مال منم بعد از اینکه گوشی رو با *#7370# ریست کردم این جوری شد.اگه می خوای کارت را بیفته برو تاریخ گوشی رو یه سال عقب برگردون برنامه ها نسب میشهنقل قول:
Printable View
مال منم بعد از اینکه گوشی رو با *#7370# ریست کردم این جوری شد.اگه می خوای کارت را بیفته برو تاریخ گوشی رو یه سال عقب برگردون برنامه ها نسب میشهنقل قول:
سلام علی رضا.نقل قول:
ممنون :10:اما این سایت کامل نیست یعنی بازی نداره. سایت zedge کامل ولی نمی دونم چرا ***** شده.
n73 music edition الان به گارانتی اصلی 450 و با گارانتی متفرقه 390 تومنه.
1.فرق اصلی و متفرقه چیه؟ گارانتی اصلی یعنی گارانتی کجا؟
2.ارزش داره آدم 60 تومن بیشتر پول بده؟
3. قدرت پخش موزیک n73 music edition به k800i و w810 میرسه دیگه؟
4. میگن دوربین k800 "ساببر شات" هست. یعنی چی؟
5. میدونم بستگی به خود شخص داره ولی از دیدگاه تخصصی می ارزه آدم n73 me بگیره؟(نسبت به k800) آره یا نه؟
6.تو سایت نوکیا آدرس چند تا نمایندگی رو تو تهران داده. اگه از این نمایندگیا بگیریم مطمئن دیگه؟
من خیلی فوری میخوام n73 me بخرم لطف کنید به این سوالاتم جواب بدبد.
ممنون
من هم علاوه بر این سوال های بالا 1 سوال دیگه دارمنقل قول:
چه جوری باید گوشی اصل فنلاند رو از چینی تشخیص داد؟
در واقع گوشی اصل فنلاند هم الان گیر میاد یا نه؟ و اگر گیر میاد از کجا میتونم بگیرم؟
ممنون
دوستان سلامنقل قول:
خوب دوست عزیز به ترتیب جواب بدم
1-نمی دونم
2-خیر
3-بله از k800 که قطعا بلندتره از w810 هم مقداری بلندتره
4-ببین سونی یه دوربین هایی می زنه که خیلی کیفیت دارن و اسمشو گذاشته سایبرشات حالا خودت تا ته شو بخون و N73me هم یه مقدار ترکیب رنگها رو بهم می ریزه و رنگها رو گرم تر نشون می ده ولی درشب قدرت نداره
5-آره ولی باید جور هنگ هاشو هم بکشی ولی این جوری که من فهمیدم k800 برات بهتره
الان فنلاند اصلی تو بازار نیست مگه اینکه دست دوم بگیری :5:نقل قول:
seyyedi جان ممنون از لطفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمی دونم چرا فکر کردی k800 برام بهتره ولی من هنوز بر تصمیمم استوارم اما دودلم.
اساتید دیگه جوابی برای سوالام ندارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو دلم غوغاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون نمیدونم بخرم یا نه . میترسم تقلبی ازآب دربیاد
بچه ها ! گوشی هایی که اتصالات یا سایر گارانتی ها می فروشن فنلاندی هست یا هندی و چین تحت لیسانس نوکیا؟
جدیدا کسی این گوشی رو نخریده آیا صدا ی مدل های قبلی با جدید فرق داره از نظر نرم افزاری چه طور
از لحاظ فریمور فرقی نکردن!نقل قول:
از لحاظ صدا هم همین طورنقل قول:
ولی رنگ کی بورد (بخش اعدادش) بعضی از n73 me
های جدید به جای مشکی قهوه ای خیلی تیره اس
دقت کنین :46:
اره بابا خیلی موثرهنقل قول:
این مسیر رو برو
menu
tools
app.manger
option
setting
online cerif chek
----->off
software installatin
-----> all
:20:
میشه هر کی ان73 ام ایی داره بگه روی مموریش نوشته نوکیا؟ مال من که نوشته دو گیگ ولی روش ننوشته نوکیا اگه میشه هر کی مال خودشو بگه؟
اگه گوشیتو همین تازگی خریدی تعجبی نداره که روش ننوشته باشه nokia مال چند تا از دوستامم که تازه گرفتن روش ننوشته nokia ولی مال من nokia داره گوشیم مال3 4ماه پیشه.من تو جدیدا ندیدم که نوشته باشه nokia . حالا شاید توشون باشه من ندیدم
مال من ورژن 3.0.7 هست.
