خيلي وقته بازيشو تموم كردم امشب وقت شد دوباره بازي ميكنم رد كردم اون قسمتو ميذارم همين جا برات فعلا Assassin's Creed اين پروژه
دستمه D:
Printable View
خيلي وقته بازيشو تموم كردم امشب وقت شد دوباره بازي ميكنم رد كردم اون قسمتو ميذارم همين جا برات فعلا Assassin's Creed اين پروژه
دستمه D:
اینم عجب بازیه توپیه!
قبلا نگرفته بودمش
فکر نمیکردم اینقدر باحال باشه
تو سیو مشکل داشتم که حل شد
هيچكي اينجا نيست به من كمك كنه؟من تو قسمت پاركينگ بيمارستان موقعي كه ميخوام درو ببندم هيولا نميذاره وبعد دختره رو ميكشه ميخوام با گيم پدم نتونستم رد كنم اگه كسي سيو بعد از اين قسمت رو داره واسم بذاره ممنون ميشم يا بفرسته به ايميلم.solistar30@yahoo.com
دوست عزيز بالا رو خونده باشي گفته بودم وقت شد برات بازي ميكنم ميذارم سيوشو البته عذر ميخوام يكم كار داشتم برات بازيش
كردم اينم سيوش خيلي هم راحت بود البته توصيه ميكنم لمشو ياد بگيري چون تو اين بازي از اين جور موردها زياده
بازم مشكلي بود درخدمتيمکد:http://www.mediafire.com/?ztlmttptxm0
اگه عشق سايلنت هيل باشي اينم معما هاش كم از اون نداره باهالهنقل قول:
خیلی قشنگ بود معماهاش هم باحال و نسبتا سخت بود مخصوصا معمای medallion آخر بازی سخت بودنقل قول:
boss fight هاش هم جالب بودند ولی حیف که کوتاه بود و زود تموم شد
موافقم تنها ايرادشم همين زود تموم شدنشه ولي گفتن سري بعدشم مياد يكش خوب نبود ولي اين جالب بود اون معماي آخري عذاب كشيدم مغزم كار نميكرد تا بالا خره اون نقطه هارو پشت آينه ها ديدم تلنگر زد به مغزمنقل قول:
خيلي باهال بود من شخصا حال كردم باهاش گرافيك نسبتا خوبي هم داشت
من سال قبل Obscure 1 رو تا آخر رفتم خیلی خوب بود.حالا Obscure 2 رو گرفتم به نظرم اصلا به خوبی یکش نیست.
پس بشين قشنگ بازي كن تا آخرش برو بعد مطمئن باش اين نظرتو ويرايش ميكني D:نقل قول:
موفق باشي
سلام خدمت دوستان عزيز
من حدود شش ماه پيش اين بازي رو تموم كردم و اون موقع انقدر ازش لذت بردم كه توي يك هفته 5 بار اونو تموم كردم .
من اصلا نسخه يك اين بازي رو نديدم ولي اميد وارم نسخه بعديش هم جالب باشه و سعي نكنن توش تحول ايجاد كنن و خرابش كنن.
موفق باشيد.!!
نقل قول:
k750s جان منم تو همین جا گیر کردم اگه تونستی رد کنی به ایمیل منم بفرست ممنون میشم
منم همونجا هستم که تو حیاط بیمارستان هر چقدر تن تن space رو میزنم در بسته نمیشه و غول میاد دختر رو میکشه نمیدونی چن روزه فقط تو این مرحله گیر کردم من کل تاپیکو خوندم همه یه توضیحی دادن ولی نتونستم ردش کنم اگه کسی تموم کرده یه توضیح کامل بده یا save بعد این قسمت رو بزاری ممنون میشم
من چطور رد كردنشو توزيح دادم ايشون نتونسته بود خودم رفتم تا اونجا رد كردم مرحله رو سيوشم گذاشتمنقل قول:
شما چرا صفحات قبل رو نميخوني
نقل قول:
نقل قول:
سلام Mist جان
ببخشید چن وقت نبودم سرم مشغول پروژه های دانشگاهیه
واقعن مرسیییییییییییییی Mist جان
نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم
انگار که دنیارو بهم دادن
راستشو بخوای من قبل از اینکه بخوام برات اون سوال قبلیمو بپرسم تمام تا÷یکو خونده بودم همه هم یه توضیحی داده بودند که باید تن تن space رو بزنی یا دکمشو به Ctl تبدیل کنی ولی هر کاری کردم نتونستم خود شما هم حتما با گیم پد ردش کردید به حر حال خیلیییییییییی ممنونم
الان هم تا اون در رفتم همون که دلتا و تتا فکر کنم امروز تمومش کنم
بازم ممنون :40:
ایول عالیه
نه یه لم خاص داره اینطور نیست که تند یا کند بزنی
باید تو یه حدی نگه داری
بازم کاری بود من در خدمتم بعد اون باید دینامیت بسازی نمیدونم حل کردی یا نه
موفق باشی
با سلام
من توی بیمارستان گیر کردم. یک در هست که 2 تا کارت میخوره ولی معلوم نیست چه جوری در باز میشه. اگه میشه راهنمایی کنید. لازم به ذکر است که یک کارت هم دارم ولی باز هم در باز نمیشه.
