلی خراب شده اینتر باید راحت میبرد
ديشب شب يوونتوس نبود.حيف كه كامورانزي از اول تو زمين نبود يوونتوس به همچنين بازيكنايي احتياج داشت از اول بازي .وقتي ترزگه اون جوري توپ رو ميزنه بيرون و ندود در 2تا حركت تو رو به آسمون ميزنه نبايد انتظار داشت يوونتوس اين بازي رو ببره .مصدميت بومسونگ باعث شد رانيري چيليني رو ببره و بزاره دفاع آخر و سمت چپ يوونتوس اون قدرت هميشگي خودش رو نداشته باشه.
درصد مالكيت توپ نشون ميده يوونتوس دست يوونتوس بود و فقط نميدونستن با توپ چي كار كنن يه جورايي انگار رانيري اصلا هيچ برنامه اي براي بازي با اينتر نداره.
اينتر هم گل رو زد نيمه دوم رو كاملا دفاعي بازي كرد و فقط چشم به ضد حمله داشت 10 نفر تو دفاع به صحبت هاي كامورانزي توجه كنيد:
تو چند تا صحنه كه يوونتوسي ها غفلت ميكردن يه حمله اي ميكرد مثل حركت سوازو كه بوفون (برترين دروازبان جهان)عالي توپ رو گرفت.نقل قول:
مائورو ژرمن کامورانزی :
بسیار خوشحال هستم دلايل بسيار ارزشمندي نيز براي اين خوشحالي دارم اين بازي اسير تبليغات بود و دو تيم از مدتها پيش درگير مشاجرات زيادي بودند من و يووه انتظار چنين اينتري تدافعي را نداشتيم از اينکه توانستم فرصتي براي به ثمر رساندن گل داشته باشم خيلي خوشحالم در دقايقي که گل زدم ما بازي را در دست گرفته بوديم نراتزوري بهتر از ما بازي کردند شخصا از اينکه دوباره به ترکيب بازگشتم خوشحالم ، زمان بسيار زيادي خارج از مسابقه بودم و شديدا درپي بازگشت بودم
حرف شانس و اين چيزا رو نزنيد چون همون اول بازي بايد گل رو ميخورديد
از پنالتي هم حرف نزنيد كه همون اول بازي يه پنالتي بايد به نفع يوونتوس اعلام ميشد.و كمك داورهاي هم كه تو كل بازي يه اشتباه بيشتر نداشتن اونم بايد به ضرر يوونتوس باشه (روي حركت ياكوئينتا)
یه بارگی بگو اینتر باید میباخت خیلی پروید شما یووه ای ها بابا اگه شانس نمیداشتید حداقل باید 5 تا میخوردید تازه من موقعیت های 100% رو میگم که واقها گل بود وبازکنان اینتر خیلی راحت خراب کردند برید امسال دیگه خبری از کمک های داوری که توی سالهای قبل بود نیست ولی بازم پنالتی رو ابرا گرفته نشد پس برای داوری هم حرف نزننقل قول:
خواهشا يوونتوسي ها اينجارو شلوغ نكنن!
ویرایش : پاک شد
دیشب در ادامه مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا, اینترمیلان در زمین خود با نتیجه 4 بر 2 زسكا مسكو روسيه رو شکست داد و با 9 امتیاز به تنهایی در صدر جدول قرار گرفت. :40::40:
:40::40:
من که حال کردم البته اولش خیلی اعصابم خورد بود ولی بعدش هی گل زدیم
جام باشگاهها اصلا بازیه اینتر رو نمی زارن , حداقل پخش با تاخیرم نمی زارن عوضیا:2::2:
امیدوارم امسال تو لیگ قهرمانان موفق ظاهر شیم
تو لیگ که رقیب نداریم
کجایین ملت؟تاپیک اینتر رو از تو دهن اژدها اووردم بالا!
بازیه امروزم لغو شد.یکی حال کرده بمیره فدراسیونم بازیو لغو کرد...
کسی خبری از علی پاچینو نداره؟نیست مدتیه!!!
این بار من این کار رو کردمنقل قول:
بابا کجایید بیاید یه چیزی بنویسید
اينتر تيم خوبي است من از دهن سوسمار اوردمش بيرون
باز دوباره که رفته تو دهنه سوسمار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا بیرون بچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====
دیشب بردیم.بازم خدا رو شکر با 100 تا مصدوم نباخته اینتر!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک بابت برد اینتر :40:
وضعیت زلاتان الان چه جوریه ؟؟ ( خیلی مهمه )
بد نیست.کلا ستاره های اینتر یکم خسته ان.مخصوصا زلاتان که همش بازی میکنه.دیشبم گل زد.من ندیدم اما مثکه باید دید گل رو.
سلامنقل قول:
من ازش خبر دارم بنده خدا خیلی گرفتاره:31:
ما چاکریم که به یاد ما هستی:46::10:
داداش من دانشجو ترم آخرم و در غربت (همدان) درس می خونم یه یکی دو ماهی نبودم الان یه چند روزیه برگشتم ولی سرم خیلی شلوغ بود وقت نکردم بیام نت فردا هم میرم معلوم هم نیست کی بیام اونجا هم اصلا وقت نمی کنم بیام نت ولی هر جا باشم قلبم واسه اینتر می تپه به امید موفقیت اینتر و طرفداراش:10:
بی چاره آدریانو هم کارش به کلینیک کشید بدجوری افسرده شده
ITALY: SERIE A
Inter 3 - 0 Lazio
:40::40::40:
Zlatan Ibrahimovic 22
Douglas Maicon 33
David Suazo 55
:40::40:
این بازی کی بوده؟ تلوزیون پخش کرد ؟ایا همون بازیه عقب افتاده بود؟
دیشب کانال ۳ ساعت ۱ و ۱۵ دقیقه بامداد با تاخیر پخش کرد.نقل قول:
منم تبریک میگم.این آخرین بازی بود که فعلا تبریک میگم.
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين چه وضعيه!تاپيكو از حلقوم اژده هاي دو ير كشيدم بيرون! اونم از تو گوگل!!!!
مسي: آينده ام در اينتر رقم مي خورد ...
"
هافبك آرژانتيني بارسلونا اذعان داشت كه از لطف ماسيمو موراتي براي جذب وي تشكر ميكندو به او وعده داد كه روزي به اينتر خواهد پيوست.
طي چند روز اخير مالك اينترميلان ضمن تعريف و تمجيد از ستاره فوتبال نيوكمپ اعلام كرد به هر قيمتي كه شده ميخواهد وي را به صيد بياندازد. ليونل مسي در اين خصوص گفت از حمايتها و تعريفهاي موراتي بينهايت تشكر ميكنم. از علاقه وي با خبر هستم و ميدانم حاضر است مبلغ بالايي را براي حضورم در اينتر پرداخت كند اما در حال حاضر قصد ندارد بارسا را ترك كنم چرا كه دوست دارم چند سال ديگر در نيوكمپ باشم و پس از آن و به خاطر علاقهاي كه به سري A دارم راهي اينتر شوم.
دي ناتاله در راه مقدص شدن !!!
رسانههاي ايتاليا از علاقهمندي اينتر، مدافع عنوان قهرماني سري A به "آنتونيو دي ناتاله" ستارهي اودينزه خبر دادند...
اين بازيكن 30 ساله در فصل جاري رقابتهاي كالچو در بهترين فرم خود به سر برده است و با 5 گلي كه در اين بازيها براي تيمش به ثمر رسانده است، نقش مهمي در قرار گرفتن اودينزه در مكان چهارم جدول رقابتها ايفا كرده است.
در كنار اينتر، تيمهايي همچون ميلان و رم علاقهمند اين مهاجم گلزن هستند.
اين اخبار در حالي منتشر ميشوند كه باشگاه اودينزه اعلام كرده است، دي ناتاله در كوتاه مدت باشگاه كنونياش را ترك نخواهد كرد.
روبرتو مانچيني، سرمربي اينتر، يكي از هواداران سرسخت دي ناتاله به شمار ميآيد و دوست دارد او را به جمع مهاجمانش بيفزايد. در كنار زلاتان ابراهيموويچ، مهاجماني چون خوليو كروز، ديويد سوآزو، هرنان كرسپو و آدريانو در اختيار مانچيني قرار دارند.
"ابرا" و "كروز" در رقابتهاي اخير اينتر در سري A بسيار درخشان ظاهر شدهاند. كرسپو و سوآزو، كه در فصل اخير به اينتر پيوستهاند در اين فصل متقاعد كننده نبودهاند.
آدريانو هم مدتهاست براي اينتر بازي نكرده و از آمادگي آرماني به دور است. ضمن آن كه همه شرايط از جدايي آدريانو، از اينتر در ژانويه آينده خبر ميدهد
"
اولين خريد : كارواليو از زسكا مسكو
اينتر با عقد قراردادى بازيكن برزيلى زسكا مسكو روسيه را به خدمت گرفت.
اينتر روز پنجشنبه با عقد قراردادى دانيل كارواليو را به اعضاى اين تيم ملحق كرد.
اين بازيكن پس از شركت در معاينات پزشكى اينتر، پس از پايان فصل نقل و انتقال زمستانى بازيكنان در تيم اينترميلان به بازى خواهد پرداخت .
--------------------------------------------------------------------------------
تيم فوتبال اينترميلان بازيكن برزيلي را به خدمت گرفت
تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا با عقد قراردادي بازيكن برزيلي تيم فوتبال زسكا مسكو روسيه را به خدمت گرفت.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از رم ، تيم اينترميلان پيشتاز رقابتهاي فوتبال سري آ باشگاههاي ايتاليا روز پنجشنبه با عقد قراردادي " دانيل كاروالهو " را به اعضاي اين تيم ملحق كرد.
اين بازيكن پس از شركت در معاينات پزشكي تيم اينترميلان، پس از پايان فصل نقل و انتقال زمستاني بازيكنان در تيم اينترميلان به بازي خواهد پرداخت .
================================================== ====
كرسپو: در اينتر ميمانم(آفرين به هرنان)
"هرنان كرسپو" مهاجم گلزن اينتر كه شايعهي پيوستنش به "ريورپلاته" آرژانتين شنيده ميشد، اعلام كرد در اينتر خواهد ماند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، او در اين فصل تنها پنج بازي براي اينتر انجام داده و بقيه را از روي نيمكت دنبال كرده است. "خوليو كروز" كه اين روزها بسيار خوب بازي ميكند توانسته جاي كرسپو را در تركيب اصلي بگيرد.
با شرايط بوجود آمده نشريات آرژانتيني خبر از بازگشت وي به كشورش را داده بودند.
كرسپو در اين خصوص گفت:« تا سال 2009 با اينتر قرارداد دارم و دوست دارم به قراردادم پايبند باشم ولي اگر روزي بخواهم "جوزپه مهآتزا" را ترك كنم فقط براي ريورپلاته به ميدان خواهم رفت.»
كرسپو براي تيمهاي پارما، لاتزيو، ميلان و اينتر به ميدان رفته و تا كنون بيش از 100 گل در سري A به ثمر رسانده است. او هم چنين دورهي كوتاهي در چلسي بازي كرد، ولي هيچ گاه نتوانست با شرايط انگليس خو بگيرد.
كرسپو ادامه داد:« دوست دارم بيش از اين در تركيب قرار بگيرم ولي همه چيز به نظر مربي بستگي دارد. تمام تلاش خود را به كار خواهم گرفت تا بتوانم جايگاه اصلي خود را در تركيب بازيابم.»
================================================== ======
با رد خبر گازتا دلو اسپورت
موراتي: هيچ وقت با "مورينيو" گفتوگو نداشتهام
ماسيمو موراتي، مالك اينتر اعلام كرد با "ژوزه مورينيو"، سرمربي پرتغالي و پيشين چلسي هرگز گفتوگو نكرده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مورينيو دوشنبه گذشته به پيشنهاد سران اتحاديه فوتبال انگليس براي پذيرش هدايت تيم ملي اين كشور پاسخ منفي داده بود.
در رسانههاي اروپا اخباري به چاپ رسيده كه اين پرتغالي در حال گفتوگو با باشگاهي بزرگ است. اين رسانهها در اخبار خود از باشگاه خاصي نام نبرده بودند و همين موضوع حدسهاي مختلف رسانهها را در پي داشت.
"گاتزتا دلو اسپورت" روزنامه ورزشي معروف ايتاليا از جملهي اين روزنامهها بود كه نام «اينتر» را مطرح كرده بود. اين در حالي بود كه هيچ مقام رسمي از سوي باشگاه اين خبر را تاييد نكرد.
اكنون ماسيمو موراتي، رييس و مالك باشگاه اينتر به طور علني اعلام كرد كه او هيچ گاه با مورينيو گفتوگو نكرده است و از اين كه در بيرون باشگاه تلاش ميشود، جو اينتر ناآرام و متشنج شود ابراز نارضايتي كرد