نقل قول:
:18:عجب اتاق پاستوریزه ای!:18:
Printable View
نقل قول:
:18:عجب اتاق پاستوریزه ای!:18:
نقل قول:
خدا خيرت بده عمو مارو ياد جنگ هاي ويتنام انداختي سنگر ماهم همين تيپي بود
یادش بخیر
سنگر خوب و قشنگی داشتیم
زیر میز خود تفنگی داشتیم..
هی...
چه زود میگذره روزگار
من چند تا سوال از Actros داشتم!:
1-اون عکس شجریان چیه بین اون همه مشاهیر؟؟؟سریع بیارش پایین!!!حیف جوونیت نیس؟!:31:
2-ون گوک از کی شده موسیقیدان؟:31:
3-تبلیغات ممنوعه!!!اون Asus رو بردار از رو کمد!
4-در جلوی کیس رو چرا اونجوریش کردی؟؟
تشکر!
ممنون ، نظر لطفته ...نقل قول:
بي مزه :دینقل قول:
ديگه منو با ضعيفگان مقايسه نکن ... ، يعني چون شوخي ميکنم بايد اتاقم کثيف باشه :دینقل قول:
چه تيز بين ، در ضمن نانچکو هم قربونت :دینقل قول:
عجبا ، حالا چرا بلند کنم ، خود صاحب هتله داد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
مثل سر وصورت خودت زرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عروسك خوشكلاتو ميدي به من باهاش بازي كنم ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نانچوكوف ؟؟؟ تو كاراته كارم هستي ؟؟؟ :18:
خوب بیچاره راست میگه دیگه یا خودت دختری یا از اتاق خواهرت به جای اتاق خودت عکس گرفتی(البته قبل از اینکه عکس بگیری لباس و نانچیکو خودت رو آویزون کردی):31::31::31::20::20::20:نقل قول:
نکته بعدی هم اتاقی بودنت با خواهرت:13::21::8:
شیر دل جان یو دختری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب بیچاره راست میگه دیگه یا خودت دختری
آره بيا اينجا با هم يه خاله بازي راه بندازيم :دی ، من ميشم بابا تو بشو مامان :دینقل قول:
آيکيو من که تنها بيدم ، خواهرمم يه چند ساليه که رفته بيدش ...نقل قول:
يعني من اينقدر هنرمندم که باورتون نميشه :دی
آره عزيزم ، چرا اينقدر با عواطف من بازي ميکني ، پس کي مياي خواستگاريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فضولی نکنم خواهرت کجا رفته؟؟؟؟؟:5:نقل قول:
امیر من کشته مرده اون موشت(mouse( هستم.ماله 10 سال پیشه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سبیل کلفت با احساسی هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره عزيزم ، چرا اينقدر با عواطف من بازي ميکني ، پس کي مياي خواستگاريم
راست میگه سبیل کلفت کلفت با احساس:8::8:نقل قول:
فضولي رو که کردي :دی ، اما خواهرمم رفته خونه آقا ...نقل قول:
ا اتفاقا موس جديد خوبي هم دارم :دی اما اين بالا پايين رفتنش خراب شده ، فعلا رو اورديم با اولين موسي که توليد شده :دی ...نقل قول:
تازه کجاشو ديدي ، سييبيلامم حنا زدم که بيشتر دوسم داشته باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چقدر حرف میزنید
عکس بزارید
هنوز ملت تو این عکس گیر هستن!!نقل قول:
كلبه ويرانه خود از كاخ عزيز تر دارم .
حس شکاکی ما ایرانیها اینجوریه دیگه اتاق خوبی داری ولی...............نقل قول:
جهت رفع تمام این شبهات و رفع بدبینی بچه ها نسبت به اتاق شما یه زحمت کوچولو بکش (راه حل)
اون صندلی سفید بکش وسط اتاق بعدش اون عروسک خرس رو بزار رو صندلی و اون کیف وکفش بذار رو تخت یه عکس کوچولو بگیر و بفرست در ضمن اتاقتو مرتب نکردی هم مهم نیست نمی خواهیم زیاد زحمت بکشی کیفیت عکس هم مهم نیست
با اینکار بچه ها از نگرانی در میان
با تشکر-منتظریم
تائید میشودنقل قول:
قشنگترین جمله ای بود که توی این تایپیک شنیدم
مرسی بهروز جان
سلام بچه ها!
