هم يوزر فرندلي نبودن و هم زيبا نبودن ؟
كلي خنديدم
ايندو چه فرقي با هم دارند ؟
Printable View
هم يوزر فرندلي نبودن و هم زيبا نبودن ؟
كلي خنديدم
ايندو چه فرقي با هم دارند ؟
soda جان برای اینکه فونت هاش دیده بشه چیکار کنم؟الان هیچ فونتش نشون داده نمیشه.
erroring جان حق با شماست
اما پس از بسته شدن دوباره باز میشه . شاید برای کسانی که این صفحه را میبینند جالب باشه اما کسانی که سرعت پایین دارند error میده
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
نظر میدهند دلگیر نشو من که از برنامت تعریف کردم بعد نظر دادم
قربون mbt925 که خیلی حوصله داره
Diego
فكر كنم ريستارت كني حل بشه
اصلا مشكل فونت وجود نداره
نميدونم برا شما چرا اينطوره
باگ های احتمالی که ازش صحبت میشه ، همه در نسخه ی بعدی حل میشه.
و در مورد ظاهر نسخه ی بعدی یه عکس قرار می دم تا دوستان نظر بدن و بهترین و کارآمد ترین ظاهز انتخاب بشه.
User Friendly بودن و زيبا بودن فرقي نمي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشيد شما رو چه ملاكي مدير اينجا شديد؟ كه هنوز فرق اين دوتا رو نمي دونيد؟
User Friendly اصطلاحي كه به معني كاربري راحت نرم افزار اطلاق ميشه يعني از يه استانداردي پيروي كنه همه چي دم دست باشه. مثلا ويندوزي كه توسط Microsoft ارائه شده يك نمونه خوبه شما بخش هاي مختلف ويندوز كه بري همگي از يه استاندارد و قانون كلي پيروي مي كنند. به قول معروف همه چي سر جاي خودشه هيچ وقت مثلا جاي دكمه OK و Cancel جابه جا نشده و يه جاي مشخص تو فرم ها داره. اين باعث ميشه كه يه پيش زمينه ذهني تو كاربر ايجاد بشه و سريع تو هر بخش ديگه اي كه حتي براي اولين بار داره به اونجا سر مي زنه بفهمه چي به چيه به اين فهميدن چي به چيه مي گن User Friendly بودن . كه خيلي با زيبا بودن فرق مي كنه. زيبا بودن رو كه همه مي دونن چيه. شايد شما اولي رو نمي دونستي اگه دومي رو نمي دونستي بگو شايد بتونيم كمكت كنيم. مثلا مي توني ويندوز 98 رو با XP مقايسه كني هردو بخش هاي User Friendly زيادي دارن اما XP زيباتره ok?
يه مثال از برنامه بخوام بزنم مثلا دكمه * (close) غير فعاله و براي خروج بايد دكمه خروج رو از صفحه برنامه زد اين يه نوع زدن تو خاكيه. يا اگه خيلي سليقه اي بخوام بحث كنم بودن دكمه در رو قرار گرفتن كه يك Option هستش در كنار دكمه تعرفه قيمت ها كه يك Command هست يك نوع غير همگوني ايجاد كرده.
يه مشكل بزرگ ديگه كه داره Label نداشتن دكمه ها هست بايد حتما موس رو روشون نگه داري تا بفهمي چه كار مي كنن. گاهي شده مات و مبهوت دنبال دكمه كه دنبالش مي گردم بگردم و مجبور بشم موس رو، رو تك تك دكمه ها چند ثانيه نگه دارم تا بفهمم دنبال چي مي گردم. يكسان نبودن جاي دكمه خروج در فرم هاي مختلف يكي ديگه از نمونه هاي User Friendly نبودنه مثلا تو بخش تعرفه قيمت ها دكمه خروج جايي تقريبا وسطه فرمه و در قسمت جزئيات تماس پايين فرم. حالا استاندارد ويندوز ولش اگه سعي مي شد تو خود برنامه يه استاندارد رعايت بشه خيلي خوب ميشد. رنگ آميزيش هم به هيجان و سردرگمي بيشتر كمك شاياني مي كنه جايي كه حتي پيدا كردن دكمه خروج يك شاهكار محسوب ميشه.
1- دوست عزيز اولا من مدير اينجا نيستم
بلكه مدير بخش كرك هاي نرم افزاري هستم :31:
زياد خودتو ناراحت نكن :10:
2- فرق كاربر پسند بودن با زيبا بودن رو خودم ميدونم ( اما خوب تو جملاتي قشنگ و ساده بيان كردي دستت درد نكنه ، حداقل يه كلاس آموزشي براي ديگران هست )
تو يه برنامه كوچك در اين حجم كاربرپسند بودن در واقع زير مجموعه زيباييه
مورچه ديگه چيه كه كله پارچه داشته باشه :27:
3- اينجوري بايد شما رو به حرف مي آورديم ؟ :46:
خوب مرد حسابي از همون اول اين نقاط بد تو طراحي كه تاثير منفي تو كاربرپسند بودن اون گذاشته رو ميفرمودي
كاملا تائيد ميشه
4 - شما كه از مدير شدن من در اينجا گله مندي بفرما شما كه داشتي ثبت نام ميكردي يادته كه يكي از موارد عدم اسپم كردن انجمنها و ارسال پستهاي متوالي پشت سر هم بود ؟ :46:
طبق قوانيني كه شما سريع تيك زدي و Accept كردي الان شما بايد يه چند روزي دسترسيت به انجمن محدود بشه ( بن بشي ) و يا حداقل اخطار از جانب مديران بگيري :46:
شما ميبايستي از قابليت ويرايش پست خودتون استفاده ميكرديد ولي خوب ...
با اين تفاصيل نظرت چيه كه من همچنان مدير بمونم و شما هم بن نشي ؟ :46:
راستي شما كاربر پسند بودن برنامه MBT رو با دليل زير سوال بردي
ولي در مورد زيبايي چيزي نگفتي
زيباييش چه مشكلي داره ؟
با سلام،
به قول شما :
1- من نگفتم شما اينجا مديري گفتم تو اين سايت يكي از مديرايي
2- حتما حق با توهه مي خواستي بدوني منم بلدم.
3- آفرين كه منو به حرف آوردي داشت حرفا تو دلم مي تركيد.
4- الف ) من موقع ثبت نام مجبور بودم Accept كنم و گرنه نمي تونستم ثبت نام كنم و هيچ وقت كسي رو به خاطر كاري كه مجبور بوده انجام بده بازخواست نمي كنن.
ب) ويرايش واسه زمانيه كه پستت مشكل داشته باشه پستاي من مشكلي نداشت
ج)من چه كاره باشم كه شما مدير باشي يا نباشي
د) تازه اگه من بن بشم الان چيزي حدود 73 تا ميل ياهو و چندتا ميل جاهاي ديگه دارم كه با هر كدوم از اونا دوباره مي تونم ثبت نام كنم.
در مورد زيبايي بايد بگم حرفه اي نيست ببخشيد اميدوارم جسارت نشه منوي ياد اولاي برنامه نويسي خودم مي ندازه البته من برنامه هام خيلي داغون بود اما بازم بايد كار بشه. در ضمن اگه از آيكون مثلا با اندازه 32 در 32 استفاده بشه خيلي بهتره از اينكه آيكون 48 در 48 رو در يه قاب 32 در 32 استرچ كنيم البته من حدس مي زنم واضح نبودن ايكون ها به خاطر اين امر باشه. البته فقط يه حدسه. و در ضمن استفاده از رنگ هاي غير متناسب براي بك گراند فرما كه به جز چندتا فرم كه بيتمپه حدس مي زنم رنگ زمينه خود فرم باشه كه استفاده رنگ زمينه فرم مثلا قرمز يا آبي به صورت يكدست كلاس كارو پايين مياره و بهتره از همون پيتمپ ها استفاده بشه. موفق باشيد.
مثلا بكراند فرم اصلي پيت مپه و با اين كه طرح خوبي نداره بهتر از قرمز يكدسته . منظور اون همه حرفي كه زدم همين بود در ضمن استفاده از استاندازد ويندوز خيلي بهتر از استفاده كردن از يه پيت مپ داغونه چون معمولا بيت مپ داغون هم به زيبايي كمكي نمي كنه هم كلا برنامه رو سنگين مي كنه.
4- الف : واقعا همچين طرز فكري داري ؟
پس اون قوانيني كه اونجا نوشته شده چي ؟ فكر نميكني اونا رو نوشتن كه بهش عمل بشه ؟ !
4 -ب : پست منو دوباره بخوني متوجه ميشي كه من نگفتم محتواي پست شما ايراد داره بلكه فرستادن 3 پست پشت سر هم ايراد داره ( كه البته فعلا اينجا كسي توجه بهش نميكنه ) و شما ميتونستي به جاي دادن 3 پست همون پست اول رو ويرايش كني و مطالب اين 2 پست آخر رو بهش اضافه كني
ج- شما سرور مايي
د : بارك الله كه اين همه ايميل داري !!
اين طوري فكر ميكني ؟
يعني طبق قانون باهات رفتار بشه ميري و با يه ايميل ديگه مياي ؟
خوب اگه آي پي تو ببندند چي ؟
اونوقت مجبوري از فيلترشكن استفاده كني كه مشكلاتشم ميدوني
بگذريم چقدر از بحث دور شديم
در مورد ايرادات ظاهر برنامه از نظر زيبايي هم من حق رو به شما ميدم
كاملا درست ميفرماييد
ولي من عكسي كه از نسخه جديد ديدم خيلي خيلي اوضاع بهتر شده
ببینید دوست عزیز درسته که قصد شما کمک کردن به بهتر شدن برنامه هست .
ولی طرز بیان خیلی مهمه !!!
شاید MB Timer تا این نسخه که فعلا موجوده حرفه ای نبوده باشه ولی بی شک نرم افزاری که شما معرفی کردین هم حرفه ای نیست ، البته با MB Timer اصلا قابل مقایسه نیست.
نرم افزاری که معرفی کردین کلا از 2 صفحه تشکیل شده ولی حجمش 2.34 هست که برای یه برنامه ی 2 صفحه ای خیلی زیاده.
در مورد زیبایی حرف زدین :
زیبایی برای برنامه ای که قرار حجمش از 2 MB بیشتر نشه از اولویت ها نیست.
در مورد جای قرار گرفتن بعضی دکمه ها نمیشه فقط با یه بار دیدن برنامه نظر داد.
در رو قرار گرفتن توی تایمر اینترنت از تنظیماتی که باید همیشه در دسترس باشه و برای همین در صفحه ی اصلی قرار گرفته ، البته مطمئنا این نظر شخصیه من نبوده.
در مورد نظراتی که در مورد عکس ها و آیکون های برنامه دادین هم باید بگم درست نیستن.
در مورد اشکالات برنامه هم باید بگم کسی از بی اشکال یا کم اشکال بودن برنامه حرفی نزده ، حتی برای رفع اشکالات زیاد برنامه این تاپیک زده شده ، که دوستان با تجربه ای مثل شما بیان و تجربه هاشونو خیلی خوب و منطقی بگن و ما توی برنامه ازشون استفاده کنیم.
بازم از نظراتی که دادین تشکر می کنم دوست عزیز.
یه عکس از نمای کلی برنامه توی نسخه ی بعدی میذارم ، فقط به این دلیل که دوستان بیان و نظر بدن و ظاهر پیشنهاد بدن.
متن روی دکمه های و محل اونا همین طوریه ، فقط برای اینکه نمای کلی نشون داده بشه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر نظرات دوستان هستم.
مجددا سلام. بابت شکل جدید و امکانات جدید تبریک می گم. راستش زیاد وقت ندارم و باید برم تا چند روز دیگه وگرنه خوشحال می شدم تا وارد این جریان کل کل بشم . البته فقط برای یک نظر حق رو به ام بی تی می دم . چون من هم اون برنامه رو گرفتم و در برار ام بی هیچی نبود . ضمنا تمام حرف های سودا هم تایید می شه.
MBT عزيز گفتي حجم برنامه از 2 مگ بيشتر شده بايد بگم اكثر حجم مربوط ميشه به ActiveX هايي كه مثلا اگه Office رو نصب كني ديگه بهشون نيازي نيست حجم نصب برنامه در صورتي كه كاربر از ويندوز XP استفاده كنه و مثلا Office رو هم داشته باشه چيزي حول و حوش 500 كيلو ميشه، كه براي ضريب اطمينان بالا تمام اكتيو ايكس ها گنجانده شده. گفتي برنامه از دو فرم تشكيل شده يه خبر بد براي شما دارم اينكه اين برنامه با دو فرم تمام كارهايي كه برنامه شما با چندين فرم نمي تونه بدون خطا و اشتباه انجام بده داره انجام ميده، در ضمن مهم نيست كه تو يه رستوران مثلا بشه بازي پلي استيشن هم كرد شرط اينكه يه رستوران رستوران خوبي باشه اينكه غذاي خوبي داشته باشه. بايد بدوني كاربر چي از يه برنامه تايمر مي خواد؟؟؟؟اميدوارم منظورمنو از مثالم فهميده باشي.
Hoom@n عزيز نظر شما كاملا براي من قابل احترامه و مطمئنم كه بدون غرض و كاملا با ديد باز و هيچ شك و شبه اي نظر خودتو دادي اميدوارم درتمام مراحل زندگي همينطور عادلانه نظراتو بيان كني.
اوه من دوباره اومدم! در صورتی که قاعدتا الان نباید اینجا می بودم. اما به ظاهر چند ساعت دیگه می رم . به هر حال
______
برادر/خواهر ارورینگ!
یه فرق بزرک که بین برنامه شما و برنامه ام بی تی هست اینه : برنامه شما برای استفاده تجاری نوشته شده و برنامه ی اون نه و ضمنا امکانات برنامه اون بیشتره . و همینطوره هم ست آپ برنامه ی تو خیلی زیبا تر از ست آپ ام بی تی هست . اما برنامه ی اون از مال تو بیشتر
______
توصیه به ام بی تی
به نظر من اون چیز هایی رو که ارورینگ گفت تا حد امکان تو برنامه استفاده کن . مثلا همون که دکمه کلوز همیشه یه جا باشه .
ضمنا امکان استفاده از تم رو برای برنامه اضافه کن. تا اینکه بشه مثلا یه تم با پنجره ویندوز یکی بدون اون یکی با متن روی دکمه یکی بدون اون و ... درست کرد.
ضمنا امکان اینرو که هر کسی برنامه رو برای خودش سفارشی کن بزار . مثلا رنگ رو یا جای دکمه ها رو عوض کنه . چیز مهم و کاربر پسندی هست.
_________
من متوجه نشدم این عکس که گذاشتی چی هست. این برنامه چه طوریه؟ فقط یه سری دکمه رو دسکتاپ میان یا اینکه زمینه هم داره؟ یا اینکه یه قاب هم داره؟ البته به نظر من اگر فقط دکمه ها بدون زمینه و یا هر چیز اضافه ای روی دسکتاپ بیان از همه بهتره!!!
لینک های دانلود برنامه کار نمیکنن !!
آقا کدوم یکی از این تایمرها transfer رو هم نشون میدن؟
آخه Adsl من محدودیت دانلود داره.
الان خودم از BWmeter استفاده میکنم. میخواستم یه برنامه فارسی هم داشته باشم.
خیلی ممنون.
فکر نکنم تایمر لازم باشه ترانسفر رو نشون بده.نقل قول:
هیچ کدوم دوست عزیز
نقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
برای من Setup ای مهم بود که حجمش کمتر باشه.
----------------------------------------
نسخه ی اولیه تایمر زمانی نوشته شد که زیاد تجربه ی برنامه نویسی نداشتم و مهم تر از اون از استاندارد ها زیاد اطلاعی نداشتم.
و به مرور زمان که نسخه های جدید میومدن و کامل تر میشدن ، یه سری علتها باعث شد که ظاهر برنامه زیاد تغییر نکنه.
ولی مطمئنا نسخه ی جدید کاملا متفاوته و تمامی استاندارد ها توش رعایت شده.
برنامه تا حد امکان قابل سفارشی شدن خواهد بود
صفحه ی اصلی برنامه ترانسپرنت هست و فرم نداره و فقط همین عکسیه که گذاشتم.
پس زمینه ی عکس Desktop هست.
نقل قول:
لینکه دانلود :
دوسته عزیز یعنی چی اگه افیس نصب بود ؟نقل قول:
مشخصه که SetUp برنامه باید کامل باشه و شامل همه ی اکتیو ایکس ها .
مشخصه یکی از عاملهای اصلی که باعث میشه حجم برنامه زیاد بشه اکتیوایکس هست و این هنر برنامه نویسه که کمتر از اکتیوایکس استفاده کنه تا حجم برنامه زیاد نشه.
به هیچ وجه نرم افزاره شما کارهایی که برنامه ی من انجام میده رو انجام نمی ده.
دیگه بحث کردن در مورد تایمر کافیه .
از نظراتتون ممنون. استفاده کردم.
ميشه بگي چه كاري انجام ميده؟ تنها كاري كه بايد انجام بده انجام نميده، در ضمن هنر برنامه نويسي ربطي به كم استفاده كردن از اكتيو ايكس ها نيست، اتفاقا استفاده از اونا واقعا هنرمندانه و درسته. متاسفم، موفق باشيد.
مرسی دوسته عزیز از برنامه ی خوبتون.
موفق باشید.
حالا از هم زياد ناراحت نشيد
بهتره دوستانه به فكر پيشرفت همديگه باشيم تا اينكه دعوا بيفتيم
اينو من از MB_Danger ياد گرفتم
پستهاشو نگاه كنيد ميفهميد
در ضمن اون ايراداتي كه به تايمر MB گرفتيد تو نسخه جديد اينجور كه معلومه حل شده
مشكل ديگه اي هم هست ؟
راستي برنامه اون كاري كه بايد انجام بده رو نميده ؟
من دارم استفاده ميكنم
اينجا كه انجام ميده !!!!
ولش مهم نيست !!!
متشکر بابت جواب .
به نظر من که داره عالی می شه .
فقط یه مطلب دیگه هم هست و اون هم اینکه این قابلیتی که برنامه ارورینگ داره که می تونه زمان اتصال رو گوشه دسکتاپ هم نشون بده چیز جالبیه. اما به نظر من بهتر از اون این هست که بیای و یه کار دیگه بکنی. اون هم اینکه وقتی ماوس روی آیکون اون تو نوتیفیکیشن اریا می ره تمام اطلاعات رو نشون بده ( مثل خود آیکون اتصال به اینترنت )
_____
ضمنا به نظر من این هم کار جالبی خواهد بود که حجم رو هم بشمره چون برای ای دی اس ال ضروری هست. حجم رو هم می تونه به تفکیک ارسال و دریافت براحتی از ویندوز بگیره.(با فرض اینکه اکثر مودم های ای دی اس ال از طریق کارت شبکه متصل می شن می تونه بپرسه که از کجا متصل شده و بعد از اون هم شمارش کنه . که می تونه شمارش خالی باشه یا اینکه یه هزینه رو هم بشمره (برای ای دی اس ال هایی که باید برای هر مقدار دانلود پول داد) یا اینکه مثلا تا 10 گیگ پول نندازه و بعد از اون بندازه چون بعضی از ای دی اس ها اینطورن البته نه الزاما 10 گیگ و باید قابل تغییر باشه)
خودت رو ناراحت نکن . ضمنا اگر تا الان برنامه رو تو معرفی نرم افزار به صورت جدا معرفی نکردی این کار رو بکن و صبر کن تا نسخه بعد ام بی تایمر بیاد و دوباره سعی کن مقایسه کنی. یا برنامه رو بهتر کنی.نقل قول:
من كه نويسنده برنامه نيستم از اين نوع جواب كلي دلسرد شدمنقل قول:
چرا اينطوري جواب ميدي ؟ :45: :sad:
soda عزيز سو تفاهم نشه، منظورم اين بود كه ديگه حوصله كل كل ندارم
Hoom@n عزيز متاسفانه درگير دوتا پروژه ديگه هستم و اصلا وقت ندارم روش كار كنم وگرنه به خاطر كل كل هم كه شده خيلي روش كار مي كردم. تازه به غير از پروژه ها كلي درس رو سرم ريخته كه اصلا دل و دماغشون رو ندارم. اما نگران نباش اگه از Turbo Dial Info استفاده مي كني همين كه آپديت بشه با يه دانلود كوچيك و اتوماتيك!!! بدون اينكه اصلا چيزي احساس كني نسخه جديد رو سيستمت حي و حاضره!!! اميدوارم سرم خلوت بشه ميام واسه ادامه كل كل !!!
Soda جان کدوم ناراحت شدن ؟نقل قول:
اصلا ناراحت نشدم.
کدوم کل کل دوسته عزیز.
من توی همه ی پست هام شما رو دوست عزیز خطاب کردم.
اصلا هم از کل کل خوشم نمیاد.
خوب كل كل كه خوبه چرا خوشت نمياد؟
کسی کل کل می کنه که ادعا داشته باشه.نقل قول:
من هیچ ادعایی ندارم .
یه MB Timer ای هست هر کی دوست داره می توه استفاده کنه هر کیم دوست نداره استفاده نمی کنه.
والسلام.
براي Adsl به درد ميخوره ؟؟؟؟ من 2 گيگا بايت ترافيك دارم ميخوام بفهمم چقدر مصرف ميكنم
فكر كنم MBT اگه فكري هم به ADSL اي ها بكنه بد نباشه
طرفدار هم زياد داره
ترافيك Send , Receive
MBT جان من به یه مشکلی برخوردم
برنامه موقع فیلتر بر اساس اکانت (یا زمان)فیلد آخر نمیاره!
(توی عکس مشخصه)
نمی دونم چرا هزینه ها رو هم حساب نمیکنه
در ضمن وقتی صفحه جزییات تماس باز باشه سرعت سیستم پایین میاره
مرسی
سلام دوستان
خدمت Mbt عزیز هم سلام عرض میکنم و از برنامه ی خوبش تشکر میکنم .
یه پیشنهاد داشتم . یعنی در واقع یه مشکل که خودم با این برنامه دارم و به نظر من اگه اینجوری نباشه بهتره ...
البته مشکل که نمیشه گفت .
وقتی برای برنامه پسورد میذاریم و برنامه رو هم در StartUp قرار میدیم ، برنامه که اول ویندوز بالا میاد ، بلافاصله
اون پنجره ی پسورد میپره وسط و میگه پسوردو بزن .
در حالتی هم که پسورد نذاشته باشیم ، خود برنامه باز میشه و صفحه ی اصلیش مقابلمون قرار میگیره .
و این برای کسایی که شاید نخوان ساعاتی که کانکت بودن توسط کس دیگه ای رویت بشه ، یه مشکل محسوب
میشه . و به همین دلیل خود من نمیتونم برنامه رو تو StatUp م قرار بدم و بنابراین اکثرا یادم میره که فعالش کنم .
به نظر من اگه کاری کنید که برنامه وقتی با ویندوز میاد بالا ، بره تو Tray و فعال باشه ، یعنی اگه کانکت شدیم ،
برنامه ساعتش رو محاسبه کنه ، و فقط وقتی خواستیم از تو Tray بیاریمش بالا و فراخوانیش کنیم ، پسورد بخواد .
و باز وقتی بردیمش تو Tray ، قفل بشه .
اگه این کار رو تو ورژن بعدی انجام بدید واقعا عالی میشه .
از زحمات بی دریغتون ممنونم .
تایمرتون فوق العاده ست .
موفق باشید
یا حق
:40:
نقل قول:
دوست عزيز اين برنامه براي ADSL كار نميكنه ؟؟؟ اگه ميكنه ممنون ميشم لينك رو بزاري
با تشكر
مصطفی جان فعلاً محاسبه ترافیک تو برنامه گنجانده نشده
اینم لینک برنامه:
http://mbt925.persiangig.com/Programs/MB%20Timer%201.8.0%20Final.exe
آقا ما اخرش نفهمیدیم از کجا باید دانلودش کنیم
دو ملیون تا لینک دانلود گذاشتین هیچ کدوم هم کار نمیکنه
میشه لینک دانلود مستقیمش رو بزارین؟؟؟؟؟