Imei که برنامه نشون میده با مال گوشی متفاوته
می تونم منوی گوشی رو عوض کنم؟
میشه گوشیمو W800 کنم؟
Imei که برنامه نشون میده با مال گوشی متفاوته
می تونم منوی گوشی رو عوض کنم؟
میشه گوشیمو W800 کنم؟
آره میشه.اگه مراحل رو درست بری.اگه اشتباه کنی و مدل گوشی رو فراموش کنی انتخاب کنی نیاز به فلش کردن main میشه که اینجوری با مشکل رجیستر مواجه میشی.نقل قول:
در ضمن ورژن 2 فایل PDF در سایت موبایلستان آپ شده که همه مراحل کار با Setool2 رو به شکل تصویری فلش نمایش داده.خیلی کامل . جامع هست.
در ضمن فریمور گوشیم R1aa008 وCID123456/123نقل قول:
و وقتی Identifty رو می زنم پیغام RESTORETION FILE NOT PRESENT یا اون یکی پیغام رو نمیده
یعنی از این دو پیغام که باید بده هیچکدومو نمیده
حالا چیکار کنم؟
كسي جواب منو نداد گوشيم صداش در نمياد چيكار كنم هر اكوستيكي ميريزم صداش در نمياد گوشيمw700هستش
اکوستیک اورجینال بریز روش
چطور میشه با Setool فضای اس ام اس رو زیاد کرد؟
:13::13::13:
بالا تو ديگه كي هستينقل قول:
خيلي جالب بود ...
البته منظور بدي نداشتما
كساني كه ميخواهند صداي گوشيشون را تقويت كنند به تاپيك زير مراجعه كنند
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155756
این پیغام فقط در ورژن 1.01 نشون داده میشه.نقل قول:
اگه ورژن 1.01 رو نداری به منوی مخفی گوشیت برو و مشخصات کامل فریمور رو بخون. بعد باید یک فایل در فولدر Rest برنامه Setoll همنام با فریمورت باشه مثلاR1AA008_CXC125952_EU_1_CL اگه نبود باید فایل Rest رو پیدا کنی.
این فایل رو بگیر، توی misc files قرار بده و flash رو بزن:نقل قول:
برای w700,w800 هم قابل اجراست.اس ام اس های قبلیت هم پاک میشه.کد:http://www.4shared.com/file/22939283/cbb3ff6f/seftool_SMS.html
آموزشهارو بخونید حتما
تو آخرشی.حواست باشه دکمه c کیبوردو نگیری یه وقت!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
این سوال بارها تکرار شده.نقل قول:
توجه:با این برنامه تمام کارهایی که با گوشی سریال اصلی میشود کرد با سریال چنج هم میشه کرد.تکرار میکنم تمام کارها حتی فلش کامل!
این دنگ و فنگ ها مال قدیم بود.
w700 بعضی موقع چت میکنه صداش میره. من دلیلشو نفهمیدم ولی با ریختن آکوستیکهای متفاوت گوشی صداش در اومده توپ.نقل قول:
احتمالا مال کاستومایز باشه.این کاستومایز رو بگیر و فلش کن باید درست بشه.نقل قول:
این کاستومایز به تمام گوشیهای se یخوره و تمام زبانها رو ساپورت میکنه.کد:http://www.4shared.com/file/24572287/fa4deff6/SE_Complete_custom_pack.html
قبل از این کار هم منوی اصلیتو بریز بخاطر اون هم میتونه باشه!
-----------------------------------
برای آیکونها هم هر فریموری تفاوتهای کوچیک با اون یکی داره زیاد توجه نکن!
