نقل قول:کد:http://www.justupload.net/uploads/47080308Analog%20Clock.zip
Printable View
نقل قول:کد:http://www.justupload.net/uploads/47080308Analog%20Clock.zip
سلام من یه سوال دارم اقا ما فرض می کنیم که یک فروم داریم که شامل یک لیست باکس و یک تکس باکس .
من می خواستم برنامه ای بنویسم که وقتی روی یکی از ایتم های لیست باکس کلیک کنیم اطلاعاتی در مورد اون ایتم در تکس باکس نوشته بشه البته این هم بگه که و قتی برنامه اجرا می شه نمی خوام بشه تکس باکس رو ادیت کرد مرسی
با سلام
یه کتاب آموزش VB.Net خوب می خوام، کسی میشناسه معرفی کنه؟ آموزش کامل، گام به گام و شیوا، لطفآ راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام.یه برنامه وی بی دارم.در این برنامه باید افراد مختلف لاگین کنند.پایگاه داه اش با اکسس نوشتم وکلید اونو
user name قرار دادم.
یک ado براش قرار دادم ولی وقتی میخوام توی دکمه ok اون دستورات sql قرار بدم پیغام خطا میده.
میشه بگین اصلا چه دستوری باید قرار بدم؟؟
کسی میتونه کاری کنه Explorer بسته شه؟
با سلام
میشه لطفا یکی این برنامه رو بنویسه اخه من از کلاس خیلی سر در نمیارم توی دبیرستانم باش مشکل داشتم اگه میشه با توضیح بنویسید.
برنامش اینه کلاسی اضافه کنید که نمرات دانشجویان را نگهداری میکند(ارایه ای از نمرات)ودارای متدی است که معدل دانشجو را محاسبه کرده برمیگرداند.
با تشکر
man mikham tarahi sait yad begiram mishe yeki komakam kone
با سلام
خواهشن اگه کسی میدونه این سوال ما رو جواب بده. ضروریه
با تشکر
سلام عزیزان من تو VB 6.0 می خوام با ()Rnd عدد های رندم و تصادفی درست کنم اما هر بار عدد های تکراری میده یعنی هر بار یک
سری عدد میده . مثلا : 44 , 23 , 2 , 5 و ... و دفعه دیگه مثلا نمی شه که 66 , 76, 87 و ... بده و همون 44 , 23 , 2
5 و ... رو میده . شما می تونید کمکم کنید ؟
سلام!نقل قول:
قبل از Rnd از Randomize استفاده کنید. مثال:
به همین سادگی :11:کد:Randomize
Print Rnd
سلام دوستان.
من یه پروژه وی بی دارم که باید به پایگاه داده وصل شه. منتها هر وقت ممکنه فیلد های این پایگاه عوض شه.
چه جوری میتونم این کارو انجام بدم و پایگاه رو به ویبی وصل کنم با کد نویسی که برنامه این انعطاف رو داشته باشه.
سلام
چه جوری میشه سایز کاغذ پیش فرض پرینتر ویندوز رو با API یا هر روش دیگه ای توی vb6 عوض کرد؟
با تشکر
کسی نیست به این سوال ما جواب بده؟نقل قول:
سلام
فکر کنم من از همه این جا عقب ترم
لطفا با دیدن سوال من مغزتان سوت نکشد و از سر مبارکتان دود بلند نشود
این واقعا مشکل جامعه ی دانشگاهی ماست که ما را هیچی نفهم بار می آورند تا یکی مثل من مزاحم شما شود
غرض از مزاحمت:
من می خوام برنامه نویسی رو بطور جدی شروع کنم در حدی که تو دانشگاه حرفی برای گفتن داشته باشم و درسای دانشگاه رو به خوبی تموم کنم
حالا برای شروع از اول اول آیا ویژوال بیسیک مناسب هست؟؟؟
البته قبلا یه کم سی پلاس پلاس خوندم نه حرفه ای
حالا چی کار کنم؟
ممنون می شم جواب بدید
آقا منو ارجاع دادن این جا پس لطفا جوابموبدبد ممنون
مثل اینکه اینجا جز فراموش شده هاست
نقل قول:
سلام میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟یعنی نمراتت رو از پایگاه داده بخونه؟یا از کاربر بگیره؟
سلام
خسته نباشيد...
من يك سري كد مي خوام براي اين موضوع :
مي خوام يك كادر باشه ، بعد توش كد يك دانش آموز رو وارد كنيم ، بعد پايين بخش ، مشخصاتش رو وارد بكنه
ممنون ميشم بنويسيد ، فوري ميباشد ، در صورت امكان فايلش رو قرار بديد.
