شاید زده باشیش پرت های جلو کیس . احتمال دارهنقل قول:
پرت های usb سیستم رو وصل نکرده باشی
Printable View
شاید زده باشیش پرت های جلو کیس . احتمال دارهنقل قول:
پرت های usb سیستم رو وصل نکرده باشی
شاید پرت های جلو کیس درست وصل نباشه
فلش سوخته !
پیغامی مبنی بر نشناختن دیوایس نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی می تونه 4gb trancend v30 رو با قیمت مناسب برام ارسال کنه ؟ اخه اینجا قیمتاش درهمه !
نمی تونم هیچ فایلی توش کپی کنم یا پاک کنم یا کل flash رو فرمت کنم هر وقت می خوام این کارا رو بکنم میگه
the disk is write protected
فقط میتونم از اطلاعات داخل flash تو کامپیوترم بریزم.
اسم flash هستش jogr چون روی flash همین نوشته.
البته flash ویروسی هم هست و آنتی ویروس اونو میگیره ولی همون ارورر رو میده و پاکش نمیکنه.!
فلش مموري MicroSys چطوره؟
الان قيمت 2GB اين فلش مموري چنده؟
با عرض سلام عرض کنم که من چند تا فلش گرفتم که با این مشکل مواجه شدم بعد از کپی اطلاعاتی وقتی فلشمو از سیستم جدا می کنم و دوباره وصل می کنم اکثر اطلاعاتش یا پاک شده یا کار نمیکنه و چک هم کردم ویروسی هم نیستن حتی با فرمت کردن هم درست نشدن لطفا یکی بگه من چی کار کنم
در ضمن فلشم هم 4 و 32 گیگ هستن
من یه فلش مموری 4گیگ زیر 20 تومن می خوام این طور که تو پست ها گفته شده trancend بهترینه. آیا مدل بهتری هم هست ؟ برای من بیشتر ماندگاری مهمه چون اطلاعات مهمی توش می ریزم. ممنون میشم اگه جواب بدید
دوستان من یک مموری دارم که خوب کار نمی کنه واطلاعات درست روش ریخته نمی شه و بعدا می خوام از او اطلاعات استفاده کنم نمی تونم:19:
میشه بگین باهاش چکار کنم و اگه مشکلی داره میشه حلش کنم ؟:10:
سلام دوستان
من یه فلش 4 گیگ "سوپر تانت" خریدم نرم افزار سکوریتیش حالش خوب نیست دوتا گزینه داره یکی برای مشخص کردن مقدار بدون رمز و بارمزش و یکی هم برای عوض کردن پسورد ((که عوض نمیکنه هی میگه پسورد اشتباهه:41:)) یه گزینه دیگه هم باید داشته باشه برای دیدن قسمت با رمز که نداره :18:حالا اگه نرم افزارش رو دارین ممنون میشم برام بزارین
با fat دوباره فرمتش كن اگه بازم مشكل داشت حافظه فلشت خراب شده و بايد بري از گارانتي استفاده كنينقل قول:
کی میدونه لایف تایم گارانتی یعنی چه؟ یعنی تا که؟ تا بی نهایت یا اینکه یه محدودیتی براش قائل شدن.
اگر دقت کرده باشید مینویسند life time waranty limited.
کی میتونه یکم توضیح بده. من خودم یه چیزایی میدونم ولی نه خیلی کامل برا همین خواهش میکنم کسی که اطلاعات کامل داره یکم راجعش توضیح بده . . .
کی میدونه لایف تایم گارانتی(برا کول دیسک) یعنی چه؟ یعنی تا که؟ تا بی نهایت یا اینکه یه محدودیتی براش قائل شدن.
اگر دقت کرده باشید مینویسند life time waranty limited.
کی میتونه یکم توضیح بده. من خودم یه چیزایی میدونم ولی نه خیلی کامل برا همین خواهش میکنم کسی که اطلاعات کامل داره یکم راجعش توضیح بده . . .
یکی اول گرفته بودم اونم همین مشکل رو داشت رفتم عوض کردم ((همونجا تو مغازه نه گارانتی:21:)) اینهم مشکل داره ازش پرسیدم گفت احتمالا نرم افزارش مشکل داره حالا اگه کسی نرم افزارش رو لطف کنه ممنون میشمنقل قول:
یعنی گارانتی مادم العمرنقل قول:
هر وقت خراب شد میبری گارانتی
سلامنقل قول:
من از یک فروشنده پرسیدم گفت معمولا فقط تا وقتی که این محصول تولید می شود گارانتی lifetime اعتبار دارد.
اینم تعبیر ایرانی ها از lifetime !!!!
راستی من دیروز یک فلش transcend Jetflash V30 4gig خریدم
به نظرتون خوبه؟
بله ترانسند خیلی خوبه مدل v30 هم من دارم راضیمنقل قول:
سلام كوول ديسك من از رو سيستم removeنميشه مي شه كمكم كنيد
سلام
من از بحث هایی که در این تاپیک شد به این نتیجه رسیدم که مدال transcend مدل خوبیه
البته قیمت پایینش در مقایسه به بقیه فلش ها برام عجیبه با توجه به اینکه خیلی هم ازش تعریف میشود
در ضمن شما بین pny و transcend کدوم را توصیه میکنید؟
نه، درسته که هروقت خراب بشه میبری گارانتی ولی اینجوری هم نیست که تا بینهایت هروقت خراب شد ببریش گارانتی، چون این گارانتی به یه چیزی بستگی داره.نقل قول:
شرکت های گارانتی کننده، فلش رو کاملا گارانتی نمی کنند بلکه . . .
