یکشنبه 86/6/24 اوساسونا-بارسلونا 22:30
4شنبه 86/6/27 بارسلونا-لیون 22:15
پخش مستقیم از شبکه سه
یکشنبه 86/6/24 اوساسونا-بارسلونا 22:30
4شنبه 86/6/27 بارسلونا-لیون 22:15
پخش مستقیم از شبکه سه
كاكا: ماندنم در ايتاليا به ميلان بستگي دارد
حرفهاي دو پهلوي كاكا، ستارهي برزيلي ميلان جدايي او از اين باشگاه پرافتخار ايتاليايي و پيوستنش به رئال مادريد را ممكن كرد.
، كاكا، مهاجم ميلان نخستين بار نيست كه با زدن اين گونه حرفها به شايعات دربارهي ترك ميلان دامن ميزند.
او در گفتوگو با روزنامهي برزيلي «Folha on line» دربارهي ماندن يا رفتن از ميلان گفت:« من سال جاري براي ميلان بازي ميكنم، اما از آينده چيزي نميدانم. خوشحال هستم كه خانوادهام در ايتاليا احساس راحتي ميكند. با اين حال خيلي چيزها به ميلان بستگي دارد. اگر من ديگر راضي نباشم يا اين كه ميلان ديگر رضايتي از بودن من نداشته باشد، نميخواهم در اين تيم بمانم. تا هنگامي كه سيلويو برلوسكوني رييس باشگاه خواهان من است، در اين تيم ماندگار خواهم بودم. اما اگر او را غير قابل فروش نداند، در آن صورت از ميلان خواهم رفت.»
رئال مادريد كه از مدتها پيش خواستار به خدمت گرفتن اين ستاره برزيلي شده است، با گفتههاي تازه كاكا ميتواند در تابستان آينده تلاش پيگيرانهاي را براي خريد بازيكن مورد علاقهاش از سر بگیرد
انقدر تلاش بکنه تا جوون تر بشه.
??????????????? چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خيلي نامفهومه .نقل قول:
با نظرت کاملا موافقم.این همه بازیکن جوون نمیدونم چرا به بالاک گیر دادن:13:نقل قول:
روزنامه ی دياريو اسپورت در مطلبی سران رئال مادريد را به دليل تهديداتشان نسبت به حضور آلوارو نگردو، بازيكن آلميرا در بازی شنبه شب «ترسو» خطاب كرد.
رئالیها مصرند كه نگردو، مهره ی سابق تيمشان نبايد در ديدار مقابل باشگاه سابق و در تركيب آلميرا به ميدان برود، در غير اين صورت اين بازيکن بايد 200 هزار پوند جريمه به مقامات مادريد بپردازد.
به همين دليل روزنامههای اسپانيایی خصوصاً دياريواسپورت در مطلبي آوردهاند كه شايد رئال مادريد از قدرت اين ستاره میترسد كه مرتب او را تهديد ميكند.
بازي امشب كي ؟؟؟؟؟
9:30 كه نبود خدا كنه 12:30 باشه
نميدونم چند دقيقه از بازي گذشته ولي مزدك گفت بعد از دقيقه ي 60 هست و 2 بر يك رئاله
يه گل ساويولا
يه گل اسنايدر :40:
آلمریا 1-3 رئال مادرید
36-ساویولا 72-اوچه
68-اسنایدر
87-هیگواین
چه میکنه این اسنایدر باور نکردنیه.
رئال توانست بازی خود در مقابل المریا را با نتیجه ۳ --- ۱ با پیروزی پشت سر بگذارد.
گلهای رئال را در ابن بازی ساویولا در دقیقه ۳۶ - اشنایدر در دقیقه ۶۸ و هیگوئین در دقیقه ۸۷ به ثمر رساندند.
تعویضها:
هیگوئین به جای روبینیو در دقیقه ۴۶ - درنت به جای هاینزه در دقیقه ۴۶ - گاگو به جای اشنایدر در دقیقه ۷۵
در این بازی گوتی و گاگو از رئال کارت زرد دریافت کردند.
و بعضی از دوستان پرسیدند چرا نیستلروی و درنت بازی نکردند؟
نیستلروی رو که نمی دونم اما درنت نیمه دوم به بازی اومده شاید هم به خاطر اینه که رئال فردا هم با ویادولید در لالیگا بازی داره و می خواد بازیکنان را چرخشی بازی بده.
تعجب کردید نه؟!
خودم هم توش موندم توی سایت رئال نوشته رئال ۱۶/۹/۲۰۰۷ با ویادولید بازی داره امروز هم که ۱۵/۹/۲۰۰۷ است. این هم لینکش.
باید بگم که رود مصدوم نبوده چون توی لیست ذخیره ها اسمش بود.کد:http://www.realmadrid.com/articulo/rma25336.htm
ترکیب رئال در نیمه اول:
کاسیاس - راموس - کاناوارو - متذلدر - هاینزه - دیارا - گوتی - اشنایدر - روبینیو - ساویولا - رائول
ايولللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللکد:http://realfc.mihanblog.com/
بازيم برديم
يك برد مقتدرانه ي ديگر
نوشته رئال برای جذب کاکا تلاش میکنه منم اون جوابو نوشتمنقل قول:
??????????????? چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خيلي نامفهومه .
جوابت رو ميگ نامفهومهنقل قول:
.
.
دارم لحظه شماري ميكنم تا فردا صبح اخبار ورزشي گل هاي رئال رو ببينم مخصوصا گل عزيز دل اسنايدر رو
بازی بعدی رئال با وایادولید در تاریخ 23/09/2007 برگزار میشه یعنی هفته بعد یکشنبه.
پست مجدد براي رو بودن پست
رئال توانست بازی خود در مقابل المریا را با نتیجه ۳ --- ۱ با پیروزی پشت سر بگذارد.
گلهای رئال را در ابن بازی ساویولا در دقیقه ۳۶ - اشنایدر در دقیقه ۶۸ و هیگوئین در دقیقه ۸۷ به ثمر رساندند.
تعویضها:
هیگوئین به جای روبینیو در دقیقه ۴۶ - درنت به جای هاینزه در دقیقه ۴۶ - گاگو به جای اشنایدر در دقیقه ۷۵
در این بازی گوتی و گاگو از رئال کارت زرد دریافت کردند.
و بعضی از دوستان پرسیدند چرا نیستلروی و درنت بازی نکردند؟
نیستلروی رو که نمی دونم اما درنت نیمه دوم به بازی اومده شاید هم به خاطر اینه که رئال فردا هم با ویادولید در لالیگا بازی داره و می خواد بازیکنان را چرخشی بازی بده.
تعجب کردید نه؟!
خودم هم توش موندم توی سایت رئال نوشته رئال ۱۶/۹/۲۰۰۷ با ویادولید بازی داره امروز هم که ۱۵/۹/۲۰۰۷ است. این هم لینکش.
کد:
باید بگم که رود مصدوم نبوده چون توی لیست ذخیره ها اسمش بود.کد:http://www.realmadrid.com/articulo/rma25336.htm
ترکیب رئال در نیمه اول:
کاسیاس - راموس - کاناوارو - متذلدر - هاینزه - دیارا - گوتی - اشنایدر - روبینیو - ساویولا - رائول
کد:
ايولللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللکد:http://realfc.mihanblog.com/
بازيم برديم
يك برد مقتدرانه ي ديگر
ای بابا بازم که تاریخو تصحیح نکردی.بازی بعدی رئال هفته بعد 1 شنبه است نه فردا.طبق سایت gaol.com
اینو من چند روز پیش گفتم///نقل قول:
ه خاطر اینه که رئال فردا هم با ویادولید در لالیگا بازی داره و می خواد بازیکنان را چرخشی بازی بده.
است. .
ولی بازیش عقب افتاده شده هفته ی دیگه
ولی به هر حال رئال 2 فردا بازی داره
سلام دوستان
منم از مادریدی های سرسخت هستم:21: ....برد دیشب رو هم تبریک میگم:20:
سعی میکنم بیشتر بیام...
بای:11:
تبريك به همه.مخصوصا شما كه تازه اومدي عزيز!
سرمربي آلماني تيم فوتبال رئال مادريد گفت: از وضعيت تاكتيكي تيم اصلا راضي نيستم.
به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر پس از پيروزي 3 بر يك مردانش مقابل آلمريا عنوان كرد: ما اصلا خوب بازي نكرديم. گل ساويولا روي حركت فردي بود. اشنايدر با ضربه ايستگاهي به آلمريا گل زد و هيگواين حتي خودش هم متوجه نشد كه چگونه گل زده است.
وي ادامه داد: حتي يك دستور تاكتيكي من نيز به درستي و كامل اجرا نشد و از اين بابت بسيار متاسفم.
شوستر اظهار داشت: در آينده بازيهاي بسيار سختي را در پيش داريم. اگر قرار باشد به اين سادگي گل بخوريم، در ليگ قهرمانان اروپا نابود خواهيم شد.
وي گفت: بايد بدانيم كه حريفان بسيار بزرگي داريم. نبايد با خيالي آسوده، اين صدرنشيني را باور كنيم و استرس نداشته باشيم.
(خب حقم داره،نگرانه،ولي بد نبود يه تبريك به بر و بچ تيم ميگفت!)
1_
خرگوش گلزن رئال مادريد گفت: اگر به من ميدان بدهند، ميدرخشم و برايشان گل ميزنم.
خاوير ساويولا گفت: رئال مادريد رويايي تر از هميشه بازي ميكند و يك تيم منسجم و كامل را تشكيل داده است.
وي افزود: اين گل تقديم هواداران صبور و فوتبالشناس رئال مادريد. تشنه حضور در تركيب ثابت هستم تا خيلي چيزها را به خيليها ثابت كنم.
وي عنوان كرد: براي درخشش در رئال مادريد، كوهي از انگيزه هستم. اطمينان دارم اگر باز هم در تركيب ثابت باشم، گل ميزنم.
ستاره سابق بارسلونا گفت: براي انتقام از كسي يا باشگاهي بازي نميكنم و به دستور شوستر فقط به خاطر رئال، پيراهن جديد خود را بر تن ميكنم.
وي ادامه داد: امسال، سال رئال مادريد است و هدف اصلي ما ليگ قهرمانان اروپا است. منتظر درخشش من در اين تورنمنت بزرگ باشيد.
2_
گونزالو هیگوئین از زدن گل اول خود برای رئال مادرید در لالیگای امسال در بازی دیشب بسیار خوشحال است.
او در مورد بازی دیشب گفت:
امکان ندارد که شما همیشه خوب بازی کنید اما معتقدم که دیشب ما بازیکن ضعیف نداشتیم. المریا دیشب خیلی نزدیک بازی می کرد اما رئال بود که از موقعیتهای خودش استفاده کرد و همین برای پیروزی کافی بود.
من خیلی از اینکه توانستم گل بزنم خیلی خوشحالم و امیدوارم ادامه داشته باشد. خیلی سخت است که بتوانی یک پست برای خودت بدست بیاوری اینجا ترکیبی خوب است که اگر بی خیال باشی به راحتی پست خود در ترکیب را از دست می دهی.
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم به شما تبریک میگم:11:بیشتر بیا.
یه تشکر ویژه بابت خبر رسانی به موقع و بالا نگه داشتن تاپیک از تمام بر وبچ به خصوص مهدی عزیز:10:
همش زیر سر این فردوسی پور نامرده که همیشه بازیهای بارسا رو نشون میده:2:نقل قول:
تیم قحطیه انگار:27:
ببخشید اگه خبر ها تکراری بشه
ولی من تقریبا همه ی خبر ها رو خوندم تکراری سعی می کنم نشه
============================================
به نقل از وب سايت رئال مادريد، رامون كالدرون، رئيس باشگاه رئال مادريد براي بالا بردن روحيه رائول گونزالس با علم به اين كه سال 2010 از فوتبال خداحافظي مي كند، قرارداد وي را تا پايان سال 2012 تمديد مي كند.
رئال براي اين دو سال اضافه شده به صورت نقدي معادل سالي 4 ميليون پوند به رائول پرداخت خواهد كرد.
كاپيتان اين تيم نيز در اين مورد گفت: هواداران مي دانند كه من براي پول در رئال مادريد بازي نمي كنم؛ ولي بابت اين كار از كالدرون تشكر كرده و قول مي دهم پاسخ مناسبي به آنها بدهم.
به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر در سخنان خود ضمن اشاره به درخشش بازيكنان تازه وارد و سازگاري قابل توجه با شرايط جديد اظهار داشت: وسلي اشنايدر دقيقا همانند دوران بازيگري من بازي مي كند و واقعا تيزهوش است.