باسلام خدمت دوستان
روزه و نمازاتونم قبول
به خدا حال کردم
با far manager هر کاری کردم نشد ولی با این خیلی راحت بود
این کاستومایز چیه و چجوری کار می کنه؟ من که متوجه نشدم ججوریه
بابا با مرام ها یه چندتا لینکم واسه k750 بزارین ما که وسعمون نمی رسه گوشی مدل بالا بخریم
بازم از تون تشکر می کنم
ببین اصلا Usb Flash رو نصب کردی یا نه ؟:13:
نقل قول:
ممنون.دمت گرم. flash کردم شد.مثل اولش.خیلی خیلی ممنون.:11:
این روش مال k800 هم هست؟ رم k800 هم جواب میده؟ بعد مسیر خاصی داره؟نقل قول:
میشه یکی به من بگه که وقتی میخوام فایل pdf آموزش setool2 رو باز کنم ازم password میخواد اما نمیدونم چی باید بزنم!؟
میشه یکی بگه چی باید تایپ کنم؟:13:
میشه یکی به من بگه که password این PDF چیه؟ دانلود کردم اما وقتی میخوام بازش کنم ازم password میخواد!
[quote=hadi_mpo;1599937]این سوال بارها تکرار شده.
توجه:با این برنامه تمام کارهایی که با گوشی سریال اصلی میشود کرد با سریال چنج هم میشه کرد.تکرار میکنم تمام کارها حتی فلش کامل!
این دنگ و فنگ ها مال قدیم بود.[/quote
یعنی اگه فلش کامل کنیم مشکل Pleas Wait رو روی گوشی هایی که چینج هستند نمیده؟
:13::13::13:
[QUOTE=hossein_2006_a;1603115]شما دقت کن نوشته سریال اصلی .بعد از فلش هم تو please wait برای گوشیهای رجیستر دستی میمونه.برای بعضی گوشیها یک پچ اومده که بع از فلش نصب میکنی دیگه تو پلیزویت گیر نمیکنی.نقل قول:
برو تو موبایلستان. قسمت سونی اریکسون تو کلوپ Setool2 2 lite ورزن جدیدشو دانلود کن.خیلی کاملتره.مراحل کار هم به صورت کلیپ نشون داده.پسورد هم نداره.فقط باید عضو سایت بشی.نقل قول:
ایمان جان همونطوری که گفتم من اینها رو از آقا مسعود تو همون سایت گرفتم و برای راحتی بچه ها آپلودشون کردم که دیگه اگه کسی نخواد عضو بشه راحت باشه.نقل قول:
من فایلها رو بدون تغییر گذاشتم و هیچکدوم هم پسورد نداره.خیلی عجیبه! :18:
اگه پسورد داشت پس بقیه چطوری گرفتن فایلهارو؟
ضمنا چند روز پیش ورژن جدید رو هم گذاشتم و الان موجوده.
کمک تو رو خداکمک اومدم ورژن دوربین رو روی w800 نصب کنم زدم ورژن قبلی خودش رو پاک کردم ازش آپ هم ندارم حالا دیگه هیچ درایو دوربینی روش نصب نمیشه تو رو خدا یکی درایو دوربین خودشو بذار یا یه لینکی بهما بده
کمک کمک کمک کمک:19::41:
راستی دیگه الان دوربینم کار نمی کنه
لینک درایو دوربین w800 رو می خوام
اه من رفتم تو مبایلستان گیج بودم بیشتر گیج شدم اصلاً مطالبش تفکیک شده نیست
بابا تو رو خدا یکی یک تاپیک باز کنه کلیه پچ ها و درایو ها مر بوط به K800 ,K810 رو بزاره البته به همراه اور جینال
تورو خدا جون هر کی دوست دارید مطالب تفکیک باشه نه مثل مبایلستان که فقط توی قسمت آموزش برنامه setool حدود 77 صفحه وجود داره
تو رو خدا یکی جواب ما رو بده
سلام
ببخشید من چطوری می تونم w700 خودمو به 800 یا بالاتر از اون فلش کنم؟
بچه ها خواستم بدونم نحوه منو زدن به بقيه گوشيها از جمله k750 با K800 يكيه يا فرق ميكنه ؟
اخه برا كا 800 بايد مسير tpa\preset\system\menu را بسازيم و فايلها را توش ريخته و بعد از زيپ بريزيم به گوشي
برا بقيه گوشيها به چه نحويه ؟
---------------------------------
منوي k750 را هم ميخواستم
--------------------------------
ممنون
شرمند دوست عزیز چون من خودم از موبایلستان دانلود کرده بودم و فایل شما رو ندیده بودم با توجه به گفته های این دوستمون فکر کردم شاید روش پسورد گذاشتند. دست شما درد نکنه بابت کمک.نقل قول:
مسیرها در همه گوشیهای سونی اریکسون یکی هستند. فقط بعضی از گوشیها یکسری مسیر و فایلهای اضافی تر دارندو مثلا در گوشی K800 مسیر و فایل مربوط به فونت داریم ولی در گوشیهای قدیمی تر این مسیر وجود ندارد.نقل قول:
این کار رو نکنی بهتره.چون دوربین گوشی غیر قابل استفاده میشه.نقل قول:
دوربین گوشی W700 با W800 فرق داره و اگه شما فریمورهای W800 رو روی گوشیتون فلش کنید همه قسمتهای گوشی به جز دوربین کار میکنه.