خوب معلومه دیگه یه کارت داری خودت میگی دوتا کارت میخواد
یه کارتش همونجاییه که از پنجره میای تو بیمارستان یه در نزدیکش هست شیشه رو بشکن برو تو داخل اتاق آخری هستش
اون یکی رو هم که حتما میدونی بعد اینکه اون غولو کشتی باید ورداری یادت باشه اونجا حتما سیو کن که تو آسانسور گیر میکنی
مطمئنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من اونجای گیر کردم که بعد از اتاق بلیارد میره تو کتاب خونه اونجا سه تا قفصه هست باید بااونا چیکارکنم
ببین توی یه جایی مثل اشپزخونه اگه اشتباه نکنم یه عکس هست که مشخص کرده اون قفسه ها رو چجوری بچینی.یه کم بگرد:11:نقل قول:
سزچ كردم در مورد obscure 1 ببينم تاپسك هست اينجارو پيدا كردم آقا ولي عجب بازي هست من چندبار تموم كردم سماره 2شم باس بگيرم
این بازی خیلی قشنگه (من خودم دوبار تا آخرش رفتم). منظورم ObsCure II
کسانی که در بازی میمرند!!!
1. Mei
2. June
3. Steve
توي 2 مگه بايد اينا بميرن ؟ آخه تو 1 اينجوري نبود دست خودمونه كه بمبرن يا نه
ولی توی 2 ، من هر کاری کردم دیدم آخرش اینا میمیرن.
من تو اون قسمت گیر کردم که دختر وپسر فرار می کنند میروند توی آسانسور بعد اون غول سیاه دنبالشونه نمیدونم چه جوری در را ببندم
کد داخل بیمارستان که باید آخرین مواد را بردارم چیه؟
من این بازی رو قبلا تموم کردم الان که دوباره دارم بازی میکنم یه جا گیر کردم
من همه چی رو پیدا کردم برای ساخت دینامیت ولی چطوری باید بسازم اول یخ بریزم بعد چیزای دیگه کلا ترکیبش چطوریه ؟:31:
خیلی ممنون:10:
d_a_n_t_e جان من همون جام ولی همه مواد دینامیت رو به غیر از اخری دارم اخریه فکر کنم تو یه قفسه است که رمز داره اگه رمزشو کسی داره بده ممنون
تورو خدا سیو نذاریدا اخمن دارم با ps2 بازی می کنم
نقل قول:
اگر دقت کنی چهارتا فلکه که هر سر آن یک رنگ است وجود دارد. برای بستن درب باید رنگ چهار سر فلکه به هم بخورد.
مثلا اگر رنگ فلکه سمت چپ-بلا یکی از چهر سر آن که رو به سمت پایین است آبی میباشد، فلکه پایین آن رنگ رو به سمت بالا که به سمت آبی است باید آبی باشد.
نقل قول:
اگر منظورت اون دستگاهی است که توش یه ماده برای ساخت دینامیت است( همون اتاقی که دوتا جانور نسبتا بزرگ هم وجود داره کدش توی یک کامپیوتر است که باید با Mei هکش کنی.
نقل قول:
ترتیب ریختن مواد داخل همون کامپیوتری هست که باید با Mei هکش کنی.
نقل قول:
اگر صفحه مربوط به رمز میاد که رمزش تو کامپیتر هست. (باید هکش کنید!!!!!!!!!)
اگر منظورت اون یکی که داخل اتاقی هست که میتونی اونجا مواد رو با هم ترکیب کنی،
اون رو با استفاده از اون تیر کمانی که انفجاری هست، باید شیشه اش رو منفجر کنید.!!!
سلام دوستان
لطفا هرکی این بازی رو انجام دادخ کمک کنه
او قسمتی که باید جلوی در بیمارستان کرکره رو بکشی پایین چه جوریه؟
من وقتی میرم تا نصفه میاره پایین بعد اون هیولا میار میده بالا
ممنون
نقل قول:
همون کلیدی رو مداوم باید بزنی تا در بسته بشه موقع اومدن اون هیولا هم همون رو با سرعت بیشتری بزن تا هیولا دستش رو بکشه بیرون و بره...
آقا من هرکاری میکنم نمیشهنقل قول:
تا قبل از اومدن هیولا تا نصفه می اد پایین بعد دیگه نمیاد
وقتی ام که هیولا میاد هرچی میزنم کار نمیکنه میو میخوره و میبازم:19::41:
نمیدونم شاید باید یک کمی زودتر عمل کنی( قبل از اینکه هیولا بیاد در رو بیشتر از نصفه ببندی )نقل قول:
تا نصفه درو میبنده بعد از اون هر چی میچرخونم میره بالا بعد اون هیولا میادنقل قول:
من با پي اس2 بازي كردم دكمه ها را بلد نيستم ولي فكر كنم بع از نصفه يا بايد دكمه اي ديگه را بزني يا خيلي سريع دكمه را بزني يا اول هيولارا بكشي بعد بياي تو اخريش احتمالش بيشترهنقل قول:
يا بعد از نصف بر عكس بچرخوني
ولی من با کلید f راحت این کار رو انجام دادم (من با pc این بازی رو رفتم)نقل قول:
دوستان کمک کنیدنقل قول:
دوست عزیز شما در رو تا آخر بستی یا غولو کشتی؟
من میرم درو تا یهجایی میاره پایین بعد از اون هرچیمیزنم میره بالا بعد می اد
غول رو هم خواستم بکشم اما نمیشه