شوستر در ادامه افزود: وي كاملا فرصت طلب و تمام كننده نشان داده و از او كاملا راضي هستم. از ديد من بسيار تكنيكي و تاكتيك پذير است.
سرمربي آلماني در بخشي ديگر از سخنان خود با ابراز خوشحالي از عملكرد بازيكنان تصريح كرد: رئال مادريد روز به روز بهتر بازي مي كند و اطمينان دارم قهرمان لاليگا مي شود.
به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون اظهار داشت: هواداران مدتها است كه در حسرت تماشاي چنين تيم مقتدر و بزرگي هستند. همه چيز تحت كنترل است و حالا همه متوجه شدهاند كه چرا كاپلو رفت و شوستر آمد.
وي ادامه داد: ما در فصل گذشته، روي تفكرات كاپلو به قهرماني رسيديم و امسال روي تواناييهاي خود به قهرماني خواهيم رسيد.
رئيس باشگاه رئال مادريد عنوان كرد: اكنون از 3 بازي، 9 امتياز كسب كردهايم و بسيار خوشحالم. اين همان چيزي است كه هواداران خواستهاند و اين روند، بيترديد ادامه خواهد داشت.
وي ادامه داد: حريف قابل توجهي براي رئال مادريد نميبينيم. اطمينان دارم به يك قهرماني زود هنگام دست پيدا خواهيم كرد. هدف اصلي خود را نام ليگ قهرمانان اروپا تعريف ميكنيم.
به نقل از آس اسپانيا، گونسالو هيگواين گفت: ميتوانم امسال به هواداران رئال مادريد قول 15 گل را بدهم. با اطمينان به آنها ميگويم كه به اين هدف خواهم رسيد.
ذخيره طلايي شوستر در نيمه دوم افزود: اگر به من ميدان داه شود، ثابت ميكنم كه مارادونا دوم چه كسي است و چگونه ميشود به داشتن يك مارادوناي ديگر اميد بست.
وي اظهار داشت: در تركيب رئال به اوج مي رسم. قصد دارم كاري كنم كه مقامات رئال از خريد من و داشتن چنين بازيكني احساس غرور كنند.
هيگواين به احتمال فراوان در بازي مقابل آلمريا به ميدان خواهد رفت و فرصت خواهد داشت تا توانايي هاي وعده داده شده خود را به اثبات برساند.
************************************************** *
************************************************** **
به نقل از ABC، رامون كالدرون گفت: متاسفانه بيشتر هواداران رئال از شوستر دل خوشي ندارند و نمي خواهند او در مادريد بماند. از وي هيچ كم كاري يا اشتباهي نديده ايم و همه از وي راضي هستيم.
وي افزود: صدرنشين لاليگا هستيم و از لحاظ اقتصادي بالاترين رشد را در 20 سال اخير داشته ايم. اين چه معني دارد كه هواداران رئال با اين غلظت از دست ما عصباني هستند؟
كالدرون خاطر نشان كرد: شوستر فوتبال را ميشناسد و بازيكنان با او خيلي راحت هستند؛ اما شماري با نفوذ در مطبوعات، سعي مي كنند جلوي اين روند رو به رشد را بگيرند.
یه سوال
بچه ها می دنستید رئال مادرید توی بم اکادمی فوتبال داره؟؟؟؟
به نقل از آس اسپانيا، گونسالو هيگواين گفت: ميتوانم امسال به هواداران رئال مادريد قول 15 گل را بدهم. با اطمينان به آنها ميگويم كه به اين هدف خواهم رسيد.
ذخيره طلايي شوستر در نيمه دوم افزود: اگر به من ميدان داه شود، ثابت ميكنم كه مارادونا دوم چه كسي است و چگونه ميشود به داشتن يك مارادوناي ديگر اميد بست.
وي اظهار داشت: در تركيب رئال به اوج مي رسم. قصد دارم كاري كنم كه مقامات رئال از خريد من و داشتن چنين بازيكني احساس غرور كنند.
هيگواين به احتمال فراوان در بازي مقابل آلمريا به ميدان خواهد رفت و فرصت خواهد داشت تا توانايي هاي وعده داده شده خود را به اثبات برساند.
