نامردا خیلی بد شد
Printable View
نامردا خیلی بد شد
لعنتی ها لعنتی ها لعنتی ها
آخه چرا این جوری شد؟
ما که داشتیم پرواز می کردیم؟
تموم مقامات رو از دست دادیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هله هله هله هله هله !!!وی وی وی و ی وی وی وی!!!ای خدایاااااااااااااااااا !!ووی ووی ووی ووی ووی ووی :41::41::19::19::2::2::19::19::19::19::19::13::13: من مادر این دفاع ارسنال رو سرویس میکنم!!!لیگ برتر هم پرید!!!!!اروپا هم پریده بود!!!حذفی و اتحادیه رو هم پریده بودند!!!اصلا چرا این ارسنال رو منحل نمیکنند؟؟؟؟:19::19::41::18::18:
از اول هم از منچستر حالم به هم می خورد
فردا برم بیرون همه مسخره می کنند
منچستر نبرد
ما باختیم
وای...
آرسنال برد:40:
منچستر هم مساوی کرد حالا نزدیک تر شدیم
چه میکنه این Adebayor
خیلی امیدواری جوون!!!!بابا تموم شد!ارسنال در این فصل تموم شد!دیگه بهش فکر نکنید!ما نیاز به بازیکنهای با تجربه و حرفه ای تر مانند امثال رونالدو یا رونی در منچستر داریم!!!ارسنال بازیکناش هنوز بچه هستند!
سس فابرگاس به تمدید قرار داد بسیار نزدیک شده و وی می خواهد به خبرهایی که مبنی رفتنش به بارسا و یا رئال است پایان دهد.این جوان بیست و یک ساله و برترین بازیکن جوان این فصل می خواهد قراردادش را تا سال 2014 و با حقوقی به میزان صد هزار پوند در هفته با آرسنال تمدید کند.این در حالی است که گائل کلیچی هم می خواهد قراردادش را تمدید کند.فابرگاس در سال 2003 و با قراردادی طولانی مدت به آرسنال پیوست.او در حال حاضر هفته ی شصت هزار پوند حقوق دریافت می کند و به عنوان جوانترین بازیکن با بیشترین میزان حقوق در جمع توپچی هنر نمایی می کند.فابرگاس بارها از رئال پیش نهاد داشته و هنوز هم کالدرون دست از سر وی بر نمی دارد. فابرگاس از این سو که همه ی بازی خود را مدیون ونگر است دوست ندارد از آرسنال به جایی دیگر برود.همچنین فابرگاس بسیار علاقه دارد که دیوید ویا هم بازی اش در تیم ملی اسپانیا را در آرسنال ببیند .
منبع : arsenal.ir
مرد فرانسوی می کوشد تا خط هافبک خود را آتشین کند و همچنین در صورت ترک الکساندر هلب جانشینی برای این هافبک ارزنده هم پیدا کند و به همین دلیل اینباراکساندر هلب یکی از بازیکنان مهم برای آرسنال در این فصلی بود که گذشت ، زیرا هماهنگی او با فابرگاس و همکاری اش با سایر بازیکنان باعث شد تا آرسنال هفته های زیادی در صدر جدول سپری کند.اما خبرها در مورد این هافبک بلاروس حاکی از این هستند که وی قصد تر ک آرسنال را دارد و می خواهد در انتر میلان ایتالیا بازی کند.بر اساس گزارش روزنامه ی دیلی میل ، مرد فرانسوی آرسنال می خواهد دیگو را جانشین هلب کند زیرا معتقد است سبک بازی این دو بازیکن بسیار به هم شبیه است . دیگو در وردربرمن جایی بازی می کند که بین خط حمله و خط هافبک قرار دارد یعنی در واقع وی یک هافبک کاملا هجومی است . اما او از باشگاه های بسیارزیادی در اروپا پیشنهاد دارد که عبارتند از لیورپول ، رئال مادرید و یوونتوس و این در حالی است که مقامات برمن می خواهند وی را نگه دارند.این بدین معناست که توپچی اگر وی را می خواهند باید پیشنهادی بزرگ به او بدهند.
