عجب !!
این تاپیک از 2 روز پیش تا حالا 4000 تا بازدید داشته ! عجیبه
Printable View
عجب !!
این تاپیک از 2 روز پیش تا حالا 4000 تا بازدید داشته ! عجیبه
داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کنکور باید قبل از اقدام به انتخاب رشته به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته و دستورالعمل نحوه انتخاب رشته اینترنتی پرداخته و با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارنامه نتایج اولیه آزمون را مشاهده کنند. همچنین قبل از مراجعه به بخش انتخاب رشته سایت سازمان با توجه به ضوابط مندرج در دفترچههای راهنمای آزمون سراسری (دفترچههای شماره 1 و شماره 2) و مطالعه دستورالعمل نحوه انتخاب رشته اینترنتی، ابتدا رشته های مورد علاقه خود را از دفترچه های شماره 2 استخراج و به ترتیب تقدم علاقه آنها مرتب کرده و سپس در فرم پیش نویس مندرج در دستورالعمل انتخاب رشته درج و پس از اطمینان، نسبت به ورود کد رشته های انتخابی خود در سایت سازمان اقدام کنند.
داوطلبان باید کلیه مراحل انتخاب رشته را که با عنوان گام در این برنامه تعریف شده با دقت و به صورت کامل طی کنند و به تذکرات و خطاهایی که ارائه می شود، توجه کرده و آنها را رفع کند.
در صورتی که اطلاعات داوطلبی به صورت کامل دریافت شده باشد، سیستم یک رسید 15 کاراکتری (کد رهگیری) به عنوان رسید دریافت انتخاب رشته ارائه می دهد این رسید پس از انجام کامل مراحل و ارسال اطلاعات، در یک صفحه مجزا ارائه می شود.
داوطلب تنها یکبار اجازه انتخاب رشته دارد در صورت انتخاب رشته و دریافت رسید 15 کاراکتری به هیچ عنوان اجازه تصحیح و یا انتخاب رشته مجدد را ندارد.
داوطلب باید پس از دریافت رسید از بخش مشاهده اطلاعات حتما از فهرست کد رشتههای انتخابی خود در فرم انتخاب رشته اینترنتی که بالای آن رسید 15 کاراکتری و شماره پرینت درج شده است، یک نسخه پرینت تهیه و آن را تا زمان اعلام نتایج نهایی نزد خود نگهداری کند.
داوطلبانی می توانند رشته های تحصیلی دوره های روزانه و شبانه (اعم از متمرکز و نیمهمتمرکز) دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی را انتخاب کنند که در دوره های روزانه، شبانه و نیمهحضوری مندرج در کارنامه مجاز شده باشند.
داوطلبانی می توانند رشته های تحصیلی دوره های مجازی و بین الملل دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی را انتخاب کنند که بر اساس کارنامه نتیجه اولیه مجاز به انتخاب رشتههای تحصیلی دوره روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمهحضوری و مؤسسات غیرانتفاعی بوده باشند.
آن دسته از داوطلبانی که در دو گروه و یا سه گروه آزمایشی شرکت کرده و بر اساس کارنامه نتیجه اولیه در دو گروه و یا هر سه گروه آزمایشی مربوط مجاز به انتخاب رشته شدهاند، لازم است کلیه کد رشته های مورد علاقه خود را از هر یک از گروه های آزمایشی مربوط از طریق اینترنت منحصراً در یک فرم انتخاب رشته از اولویت 1 تا 100 اقدام کنند.
با توجه به اینکه گزینش داوطلبان در کد رشته های انتخابی بر اساس نمره کل اکتسابی و سایر ضوابط و شرایط صورت می گیرد لذا اولویت کد رشته های انتخابی در فرم انتخاب رشتههای تحصیلی صرفاً تقدم ترتیب علاقه داوطلب را به ادامه تحصیل در هر یک از رشته محلهای انتخابی وی تعیین می کند و تأثیر دیگری در پذیرفته شدن وی ندارد.
نظر به اینکه پذیرفته شدگان دوره های روزانه (اعم از رشتههای تحصیلی متمرکز و یا نیمهمتمرکز) آزمون سراسری سال 1387 حتی با انصراف قطعی از تحصیل، حق ثبت نام و شرکت در آزمون سال 1388 را نخواهند داشت، لذا به داوطلبان توصیه میشود که در انتخاب رشته به این امر توجه داشته باشند.
منبع: مهر
پاسورد اون لینک آقا مهدی چیه؟
دقیقا کدوم لینک ؟
احتمالا pc7
اگه نخوایم جایی یا کسی یا نرم افزاری برامون انتخاب رشته کنه ، یعنی خودم تنهایی بخوام این کار رو بکنم لیست دانشگاه ها و رشته هاشون رو کجا اعلام میکنن که ماهم از روی اون تو صفحه ی انتخاب رشته بنویسیمشون؟البته 3 تا دفترچه از روی سایت سنجش دانلود کردم ولی تو هیچکدومشون اسمی از دانشگاهها و شهراشون نبرده
خيلي سعي كردم بيارمش ولي فونش خيلي عجقوجق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من دفترچه ها رو دانلود کردم و اسم دانشگاها و رشته هاشون و تعداد دانشجوهایی که می پذیره توش بودنقل قول:
یا دفترچه شماره 2 یا دفترچه شماره 3-1
موفق باشی:11:
salam doostan , agaye poor abbas goftan ke ye narmafzari tabiye didan ke be soorate majazi be entekhab reshte az tarige site baratoon anjaam mishe valy man harjaye sanjesho negah mikonam nemibinam hamchin chizi , age mishe rahnomayi konid , mer30
از كجا دانلود كردي؟ ميشه لينك دقيقش رو بذاري؟!نقل قول:
منم هيچي نديدم!!!نقل قول:
آره چرا که نه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::10:
سلام:5:
من اولاش نمی خواستم این کار رو کنم ولی خوب بعدا دلم سوخت برا بچه های کنکوری!
خودمم کنکوریم و اگر امضامو ببینید عشقم رشته ی برقه :20: امید وارم تو رشته ی دلخواهم قبول شم!!!! شما هم دعا کنید واسم.
بریم سراغه اصل مطلب . شما با پی ام خصوصی این اطلاعات رو بمن می دید .چون نمی شه 100 تا انتخابو اینجا نوشت من فقط رشته هایی که شما 80% به امکان داره قبول بشید رو می نویسم البته من الان شریف 87.همکاران 86 و گزینشگر 86 رو دارم هر کدوم رو بخواید من باهاش انتخاب می کنم. البته من واسه خودم از شریف استفاده کردم.
خوب اطلاعات لازم
1-رشته تحصیلی
2-علاقه مندی روزانه ، شبانه،پیام نور و...
3-رتبه ی تک تک زیر گروه ها
4-رتبه ی منطقه
5-رتبه کشوری
6-نمره کل
7-نام استان و شهر بومی
راستی من کمتر میام نت پس توقع نداشته باشید 3 سوته همه چی ردیف شه سعی می کنم هر شب درخواست بچه ها رو جواب بدم.
بای بروبچ
خدا وکیلی دعام نکنید بی انصافی کردین.:11:
سلام
با 4700 منطقه 1 شيراز كجا عمران قبول ميشم
سلام خوش به حالت كه برق مي ري. حالا براي من انتخاب كن من زودتر از همه گفتم!
ببين من رتبه ام 4500 منطقه سه مي خوام برم مديريت.(مديريت كشوريه) - مي خواستم بدونم من از بوشهر هستم چه شهرهايي (روزانه و شبانه) مديريت قبول مي شم؟؟
(بوشهر رو م دونم ميارم ولي يه شهر ديگه اي مي خوام)
بي زحمت امروز ودتر از شب به كارمون رسيدگي كن.مي دوني كه...ما كنكوري ها از فرط دلواپسي قلبمون ويبره مي ره!
خوب اطلاعات:
1-رشته تحصیلی : رياضي
2-علاقه مندی روزانه ، شبانه،پیام نور و...: روزانه - شبانه
3-رتبه ی تک تک زیر گروه ها : 1- 4477 2-4631 3-4257
4-رتبه ی منطقه :4552
5-رتبه کشوری : 36485
6-نمره کل : 7853
7 - منطقه : سه
حالا این نرم افزاره که تو این سیدیه پیک سنجشه دیروز بود به درد میخوره ...من میخوام امروز برم از دوستم بگیرم ...
اگه چیزه خفی بود بتون میگم ....
برنامه انتخاب رشته مشاور 1387
برنامه انتخاب رشته مشاور 1387
مخصوص انتخاب رشته كنكور جديد
این نرم افزار همون نرم افزار همکاران آموزش هست البته ورژن جدیدشه
نوع قفل سخت افزاری usb ميباشد كه توسط NNM كرك شده
باي
لينك دانلود برنامه بطور كامل:
حجم فايل:28.5MB
کد:
لينك برنامه كامل از مگا آپلود:کد:http://rapidshare.com/files/131076905/moshaver.exe.html
حجم :37MB
کد:
لينك دانلود كرك:کد:http://www.megaupload.com/?d=JYGHG9HQ
كركر:NNM
سايز:221KB
کد:
کد:http://www.ezbuy.ir/moshaver87-patch.exe
بابا اصلا سامان رشته كه نرم افزار نيست .
يكم توضيح داره در مورد رشته ها و شهرها . فقط نوشته از رتبه هاي مثلا 1000 تا 2000 كشوري چند تا رفتن امير كبير چند تا رفتن علم وصنعت و ...
آقا خيلي ممنون كه معرفي كردين .
ببخشين اين لينك megupload با rapidshare فرق داره ؟ چون حجمهاش يكي نيست ؟
راستي مگ آپلود كه هر كار مي كنم دانلود نمي كنه .
باي
ببين من رتبه ام 8061 منطقه سه - مي خواستم بدونم من چه رشتهای (روزانه ) قبول مي شم؟؟
1-رشته تحصیلی : رياضي
2-علاقه مندی روزانه ، شبانه،پیام نور و...: روزانه - شبانه
3-رتبه ی تک تک زیر گروه ها : 1- 8266 ++ 2-7958 ++ 3-7661
4-رتبه ی منطقه :8061
5-رتبه کشوری : 26625
6-نمره کل : 7199
7 - منطقه : سه
با شریف 87 و همکاران 86 برام انتخاب رشته کن و پی ام زحمت بکش
ممنون بابت نرم افزار
.
.
با این سرعت بعد انتخاب رشته نرم افزار رو میگیرم
اگه لینک مستقیم مرحمت کنید ،خیلی ممنون میشیم
آقا/خانم كمالي عزيز! شما براي رتبه در كشور "آخرين رتبه ي قبولي در سهميه" رو نوشتيد!!!
شما كه رشته ي رياضي هستيد!از شما بعيده!!
دوست عزیز فک نکنم این نرم افزار همکاران آموزش باشه.نقل قول:
نرم افزار مشاور 87 مال شرک نوین پندار هست و مرکز فروشش هم از طریق سایت خودشه .همکاران آموزش رو باید از سایت خودش بخری.
به هر حال ممنون که در اختیار بچه ها قرار دادی.
از کسایی که این برنامه رو دانلود کردم میخواستم که بپرسم شما کدوم لینکشو دانلود کردین و آیا لینکی که دانلود کردین سالم و درست بود و نرم افزار داخلش کامل بود و به دردتون خورد؟این 2 تا لینک به ظاهر یکسان آخه 9 مگابایت با هم فرق دارن.چرا؟و این فرقشون چیه؟در کل کدوم لینک رو دانلود کنم؟نقل قول:
ببخشید رتبه:
56874
یکی پیدا کردم برام یه انتخاب رشته کرد ممنون به هر حال
سلام دوست عزيزنقل قول:
من لينك رپيد رو دانلود كردم . چون مگ آپلود دانلود نمي شد . منم نمي دونم چرا حجمهاش يكي نيست . البته اون فايلي كه من دانلود كردم به صورت exe و فشرده شده بود و فايل مگ آپلود به صورت zip . شايد علتش همين باشه
كرك برنامه كار مي كنه . اما هنوز شما نمي توني باهاش انتخاب رشته كني . چون بايد فايل سال 87 رو از سايتش بگيري كه فردا 9.5 صبح مياد . به هر حال ميل با خودته .
سلام
ازت ممنونم من می خوام تهران قبول شم یا صنعتی اصفهان می شه؟راستی من به مهندسی نفت و شیمی و مکانیک و صنایع علاقه دارم
1-ریاضی
2-روزانه واگه لازمه شبانه( تهران)
3-زیر گروه 1:2831 و 2:2429 و 3:2203
4-رتبه منطقه 2401
5-رتبه کشوری6218
6-نمره کل9677
7-منطقه 2
ها؟؟؟؟یعنی چی؟؟!!؟!:18:نقل قول:
حالا آدرس سایتش چی هست؟
[HTML] www.nomreh.ir [/HTML]
بايد صبر كني تا فايل 87 بياد بعد انتخاب رشته كني .
بابا این نرم افزار مشاور هم که کرکش نمیاد!
تا حالا هرکی اینجا یه نرم افزار گذاشته یه چیش نمشه دانلود کرد!
من نمی دونم آخه این جاهای اجق وجق از کجا گیر میارین واسه آپلود؟
جان هرکی دوست دارید از این به بعد چیزی خواستین آپلود کنین! اینجا آپلود کنین:
هم فضاش نامحدوده هم پهنای باندش! اف تی پی هم داره!کد:www.freeunlimitedweb.com
اگر هم حوصله ی ساختن اکانتشو نداشتید , این یه اکانت آماده:
ftp server:amir400.freeunlimitedweb.com
ftp username:amir400
ftp password:71644232
your address:amir400.freeunlimitedweb.com
سلام
يكي از من خواسته واسش انتخاب رشته كنم به نظرتون با كدوميكي بهتره اين كار رو انجام بدم ؟؟
نرم افزار های انتخاب رشته زیاد قابل اطمینان نیستن و معمولا یک پله پایین می زنن . انتخاب رشته یک امر تخصصی هستش که یه نرم افزار با یک سری اعداد و ارقام نه چندام واقعی و محدود انجام می ده ! و بیشتر برای کسب درامد هستند . شنیدم که سازمان سنجش داره سیستم انتخاب رشته مجازی خودشو روی سایت سنجش قرار می ده که به نظر من اطمینان به این نرم افزار بسیار بیشتره ولی اصلا برای انتخاب رشته کافی نیست و فقط یک حدود رو نشون می ده ! . سعی کنید با واقعیت پیش برین . این واقعیت نه مثل این نرم افزار ها پایین نشون می ده و نه مثل رویای شما بالاست ! . 100 انتخاب وجود داره ! . خودتون بشینید و با توجه و آگاهی از واقعیات و کمی هم توسط اعداد و ارقام بهترین انتخاب رشته رو بکنید ...
با هیچ کدوم! انتخاب رشتتونو ندین دست این برنامه ها!!! البته رشته های معقولی انتخاب می کنه ولی ترتیبش اصلا درست نیست.نقل قول:
سلام
يكي از من خواسته واسش انتخاب رشته كنم به نظرتون با كدوميكي بهتره اين كار رو انجام بدم ؟؟
اون مشاور 87 هم دانلود کردم کاملا قاطی داره دانلود نکنید !
اگر قاطی نداشت خودم یه جای بهتر براتون آپ می کردم! برم ببینم نمیشه یه جوری به کارش انداخت! :21:
سلام
برای رشته هنر هم کاربرد داره ؟
حالا من میگم ضرری که نداره . من میخوام برم رشته گرافیک یا نقاشی ...اگه اینا نشد صنایع دستی ...
1-هنر
2-روزانه (تهران یا اصفهان) و اگه لازم باشه شبانه (تهران)
3)زیرگروه 1 : 660
4)رتبه منطقه :852
5)رتبه کشوری : 2224
6)نمره کل : 7582
7)منطقه دو
با این رتبه ها این بنده خدا کجا قبول میشه.
زیر 1_5186 زیر 2_4921 زیر 3_4935 رتبه سهمیه(منطقه 3 بوشهر) 5099 _ نمره کل 7744 میگه این رشته ها را روزانه میخواهم.مکانیک_کامپیوتر_بر _فیزیک_شیمی
کد:http://khafandownload.parsaspace.com/download/program/Sharif_86.exe
تشکر یادتون نرهکد:http://farhikhtegan-sharif.ir/Sharif87_Update.exe
ایمیج را با نرو باز کنید با درایو مجازی
لطفا از این به بعد فقط پی ام بدید. چون من حسابی قاطی کردم با این همه پست و فقط به ÷ی ام خصوصی جواب می دم.
یه سر به سایت کانون فرهنگی بزنید اطلاعات مفیدی داره! :18:
کد:http://kanoon.ir/misc/sarasari/default.aspx
ممنون .
این کانون که سایتش خرابه !!
پسورد ؟ فایل پسورد داره !!!!!!!!