me تو چند خریدی؟ اگه میشه بقیه هم بگن ببینیم روی مموری دو گیگ موبایلشون نوکیا نوشته؟نقل قول:
اره نوشتهنقل قول:
made in japan
هم داره
سه چهار ماه پیش خریدی؟معمولی یا me؟روی معمولی که اصلا مموری نیست پس یعنی me بوده؟سه چهار ماه پیش هنوز ریجستر بسته بود و قیمت ها بالا معمولی بالای 600 بود پس me رو چند خریدی؟نقل قول:
:31:me رو 710 تومن گرفتم. تازه 7 تومنم تخفیف داد
دوستان سلامنقل قول:
دوست من این جوری که من از سوالات فهمیدم دوربین برات مهمتره و صدا زیاد برات مهم نیست چون گفتی "صدای N73 به k800 میرسه یا نه "و معلومه که از صدای k800 راضی هستی در مورد سیسستم عامل هم که حرفی نزدی البته N73 فیلمش بهتره
من گوشیم را آپدیت کردم یک تغیر را فهمیدم که هر وقت کسی زنگ می زنه اسم طرف رو می گه.
کسی می دونه چطور میتونم غیر فعالش کنم.
توی Profile گزینه Say Caller Name رو off کن ........
من گوشیم را آپدیت کردم یک تغییر که وقتی کسی زنگ میزنه اسم طرف رو میگه.
کسی می دونه چطور می تونم غیر فعالش کنم
ممنون دستت درد نکنه:10:نقل قول:
در مورد حالت ماکرو توضیح بدین و یک عکس خدا وکیلی بدون ادیت بزارین
مال منم made in japan داره ولی نوکیا ننوشته!!!؟؟؟نقل قول:
مرسی خیلی خوب شد....فقط کاش یه نرم افزار هم پیدا میشد که کیفیت صدا رو افزایش بده....هم اسپیکرم هوا داره هم هدفونم....:2:نقل قول:
:18:چی؟؟؟ N73 ME هوا داره؟ کجاش هوا داره بیچاره؟نقل قول:
n73 مخصوصا me اصلا هوا نداره.حتی مدلای به اصطلاح تقلبی.
نقل قول:
ای بابا ...یکی میگه داره یکی میگه نداره:2:
شما وقتی sms برات میاد گوشتو بچسبون به اسپیکر گوشی (مواظب باش کر نشی فقط چون صداش تیزه) بعدش اگه دقت کنی صدای ششششششش رو تو زمینه صدای دینگ دینگ میشنوی (البته ولوم گوشیتو تا آخر ببر بالا)
من فکر می کنم که شما خیلی داری حساسیت نشون میدی.اگه منظورت تیزی صداس که آره مال منم یه خورده تیزه.در ضمن شما همیشه وقتی برات sms میاد یا گوشی زنگ می خوره گوشیتو میچسبونی در گوشت تا ببینی ششششششش میده؟
در هر صورت شاید مال منم ششششششش بده ولی برام صداش عادیه و مشکلی نداره
دوست عزیز شما اگه یک سیستم صوتی 100000 w سونی هم بخری و بعد صداش رو تا آخر ببری بالا و یک آهنگ پخش کنی و گوشت رو بچسبونی بهش خوب صدای شششسششش می شنوی اینکه دیگه بدبخت یه موبایل هستش که 2 تا speaker هم گذاشتند روش :46:نقل قول:
دوست من این قضیه ربطی به گوشی نداره ....نقل قول:
اون اهنگی که برای sms انتخاب کردی مشکل داره .......
ثانیا سعی نکن اینقدر روی این مسایل کوچیک حساس بشی ....
کسی شماره تلفن و آدرس نمایندگی اتصالات رو میدونه؟( البته نمایندگی نوکیا که با گارانتی اتصالات گوشی می فروشه)
هرجارو گشتم پیدا نکردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینقدر گشتم خسته شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا کمک کنید.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادرس : خیابان بهشتی - تقاطع ولی عصر
سامان جان ممنون از جواب برق آسات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر تلفنم لطف کنی ممنونت میشم چون بنزین سهمیه بندی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول تلفنی اطلاعات بگیرم بعد برم بهتره.
تلفنشو اگه داشتم که دریغ نمیکردم ....
یه زحمت بکش زنگ بزن 118 بگیر .....
به طور کلی من مثل یک روح سرگردان بین قم و تهران در رفت و آمدم.نقل قول:
با 118هم از خونه ی دوستم تو تهران تماس گرفتم ولی موفق نشدم چون احتمالا اپراتور محترم به اینترنت وصل بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال از لطفت ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشریف ببرید تو کلوپ n95 می بینی که بعضی ها که n95 دارن میگن در حالت معمولی گوشی ششششش میده!!!نقل قول:
بچه ها فکر کنم داره سوء تفاهم میشه!!!!نقل قول:
من فقط خواستم بدونم این ایراد از گوشیه منه یا طبیعیه....همین:10: