سلام آقا طریقه نصب گارمین کدوم صفحه است؟
سلام آقا طریقه نصب گارمین کدوم صفحه است؟
تو فایلی که دانلود میکنی یه تکسن هست تو اون تکست توضیح داده.. طریقه نصبش هم کار خاصی نمیخواد.. مثل بقیه برنامه ها هست..نقل قول:
نقل قول:
سلام.
امین جان گارمین رو تا حالا نصب نکردی؟!!!
مثل بقیه برنامه هاست؟:18:
حدود 70 مرحله داره نصبش(البته ریزو درشت با تمام توضیحاتش).:31::46::11:
نقل قول:
سلام.
به صفحه 9 تاپیک برید 6 تا فایل داره دانلود کنید.آخری راهنمای نصب برنامه هست .:11:
من گارمين رو نصب نكردم ولي oziexplorer فوق العاده و بي نقصه و نقشه هاي خيلي زيادي هم براش هست و نصبشم خيلي ساده هست.توصيه مي كنم دوستان امتحان كنن
سلام.
میشه نقشه های جدید گارمین رو بذارید؟؟؟اخه میخوام شیراز رو داشته باشه...من از اون لینکی که توی صفحه 9 بود دانلود کردم...
2.این برنامه OziExplorerCE 2.31 چه طوره؟؟؟نقشه هاش گرافیکی هست یا نه؟؟؟نصبش چه جوریه؟؟میشه توضیح بدین؟؟؟
سلامنقل قول:
اين برنامه بهترين براي پاكت پي سي هست
2.31 هم اخرين ورژنش هست
سريال هم داره
نقشه هاش اكثرا بدرد بخور هستند
نصبش هم خيلي آسان
اول برنامه را نصب ميكني
بعد اجرا ميكني
موقع اجرا سريال را وارد ميكني
بعد سوالاتي ميپرسته تائيد ميكني
بعد برنامه را ميبندي
نقشه هاي مورد نظر را كپي ميكني در پوشه map فولدر برنامه
حالا همه چي حاظره ....
برنامه را باز كن و صبر كن كانكت بشه
حالشو ببر
راستي گارمين فقط نقشه تهرانش بدرد بخور هست
اگه شيراز هستي گارمينو بيخيال بشي بهتره
دو تا سؤال داشتم:
آیا میشه به طور همزمان هر دو برنامه گارمین و ozi را نصب کرد؟
آیا این برنامه ها ترافیک را هم نشان میدن؟
دو تا سؤال داشتم:
آیا میشه به طور همزمان هر دو برنامه گارمین و ozi را نصب کرد؟
آیا این برنامه ها ترافیک را هم نشان میدن؟
نقل قول:
سلام.
بله میتونید هر 2 رو نصب کنید اما اینکه همزمان کار کنن رو نمیدونم چون تا حالا تست نکردم.اما در مورد ترافیک گارمین این امکان رو داره اما نه واسه ایران.ئر مورد OZI نمیدونم که این امکان رو داره یا نه و اگر داره آیا تو ایران هم جواب میده یا نه.
نقل قول:
سلام.
البته میگن نقشه شیرازش هم اومده و خیلی هم کامله.(یکی از بچه های شیراز تو یه فروم دیگه میگفت.)
آریان جان پرچم ما رو بردی تو گل:31: .. بله عزیزم من نصب کردم.. اگه چیزیو ندونم که نمیگم .. والا من پیچیدگی ندیدم . هرکسی رو کامپیوتر برنامه نصب کرده باشه اینو هم نصب میکنه دیگه .. چند تا فولدر هست که توش فایل اجرایی هست گوشی وصل میکنی به کامپیوتر و فایل رو اجرا میکنی و واضحه دیگه .. هرجا بخوای نصب میکنی .. البته keymaker من خرابه و نمیتونم کرک بسازم:41: اخه من قبلا از یه سایت خارجی گرفتم و چون حجمش زیاد بود دیگه بعدا دانلود نکردم .. کلیدشو هم که خودت لطف کردی واسم ساختی :10::40:و من همونو سیو کردم دارمش..نقل قول:
یا علی:11:
سلام.دوستان نقشه از تهران دارید که قابلیت route داشته باشه؟
نقل قول:
سلام.
بابا اون جمله که من گفتم استعاره یا یه همچین چیزی بود.:31:
میدونم نصب کردی واسه همین اونجوری گفتم .البته خوب واسه شما که استادید راحته ,من این فاکتور رو لحاظ نکرده بودم.ضمنا" ما خودمون علمدار لشکر شماییم.نمیزاریم پرچم به گل بشینه.:46::40::11:
آريان از خدامه واسه همه جا بياد
شما قافله سالار ما هستید:10:.... آریان جان یکم سرم خلوت شه میخوام بیام به شما و چند تا از اساتید گلم مثل بهداد و گلمحمدی و سایر رفقا و اساتید پیشنهاد بدم که کسانی که مایل هستن بیان کمک کنن با هم یه برنامه بچینیم و تو عید بشینیم یه جمع بندی واسه پاکت پی سی انجام بدیم و یه سری کار اساسی انجام بدیم و یه منبع از توش در بیاریم.. حالا ببینیم خدا چی میخواد.نقل قول:
یاعلی:11:
سلام.نقل قول:
من هستم ,فکر میکنم دوستان دیگه هم حاضر به همکاری باشن.:11:
سلام من لینک این google gps رو میخواستم که احتیاج به ریخنن نقشه نداره.
ما که از خدامونه
ایشالا ردیفش میکنیم:10:نقل قول:
دوستان،من یه I900 Omnia دارم،تا الان از GPSاش استفاده نکردم،اصلا نمی دونم برای استفاده از GPS باید چه کرد،چه نرم افزاری باید ریخت؟لینکش رو دارین؟ اونوقت این GPS همه جای ایران رو نشون میده؟یا باید نقشه شهر ها رو جدا بهش بدیم؟بعد یه سوال دیگه،من یه سوزوکی دارم که توی منوی مانیتورش،به غیر از قسمت های DVD و TV و بلوتوث و... که خودشون فعالن و به خوبی کار می کنن یه قسمت به نام GPS داره که وقتی می رم توش می گه دستگاه وصل نیست ،آیا میشه ازطریق GPS گوشی اونو هم فعال کرد ،چون گوشیم به این سیستم از طریق بلوتوث وصله!
بازم شرمنده،در این زمینه خیلی بی سوادم،می دونم!:11:
کلا من در مورد GPS کاملا بی سوادم و خوشحال میشم یکی از دوستان زحمت بکشه و منو راهنمایی کنه!
با عرض پوزش،می خوام نام کاربریم رو عوض کنم،از چه طریقی باید عمل کنم؟تاپیک مخصوصی داره یا باید به مدیران پیغام بدم؟
بازمم ممنون!
شما باید ابتدا یک برنامه برای راه اندازی gps نصب کند
بعد نقشه مربوط به همون برنامه را بریزید
نقشه شهر خودتون
برنامه oziexplorer بهترین برای پاکت پی سی هست
2.31 اخری ورژنش هست
وقتی نصبش کردی بازش میکنی و با سریالی که داره رجیستر میکنی
بعد در جایی که نصب کردی که در امنیا 100 درصد باید در مموری 8 یا 16 گیگ نصب کنی
در اونجا یه پوشه باز میشه به اسم برنامه میری توش یه پوشه دیگه هست به اسم map or maps
نقشه ها که 2 تا فایل هستند میریزی اونجا
بعد که برنامه را اجرا کردی از منوی برنامه نقشه را انتخاب میکنی
بعد از اینکه گوشی به ماهواره وصل شد موعیت را نشون میده تو نقشه و .......
میشه لینک اون برنامه رو قرار بدین؟و نحوه نصبش چطوره؟مثل سایر برنامه ها روی I900 نصب میشه؟یعنی باید کپیش کنم رو گوشی و تو خود گوشی نصبش کنم؟نقل قول:
راستی قسمت دوم سوالم رو جواب ندادین،میشعه GPS ش رو روی ماشین آورد؟
راستی این GPS گوشی فقط نشون میده که کجا هستیم؟نمی تونه مثل GPS های online اتومبیل های خارج از ایران نقاط پر ترافیک رو نشون بده؟
شرمنده، می دونم سوالام در حد تیم ب نوجوانان یکی از کشورهای همسایس:31:
بازم ممنون!:11:
سلام دوستان
آیا برنامه ای هست که یک قسمتی خاصی رو رمزگذاری کنه،مثل اس ام اس رو؟
نقل قول:
سلام.
بله هست منتها من الان اسمش رو بخاطر نمیارم.اگر پیداش کردم لینک میدم.:11:
قبلا اپ کرده بودم سایتنقل قول:
باشه پیداش میکنم و لینکشو میدم
من خودم رو امنیا نصب کردم و براحتی کار کرد
نه نمیشه به ماشین اورد
در مورد نقاط پر ترافیک و ... فکر نکنم بشه
اگه هم برنامه این قابلیت را داشته باشه تو ایران چنین چیزی فکر نکنم باشه
شما همونطور که گفتین بچه تهرانین و من با اینکه بچه شهرستانم و از گارمین به دلیل ساپورت نکردنه شهرستانها خوشم نمیاد ولی بازم بهترین GPS واسه تهران گارمین هست...لینکشو براتون میزارم طبق راهنما پیش برین حله..نقل قول:
[HTML]http://www.persianmobiles.com/mobile173.html#more-173[/HTML]
:10: :20:
سلام.نقل قول:
برنامه هایی که تو همین فروم هست رو لطفا" از همین فروم لینک بدید.برنامه گارمین صفحه 8 یا 9 همین تاپیک هست.:11:
راست میگی شرمنده من یه سایت مفتی افتاده بود جلو دستم داشتم خودمو خفه میکردم:27:نقل قول:
تکرار نمیشه:20:
سلام
من گوشیم touch pro2 هست و این برنامه ozi را نصب کردم ولی وقتی اجراش می کنم، بعد از گذشت 4 ساعت جایی که قرار دارمو نمایش نمیده!!!
نقشه تهران را هم در پوشه مپ ریختم
:11:سلام حاجی:10:نقل قول:
این برنامه پیدا نشد؟
شما که تهران هستین بهتره از گارمین استفاده کنین چون برنامش برایه تهران مناسب تره :20:نقل قول:
سلام.نقل قول:
منم پیشنهاد میدم اگر تهرانی از گارمین استفاده کنی.:11:
سلام.نقل قول:
آقا واقعیتش من اصلا" فراموش کرده بودم.فردا حتما" میگردم دنبالش.:11:
نقل قول:
سلام.
اقا این لینکش,اما راستی چرا اینجا مطرح کردید محلش اینجا نیست.
[PHP] http://rapidshare.com/files/242844417/smsOrg_271.zip[/PHP]
آقا میگن شرکت یاس هم یه نرم افزار GPS میده ....اسمش چیه ؟؟ از آریو بهتره؟؟؟ مجانی رو گوشیه؟؟؟؟
دوستان کمک!!
لینک گارمین کار نمی کنه
لینک جدیدی ازش دارید چون تو نت نیست.
اگرم کسی فایلشو داره attach کنه بی زحمت
نقل قول:
سلام.
امشب لینکهای جدیدش رو میزارم.(باید آپلود کنم).ضمن اینکه لینکها سالمه فقط چون ما ایرانیم نمیتونیم دانلود کنیم.(اجازه دانلود به ایرانیها نمیده).:11:
نقل قول:سلام.نقل قول:
لینکهای جدید برای گارمین به همراه راهنما.اما نکته مهم اینه که نقشه بیس رو که تو راهنما ازش صحبت شده نمیزارم بعلت اینکه لازم نیست (برای کسایی خوبه که سفرهای خارجی داشته باشن).
برنامه گارمین.
[PHP]http://www.4shared.com/file/212570352/d2f4ffb2/GarminMobileXT_50020w.html[/PHP]
فایل صدای برنامه که نصبش اجباری نیست.
[PHP]http://www.4shared.com/file/212988337/c4e2d3fe/GarminMobileXTSupportFiles_4xx.html[/PHP]
آخرین نقشه ایران شامل : (تهران بصورت خیلی کامل ، سمنان ، شیراز ، اصفهان ، مشهد ، کرج ، بم ، تبریز ، گرگان ، اردبیل ، قم ؛ کیش ، همدان ، شهر ری و جاده های ایران)
ضمنا" این نقشه قابلیت routable رو داره و توسط فرشید آنلاک شده ضمنا" مپ آیدی نقشه هم :800 میباشد.
MapID : 800
[PHP]http://www.4shared.com/file/212790593/ff33e3f0/IWNIranRoutableMapv235Unlocked.html[/PHP]
فایل ک ی ج ن :
[PHP]http://www.4shared.com/file/212569665/211e9d03/Garmin_KGN_v15_.html[/PHP]
راهنمای نصب برنامه.
[PHP]http://www.4shared.com/file/96941664/12ec2324/Rahnama.html[/PHP]
:11::11::11:
آقا بسیار بسیار از لطفت متشکرمنقل قول:
همرو دانلود کردم حالا تا نصب کنم ببینم چی میشه/
فقط نمی دونم سافت ریست چی هست؟
بمی تونی راهنماییم کنی؟
بازم از لطفت متشکرم
دوست عزیز فایل GarminMobileXTFreeBasemap_4xxxx.exe چی هست؟
نبود تو فایلهای دانلود شده