مولینارو مرد برتر میدان لقب گرفت
مولینارو مرد برتر میدان لقب گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شروع فصل تا کنون بین مهره های بیانکونری یک بازیکن پیشرفت چشمگیر و بسیار درخشانی داشته، بازیکنی که در دیدار روز گذشته نیز به مانند یک قهرمان بزرگ در زمین حضور داشت و بهترین بیانکونری میدان لقب گرفت. این بازیکن به طور حتم کریستیان مولینارو است، مدافعی که پله های ترقی را به خوبی بالا می رود و با حضور مثبت خود در نتیجه گیری تیم تاثیر بسیار زیادی می گذارد.وی در بازی برابر اتالانتا برای تکمیل بازی خوب و درخشان خود تنها گل نزد و در صورتی که موفق به گلزنی نیز می شود بی شک یکی از زیبا و خاطره انگیز ترین دیدارهایش را به نمایش گذاشته بود. مولینارو به خوبی بازیکنان حریف را متوقف می ساخت و با سرعت بسیار بالا حمله یووه را سریعتر می کرد. بهترین بازیکن میدان در خصوص این دیدار با کانال یوونتوس گفت: خیلی راضی هستیم، به نظرم این دیدار یک بازی تماشایی بود و یووه شایسته پیروزی بود. مدافع ارزشمند بیانکونری ها درباره شوت دیدنی و زیبایش در دقایق ابتدایی بازی نیز می گوید: ان یک شوت با تمام قدرت بود اما فکر می کنم با دقت خوبی نزدم. من از اینکه چنین نتیجه ای را کسب کردیم خیلی خوشحالم و بازی و نمایش خوبی را ارائه کردیم که باعث خرسندی هواداران یووه شد، ما برابر یک تیم بسیار سخت بازی داشتیم و بسیار عالی بودیم و توانستیم امتیاز ارزشمندی را به دست بیاوریم. مولینارو در پاسخ به علاقه اش به ملی پوش شدن گفت: مطمئنا بله، این یک هدف بزرگ برای من است، اما فکر می کنم رقابت های اروپایی به من نرسد و من در یورو همراه تیم ملی نباشم. اما دوست دارم که به هدفم برسم، این ارزوی هر فوتبالیستی است. در هر حال می خواهم همراه یوونتوس به رقابت های اروپایی راه یابم .
صحبت های نیکولا
می دانستیم برابر یک اتالانتای بسیار خطرناک در المپیکو مواجه خواهیم شد، اما به نظرم تیم دل نری خیلی قدرتمند تر از انچه انتظارش را داشتیم در میدان حاضر شد. در میان مدافعین یووه نیکولا لگروتالیه با بازی خوب خود نگذاشت مهاجمین حریف دروازه بیانکونری را به خطر بیاندازند. نیکولا در گفتگو با کانال یونتوس اظهار داشت: در تمام طول هفته به همراه هم باشگاهی هایم تمرین سخت و منظمی را دنبال کردم، کیفیت بازی تیم های دل نری را به خوبی می دانستم و شناخت خوبی از این مربی داشتم. به خوبی می دانستیم که دل نری با پیچیدگی های زیاد رو در روی ما صف ارایی خواهد کرد. برای ما بازیکنان بازی در برابر تیم او بسیار مشکل است. خط حمله اتالانتا خیلی خطرناک بود و ما به خوبی مقابل انان مقاومت کردیم و این سه امتیاز بسیار ارزشمند و مهم بود. در حال حاضر یووه به بازی های خود ادامه می دهد و می خواهد روند رو به رشد خود را داشته باشد. ای کش بازی های بیشتری در خارج از خانه را می بردیم و به اینتر نزیک تر بودیم، امتیازاتی که در فلورانس و پارما از دست دادیم را دیگر نباید به راحتی از دست دهیم
افسوس دردناک از رفتن ندود
:13:افسوس دردناک از رفتن ندود :41:
عصر دیروز یوونتوسی ها شاهد پیروزی تیم محبوبشان بودند و در حالی که اکثر هواداران منتظر گلزنی ترزگه بودند هافبک پا به سن گذاشته بیانکونری ها در غیاب کامورانزی، صالح حمیدزیچ توانست گل سه امتیازی را به ثمر برساند که ارزش بسیار بسیار زیادی داشت. بازیکنی که در استانه خداحافظی از دنیای توپ گرد است در بهترین و اماده ترین شرایط به سر می برد و روز گذشته حاضرین در ورزشگاه شاهد بازی قدرتمند همراه با طراوت پاول بودند، او با این بازی ثابت کرد که همواره به دنبال جدال و مبارزه است. ندود در اخرین دقایق دیدار پس از به ثمر رساندن گل توسط مربی تیم رانیری تعویض شد اما به نظر می رسد وی زمانی که نزدیک راهروی خروجی می شده و شدیدا تحت محاصره خبرنگاران قرار داشته بدون انجام مصاحبه راهی رختکن شده و در این میان به ابراز احساسات هواداران نیز توجهی نکرده و سریعا از محل مسابقه دور شده است جووانی کوبولی در این خصوص گفت: ندود بهترین بازی را انجام داد، کمی عصبی بود زیرا همچنان مشکلاتی در خصوص تکل وی بر روی فیگو شنیده می شود و من از این بابت واقعا متاسفم. پاول برابر اتالانتا با گل خود هدیه که نیاز داشتیم را به بیانکونری ها اهدا کرد. او برای یوونتوس لازم و حیاتی است و روح بزرگ و قهرمانانه او برای ما یک نمونه به شمار می رود. پاول در طول بازی دیروز نشان داد که شدیدا به دنبال گلزنی است و از این بابت که او موفق به ثمر رساندن گل شد همگی خوشحال شدیم. ما منتظر گل او بودیم، او مانند یک قهرمان بزرگ درخشید و برای او خیلی خرسند هستم. پاول در حال حاضر فرم ایده ال خود را دوباره یافته و به خوبی بازی می کند و به زیبایی کار کرد و با شخصیت خاص خود در میدان حاضر شد. مدیر بانوی پیر به حمایت فوق العاده ندود نسبت به نوچرینو ،مولینارو و لگروتالیه نیز اشاره می کند: این ستاره بزرگ امسال تجربه و ارامش خود را در اختیار جوانی مانند نوچرینو قرار می دهد، ای کاش او تصمیم به خداحافظی نمی گرفت، بدون فوتبال و بدون گل او حال خوشی نخواهد داشت، می توانیم گل های زیادی از او ببینیم و همراه او راهی رقابت های اروپایی شویم. با امدن سال 2008 قرارداد او با یوونتوس به اتمام می رسد، اما زمان برای فکر کردن وجود دارد. ندود ادامه می دهد اما صحبتی نمی کند که می خواهد برگردد و گلزنی های خود را داشته باشد. به هر حال او ستاره جذاب برای تیفوسی های بیانکونری به حساب می اید و این مهره دوست داشتنی خود می داند که باید چه انجام دهد.نکته ای که در بازی یووه برای اتالانتا توجهات را جلب کرده، نمایش استثنایی و گلزنی عالی از هافبک 35 ساله ای است که چند ماه بیشتر به دوران بازیگری اش زمان باقی نیست، کسی از خداحافظی پاول خوشحال نخواهد شد، اینکه بازیکن بزرگ چک تبار بیانکونری ها به امادگی جوانی خود بازگشته و شادابی بازی او خط هافبک یووه را زنده کرده بر هیچ کس پنهان نیست، اما ندود با به ثمر رساندن گل خوشحالی نمی کند و جشن نمی گیرد، این مسئله دوستداران پاول را به فکر فرو برده که ایا او با ترک میادین سبز غمگین و افسرده خواهد شد؟ همه ستارگان روزی خداحافظی خواهند کرد، اما چهره هایی در جهان فوتبال وجود دارند که با رفتن انان و محروم شدن از هنر و درخشش انان افسوس می خوریم و پاول ندود بی تردید یکی از چهره های محبوبی است که با اویختن کفش ها دل بسیاری از هوادارانش گرفته خواهد شد
