خواهش میکنمنقل قول:
p3600 نداشت
نه عمرا به این پایینی نیست حداقل 600 -700 رو هست
Printable View
خواهش میکنمنقل قول:
p3600 نداشت
نه عمرا به این پایینی نیست حداقل 600 -700 رو هست
قیمت , قیمت .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTC
S620----------------480,000
S710-----------------495,000
P3350----------------640,000
HP
ipaq 6955---------------660,000
ipaq 2110-------------380,000
آیا می تونم با گوشیp990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با Enter_The_Love موافقم. اصلا ارزش خرید نداره... بخری احتمال پشیمون شدنت زیاده.. :41:نقل قول:
اگه از بین اینا میخوای انتخاب کنی ، منم بهتون لایف رو پیشنهاد میکنم..ای کاش این لایف GPS هم داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی برای تصمیم گیری بهتر ، مشخصاتشونو کاملا ببین و با هم خوب مقایسشون کن و بر اساس نیازت انتخاب کن:20:
سوالتو راجع به P990 توی این تاپیک بپرس :نقل قول:
منظورت از سوال دوم چیه؟ دنبال یه گوشی میگردی که بتونی باهاش E-Book بخونی؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=101843&highlight=P990
قیمت , قیمت .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I-mate
jasjar---------880,000
K-jam----------525,000
PDAL---------540,000
SPL--------366,000
SP5--------360,000
JAQ 3----------597,000
من می خوام تا 550 تومن یکی بگیرم چی بگیرم ؟؟
خوشگل و خوش دست یاشه
صداش هم خوب باشه
باکلاس هم باشه کلا گوشی درستی یاشه دیگه !!!!!!!!
راستی هم با کیبورد و هم بدون کیبورد معرفی کنید و البته با قیمت ممنون.
ممنون از جواباتون
حالا این سوال رو در مورد imatejasjar هم دارم
قیمت این گوشی خیلی رفته بالا حتی از jasjam
حالا میخواستم اول بدونم که دلیل این که اینقدر گرون شده چیه؟(با توجه به این که الان همه گوشی ها ارزون شده)
بعدشم میخواستم بدونم که ارزش خریدن داره؟
قیمت PPCها فکر نکتم مثل گوشی های معمولی افت زیادی کرده باشه!نقل قول:
تظر من اینه که اصلا ارزش خرید نداره... البته این نظر منه و شما باید ببینی چی میخوای تا بهت بگم ارزششو داره یا نه... فکر میکنم گزینه های بهتری هم هستن
سلام به همگی به نظرتون این tytn ارزش خریدن داره لطفا دوستانی که از اصفهان هستن آدرس جایی که بتونم این مدل رو گیر بیارم بدن ممنون و متشکر
به نظر من بله، ارزش خریدن داره ، راستی TyTN II هم هست ، یه نگاه بهش بنداز :نقل قول:
البته نمیدونم توی ایران هست یا نه!! توی phonesource قیمتشو زده 779 دلارکد:http://www.gsmarena.com/htc_tytn_ii-2024.php
سلام
نظرتون در رابطه با hp ipaq 6315 دست دوم چیه
یه قیمت هم بزارید روش 1 سال کار کرد سالم
کلا یه نقد کامل برای من بکنید ممنون میشم
اینجا یه Review ازش میتونی ببینی :نقل قول:
سی پی یوش خیلی ضعیفه (168مگاهرتز!!!)کد:http://www.brighthand.com/?newsID=2208&review=HP+iPaq+6315
دوربینش اصلا خوب نیست!
ویندوز موبایلشم که قدیمیه(2003)
ولی باطری خوبی داره-صفحه نمایشش بزرگ و نسبتا خوبه(البته ابعاد و وزنش زیاده!)-کیبرد داره(QWERTY) و میتونید در صورتی که نخواستید صفحه کلید رو جدا کنید! 64مگابایت ROM و 64 مگابایت SDRAM داره که توی این Review نوشته ، نسبت به پولی که میدید اینا کمه!! ضمنا تا حداکثر یک گیگ قابلیت ارتقا داره
در مورد قیمت دست دومشم من اطلاعی ندارم...
JasJam رو نگفتي .. اگه JasJar با اين قيمت باشه پس JasJam چنده ؟نقل قول:
I-mate
jasjar---------880,000
K-jam----------525,000
PDAL---------540,000
SPL--------366,000
SP5--------360,000
JAQ 3----------597,000
راستي HTC P3600 كيفيت صداش چطوره من يه Jamin ديدم در مقابل گوشيم ( P990i ) شاه تشريف داره من همين
طور هم با اين صداي ضعيف P990i داره كلاسم ميات پاين ... اگه كسي HTC P3600 داره بگه كيفيت صداش چطوره
و ضمنن يه قيمت معقول هم از اين گوشي جذاب اراه بديد .
دستت درد نکنه
آیا واقعا از این ppc ها میشه استفاده ای به غیر از تلفن زدن کرد یا نمایشی
مثلا با اون کیبورد کوچیک آخه چه جوری میشه تایپ کرد
ولی فکر کنم اون صفحه بزرگش برای e-book ها خوب باشه
در ضمن اون مقاله مربوط میشه به زمان خودش و آکبندش در آمریکا
نمیشه ویندوز مو بایل رو ارتقا داد
با up کردن rom چه اتفاقی میافته تو همون مقاله یکی نظر داده اگر rom رو upgrade کنی خیلی خوب میشه
اگر شما جای من بودید برای 1 سال کارکرده 6315 چقدر پول میدادید
خواهش میکنمنقل قول:
بله... علتشم اینه که چون سیستم عاملشون ویندوز موبایل هست و ویندوز موبایلم ماله مایکروسافته ، به همین دلیله که برنامه واسش زیاد پیدا میشه، مایکروسافت در VS.NET خیلی راحت به شما اجازه میده که برای PPC با انتخاب زبون مورد نظرتون برنامه بنویسید و در محیط شبیه سازی شده بدون هیچ دردسری اجرا کنید، و خیلی راحت نتیجه ی کار رو ببینید، به همین خاطره که برنامه های کاربردی برای PPCها خیلی بیشتره.
بله، ویندوز موبایل رو میشه ارتقا داد البته برای 6315 رو نمیدونم
لیست مشکلاتی که بعد از up کرد رام حل میشه اینجا هست :
ضمنا از اینجا هم میتونی دانلودش کنی :کد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=215348&prodSeriesId=430120&swItem=PSG_I22572-107222&prodNameId=430121&swEnvOID=1087&swLang=8&taskId=135&mode=4&idx=3
اگه بشه ویندوز موبایلشو ارتقا داد توی همون سایت HP نوشته، من فرصت نداشتم بیشتر بگردمکد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=430121&prodTypeId=215348&prodSeriesId=430120&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=1087
برای اینکه بگم چقدر پول میدادم اول باید بدونم قیمت نوش چنده؟!! ولی فکر نکنم بخرمش چون ابعاد و وزن و دوربین و سی پی یو و... منو راضی نمیکنه
فکر کنم تقریبا 800 تومن باشه... هنوز از فکر این JasJam بیرون نیومدی!!نقل قول:
JasJam رو نگفتي .. اگه JasJar با اين قيمت باشه پس JasJam چنده ؟
زیادی بهت زحمت دادم
شما چند تا از کارهایی که با ppc انجام میدید که واقعا میشه بهش گفت کامپیوتر جیبی رو بفرمایید
برای قیمت به 2 حالت زیر جواب بدید
1 اگر قیمت آک رو ندونید کلا تا چه قیمتی هزینه میکنید
2 قیمت آمریکا 350 دلار وایران 390 تومن
وهمیچنین دوربین رو اصلا حساب نکنید چون برای من همین vga کفایت میکنه
نقل قول:یکیش شاید این باشه که من از کار کردن با ویندوز موبایل لذت بیشتری میبرم تا از کار کردن با پلتفرم های جاوا و سیمبین های نوکیا و سونی اریکسون و ...
الببته مهمترین دلیلی که من اومدم طرف پاکت پی سی ، راحتیه برنامه نویسی برای ویندوز موبایل بود( نسبت به سیستم عامل های دیگه) ، راستش وقتی مشتری زنگ میزد به من که برای برنامش سریال بگیره من باید حتما یا لپ تاپ همرام باشه یا خونه باشم ولی با پاکت پی سی دیگه این مشکلو ندارم و برنامه ی تولید سریالمو بدون تغییر زیادی ( به خاطر .NET Framework) برای ویندوز موبایل نوشتم! (البته برای سیستم عامل های دیگه هم میشه ولی دردسرش خیلی بیشتره).
ولی با همه ی این حرفا Pocket PC هیچ وقت PC نمیشه.
و فکر میکنم اکثر دوستان که پاکت پی سی میخرن بیشتر به خاطر تجربه کردن یه محیط جدید و شایدم بهتره(اینکه گفتم شاید ، به خاطر اینه که انتظارات فرق میکنه)
در مورد قیمت هم نمیدونم چی بگم ، باید دوستانی که بیشتر توی بازار بودن نظر بدن ولی من خودم فکر نمیکنم بیشتر از 250 یا 270 تومن واسه این گوشی بدم !( اگه قیمت نوش 390تومن باشه)
بازم بیشتر فکر کن، سعی کن قبل از اینکه بخریش یه کم باهاش کار کنی ، ببین سرعتش خوبه یا نه
امیدوارم این چیزایی که گفتم به دردت بخوره !!
اخه خيلي خوشكله .. CPU : 520 داره كه نگو خوشدست هم هست (نسبتا ) فقط قيمتش گرونهنقل قول:
فکر کنم تقریبا 800 تومن باشه... هنوز از فکر این JasJam بیرون نیومدی!!
ولي خوشكلي و خوش دستي هيچي مثل HTC P3600 نميشه ها ....
نه دوست عزیز قیمت این گوشی بالا نرفته از اول هم همین بود کمی هم پایین اومده تازهنقل قول:
jasjam پایین اومده
من فقط و فقط شنیدم سرعتش یکم پایین هست وگر نه گوشی خیلی زیبایی هست و یه چیز دیگه بگم که با این قیمت چیز های خیلی بهتری میشه گر آوردنقل قول:
پ.ن : زیاد رتبه ی خوبی نداره در benchmark ها
توی اصفهان اگه داشته باشه اصفهان سل هست
یه مغازه هم توی میر هست که متاسفانه الان اسمش رو یادم نیست ولی مثل اینکه چیزی بخوای برات میاره
اسمش یادم اومد میگم
نقل قول:
JasJam قیمتش 880,000 هست
مبتونی قیمت هر دوشون رو بدینقل قول:
ممنون
jamin هم با اینکه نسبتا جدیده از texas 200mhz استفاده میکنه
حالا سرعت 6315 هم باید خوب باشه
دوست عزیز قیمتها رو که گذاشتمنقل قول:
تگزاس که بله یکی از بهترین مارکها ی cpu هستنقل قول:
سلام من 900تومان دارم کدوم پاکت پی سی رو بگیرم
من یه everex e900 دارم به نظر شما تا چه قیمتی میتونم بفروشمش؟
به نظر من با اين قيمت بري I-mate JasJam بگيري خوبهنقل قول:
سلام من 900تومان دارم کدوم پاکت پی سی رو بگیرم
ارزون ترین پاکت پیسی که میشه خرید چیه؟
راست ميگه ارزون ترين كدومه .... البته من فكر ميكنم Jamin باشهنقل قول:
ارزون ترین پاکت پیسی که میشه خرید چیه؟
سلام من تصمیم گرفتم gsmarti 120 بخرم ولی gps نداره هر چیز دیگه ای هم بخوام بخرم tv نداره ضمنا قیمتش هم میخوام حدود 500 باشه چیزی می تونید به من معرفی کنید ؟
اه .. اه ... حالم از اين PPC به هم ميخوره .. چقدر زشتهنقل قول:
سلام من تصمیم گرفتم gsmarti 120 بخرم ولی gps نداره هر چیز دیگه ای هم بخوام بخرم tv نداره ضمنا قیمتش هم میخوام حدود 500 باشه چیزی می تونید به من معرفی کنید ؟
نقل قول:
میشه یک چیزی معرفی کنید که خوشگل باشه و این امکانات هم داشته باشه و قیمتش هم خوب باشه .. . . :13:
میتونی یه نگاهی به i-teq X-Bond بندازینقل قول:
اونم خوبه
نقل قول:
ممنون من این طور شنیدم : iteq xbond همون gigabyte G-Smart I هستش، فقط ساپورت نرم افزاریش مال iteq هست . درسته ؟
یله درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: