سایت مگا آپلود قابلیت رسیوم پیدا کرده . دو سه روزه دانلود رسیوم دار استفاده میکنم . این موضوع جدیده یا قدیمی شده ؟
سایت مگا آپلود قابلیت رسیوم پیدا کرده . دو سه روزه دانلود رسیوم دار استفاده میکنم . این موضوع جدیده یا قدیمی شده ؟
دوست من توی اینی که میگی من Resume ندیدم تازه گاهی اوقات خراب دانلود میکنهنقل قول:
من هر چی استفاده کردم هیچکدومو مثل RapidshareAutoDownloader ازش راضی نیستم
میدونید سایت rapidshare و خیلی سایت های دیگه از جمله megauplode_2shared وغیره از سایت هایی هستند که هاست مجانی در اختیار همه قرار میدن و اکثر سایتها از این امکان استفاده میکنند تا پولی نپردازند.اما وقتی موقع download میشه محدودیت هایی وجود داره از جمله:
1.download فقط یک فایل در یک باره زمانی :19:
2.انتظار برای شمارش معکوس قبل از دانلود :19:
3.غیر قابل استفاده بودن download manager
4.غیر قابل استفاده بودن pause resume
5.بعد از دانلود تا زمانی نمیتونیم دانلود دیگری داشته باشیم(بستگی به حجم فایل داره)
6.و. . . . .:19::19::19:
این محدودیت ها تا زمانیه که ما یک account از این سایت خریداری کنیم که این همون شیوه درآمدزایی این گونه سایت هاست.
البته خرید account راحت ترین راهه ولی شاید بعضی ها به دلیلی نتونن..
حالا من یکی از بهترین و سریترین راه هارو برای بدست آوردن اکانت بهتون آموزش میدم که 100% شدنیه فقط باید مراحلی رو طی کنین
من خودم یک ماه دنبال account بودم ولی فقط وقتمو تلف کردم حالا با این روش زود به نتیجه رسیدم پس زود دست بکار شین وقتو تلف نکنین حالا بریم سر اصل مطلب:
مرحله1:
در لینک زیر ثبت نام کنید
مرحله2:کد:http://-------------------/index.php?referral=541201
بعد سایت به شما 1لینک(بنر) میده تو قسمت complete offer تو اون لینک ثبت نام کنید و 1credit پول دریافت کنید. مرحله3:
بعد از اون شما باید برین تو خود سایت تو قسمت referr friends یک لینک به نام referal link وجود داره که شما باید این لینک رو به 5 نفر بدین که از طریق لینک شما در سایت ثبت نام کنند که اینم خیلی راحته خودم بهتون یاد میدم یکی از راه هاش اینه که تو فروم ها لینکتون رو بنویسین.شما بابت هر نفر که ثبت نام کنند هم 1 credit پول می گیرین یعنی بابت 5 نفر 5 credit دریافت میکنید.حالا دیگه کار تمومه در قسمت my account برید account rapidshare رو ذریافت کنید
همه این کارا خیلی کم طول میکشه
امیدوارم مورد توجهتون قرار گرفته شده باشه :31:
سلام، قبلاً هم من با ریزوم ازش میگرفتم نمیدونم چرا میگن نداره، موفق باشینقل قول:
سلام، خوب نخوندی چی نوشتم، من نگفتم که ریزوم داره، گفتم اگر اینایی که زحمت کشیدی و معرفی کردی ریزوم ندارن همون Rapidshare Plus 3.1 خوب و مناسب بود، برای دانلودهای من تا حالا که اشکالی ایجاد نکرده، هر کسی از یه برنامه راضیه، موفق باشینقل قول:
RapidshareAutoDownloader
Version 3.1 is released
Features & Bug-fixes :
- Resolving Windows Vista startup rror
-Resolving Windows Vista shutdown error
-Adding more menus to intract with links (Multi-selection , ...)
-Preventing Link Expiration due to an unwanted window close
-Continuing next link after a paused download
-Handling more rapidshare messages to prevent the program to stop working
-Removing speed limit extension which was caused problems in higher speeds
-Adding support for Deutsch and Portuguese languages
Download links are available at :
در ضمن این برنامه زبانهای فارسی / انگلیسی / پرتغالی / فرانسوی را ساپورت میکند
کد:http://www.vsoft.ir/fa/Software2/Download.aspx
JDownloader v0.4.233
JDownloader is open source, platform independent and written completely in Java. It simplifies downloading files from One-Click-Hosters like Rapidshare.com or Megaupload.com - not only for users with a premium account but also for users who don't pay. It offers downloading in multiple paralell streams, captcha recognition, automatical file extraction and much more. Of course, JDownloader is absolutely free of charge. Additionally, many “link encryption” sites are supported - so you just paste the “encrypted” links and JD does the rest. JDownloader can import CCF, RSDF and the new DLC files.
برای استفاده از این برنامه حتما باید java runtime enviroment نسخه 1.5 یا بالاتر را روی سیستمتون داشته باشید
کد:http://bluehost.to/file/Bd5KTuzt1/jdownloader_v0.4.233.zip
کد:http://uploaded.to/?id=h47fzk
دوستان سايتي برنامه نداريد يدون محدوديت از رپيدشير دانلود كرد
سلام . من توی دانشگاه هر چی میخوام دانلود کنم میگه با IP شما داره یه چیزی دانلود میشه باید صبر کنی تا تمام بشه!!!!
بهترین راه حل چیه به نظر شما؟
از rapidshare plus استفاده کنم؟!!
سلام، آره لینکها رو به لیست rapidshare plus اضافه و به ترتیب اولویت مرتب کن و با خیال راحت فایلها رو بگیر، موفق باشینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اين برنامه rapidshare plus 3.1 را دانلود كردم ولي امدوم باز كنم اين ارور را داد
دوست عزیز شما باید ۲ NET Framwork. رو نصب کنیدنقل قول:
نقل قول:
يه چك كن ببين Dot Net FrameWork 2.0 رو نصب داري يا نه .
البته نسخههاي بالاتر هم جواب ميده .
اگه نداري نصب كن .
ضمنا اين برنامه خيلي خوبي هست .
من ازش راضي هستم .
دست شما درد نكنه عجب برنامه به نظر من از اكانت هاي رپيد هم بهتر كار مي كنه
نقل قول:
من هميشه شبها ميذارم تا صبح دانلود كنه .
چون اون موقع خلوت تر هست .
البته يه مدت هست كه دارم با تورنت ميگيرم .
اونم كه خيلي عالي هست .
مهدي جان ممنون داش يك سوال داشتم اگه من بخوام از سرعت 128 كه دارم سرعتش زياد كنم منظورم بتونم كاري كنم كه حداقل سرعتم زياد بشه دوست دارم فيلم دانلود كنم ولي از شانس بعد ما 128 بيشتر نداريم كاري هست كه بتونم راحت بتونم حداقل روزي 1 دونه هم فيلم دانلود كنيم:13:
درسته یه تاپیک دیگه در مورد بحث و تبادل نظر هست ولی نظر خودتون رو هم در مورد اینها بگید که کدومشون رو تست کردید و ازشون راضی هستید
نقل قول:
فك كنم دانلود لينك مستقيم با 128 بايد حول و حوش 13 - 18 باشه .
حالا اگه شبها شركتت محدوديت دانلود نداره ، بهتره شبها بذاري دانلود كنه ، چون خلوت هست و راحت ميگيري .
اگه تا حالا با تورنتها كار نكردي ، يه سر بهشون بزن . واقعا عالي هستند .
من كه تقريبا ديگه كمتر از رپيد ميگيرم .
تورنت رزيوم داره ، كه اين خيلي عالي هست براي من .
من از Rapidshare plus 3.1 استفاده كردم bahal جان خيلي عالي كار مي كنه واقعا
كه از اكانتاش بهتر كار ميكنه فقط يك بدي كه داره اينه كه مدت زمان را ميده ولي هر چنتي بخي راحت دانلود ميكني
من ديروز تو 1 ساعت 30 تا 3jp كليپ دانلود كردم خيلي عالي كار ميكنه
---------------------------------------------------------------------------------
مهدي جان يك سوال اين لينك هاي تورنت چيه ميشه بهم توضيح بدي تا بتونم منم استفاده كنم تا بتونم منم بتونم روزي يك فيلم دانلود كنم
با اين سرعت ايران كه 128 واقعا ضلمه من موندم با اين سرعتا بايد ادم چيكار كنه:41:
تو تاپيك كلمه تورنت رو جستجو كن .نقل قول:
عنوانهاي زيادي پيدا ميكني .
سلام
چرا اين برنامه rapidshare plus 3.1 اجرا نمیشه؟ چیزی باید نصب کنم تا اجرا بشه؟ یعنی اصلا" نصب نمیشه ستاپش اجرا نشد
نقل قول:
يه چك كن ببين Dot Net FrameWork 2.0 رو نصب داري يا نه .
البته نسخههاي بالاتر هم جواب ميده .
اگه نداري نصب كن .
ضمنا اين برنامه خيلي خوبي هست .
من ازش راضي هستم .
نه ندارم. از کجا باید دانلود کنم؟ اصلا" چی هست این Dot Net FrameWork 2.0 ؟نقل قول:
از سایت بیلی جون !!
کد:http://download.microsoft.com/download/0/6/1/061f001c-8752-4600-a198-53214c69b51f/dotnetfx35setup.exe
سلام، Microsoft .NET Framework 3.5 سرویس پک یک 231.5 mb هست و rapidshare plus 3.1 با نصب 2 Framework هم اجرا میشه و نیازی به 3.5 نیست، البته اگر adsl داری 3.5 بگیر بهتره، من با dial-up گرفتمش ولی طول میکشه، موفق باشی
خوب این ورژن 2 هم که 55 مگابایته. من حرفی ندارم از اینکه دانلود کنم ولی میشه یه لینک با قابلیت ریزوم بدید تا اگه اینترنت قطع شد بتونم ادامش را بعدا" دانلود کنمنقل قول:
دیال آپ داری یا adsl؟
خوب معلومه دیگه. دیال آپنقل قول:
برو تو يه مغازه بگو بهت بده .نقل قول:
اينجوري راحت تري .
اگه نفهميد بگو Microsoft Visula Stadio 2005 رو ميخوام .
سلام، دانلودهای مایکروسافت همش با ریزومه عزیز، خودم با دیال آپ 3.5 رو گرفتم، جناب mahdi.a81 درست میگن، فقط در صورتی که ورژن 3.5 رو میخوای عذاب دانلودش رو با دیال آپ به خودت بده، موفق باشی
کد:http://download.microsoft.com/download/2/0/e/20e90413-712f-438c-988e-fdaa79a8ac3d/dotnetfx35.exe
خوب من سی دی Visual studio 6 را دارم. از کجاش باید این برنامه را نصب کنم؟ چون روی سی دی اسم این برنامه را ننوشته بودنقل قول:
-----------------------------------
یه لینک پیدا کردم از سایت مایکروسافت که نوشته ورژن 2 و حجمش 22 مگابایته. همینه؟
تو سی دی Autocad هم هست !!!
ممنون. تونستم برنامه را اجرا کنم. ولی وقتی آدرس Rapidshare را وارد میکنم Error میده. میگه اطلاعات فایل را نتونست بگیره
با کدوما می شه لینک مستقیم گرفت که با دانلود منیجر بشه دانلود کرد؟
احتمالا لینکتون expire شده ! با مرورگر یه تست بکن ببین سالمه یا نه :20:نقل قول:
به جرات میتونم بگم هیچ برنامه ای نیست که بتونه درست اینکارو انجام بده پس بهتره بری به این جا :نقل قول:
درخواست مستقیم کردن لینک های رپیدشیر و 4Shares و مگاآپلود و تورنتو... فقط در این تاپیک
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=282592&highlight=rapidshare
آقا ما اینو دانلود کردیم ولی بلد نیستیم ازش استفاده کنیم !! یعنی زمانی که لینک دانلود روبهش میدم ارور میده!!نقل قول:
اگه ممکنه یه لطفی بکنید و بفرمایید لینک دانلود رو چجوری باید تو rapidshare plus 3.1 قرار داد؟
آخه من از این تاپیک و بازی COD4 حدود 23 قسمت رو دانلود کردم و 17 تا دیگه اش مونده :
برای همین خواستم تا اکانت اینترنتم تموم نشده بقیه اش رو هم زود دانلود کنم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=56372&highlight=call&page=456
ممنون:11:
سالمه. امتحان کردم. حتی جلوی رپید شیر www گذاشتم ولی نشدنقل قول:
شما برنامه رو که باز کردی اول میری دکمه Clear رو میزنی بعد یه جا نوشته ............. enter your file here اینو پاک کن جاش لینک دانلودتو بزار بعد دکمه Add رو بزن بعدشم دکمه Download تموم!!!
دوستان توجه داشته باشن هربار که برنامه رو باز میکنن این آدرسرو از لیست دانلود هاشون دیلیت کنند چون همیشه هم توی اولین نوبت دانلود هست !!!کد:http://rapidshare.com/files/153638068/dummy.rar