نقل قول:
فکر نکنم ویروسی شده باشه چون علاوه بر اینکه چندبار با آنتی ویروس های جدید چکش کردم، چندبار هم هاردو کلاً پاک کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم!!...
بعضی وقتها مثل یه کامپیوتر P3 کار میکنه...
Printable View
نقل قول:
فکر نکنم ویروسی شده باشه چون علاوه بر اینکه چندبار با آنتی ویروس های جدید چکش کردم، چندبار هم هاردو کلاً پاک کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم!!...
بعضی وقتها مثل یه کامپیوتر P3 کار میکنه...
خوب بود حجم و مدله رمتو هم می نوشتینقل قول:
به احتمال زیاد رمت کمه
برنامه زیاد نصب کردی , اینطوری شده(با توجه به پایین بودن مشخصات سیستمت)
منم با سیستم قبلی همین مشکلو داشتم
البته راه داره (اگه نمی خوای ارتقا بدی) ...
نقل قول:
رمو که نوشتم....
شما گفتین شاید برنامه زیاد نصب کرده باشم در حالی که 60 تا 70 درصد از هاردم خالیه...
حق با شماستنقل قول:
اون موقه ها که سرعت سیستمت پاین میاد Alt+Del+Ctrl بگیر , از تب پرفورمانس ببین چقدر از حافظه رمت درگیره
اگه نزدیک یا بیشتر از 512 بوده که مشکل از همینه
سلام
خسته نباشی
من هروقت هوس بازی کردن به سرم میزنه!این کامیپوتر بعد از چند وقت don't send میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم که دیگه بی خیال بازی میشم میام پی سی ورد اینترنت اکسپلور don't send میده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه بعضی وقتا ریست میکنه
ولی بعضی وقتا هم راحت میشینم pes6 بازی می کنم!!!!منظور همیشگی نیست!!
کامپیوتر خوبی هم دارم رمش 640 هست گرافیک 128 جیفرس
سی پیو هم 2.4 هست
با نصب مجدد بازی یا ویندوز حل می شه - یعنی بازی یا ویندوزت ارور پیدا کرده.نقل قول:
یک بار ویندوز رو فورمت کردم اما درست نشد!نقل قول:
سلام
اقا ارش شما فورمت کردید تمام درایو ها رو فورمت کردید یا فقط درایو ااصلی رو در ضمن شما اون رو باک کردید یا نه روی همون دوباره زدید در ضمن شما یه رجیستری باک کن هم همیشه باید در ویندوز داشته باشید خیلی موثره
دوست عزیز geforce من فکر کنم مشکل شما (در صورتی که انتی ویروس و ضد جاسوس دارید) با ررجیستری باک کن حل بشه
موفق باشید
نقل قول:
این کارو هم کردم ولی همچنان .....
سیستمتو Over clock کن
نقل قول:
over clock چیه؟
اگه میشه بگین چطوری باید این کارو بکنم...
ممنون
البته اگه با من بودین:biggrin:.....
ممنون از شمانقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Geforce جان بله با شما بودم
با توجه به چیزایی که گفتی این آخرین راه حله
آقا سلام من یک مودم D-link دارم برای ADSL ولی هر چند دقیقه یکبار این خطا رو میده او قطع می کنه:
The network is unplugged
تو رو خدا کمک کنید من ADSL گرفتم تا بتونم درست استفاده کنم...
سلام دوست عزیز
شما از کجت این اشبراک رو گرفتید (جای مطمانیه )؟ بعد از چه کابلی در بین مودم و کامبیوتر استفاده میکنید باید کابل مستقیم باشه (straight)
من اشتراكم مال شركت صبانت هست كه از اون بابت مطمئنم...كابل هم كابل Usb مستقيم كه با خود مودم بود رو استفاده مي كنم...حالا مي خوام بدونم ايراد از مودمه يا چيزه ديگه؟...