الان يه عکس از اطاقم گرفتم فقط ببخشيد که يکم بزرگ چون نصف اطاقمه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینکش
[HTML]http://i14.tinypic.com/5219p90.jpg[/HTML]
:20:
دوست عزيز کسي بابت اتاق نيلوفر خانوم مشکلي نداره ؛ اگه شما مشکل داري موضع چيز ديگه اي ...نقل قول:
نميدونم چرا بعضي ها اينجورين ، به خانوما ميگيد از اتاقتون عکس بزاريد حالا که ميزارن هي بهشون گير ميدين ... اگه دوست داري ميتوني به عکس اتاقش نگاه نکني ولي نميتوني اينجوري با کسي صحبت کني ...
--------------------
بازم تاييد ميشه :دینقل قول:
120پست در مورد راست یا دروغ بودن این اتاق سوال کردند این اتاق مربوط به نیلوفر است یا نه ( بعضی ها فکر می کنند بهشون دروغ فروخته شده )نقل قول:
حالا بنده یک پیشنهاد خوب دادم چرا ناراحت می شی عزیز
اصلا میدونی چیه این اتاق خود نیلوفر نیست مال باغبونشون عکس اتاق خودش بزاره که همه کف میکنند :10:
خوب پس مبارکه:31::31::31:نقل قول:
دوست دارم ببینم سبیلت رو ببینم وقتی حنا زدی:3::33::17::1::1::15::15:
نقل قول:
هیچی بابا !
فقط برای دفاعی کردن از خودم بعضی وقتها لازم میشه !
خوبه بابای منم یک خنجر داره یادم باشه همیشه با خودم حملش کنم:31::31::31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
نه نگران نباش - کسی همچین فکری به ذهنش نمیرسه !
چون همه به اینگونه اتاق ها عادت کردیم :27::27::27:
میدونییییییییییییی؟
نقل قول:
نه .
من پیشنهاد میکنم که در بیرون از منزل برای دفاع شخصی از سلاحهای گرم استفاده نمایید.
میدونییییییییییی؟ :laughing::laughing:
نقل قول:
تایید میشه ...
دوستان اگه دوست داريد در مورد نيلوفر خانوم بحث کنيد ؛ لطفا در مورد زيبايي اتاقش بحث بشه نه چيز ديگر تا خدايي نکرده کسي آزرده خاطر نشود ...
بازم تاييد ميشه :دینقل قول:
شما چرا خودت تاپيک زدي بعد نمياي عکس بزاري :دی ؟نقل قول:
نقل قول:
چی بگم ؟؟ :46:
خب مثلا بگو چرا نوشتي تو ايديت سارا 46 ؟نقل قول:
عجب منحرف شد بحثا :دی
بچه ها من امروز رفتم و از انبار و لوازم قدیمی مثل اجاق گاز و یخجال و لباس شویی و.... رو آوردم و گذاشتم تو اتاق خوابم . البته بعدا فرستادمشون تعمیر.
هر وقت فرصت کردم ازش عکس میگیرم و اینجا قرار میدم ( البته وسایل رو فرستادم برای تعمیر - هر وقت آوردن عکس میزارم تا کمی بخندیم !
فکرش رو بکنین آدم وسط اتاق خواب غذا درست کنه و لباس بشوره :31:
تو خونه میگن که برای چی میخواهی این وسایل رو ؟ من هم گفتم که میخوام ازدواج کنم و دختره جهیزیه نداره :31: و من هدیه میدم بهش !
ویرایش شد....
بچه ها جنسمون جور شد . پس تا صفحه 50 فقط بحث در مورد اتاق شادی خانم.
با اجازه شروع می کنیم:وای چرا اتاقت اینقدر مرتبه و روت میشه توش پا بزاری و اون کیه از از داخل پنجره آویزونه حتما باغبونتونه (چشم بصیرت می خواد)
.
.
.
شوخی کردم
پس اگه میز کامپیوتر منو ببینین چی میگین ووووووووووووووواااااااااا ااااااااااییییییییییییییی ییییییی
سلام.اتاق braveheartخیلی زیبا بود.مخصوصا تناسب رنگش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از لطفت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: