دستت درد نکنه برای سرعت عملت مر30
Printable View
دستت درد نکنه برای سرعت عملت مر30
خواهش میکنم...
ساين كردن يعني چه؟
حالا به چه کاری میاد این سایت مگه؟
میشه توضیح بدی؟
سلام و درود بر تو باد
استاد اينم لينك فايل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سؤال .... اين ساين كردن مشكل اين ارور رو حل مي كنه certification eror contact to supplier
من امتحان کردم نشد اين پيغام رو ميده
the registration is temporarily disabled for this email domain
:41:
ظاهرا اين domain روهم بلوك كرده احتمالا فهميده كه free هم ميده بلوكش كرده
چون ما كه امتحان كرديم گفت:
The registration is temporarily disabled for this email domain.
اصلا من هر domain كه به ذهنم رسيد امتحان كردم
براي همه يا ميگفت desabled يا ميگفت rejected
تنها domain كه قبول كرد خود symbian.com بود
مرسی .....
ساین کردن یعنی اینکه شما یه برنامه ای رو میخوای رو گوشیت نصب کنی. چون سیستم عامل گوشیت سیمبینه باید یه تاییدیه از سایت symbiansigned بگیری. در حقیقت ساین کردن یه جور قرارداده بین شما و شرکت سیمبین ... البته این یه توضیح دیگه بود در مورد ساین کردن اما به طور ساده. بعضی از برنامه ها برای نصب شدن رو گوشی باید ساین بشن که معمولا آخر اسمشون نوشته unsigned ... توضیح ساین کردن رو هم تو پست اول نوشتم.نقل قول:
ساين كردن يعني چه؟
دقیقا این error مربوط به ساین کردنه.نقل قول:
يه سؤال .... اين ساين كردن مشكل اين ارور رو حل مي كنه certification eror contact to supplier
دوست عزیز فعلا بلیطم تموم شده. تا امشب براتون تبدیل میکنم.
اگر اطلاع داشته باشید،سایت symbiansign ثبت نام نمیکرد، الن هم که ثبت نام میکنه هر ایمیلی رو قبول نمیکنه،فقط ایمیل هایی رو قبول میکنه که پسوند آخرشون net یا org باشه.حالا متوجه شدید عزیز جان؟نقل قول:
بنده همین الان امتحان کردم و قبول کرد. شما اول قسمت sign up now رو انتخاب کن بعد تو قسمت free گزینه select رو انتخاب کن بعد صفحه ثبت نام میاد که باید پرش کنی.نقل قول:
برای پر کردنش هم توضیح دادم.:46:
سلام
یه سری به این تاپیک بزنید مشکلتون حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه ممکنه برا منم تبدیل کنید، ممنون میشم.
کد:http://www.blog.af/1.zip
من که هر کاری کردم نشد اگه می تونی برای همه یه اکانت بساز و بزار تو همین تاپیک تا همه ازش استفاده کنن.
به روی چشمم.نقل قول:
فقط بخاطر اینکه کسی از username وpassword شما سو استفاده نکنه ،پیغام خصوصی میزنم.:46:
به خدا نمی دونم چطور ازت تشکر کنم
بسیار بسیار ممنون...
خیلی سالاری مرد
امیدوارم بتونم یه روزی محبتتو جبران کنم اگرم نرم افزار یا چیز خاصی خواستی بگو تا با هم به دنبالش بگردیم رفیق
من تعداد بسیار زیادی نرمافزار واسه موبایل دارم
خوشحال می شم کمکی بتونم بکنم
یا علی
دقیقا این error مربوط به ساین کردنه.
دوست عزیز فعلا بلیطم تموم شده. تا امشب براتون تبدیل میکنم.[/quote]
یادم رفت از جوایت تشکر کنم بزرگوار
یا حق
سلام دوستان
از اونجایی که برای ساختن اکانت مشکل داشتید من یه اکانت ساختم و یوزر و پسش رو براتون میزارم
Username:p30world@mail2abc.comامیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره
Password:p30world
موفق باشید
توضیح:username تصحیح شد.کاملا درست و تست شده است
سلام.
کسانی که میخواهند با یک اکانت وارد بشوند و خودشان فایل ها را ساین کنند،من یک اکانت ساختم و اطلاعاتش رو براتون گذاشتم.توی همون تاپیک قدیمیه خودمون
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130061&page=19[/html]
سلام.
کسانی که میخواهند با یک اکانت وارد بشوند و خودشان فایل ها را ساین کنند،من یک اکانت ساختم و اطلاعاتش رو براتون گذاشتم.توی همون تاپیک قدیمیه خودمون
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130061&page=19[/HTML]
پست شماره 188:31:
امیدوارم مورد فایده دوستان قرار بگیره
دوست عزیز این اکانت کار نمی کنه احتمالا شما با یک ایمیل غیر از یاهو و جی میل به تازگی عضو شدید.این سایت فقط اکانت های قبلی رو قبول میکنه و هر چی که جدید بسازید رو قفل میکنه.
file i/o fault cannot open d:\a.sis. چرا این پیام رو میده
ممنون مثل اینکه این کار میکنه
من تاپیکی که زدم رو تصحیح کردم چون اون سایت قبلی، دیگه ایمیلهاشو symbiansigned قبول نمیکرد.اینو از تاپیک شماها فهمیدم،البته خودم هم امتحان کردم . تاپیک nikolas_95 کمکم کرد، ازت ممنونم.
اقا ممنون
من خودم تونستم cer کنم به هر حال مرسی
خب من مخصوصا یه اکانت ساختم که بچه ها اذیت نشن که بخوان برن یه ایمیل خودشون بسازن بعد برن مراحل ریجستر تو سایت سیمبیان رو طی کنن،اینجوری یه صرفه جویی در وقت بچه ها میشهنقل قول:
حالا هرکی خواست کارش سریع راه بیفته میتونه از او اکانت آماده من استفاده کنه
هرکی هم خواست خودش اکانت بسازه
موفق باشید
سلام-من برنامه FExplorer رو ساین کردم -وقتی می خوام نصبش کنم برا ان 73 تاریخ گوشی باید 2007/9/13 باشه بعد که نصبش می کنم باید تاریخ گوشی باید زیر تاریخ 2006/5/1 باشه یهنی 2006-2005
اگه تاریخ گوشی این نباشه برنامه eroor می ده-خواهش می کنم راهنمایم کنید.mer C
من تو سایت سیمبان ساین ایمیل رو وارد کردم ولی هیچ ایمیلی دریافت نکردم برای اکتیو کد-الان نزدیک 15 Min هستش-چیکار کنم-میشه بهدن بریم اکتیو کد رو بدیم-الان می تونم سایت سیمبیان ساین رو ببندم و بهد ایمیل کد رو دریافت کردم بهد سبت نام رو کامل کنم
مثل پست صفح قبل منو ندیدنقل قول:
من که یه اکانت آماده ساختم
سلام
تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید هر نوع ایمیلی بسازید.
طریقه ساختش هم خیلی ساده هست.
-تو قست choose a login name اسمی رو که میخواین ایمیلتون باشه رو بنویسید
-تو قسمت choose a catagory نوع ایمیلتون رو انتخاب کنید،فرقی نداره کدومو انتخاب میکنید،هر کدومش چند نوع ایمیل با قسمت های مختلف داره(منظورم قسمت بعد از @ هستش)
-تو صفحه بعد یک کدوم از ایمیلهارو انتخاب کنید از روی گزینه click here to sign up
-حالا اطلاعاتتون رو تو صفحه ای که میاد پر کنید بعد هم i agree رو کلیک کنید
-تو صفحه بعد هم پایین صفحه no thanks رو کلیک کنید.
-ثبت ایمیل تموم شد، حالا میتونید برید سایت سیمبیان ،ادامه کار رو دنبال کنید.
امیدوارم به دردتون بخوره.
یا علی
من دیروز یه یوزر ساختم خیلی هم راحت. می تونین توی این سایت یه ایمیل مجانی بسازید و بعد واسه ثبت نام ازش استفاده کنین
کد:www.uk2.net
کسی میدونه این ارور ماله چیه
من می خوام نرم افزار fexplorer رو نصب کنم ساین هم کردم نشد
تورو خدا کمک
کسی میدونه این ارور ماله چیه
من می خوام نرم افزار fexplorer رو نصب کنم ساین هم کردم نشد
تورو خدا کمک
"Required application access not granted
سلام خسته نباشید برنامه smartmovie 3.41 رو گوشیم نصب کردم وقتش تموم شده چیکار باید بکنم
عزیزم smartmovie کرک شده تو اینتر نت زیاده بگرد پیدا می کنی:31:
در ضمن با ساین کردن که نمی شه برنامه ها رو کرک کرد.:41:
میشه چند تا از این ساین شده ها به ما نشون بدی.نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
از آموزش هاتون خیلی ممنون!Metallica می خواستم بدونم اگه من فایل .csr رو upload کنم شما هنوز cer رو درست می کنین؟چون symbian signed خیلی اذیت میکنه!!
ممنون میشم اگه جواب بدین
اگر میشه فایل Cer این رو واسه من بساز ازت خیلی ممنون میشم چون نه symbian signed عضو جدید قبول میکنه نه اون user pass ای که معرفی کردین کار می کنه!
کد:http://rapidshare.com/files/57978050/Mehrbod.csr.html