سلام.
لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا ... لطفا جواب بدین.
هر وقت یه چیزی رو تو فرم پرینت میکنم و یا یه شکلی توش میکشم و برنامه رو اجرا میکنم تا که فرم Min میکنم همشون از بین میرن.
مشکل چیه؟؟؟؟
سلام!
باید در Form_Load بنویسید Me.AutoRedraw=Trueنقل قول:
هر وقت یه چیزی رو تو فرم پرینت میکنم و یا یه شکلی توش میکشم و برنامه رو اجرا میکنم تا که فرم Min میکنم همشون از بین میرن.
به این صورت:
به همین سادگی!کد:Private Sub Form_Load()
Me.AutoRedraw = True
End Sub
موفق باشی :11:
سلام به همگی
یه برنامه تو Vb6 نیاز دارم شدیدا:
1- یک آرایه 10 تایی تعریف کند.
2- در خواست تعداد ورودی.
3- در خواست ورودی های کاراکتری به تعدادی که کاربر در قسمت 2 وارد کرده. و آنها را در آرایه ثبت کند.
4- بعد 3 تا کامند با کارآیی های زیر:
چاپ آرایه ها - حذف آرایه ( کدام عنصر ) - درج عنصر جدید ( محل اضافه کردن و درج چه عنصری )
در صورت ورود اطلاعات ناصحیح پیغام مناسب.
فقط 2 روز وقت دارم لطفا کمک کنید. ( حتی المقدور از دستورات ساده استفاده کنید. )
ممنون
نقل قول:
آره
فقط یکم دقت میخواست...
تو کار با دیتا بیس ها رو تو وی بی بلدی...؟
ببخشید یه سوال ازتون داشتم.چطور میشه تو VB یه دکمه ایجاد کرد که عمل دکمه Up تو Windows Explorer رو انجام بده .
لطفا توضیح بدهید...!!!
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شمانقل قول:
از تلاشی که میکنید ممنون
من یه سوال داشتم
آیا سی دی آموزشی تصویری برای وی بی در بازار وجود داره و قیمتش چنده
از چه طریقی میتونم گیر بیارم
فارسی باشه توضیحاتش
دوست عزیز آموزش Vb به صورت کاملا فارسی در بازار موجوده. اگه تو تهران هستی جنب بازار ایرانیان یه سر بزن. قیمتش هم حدود 3 تا 5 تومن.
موفق باشی.
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
اگر منظور شما vb6 ولش كن برو سراغ .netنقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
از تلاشی که میکنید ممنون
من یه سوال داشتم
آیا سی دی آموزشی تصویری برای وی بی در بازار وجود داره و قیمتش چنده
از چه طریقی میتونم گیر بیارم
فارسی باشه توضیحاتش
هیچکس نیست یه سوال من جواب بده...؟
سلام دوست عزیز خسته نباشید
یه سوال داشتم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
آیا توی vb میشه برنامه رو به وسیله کاربر سیو کرد دقت کنید صحبت برای بعد از exe کردن برنامه هست آیا میشه مثلا caption فرم رو از کاربر گرفت و دفعه بعد که کابر برنامه رو باز میکنه همون caption باشه که دفعه قبل وارد کرده ؟
امیدوارم متوجه سوالم شده باشید
با تشکر
سلام دوستان
همگی خسته نباشید
دنبال برنامه ای میگردم که بتونه یک رشته ریاضی رو از textbox بخونه و نتیجه بده.
اگه سورس برنامه رو پیدا نکردین، اگه می تونین راهنماییم کنین. تا یه جاهایی رو نوشتم اما وسطاش گیر می کنم.
نمونه رشته:
cos(60)/10[5sin(180)-6(25-9)/5(68+6)*7]*3
دوست عزیز تاجایی که من میدونم نمیشه همچین عبارتی رو توی vb تفکیک کرد اما اگه عبارتی که می نویسی یه فرمول خاص داره خوب معلومه باید چکار کنی اعدادی رو که کابر باید وارد کنه از ورودی بگیر و در فرمولت جایگزین کن (قبلش الگوریتمش رو بریز حتی اگه ذهنی باشه ) مثلا این عبارتی که شما نوشتی در واقع حل شده است چون فقط احتیاج به چندتا ضرب و تقسیم داره من بارها و بارها فرمول های فیزیکمو با vb حل کردم مثلا همون فرمول اول دبیرستان K=0.5*mv^2 در این فرمول m و v رو از کابر توی دوتا text میگیریم و کد این میشهنقل قول:
Dim x as integer
x=x+0.5
dim M as integer
M= txtM.text
dim V as integer
V = txtV.text
txtRezult.text= x*m*v^2
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
نقل قول:
ممنون دوست عزیز:10:
اما رشته ای که قراره وارد شه همون حالت ضرب و تقسیم داره. یعنی کار جایگزینی نمی خوام. فقط تفکیک و محاسبه می خوام/
سلام نمی دونم باید سوالم رو اینجا بگم یا جای دیگه
من می خوام یه ماشین حساب کوچولو درست کنم که مثلا تکست1 رو با تکست 2 جمع کنه زمانی که من روی + زدم و با دستور run توی text3بنویسه
ولی وقتی مه من روی +می زنم یه دفعه توی text3می نویسه
می تونید کمک کنید
سلام. دوست عزیزنقل قول:
چون از یه عملگر بیشتر نمی خوای استفاده کنی اصلا نیازی به دکمه ی + نیست. با همون run اجرا میشه. اگه می خوای فرمت قشنگ تر باشه 3 تا text box رو زیر هم بزار و بین دومی و سومی خط بکش. دکمه ی اجرای برنامه تو هم کنار خط سمت چپ بزار و روش + بنویس(البته طراحی فرم سلیقه ایه) موفق باشید
text1 و text2 و text3 رو روی فرمت قرار بده و یه command هم برای اجرای برنامه.
روی command دابل کلیک کن تا قسمت کدنویسی بیاد اونجا کد زیر رو وارد کن:
(a=val(text1.textمی تونی یک دکمه Clear هم براش بذاری. که اونم باز یه command دیگه س. توی قسمت کد نویسیش باید بنویسی:
(b=val(text2.text
(text3.text=str(a+b
" "=text1.text
" "=text2.text
" "=text3.text
دوستان کسی راجع به سوال من چیزی به ذهنش نرسید؟
سلام خدمت دوستان من امسال دارم تو مدرسه ویژوال میخونم و این اولین کار من هستش اگه میشه در ترمیم ایرادهاش کمکم کنید
لیتک دانلود ماشین حساب من با حجم 3 کیلو بایت
کد:http://www.mediafire.com/?2m09immpmwy
دوست عزیز، خسته نباشید. برای کار اول خوب بود:10:نقل قول:
ایرادها:
اولا که caption ها رو فارسی نوشتی، روی سیستم من فونت هاتو نشناخت. دیگه اینکه یه توضیح بده، textbox اولی برای چه کاری روی فرم گذاشته شده؟
بعدش اینکه وقتی روی دکمه - کلیک می کنیم، نباید عدد رو منفی کنه. باید text box رو خالی کنه و منتظر عدد دوم باشه. که وقتی وارد شد از هم کم کنه و نمایش بده.
بعدش اینکه چرا برای دکمه RUN و Clear نذاشتی؟ :18:
شایدم چون نتونستم label ها رو بخونم، درست متوجه نشدم:46:
موفق باشید:11:
مورچه این جواب من نیست اشتباه کردی
ببین من می خوام یه برنامه بنویسم که یک ماشین حسابی باشه که فقط ضرب و تقسیم وجمع و تفریق رو انجام بده
بعد یه طوری که + رو زدم یه دفعه جواب رو نتونه توی text3بنویسه
یه طوری میخوام که وقتی + زدم و = رو زدم جواب بده میدونم یه خورده مبهمه
کد ها رو میزارم بهم بگین کجا اشتباهه
خب یه توضیحی هم بدمنقل قول:
Private Sub Command4_Click()
End Sub
Private Sub a_Click()
Val (T1.Text) + Val(T2.Text)
End Sub
Private Sub Command5_Click()
End
End Sub
Private Sub z_Click()
Select Case "+"
T3 = T1 + T2
End Select
End Sub
a همون + هستش
t1 و اینا رو هم همون text1 اینا هستن
z همون اینتره یا =
چیکار کنم اول کارمه دیگه
چطور میتونم یک کلید رو از رجیستری پاک کنم : من میخوام یک کلید که تو ران هست رو پاک کنم از کد زیر استفاده کردم
ولی خطای No value exists with that name. میدهدکد:Registry.CurrentUser.DeleteValue("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\ RegistryKeyName")
:46::46::46:نمی خواد جواب بدین خودم کشفش کردم:31::31::31:
اقا دمت گرمنقل قول:
چون کار اولم بود یکم ایراد داشت شما هم ببخشید
ایرادهاش
2تا تکتس باکس داره
دکمه هاcو.... نداره
تازه الان تو مدسه رسیدیم سر بحث ifکه کار جدیدم بهتر از این هستش
خواهش می کنم عزیز.نقل قول:
موفق باشی:11: