کم نمیشه افتضاح میشه !نقل قول:
Printable View
کم نمیشه افتضاح میشه !نقل قول:
سلام دوستان
بهتر نیست که این کل کل ها رو کنار بگذارید . . . من که هیچ نفعی در این کارها نمی بینم . . . به جز اینکه دشمنانتون خوشحال می شوند . . . :41:
لطفا به این سوال پاسخ بگویید :
طریقه شبکه کردن PS3 با یک لپتاپ به چه شکلی است و لطفا مراحل کار رو یکی یکی توضیح بدهید .
با تشکر از توجه شما .:46:
به نظر مي رسه كه بزودي مدل 160 گيگابايتي هم وارد بازار ميشه....
مشخصات اون احتمالا به اينصورت هستش
تغييرات نسبت به نسخه هاي قبلي رو براتون ايتاليك كردم
* Code: CECHG06 (SPECIFICATION)
* Sony PlayStation 3
* 160GB 2.5 SATA 5400rpm HDD
* CELL Broadband Engine (65nm process) @ 3.2ghz
* PPU x1, SPE x8
* RSX GPU (65nm process) @ 550mhz
* Blu-ray Optical Disc Drive @ 2x
* Memory Card Reader- Memory Stick Duo, Compact Flash, Secure Digital
* 6x USB 2.0 ports
* 2x HDMI 1.3 ports
* 3x Gigabit ethernet ports
* DUALSHOCK 3 controller
منبع خبر
کد:http://www.psu.com/Rumor--Japan-to-get-a-160GB-PS3-News--a1482-p0.php
غلط نیست دوست مننقل قول:
این لینک از سایت ---------- رو ببین اونا هم مثل تو این اشتباه رو کردند که مدیر اون سایت بهشون گفته
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=8556
حالا حرف شما قبول،ولی بازیسنتر وحی منزل نیست!
PS 3 بهترين دستگاه مديا سنتر اروپا ....EISA Award
PlayStation 3 به عنوان بهترين دستگاه مديا سنتر سال اروپا انتخاب شد
کد:http://www.eisa-awards.eu/2007/node/738
بچه ها کسی Lair رو گرفته؟
خوب اوّل سلام
سايت GameCovered.com اومده و دلايلی رو برای پيروزی کنسول سونی 3 همونطور که خيلی ها عرضه اين کنسول رو يک دورنگری از سوی کمپانی سونی ميدونستند
و طبق پيش بينی ها در حال حاضر شکست خوردست و برای اين کنسول در آينده اميد هايی پيش بينی ميشه که احتمالش هم زياد هست مطرح کرده که شايد جالب توجه باشه
و پس بنابراين من نظر شمارو به گفته های اين سايت جلب ميکنم:
اين کنسول با کاهش قيمتی که شاهدش بوديم انجام داده و وابستگی بازيهاش روی ديسک های Blu-ray و همينطور بازيها و خدمات اختصاصی خوبی که برای مشتريهاش فراهم ميکنه ميتونه در آينده اي نزديک که سال آتی هست
پيروز جنگ کنسولها باشه و چه بسا بتونه اين موفقيت خودش رو تا پايان اين نسل هم حفظ کنه ..
اوّلين دليل اين رو از بازيهای Multi-platform آغاز ميکنيم:
Multi-platform Games:
با عرضه اين کنسول تعداد زيادی بازی Multi-Platform برای اين کنسول Port شد
و البته اين بازيهای Port شده دارای کيفيت بسيار بد و پايينی بودند تا جايی که بسياری از مردم تصور بدی نسبت به سازنده اين بازيها پيدا کرده بودند چون به هر حال کنسول PS3 يه کنسول نسل جديد بسيار قدرتمند بود و اين رو همه خوب ميدونستند
تعداد زيادی از اين بازيهای Port شده محصول کمپانی EA بود (يکيشو خودم ميگم Carbon که افتضاح بود)
اين شرايط گذشت تا جايی که شرايط بهتر و مساوی با کنسول رقيب يعنی XBOX360 شد و تا جايی که بازی Skate نسبت به نسخه کنسول رقيب بسيار بهتر کار شده بود
به هر حال با همه اين اتفاقاتی که پيش اومد و اگر به گذشته و شروع کار کنسول تا به امروز نگاه کنيد متوجه ميشيد که پيشرفت چشمگيری کار سازنده بازيها با اين کنسول داشته و رو همين حساب اميد ميره که
بازيهای Multi در آينده اي نزديک کيفيت بهتری نسبت به کنسول رقيب پيدا کنه و اين خودش ميتونه دليلی برای برتری قدرت اين کنسول و همينطور عدم آشنايی سابق سازنده ها با اين کنسول باشه
Kill Zone 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
اين بازی همونطور که همه در جريانش هستيد بدون گمان جزو بهترين بازيهای به نمايش در اومده با گرافيکی برای نسل بعد در تاريخ هستش
همچنين پيش بينی ميشه که اين بازی تمام نياز های هواداران خودش رو که بدون شک منتظر اين شاهکار هستند رو بر طرف کنه و به اين ترتيب اين FPS قدرتمند و توانا ميتونه پاسخی باشه از سوی سونی برای Halo !!
اين بازی که در سال 2008 عرضه خواهد شد خودش به تنهايی دليلی هست برای خريدن کنسول سونی 3 و بدين ترتيب هست که مسلما اين بازی يک فروش عالی و بزرگ و جمعی رو برای سونی به همراه خواهد آورد.
Little Big Planet
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بازی رو دوست نداريد ؟ درباره اين بازی بيشتر اطلاعات کسب کنيد و بخونيد چون من مطمئن هستم که با کسب اطلاعات بيشتر از اين بازی و شايد توسط نوشته ما شما عاشق اين بازی ميشيد
خيلی ها منتظر اين بازی برای سال آينده هستند و فقط به عشق اين بازی ميخوان که به کنسول PlayStation 3 بخرند
اين موضوع که اين بازی يکی از Hit (موفقيت) های Sony هست برای کنسولش و همينطور سال آيندش انکار ناپزيده و همگان اميد زيادی به اين بازی نو آور دارند
Little Big Planet در هر GDC که معرفی شد و هر کنفرانس از سوی همه کارشناسان و همينطور بيننده ها در رده های نخست بهترين بازيها قرار گرفت در هر جايی که به نمايش در اومد
اين واقعاً و بدون شک يک شگفتی هست برای هوادارن PS3
Little Big Planet دارای Menu ها و بخش های مختلف و جذابی هست که توسط Sony شما برای اوّلين بار اونهارو تجربه ميکنيد که دارای کيفيت بسيار بالاييست
PlayStation Home:
از اميد های عالی که کمپانی Sony برای بهبود شرايطش در وضع Market فعلی داره نرم افزاريست که Home نامگزاری شده
Home پليست برای زندگی شما در دنيای مجازی که اين دنيا به شکلی 3 بعدی داره طراحی ميشه تا شمارو با امکاناتی که بهتون ميده هرچه نزديک تر کنه به دنيای واقعی و براتون يک Second Life واقعی بسازه
پيش بينی ميشه که سازنده ها و منتشر کننده اين سرويس در ميانه های سال 2008 اين سرويس رو برای استفاده در اختيار کاربران قرار بدند
اين سرويس يعنی PlayStation Home امکانات بسياری زيادی داره که ميشه به اون داشتن خانه شخصی در فضای بازی اشاره کرد
قابليت و توانايی دعوت کردن دوستانتون به منزلتون يکی ديگه از نکات قابل توجه هست که يک Multi-player Game تبديلش ميکنه اين سرويس رو.
اين ميتونه نقطه برتری سونی برای پيشی گرفتن از سرويس قدرتمند XBOX Live باشه ..
Metal Gear Solid 4 and Final Fintasy XIII
خوب من نميخوام در رابطه با اين برتری زياد صحبت بکنم چون مشخص نيست که شرايط چگونه رقم خواهد خورد و شايد در آينده اي نزديک خبر Time Exclusive شدن اين 2 بازی رو بشنويم
بنابراين ازش ميگزريم سريعتر امّا به هر حال فعلاً چيزی که مشخص هست اين هستش که Sony دو بازی بزرگ رو در پيش رو به صورت اختصاصی داره که اين ميتونه بسيار به سريعتر فروخته شدن کنسولش در اين نسل و Market کمک زيادی بکنه ..
PlayTV (Europe)
sما مطمئن نيستيم در رابطه با کشور های ديگه ، امّا اين مطمئناً در اروپا عرضه خواهد شد
وقتی Sony کنسول خودش رو با قيمت 299£ عرضه کنه شما مسلما يک Blu-ray Player بسيار ارزان بدست ميآريد
PlayTV به شما اين امکان رو ميده تا (SD/HD) رو روی کنسولتون مشاهده کنيد
همچنين شما فقط يک بيننده توسط کنسولتون نيستيد بلکه ميتونيد ضبط هم تصاوير رو بکنيد و حتی 2 برنامه رو باهم!
همچنين شما از هرجای دنيا ميتونيد به وسيله PSP خودتون تصاوير ضبط شده و يا زنده رو مشاهده کنيد
PS3 is Now Excellent Value for Money - and Competitive Price Wise
با آمدن PS3 40gig و کاهش قيمت چشمگير اون در تمام مناطق بدون شک PS3 در آينده اي نزديک که سال 2008 ميباشد بازار رو ميتونه در دست بگيره
شما فقط BC (يا Backward Compatibility همون توانايی های قبلی کنسول در مدل 60 گيگ که اجرای بازيهای PS2 توسط Motion Cheap بود) رو در اين سيستم جديد از دست داديد امّا به جاش شما به اين قيمت فوق العاده عالی سونی تونسته امکانات اصلی رو توی کنسولش حفظ کنه
Blu-ay , Wi-Fi , Hard Drive و همينطور HDMI Port از اين جمله قابليت ها هستند که ميشه بهشون ذکر کرد که کنسول رقيب اغلب اينهارو دارا نيست
مردم زيادی حتماً با ديدن اين همه بازی اختصاصی فوق العاده و همچين سخت افزار عالی که بسياری از نياز هارو بر آورده ميکنه و با اين قيمت شگفت زده خواهند شد و به سمت اين کنسول روی خواهند آورد
Grand Turismo 5
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، اروپايی ها بازيهای رانندگی رو بسيار بهش علاقه دارند ، و همينطور اين بازی ميتونه برای کل امريکا بسيار عالی باشه ، و البته خود ژاپن ..
اين بازی سونی ميتونه در بيشتر نقاط دنيا عالی عمل کنه
گرافيک اين بازی فوق العادست که اگه نديديد بهتون پيشنهاد ميشه همين الان ببينيد!
PS: نويسنده اين مطلب هم (يعنی آقای Philip Austin) در آخر ذکر کرده که بعداً کامل ترش ميکنه اين مطلب رو و همينطور گفته که به ياد داشته باشين که اين نوشت ها برای PlayStation Blog هستش و اگه شما کلاً با PS3 مخالفيد اين نوشته ها به درد شما نميخوره , متن نويسنده هم غلط املايی تو انگليسيش بود! ولی بدون شوخی کل متن يک طرف و اين بازی آخری يه طرف ديگه
قضاوت ديگه با خود شماست
موفق باشيم
آقarnold_abا دمت گرم
خيلي خوب بود ....بله ...ps3 به زودي برنده بازار ميشه....
امیدوارم همین اتفاق بیفته به این بازیها باید Gow 3 رو هم اضافه کنیم که مسلما تاثیر زیادی تو فروش کنسول Ps3 داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی مواقع نوشتن منبع بعد از کپی کردن ضرر نداره
سلام بچه ها ببخشید مدتی به خاطر تعویض کامپیوترم نبودم .
کسی اطلاعاطی درباره کپی خور شدن ps3 داره
دقیقا منم همین سوال رو دارم..!:10:نقل قول:
منتظرم کپی خور بشه برم بخرم! :20:
هنوز که نشده
آرنولد عزیز منبعتون رو نمیبینم:13:
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=8944
سلام ... اول، از همه fanboy های PS3 تشکر می کنم... مخصوصا از amirpsx و MOHAMMAD2010 . دمتون گرم واقعا.. اطلاعات خیلی مفیدی بود..
عرضم به حضورتون که من کل این تاپیکو خوندم الان کاملا آماده ام...
اول یخورده در مورد این کل کل ها بگم...
تو رو خدا کسایی که اینقدر تعصب نسبت به کنسول مورد علاقه ی خودشون دارن حداقل کنسول های مورد علاقه ی کسای دیگه رو زیر سوال قرار ندن...
وفاداری تون کجا رفته ؟
قبل از اینکه ایکس باکس وارد کار بشه این سونی بود که حدود 10 سال (اگه اشتباه می کنم بهم بگین) شما رو با PS1 و بعدشم چندین سال دیگه با PS2 و همچنین PSP مشغول کرد . حالا که یه رقیب براش پیدا شده خودتونو فروختین ؟ کدوم شرکتی جرات می کرد دست به یه همچین کاری بزنه ؟ هان ؟ چرا مایکروسافت زپرتی :2: با این همه مانیش نرفت سی پی یو ی Cell واسه کنسولش بسازه ؟ با اینکه این همه پول داشت...!! چرا ؟
زنده باد سونی.. آره ایرادی نداره اصلا بگین که تعصبی هستم.. سونی واقعا همیشه به پیشرفت تکنولوژی فکر کرده تا مانی... بابا خداییش این واقعا یه ریسک بزرگ واسه سونی بوده که بیاد قطعاتی رو واسه یه کنسول بازی استفاده کنه که ما تو کامپیوتر های شخصی مون هم باید خوابشو ببینیم.. الان ما سی پی یو ی 4 هسته ای داریم در حالی که 360 سی پی یوی 3 هسته ای داره (می دونم تکنولوژی شون فرق می کنه) و الان خیلی ها HD DVD Player دارن ولی خداییش کی میاد 50 گیگ اطلاعات واسه یه کنسول بازی در اختیار ما بذاره ؟ بله سونی..
Viva forever SONY. حالا شما می گین این 50 گیگ به درد چی می خوره ؟ الان مشخص نمی شه.. الان خیلی خیلی زوده که بخوایم تصمیم بگیریم.. امیدوارم سونی هر چه زودتر مایکروسافت رو شکست بده.. البته فکر نکنید که دعای بدی کردما..:20: اینطوری خیلی هم خوب می شه.. شاید با شکستش مایکروسافت به فکر ساختن یه کنسول غول بیافته با اون پولش.. پس بدبین نباشین.. یادتون باشه اگه مایکروسافت برنده ی میدان بشه باید دیگه خواب رقابت یا کنسول های بعدی رو ببینین.. فکر می کنین به جز سونی دیگه کی می تونه رو دست $ بلند شه ؟ ها ؟ شرکت نینتندو ؟ ها ها ها ها...:27: بابا این بنده خدا ها شانس آوردن. ولی واقعا مارمولکنا.. اومدن به گیم پلی فکر کردن تا به گرافیک.. ولی عمرا بتونه رو دست مایکروسافت بلند شه.. مگر اینکه بخواد به فکر کنسول های غول تر بیافته..
ا... وکیلی حالا به توانایی های سل پی نبردن. حالا از انگشت کوچیکه شم استفاده نکردن.. اینا بعدا مشخص می شه..
می دونی چرا بعضی ها از سونی بدشون اومد ؟ چون کپی خور نیست.. چون بازی هاش گرونه. چون کم فروش کرده و بعضی "چون های" دیگه..
چی فکر کردین. فکر کردین این کنسول رو واسه ما ایرانیا ساختن ؟ اصلا این 50 یا 70 دلار واسه بازی یه چیز طبیعی واسه خارجی ها هستش چون حقوق اونا با حقوق ما ایرانیا فرق می کنه و بسته به درآمدی که کسب می کنن اینا اصلا پول زیادی نیست.. این کشور ماست که اینقدر ما رو تو بدبختی و فلاکت نگه داشته و همه مون قربانی فرهنگ مون شدیم و با هیچ کشوری ارتباط درست نداریم.. خب ما هم آرزو داشتیم تو کشورمون ..نمی گم کنسول بسازیم.. ولی لااقل از این کنفرانس های مطبوعاتی یا از این نمایشگاهای E3 داشتیم حالشو می بردیم. خاک تو سر کسایی که باعث شدن جهان 100 ام بمونیم.. خاک!!!!
ما ها نه قانون کپی رایت داریم نه هیچ قانون دیگه ای.. ولی لااقل انرژی هسته ای داریم :27: بنده خدا ها زحمت کشیدن یکی دو سال وقت صرف کردن بازی های مشتی ساختن. ما ها یا می خوایم دانلود کنیم مفت و مجانی بازی کنیم و اصلا هم اهمیت نمی دیم که بنده خدا ها شب و روز نشستن از اون توپکا به خودشون وصل کردن و خودشونو دلقک درست کردن و کلی هم دوبله موبله کردن>> و وقتی صحبت دستمزدشون می شه می گیم به جهنم.. اصلا یه بار فکر نکنید تقصیر ما جوونا هستا.. ابدا.. خودتون بهتر از هر کسی می دونین که تقصیر کیه.. زیادی از مطلب دور شدیم شرمنده..
خدا لعنتت کنه رسول... اون قسمتی رو که پر رنگ کردم باعث شد ساعت ها بخندم.. خیلی بانمک گفتی..نقل قول:
پلي استيشن 3 كاملا كپي خور شد؟
هفته گذشته فيلم جالبي در سايت هاي اينترنتي پخش شد كه در ان با استفاده يكسري حركات ژانگولر توانسته بودند يك بلو-ري كپي پلي استيشن 3 را در دستگاه قرار داده و به كنسول به عنوان يك بازي اصلي بشناسانند! اين اتفاق كه در محيطي بسيار هيجان انگيز رخ داد و اشك هاي زيادي را از چشمان ميليون ها بازي كننده غير قانوني در اورد يكي از مهم ترين وقايع هفته گذشته بود اين كرك كه با فرم ويرهاي 1.3تا 1.8 كار ميكند با استفاده از يك فايل .tif است. يك فلش مموري به دستگاه وصل ميكنيد تصوير را اجرا ميكنيد و دستگاه هنگ ميكند. فلش مموري را بيرون مي اوريد و ديسك كپي را مي گذاريد و به همين راحتي بازي كپي اجرا ميشود.
تو رو خدا نگین که این قضیه صحت داره که همین حالا از پنجره می پرم بیرونا..:19:نقل قول:
DMC 4 و AC و RE 5 و ... بازی های انحصاریش رو خیلی راحت از دست داد البته کاری نمی تونست بکنه چون مایکروسافت اینقدر $ داره که بتونه سازنده بازی ها رو با کمپانی بازی ها رو یه جا بخره!
Resident Evil 5 منحصرا واسه ایکس باکس لعنتی شد ؟ :41: OHHHHHHHHHH,, NOOOOOOO
راستی این پی اس 3 40 گیگ که حرفشه بازی های پی اس 2 رو اجرا نمی کنه ؟ آخه چرا ؟
گفته شده بود واسه اینکه پی اس 3 ارزون تر بشه قرار بود که سخت افزار پی اس 2 رو از پی اس 3 بردارن به جاش شبیه ساز قرار بدبن که گفته بودن یخورده مورد داره.. نه اینکه اصلا بازی های پی اس 2 رو ساپورت نکنه.
و یه سوال خیلی مهم... PS3 رو می شه به مانیتور هم وصل کرد.. منظورم با کارت TV هستش..
و اینکه مانیتوری هست که دو کاره باشه ؟ هم مانیتور باشه و هم TV داشته باشه که بشه PS3 رو بهش وصل کرد ؟
ممنون.:11:
سوني گفته كه ....طبق نظرسنجي كه ما كرديم پخش بازي هاي ps2 براي خريداران ps3 مهم نيست .و خود ps3 بازي هاش داره زياد ميشه..ما هم چيپ Emotin Engine رو برداشتيم تا قيمت كنسول پايين بيادنقل قول:
حتما مي دونيد كه PS3 40 فروش سوني ر 178 درصد افزايش داده.
که اینطور.. و در مورد بقیه ی سوالام لطفا..
با سلام خدمت جناب Shadow of Destiny و تشکر از مقاله خوبشون
در مورد وصل کردن ps3 به مانیتور سوال کرده بودین بله میشه همچین کاری رو کرد
و 2 راه هم داره
1 – مانیتور lcd داشته باشه , hdcp رو ساپورت کنه (حتما)داشته باشین که ورودی dvi هم داشته باشه
2 – با استفاده از دو تبدیل به نام های vga box یا x2vga برای مانیتور های crt
که باید دراین روش کابل کامپوننت هم برا ps3 علاوه بر خرید یکی از اون تبدیل ها بگیرید
چون کابلی که روی خود ps3 هست کامپوزیت هستش
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم
محمد جان دمت گرم..
1. این ورودی VDI چیه و به چه دردی می خوره ؟ اینو یه بار پرسیده بودم کسی جوابمو نداد.
راستش منظورتو متوجه نشدم عزیر.. یعنی چی مانیتور LCD ، باید HDCP رو ساپورت کنه ؟ می شه یخورده واضح تر صحبت کنی محمد جان ؟ و همچنین بگی که کدوم مدل از مانیتور ها یه همچین قابلیتی داره..
2. این تبدیل هایی رو که معرفی کردی به کجا وصل می شن ؟ رو Fatherboard ?
ببخشید که بوق بازی در میارم. اطلاعاتی در این مورد ندارم شرمنده..
من فقط اینو می دونم که می شه پی اس 2 رو به کارت تی وی وصل کرد و از طریق نرم افزار تو مانیتور اجراش کرد ولی متاسفانه نمی دونم چرا کیفیت تصاویر افتضاح بودش. از نرم افزار WinDVR 3.2 استفاده کردم...
نمی دونم این راهی که شما گفتین به کارت تی وی نیازی نداره ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی عالیه..
بعشم می خواستم بدونم که کیفیت تصاویر چجوریه..
محمد جان شرمنده که سوالام زیاد شد..
راستی موضوع این RE5 چیه ؟
خب!به به!جناب شدو!به شهر ما خوش آمدی!
ولی جیگر جونی،از این حرفای "جهان 100 ام" و "خاک بر سرشون" و اینا نزن،یه وقت بن میشی!
ببین دوست من
Dvi یه ورودی هست که بعضی مانیتور های lcd فقط اونو دارن
در ضمن حتما باید hdcp رو هم ساپورت کنه چون اگه ورودی dvi رو داشته باشه ولی hdcp رو ساپورت نکنه هیچ تصویری نشون نمیده
مانیتوری هم که این ویژگی رو داشته باشه و قیمتش به صرفه باشه این دو مدل هستند
سامسونگ : 940w
الجی : L197wt
در مورد اون تبدیل هایی که بهت گفتم و کابل کامپوننت حدودا قیمتشون با هم نزدیک به 70 تومنی میشه ولی اگه تبدیل x2vga رو پیدا کنی (که در حال حاضر تو ایران نیست ) قیمتش حدودا 100 تومنی میشه با کابل
کیفیت x2vga بالاتره و تا 1080p رو ساپورت میکنه
ولی vgabox تا رزولوشن 1200*1600 رو ساپورت میکنه
در صورتی هم که مانیتور lcd با اون مشخصاتی که من گفتم داشته باشی میتونی کابل HDMI to DVI بگیری و اونو به مانیتور خودت وصل کنی
یا میتونی خرج بزاری رو دست خودتو بری یه مانیتوری بگیری که پورت hdmi داشته باشه و با کمترین هزینه به بهترین کیفیت دست پیدا میکنی.
کنتراست: 1:1000
رزولوشن:1920x1200
1080p
قیمت: 950
دیگه از شر هر چی تبدیلو این جنگولک بازیا راحت میشی
منبع: سایت بنکیو. بازی سنتر.
محمد جان ممنون...نقل قول:
ببین دوست من
Dvi یه ورودی هست که بعضی مانیتور های lcd فقط اونو دارن
در ضمن حتما باید hdcp رو هم ساپورت کنه چون اگه ورودی dvi رو داشته باشه ولی hdcp رو ساپورت نکنه هیچ تصویری نشون نمیده
مانیتوری هم که این ویژگی رو داشته باشه و قیمتش به صرفه باشه این دو مدل هستند
سامسونگ : 940w
الجی : L197wt
در مورد اون تبدیل هایی که بهت گفتم و کابل کامپوننت حدودا قیمتشون با هم نزدیک به 70 تومنی میشه ولی اگه تبدیل x2vga رو پیدا کنی (که در حال حاضر تو ایران نیست ) قیمتش حدودا 100 تومنی میشه با کابل
کیفیت x2vga بالاتره و تا 1080p رو ساپورت میکنه
ولی vgabox تا رزولوشن 1200*1600 رو ساپورت میکنه
در صورتی هم که مانیتور lcd با اون مشخصاتی که من گفتم داشته باشی میتونی کابل HDMI to DVI بگیری و اونو به مانیتور خودت وصل کنی
ولی آخرش نگفتی که این دو تا تبدیل ها واسه مانیتور های CRT به چه صورت عمل می کنن ... به کارت TV که مطمئنا وصل نمی شن درسته ؟ اگه این کابل رو (حالا نمی دونم به USB وصل می شه یا هر جای دیگه ) وصل کنم، مستقیما بازی رو نمایش می ده یا بایستی برم تو محیط ویندوز و با نر افزار خاصی اجراش کنم.. اگه با نرم افزار باشه که اصلا ارزششو نداره..
سعید جان فکر کردی کار خوبی کردی داداش من. خواب شبو ازمون گرفتی.. That monitor is FaNtAsTiC
مرسی..:20:
ولی اگه بخوام اونقدر پول بذارم می رم تلوزیون HD می گیرم..
راستی چند اینچه ؟
_نقل قول:
خب!به به!جناب شدو!به شهر ما خوش آمدی!
ولی جیگر جونی،از این حرفای "جهان 100 ام" و "خاک بر سرشون" و اینا نزن،یه وقت بن میشی!
ارشیا جان قرار شد لو مون ندی دیگه داداش من.. می خوای دستی دستی بنمون کنن. نه خوشحال می شی..
چیه عزیز ؟ واقعیت تلخه که جهان 100 ام هستیم و گرد و غبار هم تو سرشون.. نکنه از این وضعیت خوشت می یاد ؟
:46:
راستی چه شهر قشنگیه اینجا...
سلام به همه
کسی از قیمت دقیق ps3 40 gig تو ایران خبر داره
این 24 اینچه.نقل قول:
یادت باشه اگه بخوای به رزولوشن 1920x1200 برسی باید 2 میلیون خرج کنی.
این برای گیمر های حرفه ای عالیه
? WOW. 2 millions
راستی چرا در مورد Resident Evil 5 کسی جوابمو نمی ده ؟
تلویزیون hd 32 رو میشه 1200 هم خرید .
hd با hdmi فرق داره
salam bacheha.bebakhshid ke nemitoonam farsi type konam.man alan usa hastam va mikham ta chand rooze dige bargardam iran.mikham vase yeki az familamoon ps3 bekharam valiadaptore dastgah 110w ast.be nazare shoma mitoonam too iran ba ye tabdil be 220 tabdilesh konam?lotfan zood javabamo badid chon kheily forie.merc
نيومده
Multi-platform هست عزيزنقل قول:
سلام به همه
کسی از قیمت دقیق ps3 40 gig تو ایران خبر داره
مشکلی نيستنقل قول:
راستی چرا در مورد Resident Evil 5 کسی جوابمو نمی ده ؟
نقل قول:
salam bacheha.bebakhshid ke nemitoonam farsi type konam.man alan usa hastam va mikham ta chand rooze dige bargardam iran.mikham vase yeki az familamoon ps3 bekharam valiadaptore dastgah 110w ast.be nazare shoma mitoonam too iran ba ye tabdil be 220 tabdilesh konam?lotfan zood javabamo badid chon kheily forie.merc
دو سوال دارم كه خواهشن هركي مي خواهد جواب بده -درست جواب بده....
ps3 تا چه قدر وقت ديگه copy خور مي شود؟؟؟
و آيا به تلويزيون معمولي يا Lcd مي شه وصلش كرد؟؟؟؟؟
با تشكر از جوابه شما.....:40:
اینجا مگه کسی بد هم جواب کسی رو می ده ؟ بچه های Ps3 خیلی باحالن...
کپی خور شدنش با خداست. فعلا کسی اطلاع دقیقی نداره. تا یه جاهایی رسوندنش.. پیج های قبلی رو یه نگاه بنداز تا حدی به جواب سوالات می رسی..
دقیقا همین سوالو خودم پرسیدم. صفحه ی قبل رو نگاه کن.
رضا جان مرسی... ترسونده بودن منو.. اصل بازی همین RE5 ه.
با سلام به همه دوستان ps3 دار من اطلاع دقيقي از اين كنسول ندارم ولي احتمالا تا يك ماه اينده يه ps3 ميخرم ولي اول ميخاستم ببينم كه اين هارد بلو ري 20 گيگابايتي 40 گيگا بايتي ( كه تا چند هفته ديگر وارد بازار ميشود) و 60 گيگا بايتي اون براي چي هست كاري به اينترنت و اين چيزاش ندارما فقط ميخاستم ببينم اصلا اين همه هارد به چه دردي ميخوره بايد بازي هارو روش كپي كرد يا نه؟؟؟؟
شايد امروز
شايدم هيچوقت
آرهنقل قول:
ps3 تا چه قدر وقت ديگه copy خور مي شود؟؟؟
من که نفهميدم چی گفتینقل قول:
و آيا به تلويزيون معمولي يا Lcd مي شه وصلش كرد؟؟؟؟؟
امّا نه نميشه کپی کرد (شايد يه روزی بعد از کپی خور شدن به يه دردايی خورد)
تفاوت اينا فقط توی هاردشون نيست ، سرعت هارد تأثير مستقيم تو سرعت خوندن اطلاعات از روش داره و کاربرد کم نداره
توی تعداد USB ها ، داشتن و نداشتن Wi-fi Conection ، Backward Compatability و غير هست
Blu-ray يک ديسک هست و هيچ ربطی به Hard کنسول نداره
نقل قول:
اول ميخاستم ببينم كه اين هارد بلو ري 20 گيگابايتي 40 گيگا بايتي ( كه تا چند هفته ديگر وارد بازار ميشود) و 60 گيگا بايتي اون براي چي هست كاري به اينترنت و اين چيزاش ندارما فقط ميخاستم ببينم اصلا اين همه هارد به چه دردي ميخوره بايد بازي هارو روش كپي كرد يا نه؟؟؟؟
بله 2 میلیون تازه حداقلشنقل قول:
هم برای 360 میاد هم ps3.
ِDMC4 هم همین طور
32 اینچ که 1200 hd ready هستش و full hd نیست.نقل قول:
بله با آداپتور مشکلت حل میشهنقل قول:
نمیتونی بازیاشو کپی کنی رو هاردنقل قول:
پردازنده اي که سيستمي همانند بدن انسان دارد و همان گونه عمل مي کند. به گفته ی IBM سل قدرتی بیش از 10 برابر پردازنده های امروزی دارد ( این شامل حال پردازنده ی X360 هم می شود که از نوعی PowerPC ساخت خود IBM استفاده کرده) و حتی قابلیت های بیشتر دارد.کنار هم گذاشتن معماری یک پردازنده تک یا دو هسته ای کار و ایده ای بزرگ نیست و در مقابل این هم چنین طرح بزرگ جاه طلبانه و مغایر با نیاز امروزی برای رسیدن به اهدافی بزرگ شاید کاری درست نباشد.
بررسي معماری و توانایی های Cell
چگونگی پیدایش و توسعه ی سل:
اساسا ایده ی ساخت این ریز پردازنده از بخش سرگرمی سونی SCEI است که برای PS3 برنامه ریزی شد. آغاز این ایده دقیقا از سال 1999 شروع شد موقعی که پدر PlayStation آقای Ken Kutaragi در فکر به کامپیوتری می اندیشید که سیستمی داشته باشد که همانند سیستم های بیولوژیکی (زیست شناختی)عمل کند. بعد از این ایده حق امتیاز این اختراع و اجرایی کردن آن توسط Masakazu Suzuoki و Takeshi Yamazaki در سال 2002 ثبت شد. حال این طرح به این صورت است که سه شرکت بزرگ Sonyو Toshiba و IBM بر روی آن کار می کنند. سونی و توشیبا قبلا در ساخت PS2 با هم همکاری کرده بودند ولی حال سونی می خواهد در این طرح جاه طلبانه با همکاری سه ابر قدرت و به کار گیری تمامی قدرت نیمه هادی های امروزی بر دنیای کنسول ها تسلط کامل پیدا کند. هدف این است که یک پردازنده جدید همه کاره بسازند، برای همین IBM متخصص ترین شرکت در امور سخت افزار و دنیای نیمه هادی وارد این پروژه شد، با این حال که این طرح را به عنوان یک کنسول بازی وارد خانه ها می شود ، ولی در حقیقت یک کامپیوتر به تمام معنا بر پایه ی Cell است. IBM هم برای تحقق دادن به این امر تیمی از بهترین طراحانش را جمع کرد تا بتوانند بهترین پردازنده تاریخ را برای هدفی که سونی دارد تهیه کند.IBM هم صنعت فرایند سیلیکونی را دارد و همیشه در این راستا در حال پیشرفت است و خیلی دیگر از شرکت های سخت افزاری بزرگ نظیر IntelوATiوnVIDIA از این معماری های IBM استفاده می کنند، سونی و توشیبا هم در این میان با علم و دانش الکترونیک خود معماری نو و بهترین تکنولوژی ها را می آفرینند، هر یک از این سه شرکت محصولات و تفکراتی متفاوت دارند و با همکاری این شرکت ها همه ی احتیاجات یک پردازنده متفاوت برای کنسولی متفاوت ایجاد می شود.
حال نوبت به ایده ای جدید می رسد ، این سه شرکت رسما در سال 2000 با هم شریک شدند و بالاخره در مرکز Austin (شهری در تکزاس ) با حضور مهندسانی از هر سه شرکت در مارچ 2001 معماری را تقریبا طراحی و زمان بندی کردند. سرمایه گذاری عظیمی روی این طرح شد و قرار شد برای دو طرح 65 نانومتری تسهیلات و خط تولیدهایی در شرق fishkill و New York احداث کنند،این کار به IBM سپرده شد تا بهترین فرایند ساخت را طراحی کند و در طرف دیگر سونی و توشیبا مامور طراحی ،جمع آوری و خریداری بهترین معماری های الکترونیکی شدند. یکی دیگر از تکنولوژی های برتر سونی Blu ray , HDTV آنها را وادار ساخت تا بهترین و قدرتمند ترین تراشه ها را برای PS3 بسازند تا همه احتیاجات این معماری بزرگ cell را برطرف کند و حال سه شرکت، قدرتمند ترین نیمه هادی ها و تکنولوژی ها را بکار برده اند تا یک ابررایانه چند منظوره را وارد خانه شما کنند، هدف وارد کردن سیستمی با کمترین و بالعکس بهترین و قدر ترین کارایی نسبت به کامپیوتر های امروزی است.
آینده نگری و سل از نگاه ما:
پیشرفت علم الکترونیک و احتیاجات و مصارف آن نیاز به معماری های قدرتمند و بهره ور دارد که باید بتوان از آن اطمینان برقرار کرد و آینده ی خوب برای آن پیش بینی کرد حتی امروزه می بیند که دسته ای از کامپیوتر ها دارای پردازنده های چند هسته ای و یا چند تایی هستند که از آینده دارترین و بهترین نوع کامپیوتر ها بشمار می آیند و خوشبختانه همه ی این احتیاجات را طرح نهایی Cell برطرف کرده و این قابلیت ها را دارا است اما ضعف هایی هم دارد مثلا اینکه در کل یک پردازنده ی یک هسته ای است و دیگر ضعفی که دارد، برنامه نویسی تحت سیستم بسیار پیچیده ی سل است که شاید کمتر برنامه نویسی با آن آشنایی داشته باشد ولی برای راحت شدن کار برای آنها زمان زیادی لازم است ، این چند مورد از ضعف های سل نسبت به پردازنده ی X360 است.
سل چگونه است؟
به گفته ی IBM سل قدرتی بیش از 10 برابر پردازنده های امروزی دارد ( این شامل حال پردازنده ی X360 هم می شود که از نوعی PowerPC ساخت خود IBM استفاده کرده) و حتی قابلیت های بیشتر دارد.کنار هم گذاشتن معماری یک پردازنده تک یا دو هسته ای کار و ایده ای بزرگ نیست و در مقابل این هم چنین طرح بزرگ جاه طلبانه و مغایر با نیاز امروزی برای رسیدن به اهدافی بزرگ شاید کاری درست نباشد. معماری cell به هیچ وجه شبیه ریز پردازنده هایی که امروزه دیده اید نیست ولی بیشتر به طرح های چندین پردازنده ای ابر کامپیوتر ها شبیه است. کمی شباهت به معماری پردازنده های گرافیکی امروزی دارد و همین باعث می شود بهترین بازدهی گرافیکی انجام گیرد و تحولی عظیم در صنعت گرافیک باشد و یکی دیگر از تفاوت های بزرگ این تکنولوژی همه کاره بودن این طرح است که قادر به انجام خیلی از کارها است مثلا به تنهایی می تواند فیلم و صوت پخش و دکودینگ کند ، می تواند کیفیت رنگ را کنترل کند ، می تواند خطا ها را برطرف کند ، می تواند نمایش را مقیاس دهی کند و حتی می تواند به جای پردازشگر گرافیکی با بازدهی فوق العاده عمل کند . همچنین قادر به انجام محاسباتی فوق العاده سنگین در کمترین زمان است،این بخش از دو قسمت تشکیل شده: یکی نرم افزار سل و دیگری سخت افزار سل - داده ها و برنامه ها در قسمت نرم افزار سل قرار دارد و قسمت سخت افزار هم این ها را محاسبه و پردازش میکند و نتیجه را برگشت می دهد.
سل همانند جهنمی از یک پردازنده متفاوت می ماند که به مقدار تئوری قادر به پردازش 256 بیلیون(گیگا فلوپس) نقطه شناور در یک ثانیه در فرکانس کاری 4 گیگاهرتز است.در جهان محاسبات نقل کرد ارقام به سه صورت ( پهنای باند – پردازش – ظرفیت پذیری) است و پیش خود چه می گویید که حداکثر تئوری چیست؟ ما می گوییم دنیای واقعی است و حال می گوییم این تئوری دنیای واقعی حق این پردازنده تاریخی است که شما را همچون معماری زیستی شناختی خود، وارد دنیای حقیقی می کند!
مصرف نیرو در فرکانس 4 گیگاهرتز در طرح اولی بین 60 تا 80 وات برآورد شده است اما این می تواند در نگارش های بعدی تغییر کند.
کش و بخش پذیری سل:
IBMمعماری سطح های کش سل را همانند پردازنده های Power PCو Power خود طراحی کرده است این سری پردازنده ها در سیستم های مکینتاش بکار می رود در نتیجهPPE هم می توانید کلیه ی باینری هایی که سری پردازنده های Power PC , Power اجرا می کند هم اجرا کند.از دیگر خصوصیات سل پشتیبانی از وکتور VMX است این مشخصه سرعت محسابات را افزایش میدهد، میتوان گفت که VMX همانند همان تکنولوژی های MMX,SSE است که در پردازنده های امروزی دیده می شوند ولی VMX خیلی کاربردی تر و تکامل یافته تر است.
اجزای تشکیل دهنده ی سل و توانایی های آن:
• یک PPE
• هشت SPE
• باس به هم متصل شده ی EIB
• واحد هدایت کنترولر حافظه ی در دسترس DMAC
• دو کنترولر حافظه ی XDR
• قادر به پردازش در فرکانس کاری 4 گیگاهرتز
• پهنای باند حافظه : 25.6 گیگا بایت در ثانیه
• پهنای باند ورودی و خروجی : 76.8 گیگا بایت در ثانیه
• پردازش 256 گیگا فلوپس در ثانیه
• 235 میلیون ترانزیستور
مشخصات آخرین طرح سل را می بینید ولی چرا از همین طرح برای PS3 استفاده نشد شاید برای کاهش هزینه و یا کم کردن حرارت تولیدی باشد اما همین هم برای نیاز امروزی خیلی زیاد است و حال چه میشد که به خاطر هوسبازی صنعت ، علم و اقتصاد از طرح قدرتمند تر سل استفاده میشد اما بگذریم از سلی در PS3 بکار رقت که دارای 7spe و فرکانس کاری 3.2 گیگاهرتز است.با این حال ذکر شده که سل با 6spe در مصارف الکترونیکی دیگر بکار خواهد رفت. همچنین IBM میخواهد در مصارف سرور از سل استفاده کند حتی IBM گفته در طرح هایی می خواهد از چندین سل استفاده کند که گیگا فلوپس را به واحد ترا خواهد برد!
حال در این قسمت به معرفی اجزائی از سل می پردازیم:
PPE :
PPE عنصر تکمیل کننده ی نیرو است که مرسوم هسته ی ریز پردازنده است که تکلیف SPE ها را معین میکند که چه چیزی انجام دهند. در یک سیستم مبتنی بر سل، PPE سیستم عامل و برنامه ها را اجرا می کند و قسمت های فشرده ی سیستم عامل را محاسبه می کند و در نتیجه درخواست به SPE ها تحمیل خواهد شد. PPE سل 64 بیتی می باشد و از کش 512 کیلوبایتی استفاده می کند.
SPE :
هر SPE پردازنده حامل خود را داراست ، بدین صورت که می تواند مانند یک پردازنده مستقلاً پردازش کند. هر SPE می تواند 32 گیگا فلوپس پردازش کند بدین معنا که عدد تئوری بدست آمده 256 گیگا فلوپس از حاصل ضرب 8x32 بدست آمده است. SPE ها هم دارای 256 کیلوبایت کش مستقل می باشند. طبق گفته ی IBM هر یک از SPE ها 15 میلی متر مربع هستند که هر کدام هم 5 وات انرژی مصرف می کنند.هر یک از SPE ها می تواند 128 بیت در هر سیکل پردازش کند. حال اگر قدرت کل سل را بخواهیم به طور تئوری محاسبه کنیم باید تعداد SPE ها را در 128 ضرب کنیم بدین طور که 8x128 می شود 1024 ، بدین صورت سل می تواند 1024 بیت در هر سیکل پردازش کند.
XDR:
سونی و توشیبا در صنعت نیمه هادی ها جستجو می کنند تا بهترین حافظه ی اصلی را برای PS3 انتخاب کنند. قویترین تکنولوژی حافظه ی اصلی RAM هم در این زمان Yellowstone است که جدیداً به XDR تغییر نام پیدا کرده ، این تکنولوژی سریع ترین تکنولوژی امروزه صنعت RAM است،خوب پس سونی هم قصد دارد بهترین باشد پس لیسانس این تکنولوژی و همچنین لیسانس معماری FlexIO را از طرف مخترع آن شرکت RAMBUS خریداری می کند. هر دو تکنولوژی XDR و FlexIO از معماری خاصی با نام FlexPhase استفاده می کنند که تراشه را قادر می سازد در مدت زمان کمتر و مصرف کمتر انرژی اقدام به سیگنال دهی کند.بیشتر معماری و احتیاجات سل توسط همین دو تکنولوژی برطرف شده و میتوان گفت که این قدرت سل مدیون RAMBUS است.
حال قدرت این پردازنده را مقایسه می کنیم:
GeForce 7800 GTX قادر به پردازش حدوداً 45 گیگا فلوپس در هر ثانیه است و پردازنده اینتل 3 گیگاهرتز پرسکات قادر به پردازش 6 گیگا فلوپس در هر ثانیه است اما سل قدرتمند PlayStationLover ها دارای قدرت 256 گیگافلوپس در ثانیه است. سل به تنهایی حدوداً 6 برابر از 7800GTX قدرتمند تر است حال بخواهیم قدرت کل PS3 را بگوییم : اگر همه اجزا PS3 به کمک هم بیایند، میتوان بگوییم که حداکثر قدرت گرافیک امروزی PC را در نظر داشته باشید ، قدرت گرافیکی PS3 بیش از 20 برابر قدرت گرافیکی امروزی PC است
من نه میخوام تو رو بن کنم،نه از این وضع خوشم میاد،ولی مگه چویس دیگه ای بجز سکوت داریم؟نقل قول:
کسی میدونه تو کرمانشاه کجا ps3 می فروشن و با چه قیمتی؟
در ضمن بازیهاش چطور؟(کجا و چه قیمتی)
خیلی ممنون.
من ميگم اصلا اين هاردش به چه درد ميخوره همين كاري به هيچ چيز ديگش ندارم شما كه داريد از هارد اون چه استفاده اي ميكنيد ؟؟؟؟؟
يا مختصر ترش اين كه سوني چرا براي اين كنسول هارد گزاشته؟؟؟
برای بازیا و فایلا و چیز میزایی که از psn میگیری.
برای save کردن
برای 1000 تا چیزه دیگه