روش مموري نيست ولي تا 2 گيگ ساپورت ميكنه
Printable View
روش مموري نيست ولي تا 2 گيگ ساپورت ميكنه
فارسي ساز مي خوام واسش كسي سراغ داره؟
سلام دوستان
من روي گوشيم ويروس ياب FSC ريختم كه از سايت GsmAria گرفتم
ولي نمي دونم كد فعال ساز رو چطوري بهش بدم.
لطفا راهنمايي كنيد.
يا اگه ويروس ياب بهتري مي شناسين به ما هم معرفي كنيد.
فیمبرداریش mpeg4 یا همون mp4 هستش؟؟؟
سلام امروز خواستم برم این نازنین رو بخرم اما وقتی این نوشته ها رو که از یکی از فروم ها خوندم سر درد بدی گرفتم : معایب 6120c با سلام من این گوشیو خریدم میخوام چند تا از معایبشو که من تو استفاده ازش بر خوردم بگم 1- اول اینکه همونجور که همه گفتن وقتی که خریدم فاقد کابل و سی دی بود 2 - در مدت خیلی کوتاهی رنگ قسنت هایی از arrow key اون رفت 3- شارژ گوشی خیلی دوام نمیاره یعنی در حالت استفاده معمولی 1 - 2 روز حداکثر شارژ دارید 4 - اگه مکالمه طولانی داشته باشید بشدت داغ میکنه حتی حرارتش به گوشتون هم منتقل میشه 5 - کیفیت دوربینش خیلی ضعیف شاید مال من اینجوری باشه اولا اینکه عکسهاتون به سبزی میزنه هر چقدر که هوا تاریک تر باشه این سبزی بیشتره ثانیا عکسهاتون کیفیت مناسبی نداره و پیکسل پیکسل هستش 6 - صدای هدفونش خوبه اما مدل هدفونش از نظر من خوب نیست یعنی با اینکه گوش رو اذیت نمیکنه اما اون چیزیم نیست که من انتظارشو دارم وش این باعث میشه یکم افت صدا داشته باشه 7- وقتی به کامپیوتر وصل میشه دیتای مموریتون رو از تو گوشیتون نمیتونید ببینید دیگه 8- یه بازی داره به اسم city bloxx که اگه یکم بازی کنید و به یه جایی برسید دیگه اون بازی بالا نمیاد(این مشکل چند نفر دیگه هم بوده حالا نمیدونم مشکا game یا گوشی) 9- یکمی هم من با گالریش مشکل دارم اینجوری که اگه تعداد عکسها زیاد باشه و شروع به دیدن عکسها بکنید مثلا اگه از عکس اول شروع بکنید ببینید و تا عکس n ام ببینید وقتی که بک back رو میزنید تا thumb هش رو ببینید مجداا میپره رو عکسی که اول بازش کردید 10 - فکر میکنم یک مقدار هم با رطوبت مشکل داشته باشه چون من چند وقی رفتم مسافرت که تو اون مدت اتفاقهای عجیبی می افتاد مثلا یکدفه restart میشد گوشی اوونم نه 1 با چند بار پشت سر هم اینا چند تا موردی بود که من بهش برخوردم البته با تمام این چیزا محاسنی هم داره که دوستان اشاره کردن من چون گوشی باز نیستم باهاش مشکلی ندارم و کلا ازش راضیم جز کیفیت دوربینش
سلام، دوست عزیز موردایی که اشاره شد از نظر من هم درسته هم اشتباه و یه چندتاییشیم ایراد نیس...
مورد 1 و 6 و 8 به نظر من ایرائ محسوب نمیشه
مورد 3 و 4 و 5و 9 تایید میشه که در توضیح بگم شارِش اگه خیلی اهل مسافرت و بیرون رفتنای طولانی نباشی اذیتت نمی کنه، داغ شدن گوشی هست ولی گوشی قبلی من 6630 بود که اونم همینطور بود وقتی صحبت می کردی داغ میشد فکر نکنم اونقدرام غیر طبیعی باشه، دوربینش اگه نور محیط خوب باشه عکسای خوب میگیره ولی خوب اگه نور کم باشه نویز زیادی داره ولی در کل برا اینکه یه دوربین باهات باشه تا وقتی با دوستات میری بیرون عکس بگیری کیفیتش قابل قبول، در مورد 9 هم که خوب هستش دیگه..!!!
مورد 2و 7و 10 تایید نمیشه در توضیح اینام بگم که :من همش با گوشه ناخنم با کلیدا کار می کنم ولی هنوز هیچ آسیبی ندیده، اگه با وضعیت Pc Suite گوشیتو وصل کنی مشکلی نداره و با تلفن میتونی مموریتو ببینی ولی اگه با وضعیت Mass Storage وصل کنی اونوقت نمی تونی مموریتو ببینی، در مورد 10 بگم که من هم شمال رفتم هم کیش به هیچ مشکل خاصی برنخوردم...
امیدوارم توضیحاتم مفید و کافی باشه اگه باز هم سوالی هست خوشحال می شم جواب بدم
بله فیلمبرداریش Mp4 هستش با رزولوشن 240*320
فارسی یاز برای چی؟!!! این ورِژن از سیمبین به طور پیش فرض زبان فارسی پشتیبانی ما کنی اگه بری تو setting گوشی تو قسمت language میتونی زبان فارسی انتخاب کنی...نقل قول:
باید بگم که داخل جعبه یه مموری 256 مگا بایتی هستش!!!نقل قول:
با تشکر ازh_b1985.
فقط بعضی از 6120 ها فارسی ساز داره یا همشون؟ چون مثلا 6300 بعضی هاشون رو صفحه کلید حروف گژپچ را دارند و بعضی ندارند. ایا وقتی فارسی بشه تقویم شمسی نمیشه؟
خواهش می کنم، اینو والا دقیق نمی دونم که همشون دارن یا نه، کلا زبون فارسی داره یعنی تمام منوهام فارسی میشه، ولی خوب متاسفانه تقویم شمسی نمیشه!!! خودمم خیلی دنبال یه تقویم شمسی سیمبینم که هنوز گیر نیاوردم
آقايون گوشي من زبان فارسي رو ساپورت نميكنه لطفا اگه فارسي ساز داريد بزاريد....
با تشكر
به این تاپیک یه سر بزن یه چیزایی گذاشتن منتها چون گوشی من فارسی ساپورت می کنه من امتحان نکردم، لطفا نتیجشم بگو تا بقیم بدونن....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من نبود لطفا يه جاي ديگه رو بگيد....اگه لينك داري خيلي بهتره........نقل قول:
تايپ اس ام اس فارسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (831.8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (192.1
سلام دوستان...
راستش من میخوام یه گوشی ارزون و خوب بگیرم تا موقعی که این n82 بیاد ایران و قیمتش هم معقول بشه تو دستم باشه..
با 6120 خیلی حال می کنم فقط مشکلم صداش ...میخوام ببینم کیفیت صداش در چه حدیه؟
دوست عزیز بلندی و کیفیت صدای (مخصوصا کیفیت) 6120 واقعا خوبه در کل گوشی سبک، شیک و سریعیم هست از خریدش پشیمون نمی شی...
البته کیفیت عکسشو در نظر نگیر :46:
ممنون از راهنمايي هاي شما دوستان من امروز رفتم ولي متاسفانه اين گوشي رو هيچكدوم از مغازه ها نداشتن. بايد سفارش بدم از تهارن برام بيارن.
گویا تبلیغات این گوشی شروع شده، احتمالا قیمتش میکشه بالا...!!!
ببینید این تقویم چه طوره؟
h_b1985 ،صفحه کلید گوشی شما حروف گژپچ را دارند؟
دوست عزیز من قبلا این برنامه رو، رو 6630 داشتم برنامه خیلی خوبیه، ولی متاسفانه واسه ورژن جدید سیمبین هنوز طراحی نشده، که اگه بشه همونیه که همه دنبالشن،تشکر بابت معرفی... :10:نقل قول:
نه عزیز صفحه کلید من حروف گژپچ نداره، ولی گوشیم زبون فارسی رو داره...نقل قول:
سلام بچه ها بخدا خسته شدم رو هر گوشی دست میگذارم مورد داره
شما کمک کنید بین این گوشی ها انتخاب کنم
K550 ، 6120 ، W810 ، K800
لطفا به قیمت هم توجه کنید من فقط تا 210 -220 می توانم پول بدم
برای من صدا و دوربین خیلی مهمه همینطور فیلم برداری
من گوشی میخوام که بتونه با 3250 کل بندازه
اگر گوشی دیگه ای سراغ دارید که رم خور باشه سیمبین داشته باشه اونم 9.1 زنگ خفن هم داشته باشه بگید
قابل ذکر است من زیاد از قیافه 3250 خوشم نمی یاد و قبلا 3 روز دستم بوده
من K550 رو خیلی دوست دارم از W810 هم خوشم میاد ولی خیلی ها میگن صداش خیلی کم هست از یک موبایل فروش
هم پرسیدم گفت K550 خوبه واز از NEC هم بهتره :hmm:
ترو خدا کمکم کنید مخک Error داد :18:
یا حق قربون همتون:blink:
دوست عزيز اكثر گوشي هاي كامل نيستند !
با اين پول كا 800 كه نميشه 6120 هم نميشه ! ( البته 6120 يكمي بالاتره )نقل قول:
لطفا به قیمت هم توجه کنید من فقط تا 210 -220 می توانم پول بدم
دبليو 810 رو بيخيال !
كا 550 اسپيكرش خيلي قوي نيست !
ولي كارت رو راه مي ندازه !
تو اين قيمت كه بخواهي فقط اسپيكر قوي داشته باشي دبليو 550 قديمي گزينه ي خوبي هست !
ولي نظر من اينه كه بري سراغ n70 nokia
آقايون كسي فارسي ساز 6120 رو گير نياورد بزاره.........
خيلي ممنون ميشم اگه ............
سلام دوستان من چیزی که میخواستم پیدا کردم اسمشقیمتش 205 هزار تومن هم دوربینش خوبه هم صداش بعد با( K550 ، W550 ، W580 ، K750 و ... ) مقایسه کردم همه این ها رو توی صدا میخواره و حرقی برای گفتن ندارن
در ضمن پدرم (n72 ) داره و نمی خواستم سری ( N ) بگبرم
دست همتون درد نکنه:11:
دوستان اگر خواستید می تونم براتون برنامه های سری 7و 8 رو به 9 تبدیل کنم تا توی گوشیهاتون بخونه فقط قایل رو پیوست کنید تا براتون درستش کنم البته فایل رو باید کپی پیس کنید توی مموری
یا حق
دوست عزیز اگه بتونی اون تقویم رو به راه کنی ازت ممنون می شم، می شیم، می شن... :46:نقل قول:
حالا حداقل می گفتی چی خریدی، اینجور که میگی باید چیز خوبی باشه...نقل قول:
راستی یادم رفت بگم گوشیم 6233 هست البته نسخه ارتقا یافته اش که برای برج 5 سال 2007 است
می تونم بگم باتری و بلندگو هاش بهتر شده و همینطور هدفونش البته بازم به سری و نمیرسه ولی کیفیت پخشش خیلی زیاده سیستم عاملشS40 3rd است و دوربینش خوبه هرچی باشه کیفیت عکسش از 6300 خیلی بهتره این گوشی رو فقط توی پاساژ الاالدین میتونید پیدا کنید و اکثر موبایل فروشی ها حتی اسمش هم نشنیدن
من گوشیم رو با N73 هم تست کردم صدای جفتشون یکی ولی گوشی من صداش صاف تره اما توی زنگ هرچی نگاه کردم دیدم انگار یکم صدای N73 بیشتره
بشر چرا اون تقویم رو اپلود نکردی من که ندارمش خودت بده من برات بسازمش توی گوشی N73 امتحان کردم درست بود
لینک تقویم لطف می کنی اگه زحمتشو بکشی...
سلام دوباره عزیز این لینک قایل با فرمت Rar فایل رو از حالت فشرده خارج کن بعد بریز توی مموریت
یا علیکد:http://www.4shared.com/file/30695629/7c85525c/Hijri_Calendar.html
سلام دوستان 2 تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید
1:توی contact وقتی میخوای یه اسم جدید وارد کنی اخره منو یه گزینه به اسم synchronistaion داره که توش 3 تا گزینه داره که در حالت معمول private است میشه بگین هر کدوم ماله چیه؟
2: کسی میتونه درباره push to talk وکاربردش که 6120 هم داره یه توضیحی بده وتوضیح درباره تنظیم ستینگش اگه کارایی داره؟
گوشی من نمی دونم چش شده بعضی از cantact ها را با وجودی که شماره اش را هم توی لیست دارد نام را نمی اندازد و شماره را می نویسد.
ضمنا من با 98+ و بدون آن هم امتحان کردم فایده ای نداشت مثل این که از اسم بعضی ها خوشش نمی آید نشان نمی دهد..؟؟
کسی می داند چاره اش چیست؟؟؟
!!!!!!!!!!! من قاب گوشی شکسته هنوز بی قابم !!!!!!!!! گرت از قاب 6120 خبری شد بکن یادم !!!!!!!!!
(شعر از هادی قاب و دل شکسته)
6120 نمیتونه شماره های داخل سیم کارت ومموری را همزمان نشون بده فکر میکنم برای همین مثلا وقتی روی سیم کارت تنظیم هست اسم شماره ها ی مموری را نشون نمیده و بالعکس باید همه رو روی یک جا save کنی
این گوشی توش کابل و سی دی هست یا باید جدا بخریم
من خریدم نه کابل داره نه سی دی
نداره باید خودت بگیرینقل قول:
البته برنامه اش (همون پیسی سویت)می تونی ازهمین انجمن دانلود کنی
کابلشم که وقتی یه رم ریدر بخری کابلش به این گوشی ام می خوره ...mini Usb
.
.
.
مگر اینکه با گارانتی اتصالات گوشیهاتونو بخرید...300000 تومان
سلام به همگي دوستان
كسي نتونست يه فارسي ساز خوب و كامل براي اين گوشي پيدا كنه ؟ جستجوها و تقاضاهاي زيادي تو اين دهكده كوچولو براي اين مورد ديده شده ولي نتيجه ؛ خير !!!
يا علي ! ببينيم شيرمرد ميدون كيه !
لطفا اگه میشه یه عکس با دوربین این گوشی بذارید ...
تا به حال کسی قاب کریستالی این گوشی رو تو بازار دیده ؟