یه چند سالی هست که آرزوی یه خرید مناسب توسط آرسنال به دلم مونده...
البته آدبایور و روسیچکی بد نیستن.ولی اینا جای بازیکنهایی که از دست دادیم
رو نمی گیرن.هرگز هافبکی به خوبی روبرت پیرس تو آرسنال پیدا نمی شه و
همچنین پاتریک ویرا.هانری هم که جای خود داره.الانم که این دوستمون گفتن
که دیگو رو قراره بیاریم...خدایا به دادمون برس..!!!
سمیر نصری بازیکن المپیک مارسی که چندی است صحبت ها از وی زیاد شده در مورد بازی شنبه خود گفت : شاید این بازی آخر من در فرانسه باشد
وی در پاسخ به سوالی که چه احساسی در برابر استراسبورگ در بازی آخر داری گفت : خیلی بازی مهمی است و شاید آخرین بازی من برای مارسی باشد !
فرانسوی ها او را بی شک زیدان دوم میدانند ، شایان ذکر است او از اهداف اصلی ونگر در فصل نقل و انتقالات است !
اما نکته ی جالب این است که او قراردادش را با باشگاه این ماه تا 2012 تمدید کرده است !
منبع:arsenal.ir
حیف که به این راحتی ونگر بازیکنانش رو که خودش پرورششون داده رو ارزون میفروشه
فلامینی 5 میلیون یورو
ویرا 10 میلیون یورو
هلپ هم شاید بره اینتر اگه بره دیه گو میاد
بازیکن 20 ساله و خوش آتیه مارسی طبق اخبار منتشر شده امروز به لندن آمده تا در تست پزشکی آرسنال شرکت کند .
ظاهرا 12.5 پاند رقم پیشنهادی توپچی ها بوده که با موافقت سمیر روبرو شده ! او امروز قرار داد داخلی با باشگاه را منعقد خواهد کرد ! مارسی که به تازگی قراردادی 12 میلیون پاندی با وی بسته پول خوبی از این انتقال به دست میآورد !
نصری علاقمند است تا در جایگاه هلب ناراحت قرار بگیرد !
ونگر هم علاقه ی خود را مبنی بر استفاده سمیر نصری در کنار های تیم خود ابراز کرده ! جایی که توماس روسیچکی ، هلب و پیرس در آنجا بازی میکنند !
طبق اخبار منتشر شده او در امارات به دیدن این استادیوم پیشرفته میپردازد و میتوان تا فردا منتظر اخبار رسمی باشگاه مبنی بر خرید وی باشیم !
وی 7:30 باید به سمت اردو خروس ها برای یورو 2008 پرواز کند !
مهاجم جوان و مکزیکی آرسنال که به طور قرضی در اوساسونا بازی می کرد به دستور ونگر به لندن بازگشت
این بازیکن نوزده ساله از تیم سلتاویگو اسپانیا به آرسنال پیوست و از آرسنال به تیم اوساسونا قرض داده شد . وی در این فصلی که گذشت توانسته سه گل به ثمر برساند.همچنین وی در تیم ملی مکزیک هم بازی کرده است.مرد فرانسوی در این باره می گوید : " وی بسیار سخت کوش است و در اسپانیا در تیم اوساسونا وی بسیار تلاش کرد. او در اوساسونا در میانه زمین و در سمت چپ ( هافبک چپ ) بازی می کرد اما در آرسنال او در همچین پستی حضور نخواهد داشت . من می خواهم از او به عنوان مهاج وسط یعنی همان پستی که ادواردو بازی میکند استفاده کنم.او بازیکن جوان و بسیار خوبی است.
تیم فقط ارسنال مربی فقط ونگر
صد در صد قبول دارم
July
19 Sat Friendly A Barnet
30 Wed Friendly A VfB Stuttgart
سمیر نصری بعد از مدت ها مذاکره و بحث بلاخره با قراردادی 4ساله به جمع توپچی ها پیوست !
