پس یعنی امسال کنکور دادی :46:نقل قول:
80 درصد عربی چیز فوق العاده عالی هست :18::18::18::18:
تراز عربی شما تو کانون چقدر میومد ؟؟؟
تو کنکور چه کردی؟؟(( چه عربی و چه درسهای دیگه البته اگه امسال کنکور دادی !!!))
پس یعنی امسال کنکور دادی :46:نقل قول:
80 درصد عربی چیز فوق العاده عالی هست :18::18::18::18:
تراز عربی شما تو کانون چقدر میومد ؟؟؟
تو کنکور چه کردی؟؟(( چه عربی و چه درسهای دیگه البته اگه امسال کنکور دادی !!!))
نه کنکور ندادم
ترازای کانونم نوسان داشتمثلا یه دفعه شد7029 و چندفعه 6700 و 6000 و 5000و5500 و حتی 4950
گفتم که پارسال خوب و منظم نمی خوندم
راستی اینو هم یادم رفت بگم:
کنکور دانشگاه آزادو دادم
عربیش بسیار آسون بود
زبانش برام مشکل بود(تقریبا هیچی نمی فهمیدم)
در کل بدک نبود(ولی براش نخونده بودم)
نفرات اول کنکور اعلام شد :
همگی پسر هستن کیف کنن پسرا !
کد:http://sanjesh.org/Sarasari/1386/860508_02.php
منطقه رو از روی محل تولد میسنجن یا جایی که دیپلم گرفتیم.
سلام از تاخیرم معذرت میخوامنقل قول:
فعلا اصلا حالم خوب نیست کنکور رو بد جوری خراب کردم !:41:
در مورد شیمی بد نیست بدونی کسانی که مبتکران رو خونده بودن میتونستن تمام سوالات 86 رو جواب بدن . بی ربط بودن سوالات رو شما بهتر میتونی تشخیص بدی یا کسی که ده ها سال توی زمینه آموزش شیمی داره کار میکنه و معروف ترین استاد شیمی ایرانه (بهمن بازرگان)
در ضمن کسانی که امسال کنکور دادن حتما فهمیدن که 180 درجه با پارسال فرق داشت و خیلی سخت تر بود
پس اصلا نمیشه رو کنکور های قبلی حساب کرد
دکتر اسکویی رو میشناسم استاد خوبیه اگه زبان ضعیفی توصیه میکنم سر کلاس هاش بری . البته این که به خودش میگه دکتر منظورش دکترای زبان نیست ایشون دکتر دامپزشک هستند ولی به هر حال کارش خوبه
در مورد زبان نمیتونم توصیه ای بکنم چون خودم هیچ کتابی رو کامل نخوندم چون توی زبان یک استعداد عجیب دارم توی مدرسه هیچ وقت زیر 19 نیوردم تو کنکور های مختلف هم بد ترین درصدم سراسری 86 بود 85%
ولی کتاب انتشارات شبقره بد نیست اگه پیش اسکویی رفتی خودش میگه چه کتابی رو بخرید (احتمالا آیندگان)
خوب من رشته ام تجربی بود (لعنت به تجربی-من عاشق ریاضی و فیزیکم) در مورد بقیه دروس بهتره از یک نفر دیگه بپرسی
در ضمن توصیه های من در مورد شیمی برای بچه های تجربی بود خوب شما اگه رشته ات ریاضی هست میتونی یکم به خودت تخفیف بدی البته اگه مبتکران رو کامل بخونی میتونی بالا 90 بزنی و خیلی توی رتبه ات تاثیر داره چون شیمی تجربی رو خیلی سخت تر از ریاضی میدن و توی رشته ریاضی میانگین شیمی خیلی پایین هست
منطقه 3 !! اگه میخوای رتبه واقعی ات رو بدونی 1 صفر بگذار جلوشنقل قول:
منطقه 2نقل قول:
جایی که 3 سال آخر تحصیلت رو اونجا گذروندینقل قول:
اگه نژاد پرستی نباشه تایید میشهنقل قول:
دوست عزیر ببین نمره ای که تو خرداد میگیری مهمه
یعنی اگه کسی بیفته و بره تو شهریور 20 بگیره بازم همون معدل خرداد براش
حساب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من شبنم هستم.من امسال پشت کنکوری ام.اگه می شه یکم هم درباره ی پشت کنکوری بودن بگید.می خوام برم گزینه دو. و اصلا کلاس کنکور رو دوست ندارم.
بابا اینقده از سال اولی ها نگید.یکم هم از پشتی ها بگید خوب!!
عضویتتون مبارک شبنم خانم عزیز :11:نقل قول:
همین یه کم توضیح که شما خواستی ممکنه دوسه صفحه از این تاپیک رو به خودش اختصاص بده پس سوال روشن و واضح در یک مورد بپرسید تا ما هم بتونیم جواب آشکار و بدرد بخور بدیم !!!!
از پشت کنکوری بودن چه چیزیش رو میخواین بدونین؟؟؟؟
سلام.آره من پشت کنکوری ام و امسال 10.000 شدم.تعجبی هم نداره اصلا نخونده بودم.بعد از امتحان ها کتابم رو بستم!راستی رشته ی ریاضی ام.
1-می گن سال دوم آدم دپرس می شه.حوصله اش سر می ره.
واقعا اینطوریه؟؟:10:بدون دوست؟؟
2- باید چقدر خوند؟؟یعنی حد خوندن قبل از عید چقدر باشه؟؟می گن تا 12 ساعت.درسته؟؟
3- برای فیزیک من چی بخونم؟؟ کتاب تست نمی خوام کتاب برای عمقی خوندن می خوام.
و...
اگه چیز دیگه ای هم به ذهنتون رسید بگید.خوشحال می شم!!:11:
منتظرم!
نقل قول:
-می گن سال دوم آدم دپرس می شه.حوصله اش سر می ره.
واقعا اینطوریه؟؟:10:بدون دوست؟؟
دقیقا همین طوره مخصوصا توی دی و بهمن ماه
باید برنامه ریزی کنی و سعی کنی همون اول کار توی آزمون های آزمایشی رتبه خوب بیاری تا نا امید نشی
من همیشه توصیه می کنم مخصوصا سال دومی ها کلاس کنکور نرن یا حداکثر 2 تا درس که واقعا توش ضعیف هستن رو برن کلاس
2- باید چقدر خوند؟؟یعنی حد خوندن قبل از عید چقدر باشه؟؟می گن تا 12 ساعت.درسته؟؟
قبلا در این باره بحث شده در همین حد میگم که اگه بتونی روزی 12 ساعت مفید و با برنامه ریزی بخونی مطمئن باش مهندسی تهران قبولی
در مورد کتاب فیزیک در صفحات 15-16 همین تاپیک نظراتی داده شده .
ايدهاي جالب براي يك فرضيه مسخره
احتمالا شما هم در مورد مناطقي از زمين كه در آن جاذبه وجود ندارد،يا جاذبه برعكس است يا .... چيزي شنيدهايد! خوب با مثال زير ثابت ميكنيم كه وجودچنين مكانهايي اساسا غير ممكن است
(نكته! : ادعا شده در بعضي جاها مثلا اگر توپ را رها كنيم به سمت «بالا» ميرود. اين چيزها به احتمال زياد خطاي چشم هستند) ؛
به من یك محوطه بدهید كه در آنجا جاذبه نباشد (یا جاذبه برعكس كاركند یا هرچی! ... ) تا برق یك شهر راتا ابد تامین كنم! (در مرز این محوطه و جاییكه جاذبه دارد یك چرخ و فلك احداث میكنیم. این چرخ و فلك تا ابد خواهد چرخید چراكه نصف آن كه در قسمت «باجاذبه» است وزن دارد و نصف دیگر وزن ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما چيه!؟
ببین به اراده ی آدم بستگی داره. خواهر من با وجود اینکه سال اول قبول شد یه سال دیگه گذاشت پشتش و خوند. سخته ولی اون تلاش کرد و قبولم شد. اگه احساس میکنی که نمیکشی بیخود عمرتو هدر نده. حتی شده کاردانی بخون. ولی بخون...نقل قول:
با نظر شيو موافقم و همچنين روزي 15 ساعت خوندن مهم نيست مهم فهميدن هست .
به نظر من روزي 10ساعت يا كمي بيش تر مناسبه تا اسفند .
بعدش بايد افزايش بدي ساعات مطالعه رو.
يادت نگه دار از 8 ساعت كمتر نبايد بخوابي.(خيلي مهمه)كسي رو ميشناختم كه كم مي خوابيد كه در دي ماه كم اورده بود و امواج منفي و مثبت مغزي دچار اشفتگي انچناني شده بود.نمي تونست تمركز كنه ووو... بيچاره!
من دفتر برنامه ريزيم رو بررسي کردم
همه ساعت هاشو جمع کردم و تقسيم بر تعداد روزها کردم
ميانگين مطالعم شد روزي 53/4
رتبم تو منطقه 3 شد 1891 و کشوري شد 18000
ولي يکي از دوستام از سوم دبيرستان روزي 12-13 ساعت درس ميخوند رتبه منطقه 3 اون شد 2100
به نظر من زياد خوندن ملاک نيست، چه طور خوندن مهمه
درستهنقل قول:
من دفتر برنامه ريزيم رو بررسي کردم
همه ساعت هاشو جمع کردم و تقسيم بر تعداد روزها کردم
ميانگين مطالعم شد روزي 53/4
رتبم تو منطقه 3 شد 1891 و کشوري شد 18000
ولي يکي از دوستام از سوم دبيرستان روزي 12-13 ساعت درس ميخوند رتبه منطقه 3 اون شد 2100
به نظر من زياد خوندن ملاک نيست، چه طور خوندن مهمه
ولی یه پیشنهاد
به نظر من اگه توی خوندن هر چیزی رو که میخونید به یه چیزی که اطرافتون هست ربط بدید خیلی راحت تر به نتیجه میرسید
سلام
یه کتاب خوب و کامل برای دیفرانسیل وحسابان معرفی کنید!
ممنون.
من قبلا هم گفته بودم سال اول با رتبه 4500 قبول شدم و نرفتم دانشگاه ولی به اون راحتی که فکر میکردم نبود خوب واقعا به آدم فشار روحی وارد میشه . این طوری گفتم تا از همین الان حساب بیاد دستش اگه واقعا نمیتونه بکشه نگذاره برای سال بعد .نقل قول:
چه جالب اونوقت میگن سهمیه مناطق زیاد تاثیر نداره من هم با رتبه کشوری 18000 توی منطقه 1 رتبه ام شد 3981نقل قول:
ولی با قسمت دوم کاملا موافقم . ولی حالا ما بگیم روزی 4 ساعت خوب نمیشه دیگه . یه آدم با ضریب هوشی 130 روزی 4 ساعت هم براش کافیه ولی اگه بتونه روزی 10 ساعت بخونه و مفید هم بخونه ضرر میکنه ؟
پس من میگم توی هر شرایطی هستید زیاد درس بخونید مگر این که مثل من با زیاد درس خوندن مشکل داشته باشید اونوقت باید به اندازه ظرفیتتون بخونید . من خودم روزی 4-5 ساعت بیشتر نمیخوندم علت این که رتبه ام خراب شد هم فقط این بود که سر کنکور به خاطر گرمی هوا خون دماغ شدم و ریاضی نزدم هرچند ریاضیم خیلی خوبه نه به خاطر کمبود اطلاعات
خون دماغ ؟؟؟نقل قول:
عجب بدشانسی بزرگی !!!:41::41:
چند تا دستمال کاغذی ساده میتونست رتبه رو خیلی بهتر بکنه (( واقعا حیف شد !!))
اگه بجای شیمی ریاضی میزدی خیلی بهتر بود !!!!
بازهم جای شکرش باقیه که خون رو برگه پاسخگویی نریخت وگرنه دیگه هیچی ....
در ضمن ضریب هوشی تاثیر داره ولی نه به این اندازه که سعی و پشتکار و درست فهمیدن موثره !!!
بچه ها فکر میکنند که سازمان سنجش باهاشون پدر کشتگی داره که کنکوری رو که تا حدود سال 81 با حفظ کردن محض میشد حتی سه رقمی هم آورد رو آورده مفهومی کرده !!! :31:
نه بابا مفهومی یاد گرفتن لازمه دروس دانشگاه هست
مثلا برای بچه های ریاضی تا نتونی مفهوم حد و مشتق و انتگرال رو یاد بگیری دیگه تکلیفت برای ریاضی دو و معادلات روشنه (( شش ترم باید بگذرونی تا پاس کنی چون دروس سنگینی هم هستند !!:27:))
سلام.
من 68 هستم
در مورد خوندن هم نظرم اینه که(دارم به خودم جواب می دم!!): که بستگی به ظرفیت افراد داره.وقتی می گن زیاد خوندن بده که از ظرفیت افراد بیشتر باشه و باعث بشه که بعد از مدتی مخصوصا بعد از عید خسته بشن.
آخی این خیلی بدشانسی بود (خون دماغ شدن!) اگه من جای شما بودم سر جلسه می زدم زیر گریه!!!:41:
شیمی 3 رو چی کار کنم
اصلا توی محاسباتش نمی کشم
نمی دونم چرا
نشد یه سوال رو خودم به جواب نهاییش برسم(محاسباتی)
باشه حتما!
ولی یه سوال:
درباره ی کتاب ها نوشته بودید.و در باره ی فیزیک هم بیشتر تست معرفی کردید.ولی من قبلا عاشق فیزیک بودم و از ریاضی بدم میومد ولی به خاطر معلم هام الان عاشق ریاضی ام و از فیزیک بدم میاد.
خیلی وقته که دنبال یه کتاب کاملا مفهومی درباره ی فیزیکم(آخه چون ازش بدم اومده زیاد هم نمی خونمش و پایه ام ضعیف شده برعکس ریاضی) و کتابی باشه شیرین که علاقه ی من رو به فیزیک برگردونه.
کسی سراغ نداره؟؟ می خوام فیزیک رو 100 بزنم ها!!(بیخیال-جدی نگیرید!!)
درباره ی شیمی 3 پرسیده بودی: خوب ببین اگه راه حل کلی رو درست می ری و محاسباتت اشتباهه : الان وقت خوبیه که سعی کنی بی دقتی هات رو کمتر کنی.چون یر جلسه ی کنکور بی دقتی یعنی مرگ:41:
و سعی کن با آرامش جواب بدی چون خیلی از این بی دقتی ها از این ناشی می شه که می خوای سرعت کاذب بدی به کارت.
زدی تو خال
چطور با سرعت بالا دقت کنم؟
در رابطه با فیزیک:
سال چندم می خوای؟
همه ی سال ها!!(فیزیک همه ی سال ها!)باور کن همون قدر که ریاضی ام خوبه فیزیک اوت هستم!!
خوب سعی کن سرعت ندی!!
آخه می دونی اگه سرعت بدی و ببینی که جوابت توی گزینه ها نیست چند برابر همون زمانی که برای سرعت دادنت بدست اوردی برای عصبانی شدنت و آشفته شدنت از دست می دی.
سعی کن سوال هایی که احتمال بی دقتی توش زیاده رو یواش و بدون سرعت جواب بدی!
((( ای بابا چرا من پست هام توی 6 گیر کرده!!!؟؟؟))
پس کی روی سرعت عمل کار کنم؟
برای شروع من فیزیک 3 ژرف اندیشانو توصیه می کنم(ساده و نسبتا جامع)
برای دوم دو فصل اولو از روی اندیشه سازان پیش بخون که آخرشه
فیزیک پیش گاج هم خیلی خوبه(شخصا سفیدشو دیدم و کلی حال کردم و می گن سبزشم خوفه)
فیزیک دو:؟
راستی اضافه می کنم:
فیزیکو خوب بخون چون اگه تسلط کافی داشته باشی میشه گفت(تقریبا) میشه 100 زد ولی ریاضو نمیشه ادعا کرد
دوست عزيز واقعا ميخواي سهميه منطقه تاثير نداشته باشهنقل قول:
ما رو با بچه هاي تهران مقايسه ميکني؟
معلماي تهران استاداي دانشگاه هستن
فکر کنم تو همين تاپيک بود که يکي از بچه ها گفت معلماش ماشاالله رضوي و مجيد رضوي و اياد فيلي و ... بودن
اينجا کتاباشون به زور گير مياد چه برسه به معلماش
ما حتي يه سال هم آزمايشگاه نداشتيم که يه بار بريم توش آزمايش انجام بديم
معلم فيزيکمون تا سال سوم تمرين هاي حل شده کتاب رو واسمون حل ميکرد(نه تست و نه .....)
البته سال پيش دانشگاهي يه معلم خوب گيرمون اومد(خدا پدرش رو بيامرزه)
رياضيمون هم که آخر افتضاح بود
شيمي رو هم که حرفش رو نزن
حالا انتظار داري ما رو با بچه هاي اصفهان و شيراز مقايسه کني؟
منطقه محروم.......
پست های انجمن متفرقه جزو پست هات حساب نمیشه .نقل قول:
برای فیزیک کتاب انتشارات سبز رو یه بررسی بکن درسنامه هاش خیلی مفهومیه
دوست من تمام مدارس دولتی همین طوره و کاری به شهرش نداره . اون معلم هایی هم که گفتی کلاس های خصوصیشون که نگو ساعتی 60-70 هزار تومانه - کلاس های کنکور شون هم حداقل200-300 هزار تومان باید پیاده شی هیچوقت همچین معلم هایی نمیان توی مدارس درس بدن و وقتشون رو تلف کنن به خاطر چندر قاز حقوق . گذشته از اون مگه من اعتراض کردم . بدن نوش جونشون .
در ضمن با این حساب من توی منطقه یک باید 3 برابر منطقه 3 ها تلاش کنم تا همون رتبه رو بیارم
گذشته از اون داوطلب های منطقه یک رقیب شما حساب نمیشن . چون منطقه شون فرق داره .
آره منم موافقم با سهمیه مناطق سه.و این به نظر من هم بی انصافیه که اونها رو یکی بدونیم.چون تلاش شهرستانی ها برخلاف امکانات کمشون زیاده.
ولی سهمیه ی شهید رو...اصال!
یکی از دوستهام که برادرش شهید بود(اگه فرزند شهید بود درصد بالاتر می رفت) رتبه اش شده بود 28.000 با سهمیه شهید شد 900!!!
یعنی معلم هایی هم هستند که 70-80 تومان می گیرند؟؟الان سال چنده؟؟1260 خورشیدی؟؟!!:18::31:نقل قول:
بابا یکی کتاب فیزیک بدون تست ولی مفهومی بهم معرفی کنه.از استرس دارم می میرم.کتاب خوب می خوام.(برای توضیحات برید پست های قبلی)
و کتاب هندسه ی 1 و 2 بدون تست هم می خوام(کاملا درس رو توضیح بده)
کتاب هندسه یک و دو ژرف اندیشان خوبه.
کتاب فیزیک هم اندیشه سازان و منتشران(از نظر مفهومی بخوای کتاب منتشران که واقعا ارزون هست مال ÷یش دانشگاهیشو عرض می کنم.)
آره پس چی؟نقل قول:
(قصد کل کل ندارم) من خودم دو سه هفته پیش رفته بودم اصفهان(خیر سرم مسافذت بودم) یه کتابایی دیدم که فقط مونده بود فکم به زمین بچسبه.یکیشو خریدم(فیزیک پیش نوبل)
کتاب هایی(چه درسی چه غیر درسی) و جزواتی که اونجا هستن رو با اینجا(بهبهان) مقایسه می کنی؟(خیلی بی انصافی)
شبنم:
هندسه 2:ژرف اندیشانو بخون بعد اندیشه سازانو (با تاکید می گم) تشریحی بخون(دیگه مشکلت حله)
هندسه1:مگه از اینم میشه سوال داد؟(شوخی)
ببينم كسي كه مردود بشه تو يه درس يا همون واحد مونده.سال بعدش بايد دي ماه امتحان اون درسو حتماً پاس كنه؟يا نه مثلاً مي تونه زبانو كه واحد مونده است دي ماه سال بعد زبان پيش رو امتحان بده؟
تا وقتی که تمام واحد ها پاس نشن دیپلم بهت نمیدن . اگه تو دی ماه امتحان ندی باید تو خرداد سال بعدش (یا اسفند همون سال- دقیقا نمیدونم ) امتحان بدی و دوباره اگه قبول نشی یا امتحان ندی تو شهریور ازت امتحان میگیرن و بعد دوباره تو دی و...نقل قول:
البته من تا حالا هیچ درسی تجدید نیاوردم به خاطر همین دقیق نمیدونم مگه مدرسه شما مشاور نداره ؟