علاقه سیلوا به یوونتوسی شدن
علاقه سیلوا به یوونتوسی شدن
به زمان اغاز نقل و انتقالات زمستانی نزدیک می شویم و سران یوونتوس به فکر جذب ستارگان مورد نظرشان هستند. در حالی که مدیران بانوی پیر همچنان احتمال ترک تیاگو و المیرون را رد می کنند، خبرهایی از ارائه پیشنهاد مجدد سران یووه برای خرید گیلبرتو سیلوا به گوش می رسد. رانیری و مربیان باشگاه طی تابستان گذشته خواهان جذب این مهره توپچی ها بودند و ژانویه بهترین فرصت برای رسیدن به هدفشان خواهد بود. سیلوا در گفتگویی اظهار داشت: یوونتوس یک مجموعه عجیب و قدرتمند است که توان مانند جادو دارد، می توانم با کمال میل راهی تورین شوم. انها مرا می خواهند وباید برای رسیدن به یووه مدیران دو باشگاه مذاکراتی انجام دهند، وی در خصوص قرارداد نیز گفت: من مطمئن هستم توافق لازم حاصل خواهد شد. گفتنی است سیلوا در تیم ارسنال جایگاه ثابت و خوبی دارد و ونگر مربی انان اعتماد بسیار زیادی به این مهره ارزشمند دارد. با این حال قرارداد وی با توپچی های لندن تا پایان ژوئن 2009 اعتبار دارد و گفته می شود قیمت گیلبرتو 5 میلیون پوند اعلام شده است. با بازگشت فوق العاده بانوی پیر به میادین، احتمال جذب ستارگان فوتبال بسیار بیشتر از گذشته وجود دارد و یوونتوس با مهره های باارزشی که در اختیار دارد و بازیکنانی که به این تیم اضافه خواهند شد، دیدن بیانکونری ها در لیگ قهرمانان دور از دهن نیست و هواداران بیانکونری منتظر شکوه همیشگی یووه هستند.
ملبرگ در یووه نزدیک شد
خبرهای دیگری از خریدهای فصل زمستانی یوونتوس به گوش می رسد. گفته می شود بیانکونری ها می توانند ملبرگ، ده چلیه و ماکیزیو را جذب نمایند. از انگلیس خبر می رسد یوونتوس برای ملبرگ سوئدی بسیار جذاب است و مهره استون ویلا قصد ترک جزیره دارد و شهر شمالی ایتالیا می تواند مقصد بعدی این بازیکن باشد. ملبرگ از علاقه خود به یووه خبر داده و اظهار داشته یوونتوس باشگاه بسیار بزرگی است که می توانم با حضور در ان تیم به افتخارات زیادی دست یابم. گفتنی است مذاکرات مسولین یووه با سران استون ویلا نیز موافقیت امیز بوده وگفته های اخیر مربی استون ویلا که این مدافع 29 ساله می تواند تیمش را ترک کند، احتمال پیوستن این بازیکن به یووه را در ماه ژانویه بسیار بالا می برد. مدافع ارزشمند سوئدی نیز گفت: نمی توان به راحتی از پیشنهاد تیمی مانند یووه گذشت، به این تیم علاقندم و امیدوارم با توافق مدیران دو باشگاه راهی تورین شوم.همچنین احتمال بازگشت مارکیزیو به یووه نیز بسیار بالا است و او می تواد در صورت یار ازاد شدن زبینا راهی یووه شود. ده چلیه بازیکن سیه نا نیز مهره مناسبی خواهد بود و نظر مربیان بانوی پیر را به خود جلب کرده است. اما با وجود بازگشت فوق العاده ندود و دل پیرو به فرم ایده ال خرید هافبک از اهمیت گذشته خود در ماه ژانویه کاسته است و نگاه های معطوف جذب یک مدافع بزرگ است. به این ترتیب سران باشگاه با تمرکز بیشتر و فرصت کافی می توانند بازیکنان مورد نظر را در فصل تابستان به خدمت گیرند.
گوليلمو استانداردو یوونتوسی شد
گوليلمو استانداردو مدافع ابي واسماني هاي لاتزيو رسما به يوونتوس پيوست . وي با بانوي پير به مدت شش ماه قرارداد امضا کرد و تا پايان ژوئن بيانکونري شد وي صبح امروز در تست پزشکي يووه شرکت کرد و مورد تایید مسولین مربوطه قرار گرفت . در شرايطي که تيم رانيري با مشکلات و مصدوميت مهره هاي ارزشمند خود مواجه شده جذب اين مدافع مي تواند در اين لحظات براي يووه مفيد و سودمند باشد. به این ترتیب رانیری از امروز یک مدافع تازه را در ترکیب تیم خود می بیند و امیدوار است مهره جدید در ادامه راه یوونتوس را یاری کند. استانداردو به همراه السیو سکو در کنفرانس خبري کانال يوونتوس شرکت کردند. السیو مدیر ورزشی بیانکونری ها در ابتدای برنامه خبری اظهار داشت: با مصدومیت بازیکنانی مانند کیه لینی و اندراده با مشکلاتی روبرو شدیم، از سوی دیگر بومسونگ نیز از یووه جدا شد، به این ترتیب خرید یک مدافع از نیازهای اساسی یووه به شمار می رفت. خوشحالیم که با مدیران لاتزیو به توافقات لازم دست یافتیم و توانستیم استانداردو که مدافعی ارزشمند را جذب نماییم. گولیلمو استانداردو در ادامه کنفرانس صحبت خود را چنین اغاز کرد: از چنین ملاقات و قراردادی بسیار خوشحالم، مطمئن هستم که خانواده من نیز چنین احساسی خواهند داشت. بازی کردن برای باشگاهی به بزرگی یووه بسیار هیجان انگیز و مهم است، باشگاهی که با حضور در ان احساس غرور می کنم. این یک انتقال غرور افرین برای من به حساب می اید. امیدوارم در طول حضورم بتوانم به این تیم کمک نمایم. با توجه به نزدیکی دیدار یوونتوس برابر اینتر احتمال قرارگرفتن وی در ترکیب یووه وجود دارد و او در این باره گفت: چهارشنبه در جام حذفی یک دیدار بسیار مهم برابر اینتر داریم، یک تیم که در اروپا نیز قدرتمند شده است، خیلی خوشحال خواهم شد که در تمرینات نظر مربیان را جلب نمایم و بتوانم در ترکیب قرار گیرم. وی به شناخت برخی از هم باشگاهی های جدیدش اشاره کرد و افزود: پیش از این با برخی از مهره های یووه اشنا بودم، بازیکنانی مانند پالادینو، بلاردی، مارکیوونی و مولینارو، تمام انها پسران استثنایی هستند که در این دیدن و بازی در کنارشان جذاب است. استانداردو به بازی روز گذشته یووه برابر لیورنو نیز اشاره کرد : پیروزی در میدان لیورنو اسان نیست، تیم های زیادی در این زمین اسیر بازی بسته انان می شوند و یووه توانست یک برتری مهم را از ان خود نماید. مدافع جدید بیانکونری در مدت حضورش شماره 25 را برگزید و در این خصوص گفت: من شماره 25 را انتخاب کردم، من همیشه با شماره 2 بازی کردم و تنها در تیم سالرنو شماره 5 را بر تن کردم و این شماره برای من خوب بودند. دریووه نیز 25 را می پوشم.
غيرت چيزي كه تو هيچ كدوم از تيم ها اين جوري پيدا نيمشه
با یووه از دنیای فوتبال خداحافظی می کنم
سه شنبه 13 فروردین 1387 - مائوروژرمن کامورانزی هافبک ایتالیایی - ارژانتینی یوونتوس پس از سپری کردن دوران سخت مصدومیت به امادگی کامل خود دست می یابد و تبدیل به همان ستاره ارزشمند و موثر بانوی پیر میشود. وی در مصاحبه ای حاضر شد و بر صعود یووه به لیگ قهرمانان اروپا تاکید کرد. مائورو معتقد است یوونتوس نیز به مانند لیورپول می تواند قدرت بزرگی در این رقابت ها شود زیرا این تیم نیز شرایط خاصی را تجربه کرده و بعد از گذشت زمان و تلاش فراوان نمایش های بزرگی از خود ارائه کرده است و یوونتوس با توجه به سابقه باشکوه خود خیلی زود می تواند دوران عظمت خود را تکرار نماید.
مائوروژرمن کاموانزی در برابراینتر به برتری بزرگی دست یافتید و روز یکشنبه نیز دیدارتان برابر پارما لغو شد...
بله یک پیروزی بزرگ و مهم بود. فوق العاده مهم و حساس. برابر تیم نخست جدول پس از کسب یک تساوی در دور رفت به سه امتیازی ارزشمند دست یافتیم. ما پیروزی می خواستیم و برای رسیدن به ان تلاش کردیم و انگیزه و حمایت اطرافیان و هواداران به ما کمک کرد. این رقابتی بود که برگزار شد. برابر پارما نیز هدفمان برتری بود اما بازی به دلایلی که گفته شد برگزار نشد. من واقعا متاسفم و با خانواده این هوادار ابراز همدردی می کنم.
می گویند ترزگه می خواست با گل خود شادی را به رمی ها تقدیم کند؛ شما چطور ؟
در یووه اینکه از میان رم و یا اینتر کدام اسکودتو را دریافت کند اصلا جذاب نیست. در هر حال تیمی که شایسته است ان را فتح می کند.
همگان بر این باور بودند که اینتر در نهایت اسکودتو را از ان خود خواهد کرد ؟
من نیز چنین می گفتم ؟ اگر انها قهرمانی را از ان خود نمایند این بار باید گفت که بسیار عجیب است که اینتری ها سرانجام جامی را به خود اختصاص دادند.
گل شما در شرایط افساید به ثمر رسید؛ مانچینی می گوید در این شرایط چگونه از کمک داوران به اینتر صحبت می کنید ؟
من انچه را که او دیده را ندیدم. اگر چنین اتفاقی رخ داده اشتباه داوران بوده است درست مانند همیشه.
همچنان می توانید برای رسیدن به سکوی دوم مبارزه نماید ؟
همه تیم های حاضر در رده های بالایی جدول می توانند. اما ما نباید هیچ اشتباهی مرتکب شویم و نهایت تلاش خود را انجام دهیم به این توجه نکنیم که چه تیمی پیش روی ماست.
برابر تیم های کوچک امتیازات زیادی را از دست دادید؛ به گفته بوفون و کوبولی مدیر باشگاه شما با از دست دادن این امتیازات کمی شانس خود را از دست دادید ؟
امتیازاتی از دست رفت بله، اما ما شکست ها و از دست رفتن امتیازات را از یاد بردیم زیرا در این شرایط فکر کردن به انها مناسب نبود. تا پایان راه می توانیم امتیازاتی کسب نماییم و جبران کنیم.
بداقبالی ها و مصدومیت های شخصی شما، از این بابت متاسف بودید ؟
بله، بدشانس بودم. زمانی که نمی توانی به تیم کمک کنی بسیار دردناک است.
ماه مارس تمام شد و یووه در جایگاه سوم ایستاد؛ شگفت اور نیست ؟
نه؛ ما همیشه مطمئن و امیدوار بودیم. از شروع بازی ها چنین هدفی داشتیم. زمانی که برابر اینتر، رم و میلان بازی کردیم نشان دادیم که قدرت خود را خیلی زود بازپس می گیریم. من زمانی که میدان امدیم تیمی را ندیدم که از ما قدرتمندتر باشد.
در تابستان تمام بازیکنان چنین اعتقادی نداشتند ؟
ما بازیکنان می خواستیم که یووه در جدول رده بندی مسابقات در رده بالا قرار گیرد. در تابستان مهره های زیادی به جمع ما اضافه شدند که با محیط باشگاه و ایتالیا اشنایی نداشتند. ما به انها گفتیم که یک فصل متفاوت را پشت سر گذاشتیم و خواهان بازگشتی بزرگ و زود هستیم. ما تنها باید به لیگ قهرمانان فکر می کردیم و فکر می کنیم.
دراین فصل کمی در خط هافبک مشکل دارید ؟
در برخی از مواقع. روش ما کمی تغییر کرده است. به نظر من یک بازیکن باید در پستی بازی کند که نیاز است. من نیز روش و پست بازی ام تغییر کرده است و باید خود را با این سیستم تطبیق دهم.
به نظر شما یووه پس از بازی در رقابت های سری ب می تواند به یکباره در لیگ قهرمانان اروپا بدرخشد ؟ یا فینالیست شود ؟
بله، چرا نتواند ؟ در سه سال لیورپول توانست به دو فینال راه یابد. این تیم نیز قهرمان انگلیس نشده بود .
انها زمان زیادی در اختیار داشتند؛ سالها طول کشید تا به این شرایط برسند ...
من این عقیده را ندارم. برای همه ممکن است.
ایا یوونتوس اخرین تیم شما در حیات ورزشی اتان خواهد بود ؟
این خواسته من است. خیلی دوست دارم که چنین اتفاقی روی دهد. مطمئنا با خوشبختی و سعادت فراوان زندگی و دوران فوتبالی من با این تیم به پایان می رسد.
حتی اگر بازی های ضعیفی انجام دهی ؟
ما بازیکنان باید بازی های خوبی ارائه دهیم و نمایش های دیدنی داشته باشیم.
دوران سختی در زمان مربیگری کاپلو برای شما رقم خورد؛ این گفته های شما به رانیری است..
کم همواره چنین فکر می کنم. یوونتوس کاپلو خوب بازی نمی کرد. با اینکه برخی اوقات جز برترین تیم های اروپا بود اما هرگز یوونتوس کاپلو را نمی پسندیدم.
تیم ملی ، دونادونی و احتمال فسخ قرارداد وی ؟
احتمال این حرکت صفر است. برای اینکه گروه و تیم ایتالیا خیلی خوب کار می کند و نتایج عالی نیز کسب کرده است. زمانی که به میدان می رویم تنها امتیاز می خواهیم. همه ما در کنار یکدیگر چنین خواسته ای داریم.
تا چه اندازه امکان کسب جام قهرمانی در مسابقات یورو وجود دارد ؟
ما با لیپی جام قهرمانی بزرگی در رقابت های جام جهانی کسب کردیم. در مسابقات مقدماتی یورو نیز عالی کار کردیم تا به اینجا رسیدیم. در حال حاضر شرایط تیم بسیار بسیار خوب است. تیم های اسپانیا و فرانسه نیز شرایط خوبی دارند اما انها و سایرین نیز را قدرتمند تر از ایتالیا نمی بینم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
غيرت اين بازيكنان يوونتوس قابل تقدير هست چيزي كه تو هيچ تيمي پيدا نميشه
علاقه دیه گو به بانوی پیر
علاقه دیه گو به بانوی پیر جمعه 16 فروردین - دیه گو یکی دیگر از مهره های ارزشمندی است که بانوی پیر شدیدا به دنبال جذب اوست. اخبار مختلفی در خصوص احتمال پیوستن وی به یووه و یا سایر تیم ها شنیده میشود. بارها از علاقه دیه گو به یوونتوس صحبت شده است. این بار پدر این فانتزی باز بزرگ جهان فوتبال در گفتگوبا روزنامه بیلد چاپ المان از علاقه پسرش به یووه گفت و اظهار داشت : من می دانم که یوونتوس برای پسرم جذاب و جالب است. اخبار متفاوتی در خصوص تیم های خواهان پسرم می شنوم اما تمام این اخبار حقیقت ندارند. در این میان تاکید می کنم که تیم های رئال مادرید، یوونتوس و ارسنال به پسرم توجه زیادی دارند و پیشنهادات خود را ارائه کرده اند. السیو سکو مدیر ورزشی بانوی پیر به المان و شهر وردربرمن سفری داشت و با کلاس اولوفس مدیر ورزشی وردربرمن صحبت و مذاکره کرد. من به خوبی از علاقه یووه به دیه گو اگاهم و می دانم که پسر من نیز به یوونتوس علاقه دارد و این تیم بزرگ برای او قابل توجه و جذاب است. گفتنی است دیه گو بازیکن برزیلی ورردبرمن در سال 2006 از پورتو راهی این تیم المانی شد و تا پایان سال 2011 با این تیم قرارداد دارد و مبلغ پیشنهادی برای وی 25 میلیون یورو اعلام شده است.