بد نیست
من میگم با اینکه starry night pro plus 6 واسه فضا شناسی ساخته شده ولی خیلی به درد علم دوستان میخوره
Printable View
بد نیست
من میگم با اینکه starry night pro plus 6 واسه فضا شناسی ساخته شده ولی خیلی به درد علم دوستان میخوره
میشه یه توضیح در این باره بدید ؟نقل قول:
نرم افزار starry night pro plus 6/3/6 به شما اجازه میده تمامی سیارات شناخته شده رو به همراه مدل های 3 بعدی شون ببینید
به شما اجازه میده تا سال 1000000 پیش و بعد از میلاد برید
به شما اجازه میده تمامی معموریت های فضایی رو از نزدیک ببینید مثلا آپولو ها
به شما اجازه میده که از یک ستاره ی دنباله دار به زمین نگاه کنید
بهتون اجازه میده از زمین/خورشید تصاویر زنده بگیرید
این نرم افزار یک شبیه سازی کامل هست
به شما اجازه میده سوار سفینه بشید و با سرعت های ماورا نور به خارح از کهکشان برید و به کهکشان های دیگر داخل شید که
مدل های سه بعدی خیلی خوبه دارن اگه آپدیت هارو نصب کنید
قیمت نرم افزار:
249$
کرک نمیشه
باید سفارش اینترنتی بدید 4 هزار تومنه
و از اینترنت آپدیتش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتون اجازه میده که توی 20000000 سال بگردید و تمام اتفاقات نجومی رو ببینید
به شما اجازه میده که کاملا موقعیت صور فلکی رو از ستاره های دیگه/ زمان های مختلف ببینید
ببینید که صورت فلکی شکار چی 2400 سال پیش شبیه یک داس بوده
این نرم افزار خودش لغت نامه ی نجومی داره
خودش واسه خودش عالمیه
خوب دوست من ! خیلی عالیه اما ایا به درد زمین شناسی هم میخوره ؟
یا کاربردش در زمینه علوم زمین و زمین شناسی چیه ؟
لطفا بفرمایید :
این عکس که در مورد " نرم افزار اتوماسیون پی جویی آهن " بود ؟
آیا نمونه خارجی آن و امثال اینها وجود داره ؟ لطفا اگر میشناسید نام ببرید ؟
( برای دقت در امور اکتشافی و مقایسه ان با کارهای خود ) و یا ایا با IDL میشه مثل این رو انجام داد ؟ مانند : IDL Extensions for ENVI و غیره ...
[/QUOTE]نقل قول:
1,2و3. در مورد سنگ ساختماني اطلاعات تخصصي زيادي ندارم...بهتره اين سوالات رو از يه شخص واردتر بپرسي....
4. منظورت رو از سنگ مس متوجه نميشم.....اگه منظورت محصول خروجي معدن مس باشه مثلا كنسانتره مس يا حتي سنگ خام فكر كنم خريدار داره كلا مس چيزي نيست كه خريدار نداشته باشه و هميشه مشتري داره مهم فروشندس كه با قيمت جهاني موجود ميصرفه محصولشو بفروشه يا نه...
يه نكته هم در مورد سنگ ساختماني بگم اونم اينكه هنوز معادن سنگ زيادي هستن كه بدون كارگاه فراوري كار ميكنن...اين معادن كارشون اينجوريه كه از يه كارگاه سفارش ميگيرن و براش سنگ رو از كوه برش ميدن.....پس حتما نياز به كارگاه فراوري نيس....
لطفا بفرمایید :
این عکس که در مورد " نرم افزار اتوماسیون پی جویی آهن " بود ؟
آیا نمونه خارجی آن و امثال اینها وجود داره ؟ لطفا اگر میشناسید نام ببرید ؟
( برای دقت در امور اکتشافی و مقایسه ان با کارهای خود ) و یا ایا با IDL میشه مثل این رو انجام داد ؟ مانند : IDL Extensions for ENVI و غیره ...و
یه سوال تخصصی نرم افزاری اینکه جدیدا نرم افزار ER mapper 2010 وارد بازار شده که ابزارهای فوق العاده قوی در زمینه اکتشافات مخصوصا با داده های آستر بهش اضافه شده آیا شما جایی سراغ دارید که بشه دانلودش کرد کرکشو ! چون من خودم خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
-
سوال ) نسبت 3 به یک در داده های لاندست >> تصویر خروجی پیکسل روشن است ! درسته ؟
با سلام !
لطفا نرم افزار ER Mapper 2010 هم بزارید !
خیلی جالبه
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
ITTVIS ENVI v4.7.01 x64/x86
hotfile
کد:http://hotfile.com/dl/21816518/cadba07/sobisvn_ittvisEnvi4701.part1.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/21816520/8819d71/sobisvn_ittvisEnvi4701.part2.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/21816519/f7f1164/sobisvn_ittvisEnvi4701.part3.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/21816521/ee72d39/sobisvn_ittvisEnvi4701.part4.rar.html
megauploadکد:http://hotfile.com/dl/21816523/40a6c12/sobisvn_ittvisEnvi4701.part5.rar.html
کد:http://www.megaupload.com/?d=DJEE12TR
کد:http://www.megaupload.com/?d=LATXMP8U
کد:http://www.megaupload.com/?d=TA4MS15O
کد:http://www.megaupload.com/?d=XTLRM083
کد:http://www.megaupload.com/?d=ZBPYNJ5J
با سلام خدمت استاد گرامی :
1- لطفا در مورد کلاس بندی کردن تصاویر ماهواره توضیحی بدید ! مثلا من میخواهم مناطق آهن دارو در عکس مشخص کرده کلاس بندی کنم و بر روی یک تص.یر grayscale نمایش بدهم ؟! چطور باید این کارو بکنم ؟
2- استاد گرامی : DN چیه ؟ و چه کاربردی داره ؟!
*. در مورد اون نرم افزار اتوماسيون اطلاعاتي ندارم....نقل قول:
*. IDL زبان توسعه ENVI هستش.....با اون ميشه هر كدي رو داخل envi اجرا كرد...بايد ديد منظور اون نرم افزار از پي جويي آهن چي هست ...اكسيد آهن، سولفيد آهن يا ..... اگه اكسيد آهن ، چه اكسيدي؟؟؟ منيتيت، هماتيت،....؟؟؟؟
خودش كه نوشته بر پايه .NET هستش....
*. منظورت از ابزارهاي فوق العاده چيه؟؟؟؟؟؟ لطف كن يه مثال بزن....
اگه پيداش كردم حتما ميزارم....
*.واقعا مخم هنگ كرد سر اين سوالت ....خب بستگي داره به جنس عارضه موجود در عكس يا اون پيكسل خاص....نقل قول:
سوال ) نسبت 3 به یک در داده های لاندست >> تصویر خروجی پیکسل روشن است ! درسته ؟
ممكنه يه جا تنش(به ضمه ت) سفيد بشه يه جا سياه....
سلامنقل قول:
1. :41:
2. مقدار هر پيكسل رو DN يا digital number ميگن...كه معمولا يه مقدار 8 بيتيه و بين 0-255 هستش...مثلا اگه DN يه پيكسل 255 باشه سفيد ديده ميشه و اگه 0 باشه سياه
با سلام
دقیقا بهتون میگم که چی بر چی شده !
" نرم افزار جامع پیجویی آهن " طبق ادعای سازنده که بنده باشون تماس گرفتم ! نرم افزاری اتوماسیونی است که با گرفتن باند ماهواره از هر نوع ماهواره ای مانند لندست و اسپات و آستر و آیکنوس و ..... و فقط در عرض چند دقیقه بدون داشتن هر نوع اطلاعاتی در زمینه remote sensing و GIS فقط با چند کلیک نقاط که دارای کانه آهن ( یا به قول خودش کانی سرخ رنگ ) رو میده البته میگه فقط دارای آهن است چه هماتیت چه مگنتیت ! ( در واقع کلاس بندی هم میکنه ) البته میگفت ما این نرم افزار رو در 5 استان تست کردیم و تمام نقاط را که داده به کانی آهن رسیدیم ( ولی فقط رسیدیم و کار پیجویی و اکتشاف و تعیین اقتصادی بودن با خودتونه )
حالا با این تفاصیل من ازشون قیمت این نرم افزار کاملا ایرانی رو پرسیدم و ایشون با توجه به داشتن ماژول های مختلف 70-100 میلیون تومان رو به من گفتند !!! :18: که البته من شاخ در آوردم و 2 بار پرسیدم که هون 80-100 رو گفت !
حالا که این رو به ما گفت ما یکم دنبال این سری نرم افزار ها در اینترنت گشتیم ! که لااقل با نتیجه کارمون مقایسه کنیم البته نه به این قیمت .... بعد از یه مدت جستجو دیدم که نرم افزار ER mapper نسخه 2010 یک پلاگین و ویزاردی اضافه کرده که کارش دقیقا همینه ! البته با تصاویر آستر همون اکسید های آهن و .... رو غیره رو شناسایی و کلاس بندی میکنه و نتیجه رو کاملا مشخص شده میده ! قیمت ارجینال این نرم افزار ( که 100درصد کرشش هم تو بازار هست ) - 1200 دلار است ! یعنی یک میلیون دویست هزار تومان با تمام امکانات :31:
اینم پی دی اف لینک ماژول ها و امکانات اضافه شده ! ( 400 کیلوبایت ) :
کد:http://www.geosystems.com.pl/upload/zalaczniki/ERDAS%20ER%20Mapper%202010%20Whats%20New.pdf
سلام
دمشون گرم با قيمتشون خيلي حال كردم....:38::22::12:نقل قول:
حالا با این تفاصیل من ازشون قیمت این نرم افزار کاملا ایرانی رو پرسیدم و ایشون با توجه به داشتن ماژول های مختلف 70-100 میلیون تومان رو به من گفتند !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته من شاخ در آوردم و 2 بار پرسیدم که هون 80-100 رو گفت !
اين كار ارداس هم جالبه....حداقل تو اين PDF كه فرستادي نوشته چه كاني رو ديتكت ميكنه.....
مطمئني الان كركش تو بازار هست؟؟؟؟؟ (اگه هست برم با قيمت 1 دلار تهيه كنم....:31:)
جالب اینجاست که این نرم افزار " اتوماسیون پیجویی آهن " در دانشگاه صنعتی شریف تهیه شده و برای تماس با سازندش باید به داخلی 140 دانشگاه صنعتی شریف ( 66165169 ) تماس بگیرید ! اگر شما هم دوست داشتید یه تماس بگیرید و یه اطلاعاتی بگیرید ! میخواهم 2-3 روز خواب از چشمان شما هم ببرم با قیمت هاش ! :27:
جالب اینجا بود که اولش که فرمودن 70-100 تومن من فکر کردم ! 70-100 هزار تومانه گفتم خیلی عالیه :31: بعد که گفت نه آقا 70-100 میلیون ! یکه خوردم ! و به اطلاعات خودم ایمان اوردم !
ابن ارداس ار مپر 2010 والا تا اونجا من که گشتم نبوده ولی بعضی ها ادعا میکنند دارند ! اما مثلا 100 دلار تا 200 دلار میفروشند ! ولی نمیدونم مطمئن هستند یا نه نسخه اصلیش بدون کرکش حدودا 480 مگابایت هست و من دانلود کردم ! ولی خب محدودیت کار کردن داره و ... !
اگر شما گروهی میشناسید که کارشون کرک کردن باشه و البته قیمت مناسبتری بگیرند ! لطفا معرفی فرمایید !
1-در مورد سوال >> که نسبت 3/1 برای داده های لاندست چه رنگی نشون میده من اشتباها ننوشتم برای اکسید اهن ! البته میدونم که باید پیکسل روشن نشون بده ! ولی خواستم مطمئن شم ! :10:
2-در مورد اون سوالی که چطور میشه محیط آهن دار رو ( به طور مثال ) بر روی یک تصویر grayscale آورد > نتیجه این شدکه باید کلاس بندی روش انجام بشه ! که من دارم روش تحقیقات میکنم اگر شما هم در مورد کلاس بندی اطلاعات و یا مقال ای دارید ( با نرم افزار ENVI ) لطفا معرفی نمایید !
3-راستی دوست من ! شما دیگه نفرمودید حالا که ما نشانه آهن رو یافتیم ! این چیه ؟ آهن ! یا نشانه چیست !؟میشه در این باره اطلاعاتی بدید !
سلام.
من رونین هستم. منابع درس مهندسی برای فوق لیسانس را می خواستم.
ممنون می شوم راهنمایی کنید
نقل قول:
آخه دانشگاه شريف رشته اي كه مرتبط به زمين شناسي يا معدن باشه اصلا نداره....خدا به اوني كه اين نرم افزارو ميخره رحم كنه.....:42::37:
احتمالا تا چند وقت ديگه نسخه كرك شدشم مياد بيرون.....منم كسي نميشناسم كه اين كاره باشه....
1. بله درسته...براي اكسيد آهن روشن نشون ميده....
2. جالبه...دستت درد نكنه اطلاع دادي.....باشه ميگردم چيزي پيدا كردم قرار ميدم......
3. اين سوالتو متوجه نشدم...يكم واضح تر توضيح بده.....
با سلام و عرض خسته نباشید !
منظور من اینه که مثلا نسبت 3/1 که پیکسل های روشن مناطق دارای اکسید آهن رو نشون میده ! آیا حالا من میتونم برم تو اون نقطه و به کانی آهن برسم ! و یا نه فقط این نشانه ای است و برای رسیدن به کانی آهن باید کاره دیگه کرد ...... ان شالله که منظور من رو متوجه شده باشد !
سلامنقل قول:
وقتي نسبت 3/1 رو بكار ميبري و تن روشن در عكس داري همونطور كه گفتي يعني مناطق آهن دار داريم...البته از نوع هماتيت و ژاروسيت.....حالا بايد يا از روي زونهاي كاني سازي منطقه و يا با بازديد صحرايي متوجه بشي كه اين تريس روي عكس ناشي از چي ميتونه باشه.....ممكنه مربوط به يك گسن باشه و يا مربوط به اثر انساني و يا مربوط به يه توده مسيو سولفايد يا هر چيز ديگه.....پردازش عكس ماهواره اي منطقه مورد جستجوي تو رو كاهش ميده ولي در نهايت هميشه نياز به بازديد صحرايي و يا نمونه برداري هست.......
اميدوارم با اين دو زاري كجم منظورتو درست فهميده باشم:31:
سلام علیکم
با تشکر از شما !
1-لطفا بفرمایید پس تایپ مگنتیت ممکن نیست باشه ؟ گوسن نمونه آب دار آهن هماتیت است یا مگنتیت ؟
2- آیا راهی است بفمیم این رخنمون های سطحی است و یا میشه عمقی هم باشه ؟
3- شما در پست های قبلی در مورد هاله های آلتراسیونی درباره اکتشاف مس و طلا فرمودید خواستم ببینم برای پیجویی از روی تصاویر ماهواره ای عنصر مس و هاله های التراسیونی توضیحی بدید !
4-جساراتا میتونید در مورد التراسیون های الرژیک یه توضیحی بدید ! و بفرمایید برای پیجویی مس چه نوع التراسیونی باید مورد توجه قرار گیرد ! التراسیون های سولفیدی / هیدروترمال / و ......
متشکرم
سلام عليكم و رحمت ا...نقل قول:
1. ممكنه منيتيت باشه چون در سطح زمين منيتيت به هماتيت تبديل ميشه. البته اين تبديل خيلي سريع صورت نمي گيره ولي در نهايت اتفاق ميفته. گوسن هم مجموعه اي از كانيهاي پايدار بخصوص اكسيدهاي آهن و كوارتز هستش كه معمولا بر اثر اكسيد شدن و حل شدن سولفيدها روي سطح تشكيل ميشه و معمولا از كانيهاي آبدارآهن مثل گوتيت، ليمونيت و جاروسيت تشكيل شده....
2. اگه ميخواي عمقي بررسي كني بسته به عمق كارت بايد از ترانشه، چاهك يا گمانه استفاده كني.
3.
کد:http://www.isprs.org/proceedings/XXXVI/2-C43/www.itc.nl/issdq2007/proceedings/Postersession/ASADI.pdf
کد:http://www.gisdevelopment.net/application/geology/mineral/ma03028pf.htm
کد:http://www.borstad.com/webdocs/ASTER_Processing_for_Mineral_Exploration.pdf
کد:http://www.utsa.edu/lrsg/Teaching/EES5053-06/project/Mineral%20Exploration%20Using%20ASTER%20Images.pdf
4. جواب اين سوالت تو كتاب ژئوشيمي حسني پاك و بيشتر كتابهاي ژئوشيمي هست و اگه اشتباه نكنم تو كتابهاي زمين شناسي اقتصادي هم تو ضيح داده اونجا بخوني خيلي بهتر برات روشن ميشه....کد:http://www.isprs.org/proceedings/XXXV/congress/comm4/papers/438.pdf
با سلام و عرض ادب
لطفا بفرمایید :! کتاب ژئوشیمی اکتشافی دکتر حسنی پاک ! آیا لینک دانلود آن وجود دارد ؟
آیا التراسیون های هیدروترمال ! یا التراسیون های آلرزیکی فرق دارند ؟!نقل قول:
تا اينجاي كار تو بيشتر به دنبال يافتن مناطق هيدروكسيلي و اكسيد آهن بودي ولي بايد بدوني كه خود اين كانيها ارزش اقتصادي ندارن و ما از اونها به عنوان يه شاخص استفاده كرديم......مثلا اكسيد آهن رو به عنوان شاخصي براي ذخاير سولفوري مورد استفاده قرار ميديم.....يا مناطق هيدروكسيلي ميتونن به عنوان شاخص مناطق هيدرو ترمال بخصوص مس مورد استفاده قرار بگيرن......
منظور شما از اینکه فرمودید خود اینا ارزش اقتصادی ندارند چیه ؟
سلامنقل قول:
نه. وجود نداره...
نقل قول:
التراسيون هاي هيدروترمال به دسته هاي مختلفي تقسيم مي شن كه آلتراسيون آرژيليك يكي از التراسيون ها هست.....كلا اين مبحث خيلي طولاني و اكه ميخواي ياد بگيريش بهتره از كتابهاي موجود تو اين زمينه استفاده كني.
کلا برای اکتشاف مس اصولا باید دنبال چه نوع الترسیونی باید بود ؟
با سلام و خسته نباشید ! دوست عزیز من بر اساس 3 ترکیب : RGB123 وPSEUDO image و PC123 و با کمک نرم افزار ERmapper 7.01 ( نسخه موجود در بازار ) و بر اساس نشانه گذاری ( معدن مس میدوک ) به راحتی تونستم نقاط دگرسانی و التراسیونی رو پیدا کنم ! ( عکس ها رو واستون در پست های بعدی میزارم ) .......
به نظر شما میتونم بر این مبنا کار کنم ! یعنی اساس علمی داره یا خیر ! :20:
جسارتا ! شما مقاله ای رو میتونید به من معرفی کنید که در آن اکتشاف سنگ های تزیینی ( تراورتین - گرانیت ) با استفاده از داده های ماهواره ای آستر یا لاندست بیان کرده باشد
راستی :
روز معلم رو تبریک میگم :11::11::11: ! شما معلم زمین شناسی من هستید ان شالله همیشه موفق و موید باشید
نقل قول:
بستگي به تيپ ذخيره داره....خود مس شامل چند تيپ كانسار ميشه....مثل: پرفيري يا مسيو سولفايد و ....
اگه منظورت پرفيري مثل مس سرچشمه باشه در مرحله ريموت سنسينگ به دنبال آلتراسيون هاي پتاسيك مي گردن چون هم بسيار وسيع هستند و هم مشخص.....
اين جور اطلاعات تماما داخل كتابهاي زمين شناسي اقتصادي مثل كتاب يعقوب پور يا شهاب پور هست. بهتره يكيشو حتما تهيه كني.
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
من مقاله اي در اين زمينه نديدم ولي اگه پيدا كردم حتما قرار ميدم....نقل قول:
راستي:
خيلي ممنونم...لطف داري.....
براي تو هم سلامتي و موفقيت آرزو ميكنم....
با سلام
شرمنده که چند روز نبودم ! آخه نمایشگاه کتاب رفته بودم !
چند کتاب گرفتم !
1- اکتشاف ذخایر معدنی انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
2- پردازش کامپیوتری تصاویر ماهواره ای انتشارات سمت
اما کتاب مناسب دیگه ای پیدا نکردم !
در مورد نرم افزار ER mapper هم نشخه دموش رو نصب کردم و تا چند روز دیگه نتایج خوبی میزارم ان شالله شما بتوانید بر اساس این فایل بفرمایید در چه حد توانمند شدم !
راستی دوست من یکی از دوستام میگفت عموی من سمت معاونت سازمان صنایع و معادن استان فارس رو داره ! به نظر شما اگر فقط بتونم یه خواسته ازش داشته باشم بهترین چیز ممکن که میتونم ازش بگیرم چیه ؟!
سلام من راهنمای آموزش رم افزار Er mapper را می خواهم.در واقع می خواهم بدونم چطوری با استفاده از این نرم افزار می شود مقطع زمین شناسی تهیه کرد؟
سلام
من امروز داشتم ArcGis9.3 رو نصب میکردم ، بعد از نصب موقعی که لایسنس رو باید بهش تعریف کنیم ، این ارور رو میده :
البته این مال شرکت دریا سافت هست و نصبش خیلی بد قلقه !
کسی قبلا نصب کرده این ورژن رو ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
ظاهرا تنظیمات Lic Manager مشکل داره ، کسی نمیدونه چه دلایلی ممکنه برای این ارور وجود داشته باشه ؟
شما به این مشکل بر نخوردید ؟
This license cannot be checked out because:
Cannot connect to license server
... I will try to determine what the problem is...
->Node pnp-01 is UP and the network is working
->the lmgrd for this license file (27001@pnp-01) does not respond
This means that either the license servers were not
started, or that lmgrd is running on another port. If
you would like to see if lmgrd is running on another port,
run lmdiag without the "-n" switch, and
choose the extended connection diagnostics.
-----------------------------------------------------
"AeronauticalFX" v9.3, vendor: ARCGIS
License server: pnp-01
floating license starts: 1-aug-2008, expires: 17-nov-2017
This license cannot be checked out because:
Cannot connect to license server
... ادامه هم داره ، ولی همش همین تکرار میشه ...
سلام
والا ما ARCGIS 9.2 رو نصب کردیم و مشکلی نداره و کار میکنه ولی 9.3 رو هنوز نصب نکردیم ! حالا چرا از نسخه 9.2 استفاده نمیکنید ؟
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
سوال جالبی بود ! اگر کتاب مناسب ی پیدا کردید به من هم معرفی کنید ! اصولا راهنمایی خود نرم افزار راهنمایی خوبی کرده و اکثر کتاب هایی در این زمینه ترجمه آموزش راهنمای خود نرم افزار هست !نقل قول:
سلام مجدد
من قبلا 9.2 رو داشتم ، بعد که ویندوز رو عوض کردم ، گفتم برای آپدیت بودن !! 9.3 نصب کنم ، که به مشکل بر خورد ، یه سری تغییرات جزیی توی 9.3 به وجود اومده ، یک سری جزییات توی Query و ... اگر اشتباه نکنم .
اگر نشه مجبورم همون 9.2 نصب کنم .
خیلی از این سری نرم افزار های مشکل لیسنز دارند @
مثلا خود من IDRISI TAIQA و ER Mapper 2010 رو دارم که هر کاری میکنم نمیتونم لیسنزش رو بردارم و در واقع کرکش کنم !
!!!!
اما ARC GIS 9.2 به نظر خودم جالبه ...
این فایل نتیجه چندین ماه تلاش من در زمینه زمین شناسی است !نقل قول:
البته من از روش های کروستا و مولفه اصلی نرفتم ! لطفا ببینید و خوشحال میشم نقصان ها و یا پیشنهادات خود را بهم بگید
حدود 4 مگابایت ! بر روی ifile گذاشتم که قابلیت resume هم داشته باشه و سرعتش بالا باشه !
کد:http://ifile.it/3myanq8/result.doc
سلامنقل قول:
من براي دريا سافت رو روي ويندوز 7 نصب كردم .....مشكلي هم پيش نيومد....شما روي ويندوز 98 داري نصبش ميكني؟؟؟؟!!!! ظاهر پنجره هات خيلي شبيه 98 هستش...!!
سلام - یه سوال مهم داشتم !
آیا تصاویر ASTER L1B نیاز به ژئورفرنس کردن دارند یا خیر ؟ شما یه جا گفتید که لازم نیست ! ولی تو سایت ngdir.ir میگه لازم هست !
لطفا بفرماید نرم افزاری هست که بصورت راحت و ساده و به قولی اتوماتیک این مهم رو انجام بده .... با تشکر
نقل قول:
سلام
از نرم افزارهاي مختلفي ميتوني براي ژئورفرنس استفاده كني مثل آرك جي آي اس.....فك كنم ENVI يا ER هم اين كارو انجام بدن.....
لطفا مطلب سايت ngdir رو هم اينجا قرار بده....
با عرض سلام
لطفا اگر امکان داره ج.اب پرسش های پست های قبلیم رو بدید ! مخصوصا چند تای آخری
با سپاس
چشمنقل قول:
لطفا مطلب سايت ngdir رو هم اينجا قرار بده