گوشی 6600 گوشی خوبی بود
من هنوز این گوشی رو دارم
6260 رو هم دارم که اینو بیشتر دوست دارم
ولی هیچکدومشون مورد استفاده من قرار نمیگیره
افتاده گوشه خونه
Printable View
گوشی 6600 گوشی خوبی بود
من هنوز این گوشی رو دارم
6260 رو هم دارم که اینو بیشتر دوست دارم
ولی هیچکدومشون مورد استفاده من قرار نمیگیره
افتاده گوشه خونه
خوب بده به بچه های گوشی لازم فروم :دی
6600 هم اون موقع که اومده بود سلطان بود برای خودش ...
خوب روزگار اینطوریه دیگه !!
همه رو از عرش میاره رو فرش !!!!
درسته دوست من وقتی استفاده نمیکنی به قول دوستمون بده به اونایی که گوشی لازم هستند
سلام دوستان.چند روزي ميشه كه گوشي6600 رو فروختم واما متاسفانه بعد از چند روز به هيچ عنوان فايل Sisروي گوشي نصب نميشود ودر مرحله اينستال ميمونه.بر طبق تجربيات اندكم احتمال ميدم ويروسي شده باشه .چون كسي كه گوشي رو بهش فروختم بلوتوس بازه!!!لطفا در صورت امكان راهنمائي بفرمائيد اساتيد عزيز .
آنتي ويروس آپديت شده اگر صلاح ديديد نيز رو لينك بديد.منتظر راهنمائي شما.
احتمالاً شما بعد از اينكه يه گوشي خز شد ميري ميخريش...:31:نقل قول:
حالا گوشیت چی هست ؟؟نقل قول:
تو که میگی 6600 رو فروختی ....
راجع به مشکلت هم باید بگم اگه یه بار فرمت کنی گوشیتو درست میشه با این کد :
#7370#*
سلام بچه ها اصلا عند گوشيه
سي پي و 104MHZ
اصلا p1 که Sonyerricson پوتيه سي پي وش 200MHZگوشي مامان
ميخواین 4تا نرمافزاراشا بزارم؟؟؟
خوب بود خیلی
Nokia 6120 Classicنقل قول:
#7370#*و #7780#* رو استفاده كردم .حتي*-3-Call رو هم استفاده كردم .اگر ممكنه اساتيد نحوه فلش يا آنتي ويروسي جديد و Update شده به من ارائه كنيد متشكر ميشم.
منتظر راهنمائيتون هستم ...به يكي از دوستان نزديكم فروختم دوست عزيز...درست نيست من اگر بتونم مشكلشو حل كنم اما اقدامي نكنم ...
درسته ؟
سلام دوستان .گوشی من 6600 هستش.یه فیلم داشتم و توی گارلری گوشی بوده نه مموری،ولی اشتباها پاک شد حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تا اون رو برگردونم.
برای بالا بردن سرعت گوشی چکار باید انجام داد؟
آیا میشه به کامپیوتر وصل کرد؟
6600 به کامپیوتر وصل نمیشه .... اصلا port یو اس بی ( usb ) نداره ...
سرعتش هم از اون بیشتر نمیشه ....
چرا ، میتونی با بلوتوث اونو به کامپیوتر وصل کنی ، یا کابلشو بخری که گیر نمی یاد ، کابلش usb نیست فکر کنم سریال باشه ، ولی به راحتی با بلوتوث می تونی وصلسش کنی .
با بلوتوث چجوری باید وصلش کرد؟ سخت افزار می خواد؟ توضیح بدهید.
آره. من فک کردم این دوستمون میخاد با کابل گوشیشو به pc وصل کنه ...نقل قول:
حتی با اینفرارد هم میشه وصل کرد ...
یه بلوتوث (دستگاه بلوتوث) میخری ( یه چیزیه مثه رم ریدر در ابعاد کوچکتر:31: ) .... بعد از طریق usb وصلش میکنی به pc ....بعد بلوتوث گوشیتو روشن میکنی ... بعد از طریق بلوتوث گوشیت به pc وصل میشه ....نقل قول:
سلام بچه ها
یه سوال .. رفیقم یه گوشیه 6600 داره ولی آهنگای با فرمت mp3 رو پخش نمیکنه یه پیغام میاد میگه گوشی این فرمت رو ساپورت نمیکنه حالا باید چیکار کنیم درست شه ؟؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه کسی لطف میکنه نحوه ی عوض کردن زنگ تماس رو یادم بده ؟(تو 6600) اگه تصویری باشه که چه بهتر... ممنون میشم کمکم کنید
میخواستم بدونم 6600 راهی داره که بشه روش فایلهای pdf و chm رو ریخت و خوند؟
می خواستم ببینم کی نرم افزار smart guard pro را داره. اگه برام ایمیل کنه ممنون میشم. راستی دم همه 66 جواتا گرم
مموری ریدر:10:نقل قول:
6600 کلا فایلهای mp3 رو پخش نمیکنهنقل قول:
باید برنامه روش نصب کنید
و فکر کنم نشه فایل mp3 رو روی زنگ بذاری مگر اینکه wav باشه
این برنامه برای اجرای فایلهای mp3 هست
خدمت شما
کد:http://www.gsm.ir/a1321.asp?progid=566
چه عجب برنامه گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته برای پخش زنگ mp3 باید یه نر افزار به نام ام پی تری رینگ تون نصب کنید
نکته قابل توجه این که باید آهنگاتون تایتل داشته باشن تا بشه به عنوان زنگ پخششون کرد
من هم 6600 دارم اين گوشي فوق العاده با يك سيستم عامل كه پايداري بيشتري از os هاي بعدي داره تنها ضعفي كه داره سرعت پردازش پايين 104 mhz هستنقل قول:
صفحه كليد عالي و همين طور كثرت نرم افزار هاي موجود و پشتيباني از جاوا ورژن 2 از نقاط قوت اين گوشي هست:8::8::8:
از برنامه pdf+ استفاده كنيد (لينكش رو ندارم):41:نقل قول:
نرم افزار ساختن تم براي 6600
تقديم به دوستان 6600
لينك نرم افزار
[URL="http://www.farashare.com/users/247/mobile/software/Theme_Editor_6600-%5Bp30download.com%5D.zip"]
لينك كرك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گرامي 6600
نذاريد اين تاپيك بخوابه
به جاي كل كل در مورد چيز هاي بي فايده
نرم افزار هاي خوب و ترفند هاي جالب و تجربه هاي شخصي خودتون رو در مورد اين مدل نوكيا بگيد:10:
سلا بر همگی. یکی از آی سی هات سوخته. از منم همین جوری شده بود، بردمش موبایلی با 7 تومن ناقابل درستش کرد. البته من احتمال میدم کلیدهات بد جا افتادن. قاب گوشیت رو باز و بسته کن، کلیداشو یه نگاهی بنداز بعد دوباره جا بزن شاید درست شد.
سلام. از نظر آی سیش سوخته. از منم همین جوری شده بود، با 7 تومن ناقابل درستش کردم
باید مستر ریست کنی. okنقل قول:
سلام بر همه 66 جواتا. می خواستم ببینم اگه کسی نرافزار برای پخش آهنگ mp3 داره برام بذاره تو ایمیلم. ممنون میشم.
میخواستم ببینم کسی نرمافزار mp3player برا 66 داره یا نه؟نقل قول:
دوست من اگه درخواست خودتو توی تاپیک خودش مطرح کنی زودتر به نتیجه میرسی ( تاپیک برنامه های درخواستی )
سلام. نه متأسفانه نداره. من براش یه بولوتوث گرفتم و خیلی راحت فایلا رو انتقال می دم. البته رم ریدر بهتره، چون سرعتش بالاتره:20:نقل قول:
خوب معلومه دیگه باید یه mp3 player نصب کنی. okkkkkkkkkkkay:12:نقل قول:
سلام. من دو ساله که نتونستم مشکل خاموش شدن بعد از 10 ثانیه ی مانیتور 6600 رو حل کنم. توی Display Setting گزینه ی Screen Saver Timeout داره اما گزینه ای برای خاموشی قبل از ScreenSaver نداره. نرم افزاری بری این کار هست؟
ممنون.
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟ نا سلامتی اینجا کلوپ 6600 ها!نقل قول:
به خدا، به پیر، به پیغمبر قسم که منم عضوی از این سایتم. یعنی هیچ کس بلد نیست مشکل به این کوچیکی رو جواب بده؟:18:نقل قول:
چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟/:2:
salam man ye 66 daram. mikhastam ye gooshie jadid bekharam.vali monsaref shodam.mamnonam