************************************************** *
************************************************** **
به نقل از ABC، رامون كالدرون گفت: متاسفانه بيشتر هواداران رئال از شوستر دل خوشي ندارند و نمي خواهند او در مادريد بماند. از وي هيچ كم كاري يا اشتباهي نديده ايم و همه از وي راضي هستيم.
وي افزود: صدرنشين لاليگا هستيم و از لحاظ اقتصادي بالاترين رشد را در 20 سال اخير داشته ايم. اين چه معني دارد كه هواداران رئال با اين غلظت از دست ما عصباني هستند؟
كالدرون خاطر نشان كرد: شوستر فوتبال را ميشناسد و بازيكنان با او خيلي راحت هستند؛ اما شماري با نفوذ در مطبوعات، سعي مي كنند جلوي اين روند رو به رشد را بگيرند.
یه سوال
بچه ها می دنستید رئال مادرید توی بم اکادمی فوتبال داره؟؟؟؟
عزیز من بازی بارسا رو که نشون نداد.نقل قول:
همش زیر سر این فردوسی پور نامرده که همیشه بازیهای بارسا رو نشون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم قحطیه انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا باز هم متوقف شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والنسیا که هفته اول 3-0 باخت دومه.امسال لالیگا هم خر تو خره.
امسال رئال قهرمانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنها رقیب جدی رئال سویا هست که بازیش رو با نتیجه چهار یک در مقابل رکرتیوو برد
ولی سویا هم در نهایت کم میاره
Osasuna 0 - 0 FC Barcelona
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27::27::27::27::27:
داداش ما نوكرتيم.شرمنده ميكني:10::11:نقل قول:
1_
جیووانی دوس سانتوس اعلام کرد: که هرگز به حرف های هوگوسانچز درباره ی پیوستن به رئال مادرید فکر نمی کند ، زیرا او فقط به باشگاه کنونی خویش ، بارسلونا متمرکز است و قصد دارد در این باشگاه از همه نظر پیشرفت کند.
سانچز، سرمربی تیم ملی مکزیک گفته بود که قطعا علاقه مند است که دوس سانتوس را در لباس مکزیک ببیند.
جییوانی می گوید: من به بارسا تعلق دارم و هرگز فکر پیوستن به رئال را نمی کنم. می خواهم در بارسا پیشرفت کنم و حتی دوست ندارم به جمع کهکشانی ها برود.
این روزها علاقه به دوس سانتوس از باشگاه های منچستر ، لیورپول ، چلسی و (مثل اینکه رئال هم به جمع این تیمها ژیوسته است) بسیار زیاد شده است دوس سانتوس این شایعه ها را تکذیب کرد.
(اصلا من نميدونم كي گفته ما اين بابا رو ميخوايم كه ايم همه كلاس ميذاره.اگرم شوستر بخوادش اشتباه ميكنه.خودمون اين همه بازيكن درست حسابي داريم!اينو ميخوايم چي كار!)
2_ بازيكن آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در جريان ديدار با آلمريا به شدت از ناحيه ساق پاي راست آسيب ديد.
به نقل از وب سايت رئال مادريد، گابريل هاينزه به واسطه مصدوميت شديد براي يك ماه خانه نشين شد.
كادر پزشكي رئال مادريد امروز نتيجه نهايي را اعلام خواهد كرد؛ ولي آنچه كه مسلم است، هاينزه ليگ قهرمانان را در اولين مرحله از دست داده است.
هاينزه براي تست پزشكي - ورزشي امروز به والدبباس مي رود.
وي در مصاحبه با خبرنگاران گفت: مي كوشم زودتر از آنچه كه پزشكان پيش بيني كرده اند، به ميادين بازگردم
1_ اينم اظهار نظر مسخرهي فيگو كه بهد از رفتنش از رئال كلاً با باشگا چپ افتاد(!):
بازیكن پرتغالی تیم فوتبال اینتر میلان ایتالیا گفت: با توجه به تجربیاتی كه در دو تيم مطرح اسپانیا دارم، می دانم كه بارسلونا به كابوس رئال مادرید تبدیل خواهد شد.
به نقل از آبولا ، لوئیس فیگو اظهار داشت: از دید من پیروزی های اخیر رئال مادرید ناشی از شوك مناسبی است كه تغییر مربی و كادر فنی تیم سبب شده است و این پیروزی ها تداوم نخواهد داشت.
بازیكن پیشین بارسلونا و رئال مادرید در ادامه افزود: بارسلونا به مراتب بیش از رئال مادرید شخصیت قهرمانی دارد و اطمینان دارم كه این تیم بزودی صدر جدول را در اختیار خواهد گرفت.
فیگو در مورد آینده فوتبال حرفه ای خود گفت: مدیون فوتبال پرتغال هستم و مسلم است كه فوتبال
من در قلب پرتغال پایان خواهد یافت.
2_ اين يه والپيپر از رئاله كه توش يه جملهي جالب نوشته.درست بالاي والپيپر در سمت چپ نوشته:
موش وقتي بيرون ميياد كه شير مريض باشه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونی چرا؟نقل قول:
بازیكن پیشین بارسلونا و رئال مادرید در ادامه افزود: بارسلونا به مراتب بیش از رئال مادرید شخصیت قهرمانی دارد و اطمینان دارم كه این تیم بزودی صدر جدول را در اختیار خواهد گرفت.
چون وقتی توی بازسا بود چون اون ها بازیکن نداشتن همیشه فیکس بود ولی توی رئال ....
از بچه ها خواهش می کنم نزارید تایپیک بارسلون از ما بیشتر بالا باشه...////
"كاناوارو" و آرزوي دستيابي به ليگ قهرمانان اروپا
فابيو كاناوارو" مدافع تنومند رئال مادريد اصرار دارد كه رئال امسال ميتواند دهمين قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورد.
كاناوارو در اين فصل تنها به يك جام چشم دوخته و آن قهرماني در ليگ قهرمانان اروپاست.
او كه در كارنامهي خود، توپ طلايي، جام جهاني، بهترين بازيكن سال و بسياري ديگر عناوين را داراست، قصد دارد تا به همراه رئال مادريد به تنها افتخار باقيمانده زندگي ورزشي خود دست يابد.
او به پايگاه خبري رئال مادريد گفت: "من به ليگ قهرمانان نياز دارم، من خيلي خوش شانس بودم كه موفقيتهاي زيادي داشتم اما، قهرماني در اروپا تنها جايزه گم شدهام است."
كاناوارو ادامه داد: "باور دارم كه همراه رئال و بازيكنان جوان تيم كه شايسته به دست گرفتن با ارزشترين جام هستند به دهمين قهرماني در اروپا ميرسيم."
وي دربارهي وضعيت كنوني و گذشته رئال اظهار داشت: "سال گذشته آرامش كافي نداشتيم و در طول بازيها شتابزده رفتار ميكرديم كه اين مساله هميشه خوب نيست اما، در حال حاضر ما بازيكناني داريم كه ميتوانند به ثبات تيم كمك كنند و بايد اين وضع را ادامه دهيم."
رئال مادريد در رقابتهاي ليگ قهرمانان سهشنبه اين هفته بايد به مصاف وردربرمن برود و كاناوارو معتقد است كه تيماش ميتواند هر سه امتياز بازي را از آن خود كند.
او در اين باره گفت: " آلمانها در بهترين شرايط خود نيستند، ولي همواره ثابت كردهاند كه حريف سرسختي هستند. با اين وجود ما از عهده آنها برميآييم، چون بازيكنان بزرگي داريم كه كيفيت بالا و اشتياق زيادي براي بازي دارند.
اما در لاليگا، رئال مادريد با دو پيروزي پياپي شروع خوبي را داشته است و كاناوارو با اين پيروزيها بسيار خوشحال است: " امسال من خونسردتر، بهتر و مشتاقتر از سال گذشته هستم و با پيروزيهاي اخير بسيار خوشحال هستم
================================================
================================================
رئال مادريد در پي مهاجم اشتوتگارت؛
سران رئال مادريد درمورد چگونگي انتقال ماريو گومس با همتايانشان در اشتوتگارت تماس گرفتند.
اين مهاجم 22 سالهي آلماني در خانوادهاي اسپانيايي بزرگ شده است و به نظر ميرسد كه به شدت علاقه ي رئاليها را به خود كشانده است. در اين ميان سران برنابئو در پي آن هستند تا او را در فهرست خريد ژانويه ي خود قرار دهند.
گومس تا سال 2012 با اشتوتگارت قرارداد دارد و تا كنون علاقهاي براي بازي در اسپانيا نشان نداده است. با اين حال اگر قضيه ي انتقال گومس جدي شود، شايد سران اشتوتگارت هم سر ميز مذاكره بنشينند.
مجازات سنگين در انتظار هواداران آشوبگر بارسلون
خانه : فوتبال اسپانیا : مجازات سنگين در انتظار هواداران آشوبگر بارسلونا
مجازات سنگين در انتظار هواداران آشوبگر بارسلونا
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام
آتش زدن تصوير پادشاه، جرم شد
دادگاه عالي اسپانيا قانون بازداشت جوانان بارسلونايي را در پي آتش زدن تصوير پادشاه اين كشور تصويب كرد.
تاكنون آتش زدن يا توهين به تصوير پادشاه اسپانيا، تنها با نصيحت و دور كردن جمعيت از سوي مسئولان مهار ميشد اما، از اين پس بازداشت اين افراد با جرم تعريف شده همراه خواهد بود.
هواداران بارسلونا بيشترين نقش را در اين مورد ايفا ميكنند و سالهاست كه ديدارهاي مهم اين تيم به ويژه "ال كلاسيكو" برابر رئال مادريد در نوكمپ، مكان مناسبي براي اين گونه اعمال مجرمانه است.
ماريا ترسا فرناندس، نمايندهي نخست وزير اسپانيا در اين مورد گفت:« مراحل و چگونگي اجراي حكم در دست بررسي است.»
وي افزود: « بايد مدارك و شواهد بيشتري در اين زمينه گردآوري شود، چرا كه اين مسئله همه گير نيست و به سادگي مي توان آن را مهار كرد.»
نگردو:هميشه آرزوي پيروزي رئال مادريد را داشتم
خانه : فوتبال اسپانیا : نگردو:هميشه آرزوي پيروزي رئال مادريد را داشتم
نگردو:هميشه آرزوي پيروزي رئال مادريد را داشتم
آلوارو نگردو، بازيكن پيشين باشگاه رئال مادريد كه اكنون در آلميرا توپ مي زند، يكشنبه در جريان ديدار دو تيم به ميدان ميرود. او پس از شنيدن تهديدهاي رئال مادريد دربارهي حضورش در اين بازي به حمايت از باشگاه پيشينش پرداخت.
نگردو دربارهي جايگاه رئال مادريد گفت:« با اين كه بارسلونا ستارگان زيادي دارد اما، رئال مادريد گزينهي برتر قهرماني در لاليگا در فصل پيش رو است. هميشه هوادار رئال مادريد بودهام و دوست داشتم اين باشگاه برنده باشد به جز در پيكارهايي كه اين تيم برابر آلميرا قرار مي گيرد.»
اين بازيكن ادامه داد:«دوست داشتم در سانتياگو برنابئو برابر رئال مادريد بازي كنم. ميدانم كه هم تيميهايم در آلميرا فوقالعاده بازي خواهند كرد، چرا كه همهي ما انگيزه ي بالايي براي پيروزي داريم
رئال:هشت ميليون پوند براي بالاك كافي است!
باوجود تاكيد باشگاه چلسي بر نفروختن ميشاييل بالاك، رئال مادريد هنوز هم اميدوار به امضاي قراردادي هشت ميليون پوندي با اين هافبك آلماني هستند.
، برند شوستر سرمربي رئال به هيات مديره باشگاه اطمينان داده است بالاك كه از زمان پيوستنش به آبيهاي لندن نتوانسته عملكرد در خور توجهي داشته باشد، ميتواند زير نظر او به آمادگي آرماني برسد.
او اميدوار است، سران رئال مادريد از آماده نبودن بالاك در چلسي نهايت بهره را ببرند و اين بازيكن ارزشمند را به مبلغ مورد نظرشان بخرند.
بالاك در حال حاضر 130 هزار پوند در هفته از چلسي ميگيرد و شوستر مطمئن است كه وي طي 6 ماه آينده بار ديگر به جمع بهترينهاي فوتبال جهان باز خواهد گش
این قیمت برای بالاک مثل فحشه.
این دوس سانتوس چه مرضشه؟؟؟؟؟
الکی هر روز داره بازار گرمی می کنه ... یه روز میگه از چلسی پیشنهاد دارم یه روز از رئال یه روز از قبرستون
آخه آدم هم نیست که دربارش صحبت کنیم