bebakhshid farsi neminevisamنقل قول:
manam ta hala vase in gooshi patch nadidam:41:
Printable View
bebakhshid farsi neminevisamنقل قول:
manam ta hala vase in gooshi patch nadidam:41:
شما که این حرفو میزنین یعنی کاره پچ رو نمیدونین چیه گوشی شما سیمباینه یعنی یه برنامه میتونه به راحتی بدون خاموش کردن گوشو باطری در اووردن دستکاری کنه ولی ما ها باید با هزار درزو کلک به فایلهای سیستمی دسترسی داشته باشیم خودشم با ریسک بالانقل قول:
برنامه نویس نمیاد که واسه این گوشی پچ بنویسه تا با هزار بدبختی بریزی رو کوشی میاد به جای اون برنامشو مینویسه تا با یه با زدن دکمه نصب همه ی کارا بشه شما باید برایه هر کاری برنامشو داشته باشی در ضمن نوشتن پچ نیازی به هیچ اموزشی نیست یعنی سخت نیست یه بچه هم میتونه با باز کردن surce فایل gdfs براش پچ درست کنه ولی واسه سیمباین باید هزار تا کد بنویسه:19:
سلام اقا توحید گل:11: . من همه مطالب و پست ها رو خوندم. واقعا خیلی مفید بود
جواب همه سوال های خودمو گرفتم. کارهات حرف نداره:10: . فقط 1 سوال برام مونده که شب ها نمیذاره بخوابم!:46:
اگه جواب بدید ممنون میشم:
تبدیل k510 به k750 ممکنه؟(من خودم دیدم که 510 رو تبدیل به 750 کردن:18: !!!)حالا چه جوری نمیدونم؟
اگه کمکم کنی ممنون میشم. اگر هم بلد نیستی!!! اشکالی نداره اگه جیگر!!! نداری حداقل جرات داشته باش و بگو بلد نیستم!:31:
موفق باشی اقای مهندس:11:
ایشاللا HDD هم زود درست میشه. به امید موفقیت در امتحانات:40: .
دوست عزیز واقعا پست عجیبی دادینقل قول:
یعنی چی جرات داشته باش
:18:
خب من بلد نیستم اینکاریکه شما گفتی انجام بدم چون اصلا شدنی نیست!
در ضمن موقع پست دادن خیلی زود صمیمی شدی نکنه من شما رو میشناسم؟؟؟؟
توحيد جون پچ java permission براي w810 داري؟
نه متاسفانه:41:نقل قول:
سسسلام
آقا فريم ور از كجا بدون دردسر ميشه گير اور د
کلاً چند تا پچ براي w810 با فريم وير r4ea031 سراغ داري؟نقل قول:
هر چي داري رو کن که شديداً احتياج دارم .
پيشاپيش ازت ممنون:46:
در ضمن توحيد جون Id ياهو داري باهات خصوصي صحبت کنم يا بايد برات پيغام خصوصي بذارم؟
کي ها وارد سايت ميشي؟
سلام اونایی که میخان گوشیشون کم فضولی کنه که اهنگو تو اهنگ کپی کنی یا عکسو تو اهنگ مثل نوکیاین پچو نصب کنن البته خودم امتحان نکردم ولی از اسمش پیداس
نصف شبی حوصلهی هک گوشی رو ندارم ببخشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من یک مشکل دارم لطفا کمک کنید.گوشی من شماره اصل است با مشخصات زیر:
K750 R1BC002 db2010 CID:49 Brown phone: W800 EMEA_6 CDA102295/7 R2A
اما وقتی با فار به آن وصل میشوم قسمت FS کامل قابل دسترسی است اما برای قسمت FLASH بجای memory فقط اطلاعات زیر نمایش میابد.
coming Son 0 70/01/01 04:31
و پس از انتقال پچ بلافاصله گوشی روشن میشود و پچ قبول نمیکند.
گوشی منم دقیقاً مثل مال شما بود...
اول اینکه با فار نمیتونی به گوشیت پچ اضافه کنی ... (چون براونه و cid49) و هنوز پلاگینش نیومده که وارد قسمت فلش بشه...
شما باید از ++xs و gslide استفاده کنی ... که اونم در صورتی میشه که فریمور مخصوص گوشیتو داشته باشی.... ( که من بعد از زیر و رو کردن اینترنت هیچی براش پیدا نکردم )....
راه حل:
اگه میخوای به گوشیت پچ اضافه کنی.. باید با باکس setool رنگ cid گوشیتو red کنی
موفق باشی.
سلام
من امروز رو گوشیم پچ ریختم k750_r1ca021_system_files.vkp
این پچ کل tpa رو برد تو other حالا ریمو پچ کردم نشد یعنی وقتی چیز مثلا یکی از ای... های منو رو از تو other >preset >system>menu پاک میکنم همون ای...و تو منوی اصلی نشون نمیده باتوجه به این که remove pach کردم حالا باید فلش کنم یا نه اصلا هم دوست ندارم فایلهای سیستمیم دیده شن
اخه کا510 مگه مموری میخوره در ضمن هیچ گوشی تبدیل به یک دیگه نمیشه به غیر از k750>w800 و برعکس حداقل تا اوجایی که من میدونمنقل قول:
آقا من گوشی W810 دارم میخوام بدون دردسر فلشش کنم چند تا فایل هم هست : درایور صدا و دوربین و ..... که میخوام همزمان آپ بشه .
W810i با جدیدترین فریمور .
ممنون
نقل قول:
با سلام .
نرم افزار گوشی من RAA008 بود که این پچ رو براش نصب کردم و 10000 تومان خرج برام برداشت .(اشتباه از من بود ) . حالا می تونم این هارا برای کا 750 با همین نسخه نصب کنم ؟
[من این پچ رونصب کردم(پچ برا sms) ولی برا گوشیم دیگه نه sms میاد نه sms های ارسالی رو save میکنه error وقتی رو میده که ظرفیت پره در صورتی که خالی خالیه تازه یادم رفت از فایلام بک اپ بگیرم حالا هر کاری میکنم درست نمیشه لطفا راهنمایی کنید.
اینم ادرس میلم ممنون
[من این پچ رونصب کردم(پچ برا sms) ولی برا گوشیم دیگه نه sms میاد نه sms های ارسالی رو save میکنه error وقتی رو میده که ظرفیت پره در صورتی که خالی خالیه تازه یادم رفت از فایلام بک اپ بگیرم حالا هر کاری میکنم درست نمیشه لطفا راهنمایی کنید.
اینم ادرس میلم ممنون
با سلام .
بعد از اینکه این پچ ها را نصب کردیم آیا می توان آنها را به صورت اولیه دوباره برگرداند ؟
لطفا حتما توضیح دهید .
نقل قول:
اره می شه همون پچ دوباره نصب کن ولی این بار تیک Remove Patch انتخاب کن .
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما هم همون پچ دوباره نصب کن ولی این بار تیک Remove Patch رو انتخاب کن.به اون پنجره که باز میشه کمی توجه کنی Remove Patch می بینی.
دمت گرم دستت درد نکهنقل قول:
سلام میشه یکم راجب باکس توضیح بدید من باید چطوری با باکس گوشیمو فلش کنم از کجا باکسو گیر بیارمنقل قول:
<< نوشته شده توسط tohidshamspour
مجموعه پچهاي انتقالي براي w800 با فريمور R1BC002
تذكر : روي هيچ فريمور ديگه اي نصب نكنيد >>
یکی لطف میکنه بگه این پچ رو که برای w800 هست برای k750 استفاده کنم یا نه ( با همین فریمور) ؟
این پچها مخصوص w800 هستند اگه روی k750 نصب کنی مشکل پیش میاد به هیچ وجه اینکار رو نکننقل قول:
بهترین کار اینه که فریمور R1CA021 رو روی گوشیت فلش کنی چون برای این فریمور بیشتر از 100 تا پچ موجوده
موفق باشید:11:
باید بدی بیرون برات فلش کنن نرم افزار که نیست گیرش بیاری:18:نقل قول:
سلام توحید جاننقل قول:
من فکر کنم اگه پچ اشتباهی بریزیم یه صفحهی قرمز میاد و میگه miss match :10: :10: چون یه بار یه عکس حواسم نبود داشتم کپی میکردم تو فلش اون صفحه اومد:46: :46:
کاملا درسته نوید جاننقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال از آقايون هكرها
اگه يادتون باشه يه لايوت داده بوديد كه كارش حذف لوگوي شبكه بود.نميدونم خودتون اونو امتحان كردين يا نه اما اگه امتحان كرديد حتما متوجه شديد كه چقدر بد اين كارو ميكرد.(يكي از فايلهاي تم رو بجاي علامت شبكه ميگذاشت )حالا ميخواستم بدونم آيا به غير از اين راهي نداره كه فقط text رو حذف كنه و خودتون قبلا تست كرده باشين؟
با تشكر
اينكه همش كا 750 هستش .خواهشا يه چندتا هم واسه دبليو 700 بزارين .
يه سوال هم دارم :فريم ور گوشي (w700) رو چجوري ميشه فهميد ؟
پس با اين تفاسير مايي كه دبليو 700 داريم بايد بي خيال شيم وگرنه فاتحه گوشي خوندس .آره ؟نقل قول:
اینم پچهای من برای K750 R1CA021.بیش از 76 فایل که همشو خودم جمع آوری کردم و اکثرشون هم تو این تاپیک معرفی شدن و از روی نام هر کدوم طرز کارش معلومه
برای W700 هم پچ گذاشتمنقل قول:
:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1276667&postcount=197
اینم فایل لایت اصلاح شدهنقل قول:
:11:کد:http://www.freefileupload.net/file.php?file=files/140707/1184405636/layout.xml
سلام دوستان
من گوشيمو طبق صحبت هاي حميد جون فلش کردم
به نظر همه چيز درست مي رسه
گوشي روشن شده...حتي please wait هم گير نکرده اما
اما الان اين ارور رو ميده:
configuration error.please contact your network operator or servise centre:13: :19:
اين ارور واسه چيه؟
شمن اينکه اشاره کنم که م گوشيم قبلا چنجي بود که با اپديت اصلش کردم که بعدش هم با باکس انلوکش کردم تا وارد شبکه بشه و اصل بشه
قبلا از کمکتون ممنونم:20:
این Error بخاطر به خاطر اینه که شما گوشیتونو کاستومایز نکردین.
شما خيلي به ما لطف داري.در ضمن اين لايوت همون چيزي بود كه من ميخواستم.نقل قول:
با تشكر
خواهش میکنم.:10:نقل قول:
سلام به توحيد گل
ضمن تشكر و قدرداني
اگر گوشي ما (k750-w700-w800-w810) سريال اصلي باشند هك كردن آنها مشكلي رو پيش نمي ياره يا اينكه اگر مشكلي پيش اومد ميشه يه كاريش كرد (چه كاري ؟ ) يه خورده شفاف سازي لطفا
سلام
ما که به پای آقا توحید نمی رسیم ...
ولی در جواب شما دوست عزیز باید عرض کنم که اگه گوشیتون رجیستر اصله خیالتون راحت باشه و برید سراغ هک و اگه گوشیتون چنجه اول با باکس فلشش کنید و بعد برید سراغ هک ...
منتها باید حواستون جمع باشه و مثلا اگه فیلی رو تو گوشی پاک کردید یا خرابکاری دیگه ای مثل اینا بکنید مقصر خودتونید ...