در صفحه ها اول این تاپیک درایور های زیادی برای گوشی شما هست.نقل قول:
اگر درایور دوربین نصب نمیشه کافیه شما یکبار کلیه فایلهای فولدر آگوستیک رو حذف کنید(ترجیحا با فار منیجر) بعد درایور دوربین رو نصب کنید(در این حالت نصب میشه).بعد دوباره فایلهای آگوستیک رو بریزید.
اگه فایل که دارید مسیرش درست باشه فقط کافیه اونو ت قسمت MISC FILE قرار بدید دکمه Flash رو بزنید.مسیرش هم به این صورت هست:نقل قول:
\tpa\preset\custom
وقتی که فایل رو با Winrar باز میکنید باید این مسیر وجود داشته باشه.
پس چرا من وقتي به K750 منو ميريزم به همون روش K800 اما گوشي قاطي ميشه ؟نقل قول:
البته خود منو درست كار ميكنه
ولي خيلي چزا ديده نميشه و قاطي پاتي ميشه ....
يكي به دادم برسه
هر چي مينو به k750 ميريزم درست نميشه
سلام.کمکم کنید.
من گوشی w810 داشتم و اومدم اکوستیک روش بریزم flash رو که زدم ارور داد.و دیگه گوشیم روشن نشد.این مشخصات گوشیم هست مال من نیست مال دوستم هست لطفا سریع کمکم کنید.
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
Abort all operations.
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:39 secs.
Abort all operations.
Elapsed:31 secs.
Abort all operations.
Elapsed:9 secs.
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35906400464056 CERT:RED
PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Abort all operations.
Elapsed:79 secs.
چی کار کنم؟ لطفا سریع کمک کنید.
دیگه روشن نشد.
سلام دوستان
می خواستم ببینم چه جوری میشه از درایور های مختلف گوشی(صدا -دوربین و ...)بکاپ بگیرم؟
درضمن کسی فایل اصلی آکوستیک k750 را داره؟
ممنون
آقا من k750 خودمو تبدیل کردم دوربنش کار نمی کرد بعد کلی بدبختی درستش کردم ولی فکر نکنم مال شما اصلا درست بشه چون سخت افزارش فرق داره و اتو فوکاس نداره تازه گوشی تو زیاد فرقی نداره این کاررو نکنی خیلی به نفعته:10::46:نقل قول:
بچه ها چند تا منو واسه k750 می خام هرکی داشت دستش درد نکنه بذاره
سلام،
من تازه وارد هستم. آموزش برنامه خیلی خوبه، ولی فایلهای مورد نیاز مثلا برای دوربین یا افزایش صدا به سختی میشه پیدا کرد. اگر ممکنه یکی از بچه ها یا مدیران عزیز تمام آنها را جمع کنند و در یک جا بگذارند(یا اگر هست لطفا ادرس بدید) خیلی خوب میشه.اینجور هر کدام از فایلها را که میخوایم امتحان کنیم در دسترس هست.
ممنون