نصری در تست پزشکی سربلند بیرون آمده و باید منتظر بود تا چند ساعت آینده لباس او را به وی تحویل دهند !
گاردین ، گل ، تلگراف ، سان و بی بی سی این خبر را منتشر کردند و حضور نصری در بین توپچی ها غیر قابل انکار است !
دوستان آرسنالی بابا این تایپک بکشید بالا آبرومون رفت
ايول ونگر !! بالاخره يه چيزي خريد!
فابرگاس که در برابر خداحافظی فلامینی از آرسنال سکوت کرد ، در مورد هلب و آدبایور گفت : هیچ دلیلی برای ترک تیم از سوی این دو وجود ندارد !
فابرگاس از اهانت بارسلونا نسبت به آرسنال شکایت کرد و گفت : بارسلونا نباید اینقدر پر سر و صدا ( در نقل و انتقالات ) ظاهر شود ، آن هم در برابر تیمی که معمولا حاشیه ی نقل و انتقالات ندارد و به کار خودش مشغول است !
بارسلونا در هفته های اخیر به بازیکنان آرسنال پیشنهاداتی داده که نه به نفع بازیکن است و به نفع هر دو باشگاه و فقط هدف بارسلونا نشان دادن خود است و اینکه با این رفتارها فصل افتضاحی که پشت سر گذاشته اند را به نوعی پوشش دهند !
این رفتارهای زشت و غیر ورزشی بارسلونا باعث میشود تا بازیکنان افکارشان به هم بریزد و به تصمیمات خود شک کنند !
این کار باسلونا واقعا ناجوانمردانه ، زننده و غیر ورزشی است ! آرسنال هم در نقل و انتقالات شرکت میکند ، اما همه چیز مخفی رخ میدهد ( آمدن ادواردو و سانیا نمونه خوبی هستند )
وی با اشاره به توانایی های بازیکنان و قوانین فیفا ادامه داد : اگر بازیکنی بخواهد برود ، میرود ! آلکس و امانوئل باید به آینده خود فکر کنند و بهترین تصمیم را بگیرند ! من میمانم ، امیدوارم آنها هم تصمیم مشابهی اتخاذ کنند
کار انتقال آدبایور به میلان 80 درصد کامل شده
Goal.com
در حالی که اخبار نقل و انتقال در مورد آدبایور به اوج رسیده ، وی بازی دیگر در مصاحبه ای اعلام داشت در آرسنال میمانم !
سایت خبری گل ، یورو اسپورت و اسپورت لایف نوشتند :
در حالیکه یکی از سران میلان بر توافق 80% با آرسنال سخن میگوید آدبایور در مورد این درصد و این آمار میگوید : من سالهای زیادی در آرسنال میمانم ،آرسنال پول خوبی میدهد و از سوی دیگر من هم تیمی های خوبی دارم و از حضور در این تیم راضی هستم ! من از اینکه با یکی ازبزرگ ترین تیم های جهان هستم رضایت قلبی دارم و ترجیح میدهم ریسک نکنم و جایگاهم را نگه دارم !
وی در مرود سوالی که از او پرسیده شد که آیا میمانی گفت :
Yes of course [I am staying]
بله ! حتما میمانم ! من 3 سال دیگر با آرسنال قرارداد دارم پس باید در آرسنال بمانم و میمانم !
اوسمانوف باز هم سعی میکند تا سهام باشگاه آرسنال را بخرد !
در حالی که فلایمینی از آرسنال رفته و هلب و آدبایور هم وضعیتی نا مشخص دارند ،هدفیجز پول نیست که آنها را از ماندن باز میدارد و اوسمانوف معدنی از دلارهایی است که میتواند به نگه داشتن بازیکنان طلایی کمک کند !
دیوید دین در این مورد گفت : درست است که آرسنال ونگر را دارد و او از هر بازیکنی یک ستاره میسازد اما اگر باشگاه پول کافی نداشته باشد تا این ستارگان را نگه دارد نمیتواند موفقیت های پی در پی را کسب کند !
وی معتقد است باید به ونگر هم شانس خریدهای بزرگ را داد ! او گفت : من نمیتوانم هر سال آرسنال را در رده دوم و سوم ببینم !
او در مورد این ازبک گفت : باید بیآید و رسوم کهنه را بشکند تا آرسنالی نوین را ببینیم
آرسن ونگر اعلام کرد که تا پایان فصل نقل و انتقالات حداقل یک بازیکن دیگر به جمع توپچی ها اضافه خواهد شد .
پس از اینکه رونالدینیو به میلان پیوست ، این تیم ایتالیایی از آدبایور صرف نظر کرد و آرسن ونگر هم این نکته را تایید کرد و گفت که آدبایور یک توپچی است و به تمرینات باز می گردد . وی از ماندن آدبایور بسیار خوشحال شده است . و به همین دلیل وی اعلام کرده که قصد دارد دو بازیکن دیگر را به خدمت بگیرد که یکی از آنها صد در صد انجام می پذیرد .
ونگر در این تابستان فلامینی ، هلب و گیلبرتو را به تیمهای میلان ، بارسلونا و پاناتینایکوس فروخته است و در عوض سمیر نصری و آرون رامسی را از مارسی و کاردیف به خدمت گرفته است . همچنین وی در برد دو بر یک تیمش در روز گذشته مقابل بارنت بازیکنان زیادی را امتحان کرد که از این امتحان جی سیمپسون و بازیکن هلندی جوانان آرسنال یعنی بارازیته به همراه چند تن دیگر سربلند بیرون آمدند .
در مصاحبه ای بعد از بازی دیروز ونگر اعلام کرده است که رامسی می تواند در ترکیب آرسنال و به عنوان یک بازیکن جوان و کلیدی مورد استفاده قرار گیرد . وی در مورد رامسی گفت : " او خوب کار کرد . به نظر من او بسیار خسته است زیرا در این مدت بسیار سخت تمرین کرده . عوض شدن تیم از کاردیف به آرسنال تغییری بزرگ برای او بوده و وی به زمان احتیاج دارد تا به این تغییر عادت کند . اما از نگاه من او بسیار خوب بود . او بازیکن جوانی است که من به دنبالش بودم . من برای او برنامه ریزی کرده ام . وی باید خودش را به بازیکنان نزدیک تر کند . در این صورت شانس حضورش در ترکیب اول بسیار بالا می رود . "
قابل ذکر است که آرسنال در این فصل نقل و انتقلات و تا به اینجای کار به بازیکنان زیادی پیشنهاد داده است که از جمله انها می توان به باری از استون ویلا اشاره کرد که به نظر می رسد پیشنهاد جدی بوده است . همچنین آندری آرشاوین هم یکی از گزینه های توپچی ها است .
arsenal.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ونگر: آرسنال تضعيف نخواهد شد
یوفا: سرمربي تيم آرسنال انگليس گفت: خروج گيلبرتو سيلوا، آلكساندر هلب و ماتيو فلاميني باعث تضعيف ما نميشود.
به گزارش یوفا: آرسن ونگر اظهار داشت: در آرسنال تمايلي براي از دست دادن سيلوا، هلب و فاميني نداشتيم؛ اما خود علاقمند به ترك تيم بودند. بديهي است نميتوانستيم با خواستهشان به مخالفت بپردازيم.
وي ادامه داد: تاريخ آرسنال نشان ميدهد اين تيم با خروج ستارگانش لطمه نخورده و الان نيز با رفتن اين سه تن ضربه نميخورد.
ونگر عنوان كرد: در مقابل اين سه بازيكن از دست داده، نفرات بسيار جوان و با استعدادي را استخدام كردهايم كه اميدواركننده هستند. آرون رامزي ولزي، سمير نصري فرانسوي و گري بري از آستون ويلا كه مجموعهاي خوب را فراهم كردهاند.
اين مربي ادامه داد: با توجه به شرايطي كه پيش آمده، تصور ميكنم به بازيكناني مثل روبين فان پرسي و توماس روسيسكي بيشتر بازي برسد.
ونگر اظهار كرد: آرسنال تصميمي براي از دست دادن امانوئل آده بايور و سس فابرگاس ندارد.
بعد از تساوی 1 - 1 دیشب ، ونگر اعلام کرد ...
آرسن ونگر از اینکه ادواردو در ماه آگوست ( 11 مرداد ) دوباره به انگلیس بر میگردد بسیار خوشحال است. هرچند او نمیتواند تا پایان بهبودی با تیم تمرین کند.
بازیکن کرووات آرسنال بعد از مصدومیت ( از ناحیه قوزک پا ) در ماه فوریه و در بازی مقابل بیرمنگام ، به برزیل رفت تا زیر نظر پزشکان دوران مسدومیت خود را سپری کند.
ونگر اعلام کرد: " او به استادیوم امارات می آید تا بازی های آرسنال را در جام امارات از نزدیک ببیند. او قرار است مورد معاینه پزشکان قرار گیرد تا تاریخ دقیق بازگشتش به میادین مشخص شود. ما از این بابت بسیار خوشحالیم. ادواردو یک بار در تست پزشکی شرکت داشته که نتایج آن بسیار امیدوار کننده بود.
arsenal.ir
افشاگري پس از استقرار در كمپ بارسلونا
هلب: آرسنال در راه نابودي قدم بر مي دارد
خبرگزاري فارس: بازيكن اهل بلاروس بارسلونا عقيده دارد سرمربي فرانسوي آرسنال اين تيم را به سمت نابودي هدايت ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي تلگراف، الكساندر هلب بازيكن تازه وارد بارسلونا گفت: با رفتن آدبايور و فابرگاس از آرسنال، ناكامي هاي اين تيم در فصل نقل و انتقالات تكميل ميشود.
هافبك اهل بلاروس تاكيد كرد: سرمربي آرسنال اين تيم ريشه دار را به يك تيم كاملا غير بومي تبديل كرده و اكنون به دنبال راهي براي فرار از سرنوشت خود ميگردد.
وي افزود: آرسنال در راه نابودي قدم بر ميدارد و من اطمينان دارم كه هواداران اين تيم بزرگ و قديمي در اين مورد سكوت نخواهند كرد.
هلب تصريح كرد: اميدوارم آدبايور و فابرگاس آرسنال را ترك نكنند تا اين تيم به سمت نابودي نرود، البته اگر قصد جدايي داشته باشند، بهتر است به بارسلونا بپيوندند.
كلو توره به بيماري مالاريا مبتلا شد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال آرسنال انگليس مبتلا به بيماري مهلك ولي قابل درمان مالاريا شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس وبه نقل از روزنامه سان، كلو توره پس از بازگشت از ساحل عاج، گرفتار ناراحتي مالاريا شد كه به اين خاطر در تمرين غايب است.
اين موضوع در حالي براي آرسنال روي داد كه در ابتداي فصل آماده سازي تابستاني، آرسن ونگر سرمربي فرانسوي سه بازيكن ديگر را به اسامي آلكساندر هلب (بارسلونا)، ماتيو فلاميني (آ.ث ميلان) و گيلبرتو سيلوا (پاناتينايكوس) از دست داد.
كلو توره به اين خاطر در بيمارستان به هنگام برپايي اردوهاي آماده سازي اتريش و مجارستان، تحت درمان قرار گرفته است.
آرسن ونگر به اين خاطر اظهار اميدواري كرد وي هرچه سريعتر تحت درمان قرار گيرد
این فصل ارسنال چه بازیکنا یی رو خریده؟
خرید های آرسنال : Samir Nasri - Carlos Vela-Aron Remsy
فروش های آرسنال : A.Hleb - M.Flamini-Gilberto Silva-J.Lehmann
به نقل از خبرگزاری ها،آرسن ونگر قصد دارد تا با ارائه پیشنهادی 12میلیون پوندی،هافبک توانمند ولی جوان منچستر سیتی،مایکل جانسون را به ترکیب تیمش اضافه کند...
مایکل جانسون که هم اکنون عضو تیم زیر 21ساله های انگلیس است، چندی پیش اعلام کرده بود که از بودن در منچستر سیتی نا راضی است. در حال حاضر 3باشگاه آرسنال،تاتنهام و اورتون خواستار یه خدمت گرفتن این بازیکن هستند.
با توجه به رفتن فلامینی،هلب و گیلبرتو سیلوا، آرسن ونگر قصد دارد تا با ارائه پیشنهادی قابل توجه جانسون را به خدمت گیرد.به نظر می رسد با توجه به گفته های قبلی او مبنی بر اینکه قصد دارد به تیم بزرگتری بپیوندد،آرسنال می تواند گزینه اصلی او باشد! همچنین شانس بیشتر آرسنال برای قهرمانی در لیگ جزیره نسبت به تاتنهام و اورتون نیز می تواند مشوقی برای آمدن جانسون به شمال لندن باشد!
arsenal.ir
نقل قول:
:41::41::41::41::41:
نقل قول:
ولی وا قعا بازیکن هایی رو که از دست داده خیلی بهتر از اونا یی که خریده بودند
همیشه آرسنال بازیکن های گمنام رو میخره و اونها رو به بازیکنهای بزرگ تبدیل می کنهنقل قول:
مثلا همین هلب یا فلامینی قبل از اینکه به آرسنال بیان کسی اونها رو به این صورت نمی شناخت ودر آرسنال به اسم وشهرت دست پیدا کردند
ولی امسال سمیر نصری رو که کمی شناخته تر است رو خریده که اون رو زیدان دوم خطاب می کنند
به امید درخشش این سه خرید جدید :20:
تازه ونگر گفته حداقل یک بازیکن دیگر به جمع توپچیها اضافه میشه که به احتمال فراوان کاپیتان استون ویلا بعنی گرت بری باشه
"ونگر" از تصميمهاي هيات مديره آرسنال به ستوه آمده ام
یوفا: در حالي كه توپچيهاي لندن با بحران فصل نقل و انتقالات دست و پنجه نرم ميكنند، آرسنال قصد فروش فليپ سندروس مدافع سوئيسي خود را دارد.
به گزارش یوفا: باشگاه نيوكاسل قصد دارد اين مدافع جوان را با پيشنهادي 4 ميليون پوندي به خدمت بگيرد اما سران آرسنال با مبلغي كمتر از 6 ميليون پوند حاضر به فروش مدافع نيمكت نشين خود نيستند.
در همين حال آرسن ونگر سرمربي آرسنال به شدت از تصميمهاي هيات مديره باشگاه به ستوه آمده است و به هيچ وجه مايل به فروش مدافع سوئيسي تيمش نيست.
روزنامه Daily انگليس مدعي شد كه باشگاه آرسنال به زودي سندروس را راهي نيوكاسيل كرده و سريال كابوسهاي سرمربي توپچيهاي لندن در فصل نقل و انتقالات ادامه خواهد داشت
اشتوتگارت- آرسنال، نبردي تماشايي
یوفا: تيمهاي فوتبال اشتوتگارت آلمان و آرسنال انگليس مقابل هم در اتريش صف آرايي مي كنند.
به گزارش یوفا: اين دو تيم آلماني و انگليسي فردا شب تلاش براي شناسايي توان كنوني و رفع اشكالات براي فصل آينده، با يكديگر ديدارمي كنند.
همیشه ونگر به اندازه نیازش خرید میکنه چون یه سری بازیکنه جدید واسه جایگزین کردنشون داره ولی مشکل اینجاست که این بازیکنای جوون تجربه ندارن و یه فاصله بین نیمکت و بازیکنای تو زمین میوفته که همین فاصله باعث نتیجه نگرفتن ما تو این چند فصله گزشته شده .باید این فصل بازیکناشو حفظ میکرد چندتا دیگه هم بهشون اضافه میکرد ولی....
آرسنال 3 - 1 اشتوتگارت
آرسنال ساعاتی پیش با یک بازی حساب شده توانست اشتوتگارت را در خانه ببرد .
گلهای آرسنال : Vela . Bendtner.Wishly
گل اشتوتگارت: Bashturk
آژاکس 2 - 3 آرسنال
سوارز (34) هانتلار (36) - آدبایور (67 و 83) بنتنر (75)
دیشب در چارچوب جام آمستردام که باحضور تیم های آرسنال ، آژاکس ، سویا و اینترمیلان برگزار شد آرسنال به مصاف آژاکس رفت
نیمه اول :
نیمه اول نیمه اشتباهات آرسنال و زمان قدرت نمایی آژاکس بود که با دو گل زیبا کاملا آرسنال را زمین گیر کردند
بازی سنگین و کند ویلیام گالاس در کنار بازی بد دنیلسون چنان خط دفاعی آرسنال رو ضعیف کرده بود که با هر حمله آژاکس دفاع آرسنال فرو می پاشید
البته آرسنال درخط حمله بسیار خوب بود و دو موقعیت 100% گل را آدبایور به راحتی از دست داد
بهترین بازیکن در نیمه اول کسی جز سوارز نبود که به تنهایی یه گل زد و پایه گذار گل دوم بود
نیمه دوم:
آرسنال در نیمه دم متحول شد و با تعویض های ماهرانه ونگر تیم روحیه جنگنده خود را بدست آورد تا در پایان بازی پیروز از زمین خارج شدند
برخلاف نیمه اول آدبایور قدر موقعیت های خود را دانست و با زدن گل اول تیم را به بازی برگرداند
پس از آن آرسنال حملاتش را بیشتر نمود تا سرانجامبنتنر در دقیقه 75 توانست بازی را به تساوی بکشاند
و سرانجام این آدبایور بود که توانست در دقیقه 83 تیر خلاص رو به پیکره آژاکس بزند و شادی را تقدیم هواداران آرسنال کنید
آرسنال 1 - 1 سویا
کارلوس ولا (4) - چوانتون (81)
آرسنال در دومین بازی خود در جام آمستردام در برابر سویا به تساوی رسید
آرسن ونگر پس از بازی نفس گیر برابر آژاکس تصمیم گرفت که در این بازی از بازیکنان جوان و ذخیره خود استفاده کند
ترکیب آرسنال در این بازی :
فابیانسکی - سندروس - جاستین هویت - یوهان جیورو ( 68 دنیلسون ) - گیبز - امانوئل توماس ( 68 سانیا ) - رامسی - راندل
ویلشیر ( 79 والکات ) - ولا - بنتنر
نیمه اول:
در آغاز توپچی ها بازی را با شور آغاز کردند و اعتماد به نفس در جوانان بی داد می کرد .
همین امر موجب شد تا در دقیقه چهار آرسنال گل برتری را توسط کارلوس آلبرتو ولا به ثمر برساند .
پس از آن سویا که با ترکیب اصلی خود وارد زمین شده بود سعی کرد جوانان آرسنال را تحت تاثیر خود قرار دهد
اما بازی هدفمند جوانان آرسنال آنان را ناکام گذاشت
نیمه دوم:
در نیمه دوم سویا فشار بی امانی به دروازه آرسنال وارد کرد
اما بازی استثنایی دروازه بان جوان و آینده دار آرسنال سبب شد تمام حملات را یکی پس از دیگری دفع شود
اوج هنرنمایی فابیانسکی زمانی بود که شوت مهاجم سویا را که از داخل 6 قدم روانه دروازه شد را مهار کرد!!!!
در آن لحظه چشمان بهت زده مهاجمین سویا منظره جالبی ایجاد کرده بود
در دقیقه 81 سرانجام با اشتباه مسلم خط دفاعی و بی تجربگی بازیکنان ذخیره سبب شد سویا به گل تساوی برسد
بالاخره با سوت داور بازی با تساوی یک به یک تمام شد و لبخند ونگر حاکی از آن بود که بله حال آرسنال به خود می بالد
که حتی بازیکنان ذخیره و جوانش این چنین خوب در برابر یکی از بهترین تیم های جهان بازی میکند