(اگر کسی نمی دونه خودم توضیح بدم!؟)
سلام بچه ها
فلش مموری تو ویندوز شناسایی میشه ولی نه باز میشه و نه میشه فرمتش کرد باید چیکار مکرد؟ نرم افزار خاصی برای فرمت سراغ دارید؟
سلام فلش 4 گيگ توشيبا الان چنده و اينكه ميگن u3 هست يعني چه؟ به نظرتون كدوم فلش بهترين كيفيت رو داره؟
سلام فلش 4 گيگ توشيبا الان چنده و اينكه ميگن u3 هست يعني چه؟ به نظرتون كدوم فلش بهترين كيفيت رو داره؟
کی با فلش 4 گیگ کینگستون با رنگ مشکی کار کرده؟
کیفیتش چجوریه؟
من 20 تا خریدم(از دوبی) و قصد دارم خودم گارانتیشون کنم.
لطفا زود تر راهنماییم کنید تا کار از کار نگذشته.
به نظر شما گارانتی تعویض یک ساله بدم یا نه؟
با سلام فلاش مموری من بعد از فرمت فضای خالی را بجای 512 عدد125 نشان میدهد ودر همین اندازه جا میگیرد لطفا راهنمایی کنید ایا میتوان انرا درست کرد وچه اتفاقی برای بقیه فضای ان افتاده
با سلام
من امروز یه فلش مموری transcend jetflash v30 8gb با ضمانتنامه itr(meraat) از نوع lifetime warranty خریدم فقط به یه نکته دقت نکردم این که ساخت چین هست میخوام بدونم این نوع فلشهای ساخت چین قابل اطمینان هستند؟و آیا این ضمانتنامه معتبر هست؟
در ضمن 36 تومن خریدم
مشکلی نیست . ساخت چنین هستن و ضمانت itr قیمتم خوب گرفتینقل قول:
چرا اینجا حرفی از مارک hp نیست ؟
میشه یه عکس ازش بذاری ؟نقل قول:
من قبلا" یه مدل از my flash dashtam مدل pd1 256mb که 16 تومن خریده بودمش خیلی راضی بودم از ظاهرش هم خوشم میومد.نقل قول:
ولی گم شد ! الآن hp 2 gig دارم که چند روز پیش 9 تومن از دوستم خریدم البته رفیقم یه مدل 8 گیگ خریده با مارک king max که سرعتش خوبه .
اگه اطلاعاتی در مورد این سه تا مدل که گفتم خصوصا" hp داری لطفا" بم بگو تا بروبکس هم حال کنن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتیش چیه؟نقل قول:
کجاییی؟
یه سوال فنی داشتم :
اگه یه فلش که به پورت usb وصله و داره انتقال اطلاعات می کنه تو این حالت تکون بخوره چی میشه ؟ (منظورم اینه که مثلا" با دست به طرف بالا و پایین توی پورت usb بشدت تکون ش بدیم) ممکنه آسیب ببینه یا سرعتش برای استفاده های بعدی کند بشه ؟
کسایی که الکترونیک بلدن باس بدونن یکی جواب بده .
life timeنقل قول:
گارانتیشم ATR هست . قبلیا تایوانی بودن . جدیدا چینی . ولی کیفیتش عالیه
با سلام و خسته نباشيد به اساتيد بزرگوار
من ديروز يه فلش transcent jetflash 8gig v30 خريدم كه چند تا فيلم روي اون ريختم و بردم خونه روي dvd نگاه كنم كه dvd اصلا اونو نمياورد بالا لازم به ذكر هست كه تا چند دقيقه اصلا لامپ فلش روشن نمي شد و بعد از مدتي لامپ اون روشن مي شد ولي فايلي رو بالا نمي اورد لطفا منو راهنماي كنيد كه مشكل از منه يا از فلش ضمانت اون هم اي تي ار هستش و اونو 42 گرفتم رو كامپيوتر خوب كار مي كنه ولي روي dvd اصلا بالا نمي ياد خواهشن سريع جواب منو بديد منتظرم با تشكر
با سلام :
كسي توي اين سايت نيسصت منو راهنماي كنه ايا فلشي كه من خريدم مشكل داره يا نه خواهشن جواب منو بديد منتظرم
یک فلش مموری با کیفیت و حجم 3 Gb معرفی کنید ؟
توضیحات رو هم بدید ؟
دوست خوب فلش ها به ولتاژ ورودي حساس هستندنقل قول:
با يه فلش حجم پائينتر و مارك ديگه رو دستگاهتون چك كن بعد بگو چي شد
ببين فايل ها رو باز مي كنه يا نه
فلش با حجم 3 كه نيست معمولا مضربي از 2 هست پس يا بايد 4 گيگ بخري يا 2 گيگنقل قول:
مارك transcend بد نيست سرعتشم خوبه گارانتيشم همينطور