دوست عزیز فکر کنم با اونها یه کابل نتورک هم میاد اگه نداره میتونی خریداری کنی فقط برای اینکه مطمان شید که از کابل نیست
اگه همین مشکل رو داستید 90٪ احتمال داره که مودم مشکل داشته باشه
یه بنده خدایی گفت ممکنه Cpu و Ram من نکشه...(2.4 و 256)
سلام
دوست عزیز فکر نکنم (100٪ ) هیچ ربطی به رم و این چیزا نداره بنتیوم 2 هم داشته باشی باید قشنگ کار کنه اکه سیستم خاموش میشد یه چیزی ولی اینجوری اصلا ربظی نداره
حالا چی کار کنم شما راه حل بدین...حالا فردا با یک کامپیوتر دیگه امتحان کنم ببینم چی میشه...
امکانش هستنقل قول:
من سیستم قبلیم همین بود ram256-cpu2.4 باور کن با همون دیال آپم مشکل داشتم
من تا به حال با ram256-cpu2.4 مشکلی نداشتم حالا می خوام با یک کیس دیگه امتحان کنم شاید شد...
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر بخش سخت افزار کامپیوتر، سیستم کامپیوتر من دارای مادر بورد KX400-8xv series مدل آلباترون میباشد و الان مدت یک هفته میباشد که پورت 1
(com1 ) کار نمیکند ولی پورت 2 کار میکند هر کاری کردم درست نشد حتی ویندوز رو کامل فرمت کردم و مجددا نصب کردم ولی باز درست نشد وارد setup هم که شدم همه چیز درست است
ولی کار نمیکند لطفا مرا راهنمائی کنید که دیگه امانم رو بریده آیا احتمال دارد مشکل سخت افزاری باشد و اگر اینگونه باشد آیا قابل ترمیم میباشد یا خیر خواهشا سریع جواب منو بدین قربان شما
احتمالا سخت افزاریهنقل قول:
بده گارانتی
قابل تعمیر هست.
سلام من کارتریج سیاه پرینتر hp ام رو شارژ کردم اما وقتی که پرینت می گیرم خیلی کم رنگ چاپ می کنه
مشکل کجاست ؟
سلام .من یک تحقیق دارم با عنوان (بررسی ساختار پردازنده های جدید) و (معرفی دستورات پردازنده های پنتیوم 4).از تمام دوستان خوبی که کمکم می کنند ممنونم. و عجله دارم....چون اگه این تحقیق رو واسه استادم نبرم حذفم می کنه.
منتظر پاسخ هاتون هستم.
مر30
درخواستتوتنو اینجا مطرح کنید:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=77[/HTML]
اینو ببینید قبلش:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=40225[/HTML]
نقل قول:
بهترین کمک رو خود صبانت می تونه به شما بکنه.
من شنیدم که مودم ADSL های D-link تو ایران خوی جواب نمیده!!! ولی خودم به این موضوع اعتقادی ندارم.
2
سلام.
من يك كامپيوتر داشتم كه تا ديروز سالم كار مي كرد. ولي امروز كه روشنش مي كنم مرتب بوق هاي ممتد ميزنه به مدت 10 ثانيه قطع مي شه بعد از دو ثانيه دوباره همين آش و همين كاسه. روي مانيتور هم چيزي ظاهر نمي شه. مشكل از چيه؟
ببين رمت را چي كن و گرافيكت با يك رم و گرافيك ديگه ببين از اين دو نيست
رمش رو جابجا كردم بازم مشكل داره. درضمن رم رو خيلي سخت رو مادربورد جا گذاشتم. پس مشكل از رمه؟نقل قول:
سلام
میخواستم ببینم که علت صدای Beep که موقع انجام بازی از کیس کامپیوتر میاد چیه؟ قبلا اینجوری نبود ، از وقتی که کارت گرافیک رو به FX 6200 256 DDR و RAM رو به 512 ارتقا دادم اینجوری میشه،اونم فقط وقت بازی مخصوصا موقع نمایش Demo.
somebody please help me, anybody
اگر دوبار Shift را پشت سر هم بزنی صدای بی÷ در می آورد یا چند بار پشت سر هم دکمه Shift را بزنی البته توی بازی دکمه های دیگه ای هم هست که صدا بدهند
رم ها معمولا سخت رو سخت مین جا میرن - پس از این نیستنقل قول:
از روش آزمون خطا استفاده کن
رمتو رو یه مینه دیگه امتحان کن
اگه سالم بود با گرافیکت هم همین کارو بکن
بوق (ممتد یا مقطع زدن) نشونه سالم کار نکردن یا سالم نبودن یکی از قطعاته.
موفق باشی
سلام،
من چند تا سئوال داشتم پیرامون سخت افزار کامپیوتر که اگر دوستان لطف کنند و جواب دهند ممنون می شوم.
1-با پردازنده AMD 3200 چجور مادربوردی بهتر جور در می آید؟ اگر جواب ASUS است کدام مدل؟
2-آیا یک رم 512 با دو رم 256 تفاوت دارد. اگر دارد کدام بهتر است؟(برای همان سیستم کذایی)
3-با قطعات بالا گرافیک Geforce 7600 256mb چطور خواهد بود؟
4-برای کارت صدای Creative Blaster چجور اسپیکری مناسب است؟ گفته می شود که اسپیکرهای های کریتیو خوب جواب نمی دهد.
5-ما آخر نفهمیدیم مانیتور سامسونگ (جادوی سبز) بهتر است یا ال جی.
دوستان توجه داشته باشند که برای سیستم گفته شده کمتر از ششصد تومان بودجه در نظر گرفته شده.
ممنون
1. اینطور نیست که سی پی یو با مین درست ست نشن و درست کار نکنن , خوب بودن مین و سی پی یو وکلا خصوصیتاشون جدا بررسی میشه(مین برای خودش Cpu هم همینطور)
2.بله , رو کارایی سیستم تاثیر داره - اگر مین از ویژگی دوال چنل برای رم پشتیبانی کنه شما با استفاده از دو رم پهنای باندی دو برابر یک رم خواهید داشت (مثلا با استفاده از دو رم با باس 667 به صورت دوال چنل پهنای باندی در حدود 10-11 Gb/sec خواهید داشت که اگر از یک رم استفاده شه این مقدار به نصف تقلیل پیدا می کنه.
3.جواب (1) - 7600gt Geforce جی پی یو عالی هستش .
4.مارشال مارک خوبیه
با سلام .من براي فروشگاه پوشاك ميخواستم يه سيستم حسابداري بخرم از اينرو با چندتا از همكارهاي تهراني صحبت كرديم و اونها شركتي به ما معرفي كردن والبته شركت به ما نماينده ي توي اهواز معرفي كرد بعد ما با نماينده صحبت كرديم و قطعاتي كه ميخواستيم به ما قيمت داد چون ظاهرا قيمتها غير واقعي ميباشد از دوستان كمك ميخواستم كه در خريد اين سيستم به ما كمك كنند.
سيستم توليد باركد اصطلاحا باركد رايتر 520,000 تومن.
بار كد خوان با مارك زبرا 240,000 تومن.
بار كد فيش يا صادر كننده ي قبض مشتري 500,000 تومن.
از دوستان اگه كسي از بازه ي قيمتي اين وسايل اطلاع داره به من اطلاع بده چون فروشنده به صورت سفارشي كار ميكنه .
در ضمن من با توجه به قيمتها با شركت تهران تماس گرفتم و اونها به من گفتن كه ما فقط نرم افزار تهيه ميكنيم.
سلامنقل قول:
به قسمت تعیین مقدار پر رنگی و کم رنگی برو
وقتی می خواهی پرینت بگیری، وقتی اون پیغام میده که بگیرم یا نه ،
اون موقع همه تنظیمات چاپ دست خودته
منم اینجوری شدم و همون جا تنظیم کردم
:46:
سیستم من یه مش کل داره که وقتی یه چیز فول سکرین مثل بازی کامپیوتر ریست میشه چرا؟
دوست عزیزنقل قول:
اینو تو تاپیک بازیها هم زده بودی
مشخصات سیستمت رو بگو ( مخصوصا پاور )
اینجا اساتید به شما کمک می کنند:5: