ممنون از شما دوست عزیز
Printable View
ممنون از شما دوست عزیز
نقل قول:
خیلی ممنون
سلام من يه گوشي 6300 دارمد كه هركاري ميكنم نميتونم access point بهش بدم تنظيمات ايرانسل هم فايده نداشت , و وقتی برنامه چت رو باز میکنم میگه access point invalid ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
سلامنقل قول:
بابا يعني هيچ كدوم از شما تا حالا نخواسته با 6300 و ايرانسلش ايميل بزنه و عكس ضميمش كنه؟؟؟
لطفا" كمك كنيد، بعضي وقتها اگه عكسهامو چند ساعت زودتر بتونم به روزنامه برسونم، تو شماره فرداش چاپ ميشه، اگه نه هيچي!!!!
:19::19::19: :11:
دقيقا من هم همين مشكلو دارم نمي دونم بايد چيكار كنمنقل قول:
سلام دوستان امروز برا خواهرم یدونه گوشی 6300 خریدم گوشی قبلش w550 بود که وقتی سیم کارت ایرانسل میزاشتی دایم خاموش و روشن میشد.ولی با سیم کارت دولتی هیچ مشکلی نداشت دو بار مجبور شدم بدم فلشش کنن به خاطر همین خاموش و روشن شدن پیاپی.خلاصه امروز فروختمش 140تومان.یدونه 6300 نو خریدم 200 تومان.ولی حالا که اومدم خونه میخوام قفل صفحه کلیدش رو فعال کنم بهش رمز بدم باید رمز اصلیشو که فکر کنم 12345 باشه میدم ولی میگه رمز اشتباس.در ضمن از نو بودن گوشی مطمینم اخه اون کد رو برا میزان کارکرد زدم.از لحاظ ظاهری هم نو هست.در ضمن دوشاخه گوشی نیاز به رابط نداره.فارسی هم هست.ولی برا این کدش یکم نگرانم.ایا راهی داره؟باید چیکار کنم.
چرا این کلوپ اینقدر خلوته
یکی به اینجا هم سر بزنه
حالا نو بودنش يه مساله جداست ولي ممكنه فروشنده ها كه گوشي رو دست آدماي مختلف ميدن يه نفر رمز رو عوض كرده باشه. بهتره به همونجا مراجعه كني و مساله رو بگي.
در ضمن انتظار نداشته باش وقتي ساعت 1 شب سوالي ميپرسي چند نفر درجا بهت جواب بدن.
دوست خوب ممنون از راهنمایی شما.راستش دیشب گوشیرو زدم شارژ.بعد خاموشش کردم که کامل شارژ بشه.تو کاتالوگشم نوشته که 2ساعت و40 دقیقه لازمه که شارژ کامل بشه.اما من از سه ساعت هم بیشتر شد ولی فول نشده بود.یعنی هنو داشت شارژ میکرد که دیگه از شارژر کشیدمش.اخه ترسیدم.
از دیشب ساعت 3 که روشنش کردم الان شارژ گوشی نصفه شده.این عادیه؟
در ضمن فیش شارژر چرا کامل نمیره داخل گوشی حدود چند میلیمتر بیرون میمونه برا شما هم همینطوریه؟
دوستان هندزفری گوشی اصلا خوب نیست چه هندزفری به گوشی میخوره که بخرم؟کسی اطلاع داره؟
ببخشید من زیاد سوال میکنم.خب ولی کسی هم که نیست جواب بده.راستش من دوبار گوشیرو زدم شارژ.شروع به شارژ میکنه ولی اون علامت باتری هیچ موقع پر نمیشه.اصلا هم فول شارژ نمینویسه با اینکه تو کاتالوگش نوشته دو ساعت و40 دقیقه برا شارژ کافیه ولی من بار اول سه ساعت و نیم شارژ بود بار دوم هم بیشتر.ولی بازم نه اون علامت باتری پر شد و نه پیغامی مبنی بر اینکه باتری شارژ کامل شده داد.میخوام بدونم برا دوستان دیگمون هم همینطوره؟درضمن خروجی شارژر رو چک کردم درست ولت و امپر درست بود.
ممكنه باتريتون مشكل داشته باشه. براي من هيچكدوم از اينا كه گفتي نبود.نقل قول:
دوستان راستش من باتری گوشیم خیلی زود خالی میشه.با این مشکلی که من موقع شارژ دارم که هیچ وقت فول شارژ نمیشه.به نظر دوستان شارژر ایراد داره یا باتری.کدوم رو عوض کنم بهتره؟در ضمن باتری خوب چیه؟همینطور شارژر خوب.این شارژر گوشی چقدر امپرش کمه 250 میلی امپر.با اینکه من 5700 داشتم 800 میلی امپر بود.
راستش من قبلا تو کلوپ 5700 بودم خیلی رونق داشت.اینجا باید خیلی صبر کنی یکی پیدا بشه ایا جواب بده یا نه.
در هر حال دوباره مزاحم دوستان شدم که بگم مشکل گوشیم رو متوجه شدم به احتمال زیاد از شارژرم باشه اخه با شارژر نوکیا 5700 شارژ کردم 1 ساعته فول شد.فقط دو تا سوال دارم:
1-کسی از دوستان تا بحال موقعی که میزنه شارژ گوشیرو خاموش کرده که در حال خاموش شارژ بشه؟ایا در همون حالت خاموش وقتی کامل شارژ میشه پیغام میده یا نه (فقط در مورد 6300)؟اخه من شنیده بودم که اینطوری کاملتر شارژ میشه.واقعا همینطوره؟
2-یه شارژ اصل موتورلا دارم که خروجیش 500 میلی امپره ولتازش هم همون 5 هست.برا این گوشی خوبه؟اگه بخوام یه شارژر دیگه بخرم چه شارژری خوبه؟
پيشنهاد ميكنم از شارژر ديگه اي استفاده نكنيد.
خوب براي من وقتي كه شارژ فول ميشه مينويسه شارژ كامل شد و ديگه نشانگر باتري هم پر و خالي نميشه. ولي وقتي خاموشه توجه نكردم.
دوستم n73 داره و همین مشکل رو داشت . گفت برنامه ای رو کامل نبستم (فکر کنم گفت پلیر رو کامل نبسته بود ) . نگاه کن ببین کدوم برنامه ها در حال اجرا هستن.نقل قول:
ربطي نداره آخه اين گوشي جاوا هست و برنامه در حال اجرا نميمونه. ضمنا مشكل اگر اين باشه با يي بار خاموش و روشن كردن رفع ميشه.نقل قول:
خودم هم جديدا اين مشكل رو پيدا كردم. يدفه از پريروز اينطوري شد. نميدونم مشكل چيه. اعصابم ريخته به هم شارژرم كه يدفه خراب نشده. باتري از اون موقع تا حالا نديدم كه شارژش فول بشه. وقتي هم كه چند ساعت تو شارژه و دوباره ميخوام استفاده كنم. با اولين تماس يكي خالي ميكنه و مثلا امروز كه هيچ كاري با گوشي نداشتم الان باتري كامل خاليه و هي پيغام ميده كه باتري ضعيف است.
لطفا اگه كسي نظري داره بگه.
راستش دوست عزیز بعد از این مشکلی که برا من پیش اومد رفتم به مغازه دار گفتم.اونم گفت امتحان میکنه ببینه اگه خرابه عوضش کنه.بعد از تویه یه کارتن دیگه یدونه شارژر دیگه بهم داد دیدم که با شارژر من تفاوت داره نه از لحاظ شکل بلکه از لحاظ شفافیت.اصلش شفافه یعنی رنگ مشکیش شفافه.ولی اونی که به من داده بودن مات بود.یعنی نسبت به اصلش مات بود.یدونه باتری اصل هم ازش خریدم 8 تومان.راستش با این شارژر تو همون دو ساعت و نیم شارژ میشه و فول شارژ میشه.راستش بهتر شده ولی در کل عمر باتریش کمه.زود خالی میکنه.ادر ضمن من یدونه شارژر 5700 دارم. با اون خیلی زود شارژ میشه.حدود 1 ساعت.
فكر كنم مشكل خودم رو فهميدم.نقل قول:
اين يكي دو روز گذشته به خاطر قطعي گاز رفته بودم خونه پدرم! اونجا هميشه افت ولتاژ داره فكر مي كنم به خاطر همين بوده وگرنه امروز كه اومدم خونه خودم خيلي راحت شارژم كامل شد و هيچ مشكلي هم نداره. در ضمن شارژر من هم شفاف هست.
سلام دوستان لطفا اگر كسي بلد هست يا يكي از دوستانش بلده كه 6300 رو با استفاده از gprs به اينترنت متصل كنه ازش بپرسه و به ما هم ياد بده:19:
دوست عزیز من که با اینترنتش مشکلی نداشتم البته چند روز پیش همون ستاره140 ستاره3مربع رو زدم بعد هم که اس ام اس اومد و تنظیمات انجام شد.بعدش رفتم اینترنت یعنی فقط گوگل رو باز کردم که باز شد.ولی راستش دیشب امتحان کردم نشد.الانم نمیتونم اخه ایرانسل اعتباری دارم چیزی از اعتبارش نمونده.شنبه حتما امتحان میکنم جوابتون رو میدم.نقل قول:
پخش موزيك بسيار ضعيفي داره ...
در منار ظاهر زيباش و اين تنها ايرادشه ...هر چي باشه از زاقارت = سوني اريكسون كه همين ديشب با يك نرم افزار زاقارت تر هك شد خيلي بهتره...
راستش من خودم از اونایی بودم که سونی اریکسون رو قبول داشتم بخاطر پخش موزیک خوبش و دوام باتریش(مدت شارژ زیادش).ولی از موقعی که واقعا برام مشکل درست کرد.دیگه دنبال سونی اریکسون نرفتم.هم از لحاظ قطعات و هم از لحاظ نرم افزاری خیلی ضعیفه.البته این فقط و فقط نظر منه.در ضمن 6300 من نور صفحش کم نمیشه واقعا نمیشه نور صفحه اش رو کم کرد؟در ضمن اگه بخوام بعد از استفاده,سریع صفحه خاموش بشه(بخاطر مصرف کمتر باطری)باید چیکار کنم؟
دوستان یه سوال دارم امشب خیلی نگران شدم اخه رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شماره سریال گوشیم رو چک کنم (البته شماره سریال گوشی با جعبه یکیه)وقتی رفتم تو سایت و شماره سریال رو زدم گوشیرو پیدا نکردو این رو مینویسه
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
به نظر شما ایراد از چیه؟شما امتحان کردین؟
زياد در مورد اين سايت ناراحت نباش. آخه همه IMEI ها رو نداره. گوشي من هم با اينكه مطمئنم اصليه ولي تو اون سايت پيدا نشد! يه 6ماه ديگه بايد بري سراغش!نقل قول:
ممنون از جواب سریعتون واقعان نگران شده بودم مخصوصا با اون مشکل شارژری که داشتم.ممنون.
