كاكا: براي هميشه ميلاني هستم
"كاكا" بازيكن برزيلي تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا كه قرارداد خود را با اين تيم تا سال ۲۰۱۳تمديد كرده است، ميخواهد باقي زمان فوتبالش را در اين باشگاه سپري كند.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت فيفا، بهترين بازيكن سال جهان گفت:
سال گذشته از من پرسيدند كه آيا ميخواهم براي هميشه در اين تيم بمانم يا خير اما من در آن زمان مطمئن نبودم.
وي افزود: امروز ميتوانم پاسخ اين سوال را بدهم. ميخواهم براي هميشه در آث ميلان بمانم.
كاكا همچنين اظهار داشت كه ميخواهد روزي كاپيتان ميلان شود.
ميلان آنچلوتي را حفظ مي كند
سرمربي سابق تيم ملي ايتاليا گفت: اطمينان دارم كه ميلان آنچلوتي را حفظ مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كانال چهار ايتاليا، مارچلو ليپي كه همراه با ايتاليا به قهرماني در جام جهاني آلمان رسيده است، در مورد شايعه گرفتن جاي آنچلوتي گفت: نمي خواهم مذاكره با ميلان را تكذيب كنم، چرا كه تجربه در افتادن با روزنامه ها را دارم و مي دانم حتي اگر مذاكره اي صورت نگيرد هم روزنامه ها وقوع آن را ثابت مي كنند.
وي ادامه داد: نمي خواهم بيهوده خود را به دردسر بيندازم، بنابراين تاكيد مي كنم ميلان مرا نمي خواهد و آنچلوتي در اين تيم خواهد ماند.
ميلان براي كانوته 15 ميليون پوند مي پردازد
مقامات باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا مي كوشند مهاجم سويا اسپانيا را در فصل نقل و انتقالات تابستاني به خدمت گيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ميلان ايتاليا مي كوشد فردريك كانوته بهترين بازيكن سال قاره آفريقا و مهاجم گل زن سويا اسپانيا را جذب كند.
اين مهاجم يكي از مدعيان جدي كسب عنوان آقاي گلي لاليگا نيز به شمار مي رود.
آ.ث ميلان ايتاليا در قدم نخست مبلغ 15 ميليون پوند را براي به خدمت گرفتن اين بازيكن پيشنهاد كرده است.
فان نیستلروی در راه میلان
آفتاب به نقل از گل:میلان خرید یک مهاجم تراز اول دنیا را در بالاترین اولویت خریدهای تابستانی خود قرار داده است. مهاجمی که ضربه نهایی را در محوطه جریمه وارد کند همان چیزی است که آن ها به دنبالش هستند. به همین دلیل به دنبال بازیکنانی مثل «امانوئل آدبایور»، «دیدیه دروگبا»، «دمیتار برباتوف» و «ماریو گومژ» بوده اند.
با این حال به نظر می رسد که آن ها سرانجام مهاجم دلخواه خود را یافته اند. «رود فان نیستلروی»، تمام کننده درخشان هلندی احتمالا به سن سیرو خواهد رفت.
این مهاجم 31 ساله زوج ایده آل الکساندر پاتو، نوجوان خط حمله میلان خواهد شد. مذاکرات اولیه بین میلان و رئال مادرید هم انجام شده است. میلانی ها به رئال پیشنهاد پرداخت 7 میلیون یورو را داده اند و قصد دارند قراردادی سه ساله با فان نیستلروی ببندند.
مادریدی ها هم آماده فروش این بازیکن سابق منچستر یونایتد هستند. آن ها می خواهند دیدیه دروگبا، مهاجم چلسی را جایگزین او سازند.
فان نیستلروی در سال 2006 هم در آستانه عقد قرارداد با میلان بود اما سر از باشگاه اسپانیایی درآورد.
شکست میلان در خانه و سقوط به رده ششم جدول رده بندی
تیم فوتبال میلان دیشب در حالی که در سن سیرو میزبان آتالانتا بود مقابل این تیم تن به شکست داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال میلان که چند هفته قبل تا رده چهارم جدول رده بندی رقابت ها هم صعود کرده بود با شکست خانگی 2 بر یک مقابل آتالانتا، به رده ششم جدول سقوط کرد.
فلوکاری(31) و لانگلا(41) گل های تیم میهمان را به ثمر رساندند و پائولو مالدینی در دقیقه 85 یکی از گل ها را برای میلان جبران کرد. الساندرو نستا، مدافع میلان، در دقیقه 88 این دیدار با کارت قرمز داور از زمین اخراج شد.
تمايل آنجلوتي براي سرمربيگري آ.اس.رم
كارلو آنجلوتي سرمربي تيم فوتبال آث ميلان روز دوشنبه يذيرفت كه وي خواستار هدايت رم يكي از رقباي ميلان در مسابقات سري آ ايتاليا است .
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم ، آنجلوتي به همراه ميلان دو بار فاتح ليگ قهرمانان اروپا، قهرمان سري آ و حتي قهرمان باشگاههاي جهان شد ولي با اين حال در فصل جاري به دليل آنكه تيمش در مكان ششم ليگ قرار گرفته ، مورد غضب واقع شده است .
گمانه زنيهايي در مورد اينكه وي پس از مسابقات يورو ۲۰۰۸جانشين روبرتو دونادوني سرمربي ايتاليا خواهد شد صورت گرفته ولي خود آنجلوتي به يك سمت ديگر چشم دوخته است .
اين بازيكن سابق رم گفت:اگر من بتوانم كارم را با يك باشگاه تمام كنم آنگاه شروع كار با رم بسيار عالي خواهد بود.
برلوسکونی از آنجلوتی حمایت کرد
رئیس باشگاه میلان با ابراز نگرانی از نتایج ضعیف این تیم تاکید کرد که از "کارلو آنچلوتی" حمایت کامل به عمل می آورد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپورتینگ لایف، سیلویو برلوسکونی پس از شکست 2 بریک میلان مقابل آتالانتا در رقابت های فوتبال سری آ باشگاه های ایتالیا، اظهار داشت: من نگرانم همان گونه که همه هواداران میلان نگرانند.
وی افزود: شما زمانی مربی تیم خود را تغییر می دهید که بخواهید پیشرفت کنید. چه کسی بهتر از کارلتو می تواند میلان را رهبری کند؟ او بهترین گزینه است و همچنان به مربیگری خود در تیم ما ادامه خواهد داد.
در حالی که هفت بازی تا پایان رقابت های این فصل سری آ باقی مانده تیم میلان در رده ششم جدول رده بندی مسابقات قرار دارد اما برلوسکونی امید خود را برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم برتر از دست نداده است.