حالا بازم خوبه كه شما گوگل رو باز كردي! من كه هيچي تا حالا باهاش باز نكردم! البته اين ايرانسل رو روي 4 تا گوشي ديگه هم كه دارم امتحان كردم باز هم جواب نداد انگار خراب شده!نقل قول:
راستش من یه سایتی پیدا کردم که یعالمه تم برا انواع گوشیها داره.تم های قشنگی برا 6300 داره.ادرسش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.امیدوارم دوستان استفاده کنند.در ضمن نمیدونم گذاشتن ادرس درسته یا نه؟
اشكال نداره! من تقريبا تمام تم هاي اين سايتو دانلود كردم! ولي حالا نتيجه گرفتم كه تم خود نوكيا از همه خوشگل تره.نقل قول:
من كه ستاره 140 ستاره3 و... روميزنم اما ميگه تنظيمات گوشي شما در سيستم نيست!!!:41:
من قبلا nec داشتم ولي با اون خيلي خيلي راحت به اينترنت وصل ميشدم حالااين كه nokiaهست نميدونم چرا اينقدر سخت وصل ميشه ببخشيد اصلا وصل نميشه:18:
يكي كمك كنه
دوستان عزيز چرا كسي به اينجا سرنميزنه:41:
:33:لطفا خواهشمند است يك انسان خوب به همه ي 6300 دار ها كمك كنه و به اون ها اتصال به اينترنت گوشي رو اموزش بده
زياد خودتو اذيت نكن من هم هنوز با اين گوشي كه هيچ با چهارتا گوشي كه دارم ه اينترنت وصل نشدم اين اواخر هم كه فكر كنم كلا اينترنت ايرانسل خرابه.
من وقتي هدفون گوشه رو وصل ميكنم و در حالتي كه صفحه كليد قفل نيست دكمه هدفونو نگه ميدارم اول ميگه now speking بعد گوشي روشن و خاموش ميشه ميشه يكي امتحان كنه بعد جوابو بده:41:
دوستان من مشکل اینترنتش رو پیدا کردم ببخشید که دیر شد اخه کارت شارژ نداشتم.راستش حتی میشه بری تم هم دانلود کنی از خود نوکیا.الان امتحان کردم.بعد از اینکه تنظیمات Gprs براتون اومد.باید برین تو قسمت Setttiigs بعد برین تو قسمتconfiguration بعدdefault Config.sett بعد که داخل این قسمت شدین باید نوشته باشه Gprs1 حالا Option رو بزنید و گزینه Sat As Default رو بزنین.حالا یک مرحله برگردین و باید گزینه Activ.det.in All Apps که قبلا غیر فعال بود باید فعال شده باشه.خب حالا بازش کنید یک پیغام میده که باید Yes رو بزنید.دیگه تموم.امیدوارم لذت ببرید. حالا میتونین برین قسمت تمها و گزینه دانلود تم رو بزنید و تم دانلود کنید.فکر کنم اسکرین سرور و خیلی چیزایه دیگه هم بشه دانلود کرد.
ميشه بگي چي جوري تنظيمات برات اومد من كه هرچي ميزنم ميگه تنظيمات مربوط به گوشي شما در سيستم نيست
دوستان يك سوال: كسي ميدونه بايد چيكار كنيم تا وقتي هدست به گوشي وصله اگه كسي زنگ زد اهنگ زنگ فقط از هدست پخش بشه؟
راستش من همون ستاره 140 ستاره 3 مربع رو زدم بعد هم عدد 6 رو براشون فرستادم.بعد دو تا اس ام اس اومد یکیشم که باید YES میزدم تا تنظیمات انجام بشه.شما یبار ریست تنظیمات کنید بعد زبان انگلیسی رو انتخاب کنید بعد امتحان کنید احتمال زیاد درست بشه.من قبلا یدونه کا 750 داشتم وقتی فارسی بود تنظیمات اجرا نمیشد.نقل قول:
ببخشید دوستان کسی هست که بدونه ایا اپدیت برا گوشی اومده یا نه؟امیدی هست که اپدیت جدید بیاد مشکل محدودیت اجرای نرم افزار بالای یک مگابایت حل بشه یا نه؟تا جایی من میدونم این گوشی اخر سال 2006 تولید شده.یعنی از اون زمان براش اپدیت نیومده؟
من زبان گوشیم انگلیسیه ولی ایرانسل مسیج ارسال نمیکنه
mahsai اگه امکانش هست شما محتوای پیام ها رو اینجا بزار تا ما که مشکل داریم به صورت دستی تنظیم کنیم